Kartat Taro Gusht 2020

Kartat Taro Gusht 2020

Në Gusht të vitit 2020, interesi i të gjithë neve është përqendruar në financat dhe kënaqësinë erotike dhe këto janë pikërisht dy fushat që do të kenë zhvillimet më të rëndësishme... Karta Tarot që përfaqëson tendencat e përgjithshme të muajit dhe përshkruan profilin e gushtit, është karta e Hënës! Shenja që simbolizon këtë kartë është Gaforrja, që do të thotë se gjatë muajit do të jemi nën ndikimin e emocioneve tona. Ne kemi nevojë të jemi të kujdesshëm para marrjes së një vendimi, sepse ekziston rreziku që lehtë të biem viktimë mashtrimi.

Dashuria ka vëndin e parë…

Karta e Hënës thotë se këtë muaj dashuria shpërthen nga pasioni, xhelozia, intrigimi, por edhe nga zbulimet e rëndësishme! Janë të shumtë ata që nuk do të jenë në gjendje të zbusin dëshirat e tyre dhe do t'i nënshtrohen një dashurie që nuk garanton një të ardhme të qëndrueshme… Shumë marrëdhënie do të tronditen nga shpalljet e rëndësishme, ndërsa do të ketë njohje të reja, të cilat do të kenë një të fortë element i dëshirës erotike, por pa stabilitet dhe unitet emocional.

Cështjet profesionale dhe financat bëhen burim konkurence!

Paraja dhe karriera po bëhen një arenë këtë muaj, në të cilën ka luftë, konkurrencë dhe qëllimi kryesor është prestigji, ngritja, promovimi, por edhe kush do të mbizotërojë! Por gjëja më e rëndësishme është që këtë muaj ne duhet të jemi shumë të kujdesshëm në lidhje me mashtrimet, fjalët e pasme, por edhe veprimet që mund të bëhen kundër nesh… Miku i “pretenduar” i cili mund të deklarojë se dëshiron t'ju shërbejë ose t'ju shoqërojë në hapat e tu, mund të jetë "armiku" që dëshiron t’ju vërë pengesa! Le të shmangim thashethemet, por edhe tendencën drejt parave të lehta dhe zgjidhjeve të shpejta, të cilat mund të sjellin pengesa të mëdha!

 

 

Dashi – Karta e Taro e muajit: Hëna.   Gushti  është plot romancë dhe ndryshime.

Në Gusht  lini veten në ndjenjat tuaja, dëgjoni më shumë zemrën tuaj dhe shprehni ne një mënyrë më të fortëndjeshmërinë tuaj, por edhe ato që fshihni brenda jush! Marrëdhëniet me njerëzit tuaj të dashur (familja, miqtë, partneri) do të bëhen më të ngrohta, ndërkohë dhe ju nga ana juaj do të keni nevojë për t’u çlodhur, por edhe për rinovimin e marrëdhënieve … Një çështje nga e kaluara juaj do t’ju shqetësoj.

Dashuria

Ndjenjat tuaja janë her të ftohta dhe her të ngrohta këtë muaj! Nga njëra anë, ju keni dëshirën për të romantizuar dhe për të ankoruar në portën tuaj të dashurisë, por nga ana tjetër e kaluara juaj nuk ju lë … Ose ndjeni hidhërim për një histori të vjetër dashurie ose ndjeni problemet që janë krijuar në marrëdhënien tuaj të cilat nuk mund të tejkalohen! Romantizmi, megjithatë, nuk do të mungojë nga këto ditë verore!

Karriera dhe financat

 Pika juaj e fortë për këtë periudhë të Gushtit është krijimi juaj dhe frymëzimi që do t’ju ndihmojë të shkoni me sukses punën tuaj! Nga ana tjetër, financat tuaja do të jenë me ulje dhe ngritje, por edhe shpenzimete jashtëzakonshme, të cilat duhet të siguroheni! Disa ndryshime në shtëpi do t’ju kushtojnë.

 

Demi- Karta e Taro e muajit    Dielli.     Qejfi tani fillon!

Gushtit fillon dhe ju gjen plot energji, entuziazëm, gëzim dhe dëshirë për rrjetët sociale dhe udhëtime! Do të ketë zhvillime shumë të këndshme që do të bëjnë këto ditë verore argëtimit, plot gëzim dhe njohje!Do të shpëtoni nga stanjacioni, do të vini në kontakt me një botë të re, do të shihni vende të reja, do të keni takime të gëzueshme dhe optimizmi do të kthehet pas një kohe të gjatë në jetën tuaj përsëri!

Dashuria

 Këtë muaj ndjenjat hyjnë në një rrugë shumë pozitive! Problemet kanë mbaruar dhe këtë muaj mirëprisni një moshë të re erotike që ju ndihmon të përmbushni ëndrrat tuaja! Nëse jeni në një lidhje, do të gjendet një zgjidhje për të kapërcyer problemet e djeshme. Nëse nuk jeni në një marrëdhënie, atëherë nëpërmjet miqve, njohjeve, daljeve dhe udhëtimeve, do të takoni një person të ri që do t’ju ngjallë dhe do t’ju japë qejf, ëndrra dhe gëzim!

Karriera dhe financat

Dita juaj këtë muaj janë financat tuaja, të cilat do të jenë shumë më të larta! Paratë do të depozitohen në duart tuaja ndërkohë do të ketë bisedime dhe kontakte në lidhje me punën!Ky muaj ju ndihmon të negocioheni dhe në marrëveshje të punës, duke filluar muajin e ardhshëm!

 

Binjakët – Karta e Taro e muajit: Kriza.   Shqetësime për çështjet e së kaluarës …

Gushtit nuk është muaji më i këndshëm për shenjën tuaj, sepse jeni te vendosur  të jepni zgjidhje përfundimtare për çështjet që kanë qenë shqetësuese për ju herën e kaluar! Jeni të kufizuar, mbylleni pak me veten, duke u përqendruar në atë që do të bëni në të ardhmen tuaj, ndërsa çështjet familjare duket se absorbojnë shumë interesin tuaj! Ajo që do të jeni të detyruar të bëni është të njihni gabimet e së kaluarës dhe të ndryshoni disa situata në jetën tuaj!

Dashuria

 Ndjenjat tuaja nuk janë mire këtë Gusht. Ndjenjat tuaja ngrijnë dhe marrëdhënia juaj nuk duket se ju mbulon si më parë. Nëse nuk keni një lidhje, është e qartë se mendja juaj është fiksuar tek një njeri i së kaluarës, të cilin nuk mund ta harroni! Gjatë ketij muaji do të kuptoni se ka ardhur koha për të ndryshuar taktikat, për të kthyer një faqe, edhe nëse kjo është diçka që ju nuk ju pëlqen apo nuk ju ngutin!

Karriera dhe financat

Shqetësimet për punët tuaja nuk do mungojnë këtë muaj! Mendoni se tani është koha ideale për të bërë disa ndryshime të mëdha.Këtë muaj do të përdorni planet tuaja të ardhshme, madje pa nxituar për të filluar! Në financat tuaja, ka shpenzime nga supozimet e kaluara që nuk ju lejojnë të ndiheni rehat në këtë moment.

 

Gaforrja – Karta e Taro e muajit: Bota.   Dëshirat bëhen realitet!

Është fakt që muajt e kaluar dhat më të mirën tuaj dhe jeni lodhur për të pushtuar disa plane personale! Pra, ndërkohë jeni në fazën e pritjes dhe vonesës, do të ketë zhvillime që do t’ju kënaqin! Arritja e një plani që keni punuar shumë do t’ju bëj që të ndjeni të njohjen e përpjekjeve tuaja! Këtë muaj ju pushtoni atë që meritoni!

Dashuria

 Dashuria lidhet, bëhet kuptimplotë dhe ju jep forcën për të duruar çdo vështirësi … Thatë se përfundon një marrëdhënie, tani ju jepet mundësia për ta rinovuar dhe për ta sjellë atë më pranë jush!Ndjenjat që ekzistojnë mes jush dhe personit që ju intereson do të jenë vërtet dhe do të ndiheni të lehtësuar për këtë! Sa për ju, që nuk jeni në një lidhje, do të ketë një fytyrë të re, ku shpejt do t’ju bëjë të ndiheni sikur keni gjetur bashkëshortin me të cilin përshtateni!

Karriera dhe financat

Gushti ju jep njohje profesionale dhe suksesin! Është shumë e mundur që do të ketë një promovim apo do të marrë detyra të reja që do të rrisin dukshëm prestigjin tuaj! Financat tuaja, ndonëse ende shqetësuese për ju, do të jenë shumë më të mira krahasuar me tremujorin e fundit!

 

Luani- Karta e Taro e muajit: I çmenduri.   Ndryshime, por edhe nxitime …

Gushtit ju gjen me entuziazëm, por edhe me dëshirënshumë shpejt për të kapur dhe përfunduar planet tuaja! Nxitimi, por edhe pakujdesia, do t’ju çojë në gabime, prandaj mendoni dy e tre herë para se të merrni një vendim që mund të ndikojë në të ardhmen tuaj! Miqtë do t’ju japin momente argëtimi, ndërkohë ju do të takoni një botë të re! Do të mbyteni nga nevoja juaj për liri, por edhe për ndryshime të rëndësishme

Dashuria

Gushti është një muaj plot kontradikta, por me siguri do të ketë shumë interes, por edhe ndryshime tek ato erotike! Nëse jeni në një lidhje do të ketë tensione dhe mosmarrëveshje, sepse nuk vendosni ujë në verën tuaj dhe deshironi të mbizotëroni! Nevoja për liri mund të shkundë lidhjet e marrëdhënies tuaj, prandaj ulni impulsivitetin tuaj! Nëse nuk jeni në një lidhje, epshi rritet, njohjet e reja janë të mjaftueshme, ndërkohëdashuria pasionante, do t’ju shqetësojnë menyrë të bukur por edhe dinamike! Stabiliteti i emocioneve është i pasigurt!

Karriera dhe financat

Këtë muaj, megjithëse kemi pushime dhe pakujdesje, do të merrni sugjerime interesante, por gjithashtu do të kenë dhe rrezikun e tyre. Mos harroni se sezoni nuk favorizon rreziqet dhe ndryshimet e guximshme!Përveç kësaj, përpiquni këtë muaj të mos flisni shumë në punë, duke bërë shumë punë në të njëjtën kohë, sepse është diçka që ju lodh dhe nuk mund të veproni dhe të jeni konsistent! Gjërat e kotae panevojshme në financa do t’ju bëjnë muajin e ardhshme të pendoheni për pakujdesinë tuaj!

 

Virgjëresha- Karta e Taro e muajit: Shenjtori.   Duke shijuar punën e përpjekjeve tuaja!

Gushti është një muaj që ju jep përvoja të reja, njohuri të reja dhe motive të reja për jetën, por edhe të ardhmen tuaj!Në këtë periudhë do arrini të bëni ndryshime thelbësore në jetën tuaj, ndryshimet që keni planifikuar që nga dimri! Ju do perzini njerëzit që ju kanë zhgënjyer dhe do vendosni jetën tuaj në baza të reja të forta! Muaji favorizon të fillojë një punë të re, një martesë, një ndryshim në shtëpi …

Dashuria

  Ky muaj ka perspektivën e martesës, të formalizuar ose balacimin në jetën tuaj sentimentale në një farë mënyre! Është e sigurt që do të ndiheni më të sigurt në anën e një shoqëruesi dhe do të bëni plane të përbashkëta! Nëse nuk keni një partner, është koha për një njohje serioze që do ndryshojë gjithçka që keni besuar deri tani!

Karriera dhe financat

Është e sigurt që keni gëzimin dhe energjinë për të bërë ndryshime në punën tuaj ose për të marrë vendime të rëndësishme! Mund të zgjeroni aktivitetet tuaja ose të mësoni diçka të re! Çfarëdo që të vendosni, do të jeni të suksesshëm! Trajtimi financiar i muajit do t’ju ndihmojë të përmbushni më qetë detyrimet tuaja!

 

Peshorja    Karta e Taro e muajit: I dashuruari    Dashuria jep energji …

Gushti  është muaji më romantik i vitit për ju, që duket se nuk është në gjendje të mbajë dëshirat tuaja, por edhe pasionet tuaja! Bëni ëndrra të reja dhe plane për të ardhmen tuaj dheju entuziazmojnë zhvillimet që janë rreth jush, sepse ju bëjnë të gjeni përsëri gëzimin që keni humbur muajt e fundit! Muaji është erotik, me shumë interesa dhe mundësi të argëtoheni dhe të shihni jetën nga ana e saj optimiste.

Dashuria

  Mjaft të “mira” do të jetë zhvillimet e dashurisë të Gushtit  për ju! Dilemat, xhelozitë dhe pasionet nuk domungojnë, veçanërisht nëse jeni në një marrëdhënie të re. Por nëse jeni në një lidhje të përhershme, atëherë gjërat kështu do të vijnë,do të bini në dashuri përsëri bashkëshortin tuaj! Nëse nuk keni një partner, një person i ri do ju zgjojë pasionin e zjarrtë!

Karriera dhe financat

Konkurrenca në biznesin tuaj do të krijojë moment të menjëhershëm, ndërkohë që mosmarrëveshjet me bashkëpunëtorët do t’ju bëjnë të shikoni se duhet të veproni tani e tutje individualisht! Mos i neglizhoni punët e biznesit dhe ato financiare, që të mos gjeni shkopinj muajin e ardhshëm! Financat janë të mira, edhe pse këtë muaj mund të humbisni kontrollin!

 

Akrepi    Karta Taro e muajit: Arma    Flirtoni me sukses!

Gushti  është muaji i pushtimit, më në fund do të shihni gjërat në ndryshimin e jetës tuaj dhe kjo është diçka që meriton! Sakrificat, përpjekjet që keni bërë deri më tani do të shpërbleheni!Një sukses i madh do t’ju bëjë të rriteni psikologjikisht dhe të organizoni jetën tuaj që nga fillimi, në baza të reja të qëndrueshme! Gushti ndihmon të keni përfitime materiale ose të bëni një blerje të rëndësishme që keni pasur për një kohë të gjatë në mendjen tuaj!

Dashuria 

Nevoja juaj për dashuri, ngrohtësi dhe shoqëri do të përmbushen plotësisht në këtë muaj! Gushti është për ju, një muaj që do t’ju sjellë në krahët e njeriut që dëshironi pranë jush … Edhe nëse nuk e keni gjetur këtë person të veçantë, është e sigurtë që një njohje e re do të vijë në jetën tuaj tani, aty ku ju nuk e prisni!

Karriera dhe financat

Detyrat që duhet të përmbushni do të jenë të shumta dhe të rëndësishme, por me punën dhe qëndrueshmërinë tuaj, do mund të keni sukses në të gjitha përpjekjet tuaja! Një shpërblim ekonomik apo edhe një rritje e lehtë në të ardhurat tuaja do t’ju japë lehtësim dhe shpresë për pjesën tjetër të verës!

 

Shigjetari    Karta e Taro e muajit: Drejtësia.  Gjeni ritmet tuaja përsëri!

Tani ne  Gushti ngarkoni bateritë, sepse dini që vështirësitë e vjeshtës do jenë shumë, prandaj është e nevojshme të gjeni ekuilibrin! Buzëqeshja e pakujdesisë kthehet tek buzët tuaja dhe jeni çliruar nga problemet që ju kishin bërë të humbisni veten kohët e fundit! Zona e jetës suaj do të fokusojë interesin tuaj janë marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja, ku do të kuptoni që për t’i mbajtur disa njerëz pranë jush, është e nevojshme të bëni sakrifica, por edhe të tërhiqeni.

Dashuria 

 Këtë muaj nuk keni kohë, por edhe gjendje të pamenduara për lojëra erotike! Filloni të shihni të ardhmen më të arsyeshme dhe realiste e një marrëdhënieje ose njohje, sepse nuk doni të qëndroni vetëm, por edhe sepse mendoni se është koha për të bërë diçka më të qëndrueshme! Nëse jeni tashmë në një lidhje të përhershme, do jepni zgjidhje për problemet që ishin një pengesë mes jush dhe bashkëshortit tuaj! Nëse nuk keni një partner, filloni të gjeni ekuilibrin tuaj emocional dhe të jeni gati për aventura të reja erotike.

Karriera dhe financat

Mundet që klima në punën tuaj të mos ju pëlqej dhe të detyroheni të merreni me punë që nuk ju përshtaten, nuk ju pëlqen apo e keni refuzuar, por i gjithë ky proces së fundi do t’ju bëj mirë! Bashkëpunimet tuaja do të ndryshojnë, fakt qëju ndihmon! Sa i përket financave tuaja, në fund të muajit, jeni në favor të negociatave dhe marrëveshjeve!

 

Bricjapi  Karta e Taro e muajit: I vemtuari  Nevoja për pushim dhe meditim …

Këtë muaj keni nevojë të arratiseni diku në qetësi, larg njerëzve të padëshiruar apo edhe situatave që ju kanë lodhur! Do të mbylleni për një kohë në guaskën tuaj, nuk do të keni humor për jetë intensive, për shumë kontakte apo për shumë lëvizje. Gjendja juaj do të karakterizohet nga analiza e vetes, ndërkohë në mendjen tuaj do të ketë mendime dhe shqetësime që ka lidhje me të kaluarën tuaj, të tashmen dhe të ardhmen! E dini që jeni në gjendje të ndryshoni gjërat rreth jush … Shikoni me pjekuri disa situate reth jush dhe merrni vendime!

Dashuria 

Jeta juaj emocionale është problematike këtë muaj, sepse duket se disa probleme ju kanë dekurajuar dhe ju kanë bërë që të humbni shpresën dhe qejfin tuaj! Do të ndjeni se disa njerëz nuk ndryshojnë, sa do që ju të provoni! Marrëdhënia juaj do të kalojë krizën e saj dhe është në dorën tuaj nëse do e mbani ose doe ndaloni! Nëse nuk ka marrëdhënie, atëherë do të merrni disa përgjigje për një çështje dashurie për të kaluarën tuaj!

Karriera dhe financat

Mund të kemi hyrë në verë, por konceptet tuaja të punës dhe financave nuk ndalen, ashtu siç po fillojnë tani sepse ju gjithmonë mendoni më përpara! Ju jeni duke kërkuar për një rrugë të re karriere dhe tani jeni ulur dhe mendoni për alternativat që keni! Financat nuk janë në të mirën e tyre dhe detyrimisht duhet të të pakësoni shpenzimet, kufizoni veten për të mbledhur dhe mbuluar detyrimet. Do ja arrini!

 

Ujori   Karta e Taro e muajit: Ruleta e fatit.  Surpriza të Bukura Verore!

Muaji gusht  fillon këndshëm për ju! sjell një ndryshim të papritur të fatit që ju jep përvoja të reja, njohje,dhuratat, ofertat dhe ngjarjet që ju bëjnë të ktheni 180 gradë nga situata që keni qenë deri tani! Ajo që keni refuzuar ose nuk besonit do ju vijë para jush, duke ju dhënë mesazhin se gjithçka është e mundur në jetë! Shijojeni!

Dashuria

Ndërkohë që mund të keni besuar që një çështje dashurie apo një rast nuk do të ketë të ardhme, diçka duket të lindë në ndjenjat tuaja, duke ndryshuar gjithçka që kishitderi më sot! Marrëdhënia juaj do të ringjallet, ndërkohë nëse nuk keni një lidhje, entuziazmi juaj dhe erotizmi juaj do t’ju sjellin në anën e një personi që me të vërtetë mund t’ju ofrojë atë që ju doni dhe e meritoni!

Karriera dhe financat

Një propozim i papritur i lajmeve, do të bëhet këtë muaj fillimi për një fillimi të ri për profesionin tuaj! Nëse nuk punoni, atëherë patjetër do të gjeni një punë të re! Nëse jeni tashmë në punë, atëherë mund të bëni një udhëtim, një promovim, një punë të re, e cila do të jetë pikërisht ajo që kërkoni! Një fitim ekonomik ku nuk e prisnit, do ju bëjë të fluturoni në qiell nga gëzimi.

 

Peshqit   Karta e Taro e muajit   Fuqia.  Gjeni përsëri fuqinë tuaj!

Kohët e fundit ju keni humbur fuqinë tuaj, vendosmërinë tuaj dhe keni besuar se asgjë e bukur nuk do të ndodhë me jetën tuaj … Por tani, do të pushoni, do të merrni fuqi pordo të merrni edhe dashuri nga personat tuaj të afërt për t’ju ndihmuar të qëndroni dhe ende të fortë me këmbët tuaja! Qëllimet që keni në mendjen tuaj do të fillojnë tani të vijnë në stadin e realizimit! Një person i afërt do të ketë nevojë për mbështetjen tuaj dhe do të qëndroni pranë tij!

Dashuria 

Gushti do t’ju japë përgjigje të rëndësishme për të ardhmen dhe rrugën e ndjenjave tuaja! Do të kuptoni nëse ndjenjat midis jush dhe personit që ju interesojnë janë të ndërsjella, do të vendosni se çfarë deshironi për të ardhmen e jetës tuaj sentimentale dhe do jeni në gjendje të shihni më qartë disa situata! Kjo në fund të fundit do t’ju bëjë të kapërceni pengesat erotike dhe do t’i gjeni më shumë me veten!

Karriera dhe financat

Vendimet tuaja, dhe veprimet tuaja, do t’ju ndihmojnë këtë muaj duke tejkaluar vështirësitë e biznesit tuaj dhe financat! Përpjekjet tuaja do të jenë të suksesshme! Financat janë të larta dhe vijnë në duart tuaja paratë, të cilët juve ju kishin borxh dhe i prisnit prej shumë kohësh!

 

 

Shiko gjithashtu