Katrorii Mërkurit në Uran

Nga 9 deri më 11 Gusht, Mërkuri nga shenja mbretërore e Luanit formon një katror me Uranin shpërthyes nga Demi, një kënd negativ për Demin, Luanin, Akrepin dhe Ujorin e lindur në dhjetë ditët e para dhe / ose ata që kanë horoskop dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 7-të deri në 12-të e shenjave të mësipërme.

Ky kënd mund të shkaktojë disa situata të vështira, pasi këto ditë ju jeni shumë nervoz dhe reagues ndaj mënyrës së komunikimit të ideve tuaja, duke e bërë të vështirë për të treguar mirëkuptimin e nevojshëm për ata që janë rreth jush dhe mënyrën si mendojnë ata, madje nëse ai është shumë i ndryshëm nga i juaji. Ju dëshironi të korrigjoni vazhdimisht gabimet e të tjerëve dhe ka një nxitim në atmosferë, për shkak të faktit se të dy planetët janë në shenja impulsive.

Në anën pozitive të këtij aspekti është se Urani ju shtyn të shprehni idetë tuaja lirshëm dhe hapur pa u kujdesur nëse të tjerët do të pranojnë atë që ju thoni, kjo zgjëron mendjen tuaj përtej gjërave të zakonshme. Në të njëjtën kohë ju flisni me zë të lartë, ju mendoni intensivisht për ndjenjat tuaja. Sidoqoftë, Urani sjell edhe tronditje dhe befasi, kështu që gjatë kësaj kohe ju vini në dyshim sigurinë tuaj dhe rrënjët tuaja, ju meditoni se çfarë është e vërtetë dhe çfarë jo.

Në përgjithësi, gjatë kësaj periudhe, shmangni të qenit provokues në ato që thoni, pasi Urani në anën e tij negative mund të jetë një tregues i dominimit dhe intransigjen. Sidoqoftë, jeni entuziast dhe vendosni shumë oreks në çdo përpjekje, megjithatë bëni kujdes që të mos jeni shumë spontan dhe të thoni disa pavendosmëri! Kështu që zgjidhni të shmangni diskutimet serioze dhe tregtimin, por përkundrazi është një mundësi e mirë për të filluar thyerjen e disa pengesave se si të bëni gjëra, diçka për të cilën merrni udhëzime nga astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Shiko gjithashtu