Mërkuri në kundërshtim me Plutonin

Nga 30 Korriku deri në 3 Gusht, Mërkuri nga shenja e ndjeshme tw Gaforres formon një kontrast me Plutonin e kundwrt nga Bricjapi, një kwnd i vështirë për Dashin, Gaforresn, Peshoren dhe Bricjapin e lindur në dhjetw ditwt e dyta dhe / ose ata që kanë horoskop dhe planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afwrdita dhe Marsi) nga grada 20 deri në 25 e shenjave të mësipërme.

Pra, për këto pak ditë ju kërkoni të zbuloni përmes marrëdhënieve tuaja ndërnjerëzore se çfarë mendojnë të tjerët për ju dhe cilat janë motivimet që veprojnë pas tyre. Por është thelbësore të mos e humbni durimin dhe të mos kontrolloni plotësisht fjalët tuaja, por të dëgjoni të tjerët, pa u shprehur negativisht ose duke i fyer ata përreth jush. Në këtë aspekt, Plutoni i kundwrt sjell mendime të errëta, obsesione ndërsa jeni më dyshues ndaj të tjerëve dhe nuk i besoni askujt, duke parë veprime armiqësore kudo, edhe nëse nuk ka arsye të dukshme.

Gjithashtu, ju zvarritni çdo mënyrë në mendjen tuaj për të marrë atë që dëshironi, duke harruar pasojat. Ju gjithashtu e keni të vështirë të jeni objektiv dhe nëse marrim parasysh se disa ankesa nga e kaluara, ju nuk i keni shprehur ato, në mënyrë që të keni më shumë qetësi në atë kohë, tani jeni shumë të mprehtë në mënyrën se si flisni me njerëzit në mjedisin tuaj të njohur. Por mbani mend se fjalimi i ashpër dhe i ngurtë mund të krijojë probleme vetëm në marrëdhëniet tuaja.

Nga ana pozitive, ajo eliminon ushqime jo të shëndetshme me sheqer nga dieta e juaj. Celësi, në fund të fundit, nuk është të përpiqeni të imponoheni para të tjerëve, por të komunikoni me kushte të barabarta. Ju i doni misteret dhe rastet enigmatike. Mos u ndikoni nga paragjykimet, nëse nuk doni të tjetërsoheni nga të tjerët dhe nuk përfshiheni në gara. Më në fund, me këtë aspekt, ju bëhet një zbulesë pasi zbulohet një sekret, thjesht ki kujdes që të mos jetë i juaji. Ju gjithashtu mund të merrni ndihmë nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale, për të gjetur zgjidhje për problemet në të kaluarën.

Shiko gjithashtu