Mërkuri në Gaforre 2021: Kur mendja takon zemrën

Pas disa javësh në shenjën e ajrit dhe komunikimit të Binjakëve, për shkak të kthimit te Merkurit ne  retrograd që zgjati pozicionin e tij të zakonshëm në shenjë, Mërkuri, planeti i komunikimit, lëvizjeve, kontakteve dhe I planeve afat gjat por edhe një tregues i drejtpërdrejtë i jetës sonë të përditshme, Merkuri kalon 11/07/2021 në shenjën e Gaforres ku do të qëndrojë deri më 27/07/2021.

Mërkuri është planeti që sundon mendimin, idetë dhe mënyrën sesi ne komunikojmë tek të tjerët. Eshtë planeti i mendjes, ndërsa Gaforrja  është shenjë e emocionit. Kështu, lëvizja e Merkurit në një shenjë kaq emocionale, në një farë mënyre na jep mundësinë për të kuptuar më mirë të tjerët dhe për të komunikuar kryesisht ndjenjat tona. Kontaktet tona me të tjerët bëhen më thelbësore dhe më personale. Nga shenja e Gaforres, Mërkuri na inkurajon të diskutojmë çështje të ndjeshme që na shqetësojnë dhe gjithashtu të forcojmë lidhjet tona. Te mendojmë më thellë për gjërat dhe shprehemi më emocionalisht. Sigurisht, Merkuri  në këtë pozicion humbet diçka nga objektiviteti dhe racionaliteti i tij. Nëse e gjithë kjo është pozitive apo negative është natyrisht e vështirë të thuhet, sepse varet nëse promovon vetëm interesin e vet ose mund të kujdeset për interesin e të tjerëve. Nëse sentimentalizmi i Gaforres mbizotëron, atëherë këtu Mërkuri bëhet i besueshëm, I drejt  dhe beson lehtësisht në ato që i thonë të tjerët. Ai humb një pjesë të aftësisë së tij kritike. Sigurisht, ekziston ana tjetër që thotë se nga kjo pozitë ai mund të shprehet në mënyrë kompjuterike ose të tregojë dinakëri në vendimet  e tij. Kur ai është i përfshirë emocionalisht ai humbet zgjuarsinë dhe aftësinë e tij kritike dhe atëherë ai mund të bëhet i rrezikshëm dhe vetëshkatërrues. Eshtë gjithashtu një Merkur shumë intuitiv, me një instinkt të fortë dhe reflekse të forta.

 

Kendet e Merkurit në Gaforre

Kendet  që Merkuri  do të formojë janë kryesisht të mira në kendet  e tij në Gaforre dhe vetëm drejt fundit të kendeve  të tij ai mund të tregojë ndonjë intensitet.

Të hënën, 12 korrik 2021, ai do të formojë një trekëndësh me Jupiterin , duke favorizuar çështjet e studimeve, udhëtimeve, marrëveshjeve, shitjeve dhe realizimit të qëllimeve tona.

Më 20 korrik 2021 do të formojë një gjashtëkëndësh me Uranin, duke favorizuar ndryshimin, idetë e reja dhe mënyrat alternative të veprimit.

Më 24 korrik 2021 ai do të formojë një trekëndësh me Neptunin , duke forcuar intuitën tonë, por gjithashtu duke na dhënë frymëzim. Eshtë një pamje e shkëlqyeshme për artistët dhe krijuesit.

Më 25 korrik 2021 ai do të jetë në kundërshtim me Plutonin dhe ky është aspekti i vetëm i tij që ka një shkallë vështirësie. Ne mund të bëhemi obsesivë ose të kemi mendime negative dhe t'i shohim të gjitha si pesimiste.

 

Le të shohim se si Mërkuri do të ndikojë tek të gjithë në Gaforre nga 11/07/2021 deri më 27/07/2021.

DASHI

Pozicioni i Merkurit në Gaforre që nga 11/7 deri më 27/7 nuk është veçanërisht i lehtë për shenjën tuaj të zjarrtë. Përqendrohuni më shumë në çështjet tuaja personale dhe familjen dhe çështjet e shtëpisë. Ju mund të keni nevojë të punoni më shumë nga shtëpia ose mund të shqetësoheni më shumë për vetë shtëpinë ose një pronë. Eshtë një kohë pozitive për të zbutur ndryshimet dhe për të komunikuar në mënyrë më efektive dhe më të thellë me njerëz nga mjedisi familjar.

 

DEMI

Hyrja e Merkurit në Gaforre vjen për të zbutur imazhin tuaj pak nga jashtë dhe për tu treguar ndoshta më të ndjeshem, me të ëmbël dhe të butë në kontaktet tuaja me të tjerët. Pra, nëse i keni bërë të gjithë të besojnë se jeni një Dem i ashpër, i ftohtë dhe serioz, një shans për të treguar fanen tuaj të ndjeshmërisë. Dëgjoni më shumë atë që miqtë, kolegët, njerëzit përreth jush kanë për të thënë, bëhuni më aktivë në mediat sociale, komunikoni idetë dhe mendimet tuaja në çdo mënyrë.

 

BINJAKET

Hyrja e Merkurit në Gaforre nga 7/11 deri më 7/27, ju vë në një proces të të menduarit për atë që është me të vërtetë e rëndësishme për ju në jetën tuaj, për të parë më thellë dhe në thelb vlerat tuaja, por edhe për t'u marrë me zell dhe në detaje me çështjet e financave tuaja. Si mund të rrisni të ardhurat tuaja, çfarë tjetër mund të bëni për të gjetur burime të reja, si mund të përfitoni nga një hapësirë ​​ose pronë për t'ju dhënë disa të ardhura ose ndoshta një ide që keni? Nga ana tjetër, ju gjithashtu duhet të shihni në nivelin profesional se sa ju mbulon puna që bëni dhe nëse i plotëson vlerat tuaja.

 

GAFORRJA

Hyrja e Merkurit në shenjën tuaj të zodiakut, diçka që ndodh një herë në vit dhe gjithmonë afër ditëlindjes tuaj, është koha më e mirë për të mprehur  talentet tuaja të komunikimit, për të folur, për të shkruar, për të komunikuar në çdo mënyrë idetë, mendimet, por edhe ndjenjat tuaja. Nëse keni pritur për një kohë të gjatë për të dialoguar me një person të rëndësishëm në jetën tuaj, qoftë personalisht apo profesionalisht, kjo është koha e duhur për ju. Sigurisht, gjatë gjithë kalimit të tij, Mërkuri do të formojë kende dhe momente  të mrekullueshme, e para në 12/7 dhe e dyta në 20/7, por gjithashtu një kend qe ben Merkuri ne  kundërshtim ndaj Plutonit në 25/7 që kërkon vëmendje. Ky aspekt mund të krijojë tension dhe grindje në një marrëdhënie apo bashkëpunim pak kujdes ne kete date.

 

LUANI

Në shtëpinë e 12-të të horoskopit tuaj Diellor, Mërkuri nuk mund të jetë shumë i dobishëm, pasi mund t'ju çorientojë pak. Eshtë një periudhë më emocionale për ju deri në fund të korrikut që në thelb ju fton të mbaroni të kaluarën dhe të merrni vendime për atë që ka filluar nga  e kaluara, qoftë një marrëdhënie apo një punë. Tani duhet të shikoni më nga afër situatën dhe të shihni nëse keni nevojë për të përfunduar ose ndaluar diçka, sepse është një rrugë pa krye. Gjithashtu, këtu Merkuri  mund të tregojë prapaskena dhe diskutime të fshehta ose negociata.

 

VIRGJERESHA

Në fushën e miqve, bashkëpunëtorëve, por edhe qëllimeve tuaja, Merkuri tregon se në periudhën e afert  do të jeni më në kontakt me njerëzit me të cilët punoni, do  keni interesa dhe qëllime të përbashkëta apo jeni ju bashkuar nga një qëllim. Sigurisht, duhet të keni kujdes, pasi rolet nuk do të jenë të dallueshme dhe nga ana tjetër mund të ketë probleme në një marrëdhënie profesionale. Më 25/7 mund të themi që ju nuk pajtoheni hapur me një person nga puna, ndoshta për arsye financiare. Lini mënjanë idealet tuaja me ato që njihni tani në 24/7.

 

PESHORJA

Merkuri  merr pozicion në një shenjë të kundërt me tuajën, në Gaforre, duke turbulluar mendimet dhe gjykimin tuaj, prandaj mos u ngutni për të nxjerrë konkluzione, veçanërisht në çështjet e karrierës. Në javët e ardhshme deri në fund të korrikut duket se do të jeni në një proces analizimi të rrjedhës së jetës tuaj në planin afatgjatë. Shikoni nëse keni nevojë të vazhdoni në një drejtim të caktuar profesionalisht ose të ndërroni ingranazhet. Mos u tregoni egoist dhe mos kërkoni ndihmë ose këshilla nga njerez qe nuk I njihni . Do te ju ofrojn ndihme dikush nga ambienti juaj miqësor ose profesional mund të ketë zgjidhjet.

 

AKREPI

Merkuri eshte  miqësore nga shenja e  Gaforres nuk është një ndikim aq i vështirë për shenjën tuaj te horoskopin tuaj.Eshtë një tranzicion pozitiv nëse doni të merreni me një temë që do t'ju ofrojë njohuri, të uleni përsëri në tryezë nëse dëshironi të mësoni diçka të re, të regjistroheni në një seminar, të gjeni një menyre te re edhe të bëni të ardhmen tuaj me te qet dhe me te mire . Për sa kohë që jeni pranues te ndryshimeve . Gjithashtu, nëse jeni të interesuar për një mjet transporti është koha e mirë për ta menduar me seriozisht  ose për të bërë një blerje te tille.

 

SHIGJETARI

Pozicioni i Merkurit në Gaforre nuk është shumë i dobishëm për shenjën tuaj të zodiakut ose horoskopin tuaj, pasi do të vendoset në një zonë shumë më introverte dhe të mbyllur të horoskopit tuaj që merret me botën tuaj emocionale, çështjet e dashurisë, por veçanërisht me fushën të financave. Nëse ka ndonjë gjë pozitive në lidhje me këtë tranzicion, është që të flisni qartë për ndjenjat tuaja me partnerin tuaj ose të zgjidhni çështjet financiare. Sidoqoftë, më 12/7, mund të keni një rezultat pozitiv në një çështje financiare, ndërsa më 20/7, të ardhura të paparashikuara mund të lindin.

 

BRICJAPI

Merkuri ze  pozicion në fushën e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve në jetën tuaj, duke theksuar rëndësinë e kontaktit tuaj me të tjerët në një nivel personal ose profesional. Ju nuk doni që gjatë gjithë kësaj kohe "të tjerët" të luajnë një rol më të rëndësishëm në jetën tuaj. Kërkimi për të gjetur një marrëdhënie, ndarja e disa orëve me miqtë tuaj, bashkimi i forcave me partnerët tuaj për të rritur produktivitetin tuaj mund të jetë vetëm pozitiv. Në fakt, ju mund të keni disa sugjerime veçanërisht afër 12/7 ose të nënshkruani një marrëveshje. Sidoqoftë, gjithashtu ka një aspekt me Plutonin në shenjën tuaj të zodiakut që duhet t'i kushtoni vëmendje afër 25/7, ose sepse mund të ketë tension në një marrëdhënie ose ndonjë fiksim personal ose profesional.

 

UJORI

Ndikimi i Merkurit nga tani deri më 27 korrik në fushën e jetës së përditshme, punës dhe palestrës nuk është përfundimisht një tranzicion i lehtë, pasi vëllimi i kontakteve dhe transaksioneve tuaja rritet. Mund të keni miliona gjëra për të bërë çdo ditë, telefoni vazhdon të bjerë, postat elektronike dhe mesazhet vijnë kerkojn pergjigje . Por Merkuri gjithashtu ju jep disa shenja ne  çështje shëndetësore. Ju duhet të pushoni pak per veten tuaj eshte ne te miren tuaj , të ushqeheni më shëndetshëm dhe më e rëndësishmja të flini që të jeni në gjendje të përballoni ritmin e kesaj  periudhe paksa e veshtire dhe e lodhshme por juve dini te dilni te fituar.

 

PESHQIT

Hyrja e Merkurit në Gaforre aktivizon një fushë me shumë fat ate te ekonomis , te argëtimit ndikon shum pozitivisht  në horoskopin tuaj. Gjithçka që lidhet me dashurinë, flirtimin, takimin, argëtimin, fëmijët dhe planet tuaja krijuese do të favorizohet veçanërisht nga tani deri më 27/7. Pra, nëse doni të keni një vazhdimsi te arte , tani mund të keni gjetje pozitive. Do të jetë gjithashtu më mirë të komunikoni me të rinjtë ose fëmijët tuaj. Sigurisht, ka dy ditë që kanë nevojë për vëmendje të veçantë, në 24/7 dhe 25/7 për arsye të ndryshme kerkohet vemendje . Në 24/7 për idet qe keni  dhe venja ne praktik punen dhe zjuarsin tuaj  në 25/7 pak vemendje sepse kjo date sjell  tension dhe grindje, veçanërisht me njerëz nga mjedisi juaj miqësor ose partnerë.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu