KALENDARI PRILL 2019

01/04/2019 to 30/04/2019

KALENDARI PRILL 2019

Muaji i katërt i vitit hapet para nesh, plot shpresa, ëndrra, plane, duke sjellë me vete mundësitë dhe sfidat e tij.Sjell me vete dëshirën për rivlerësim, falje dhe dashuri,  ështëi përhapur më shumë se kurrë ...Ja të shohim në një kontekst më të përgjithshëm pamjet e çastit të Prillit.Hënat e muajit ndodhen tek Dashi (unë) dhe Peshorja (ne), duke sjellë përmirësime të rëndësishme në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet.Muaji prandaj është shumë i rëndësishëm dhe provokues, mund të themi, për Dashët,Gaforret,Peshoret, Bricjapët të dhjetë ditëshit të dytë dhe të tretë.Hëna e re 5/4 në shenjën e Dashit (grada e 15-të), sjell mbylljen e dhimbshme të situatave në mënyrë që të kthehet një faqe e re në jetën tuaj.Hëna e plotë, 19/4 tek Peshorja (grada e 29), surprizon dhe shqetëson marrëdhëniet dhe partneritetet.Hyjmë në Prill, ku duket të jetë një muaj i zënë me shumë tensione duke u përpjekur për të balancuar zona të ndryshme të jetës tonë në të njëjtën kohë.Një arsye është se Marsi, Planeti i veprimit, tashmë është transferuar në shenja e ajrit, ku do të mbetet e plot në Prill dhe gjysmen e Majit, për të qenë të saktë, deri më 16 Maj 2019, ku më pas do të japë pozitën e saj në shenjën e Gaforres.Marsi tek Binjakët mund të tregojë biseda intensive, duke ngatërruar me miqtë dhe kolegët, por edhe ngacmime në mënyra të ndryshme, por tjetër nga Binjakët është një shenjë shumësie dhe Marsi është koncepti i veprimit, ne sugjerojmë këtë muaj për të vendosur një shumë nga energjia juaj në fusha të ndryshme të jetës suaj.Me Marsin tek Binjakët mund të jeni vazhdimisht në lëvizje dhe të bëni shumë aktivitete në të njëjtën kohë.Por energjia e harxhuar është më e lehtë, me rezultat tëkeni energji të dobët.Shkëmbimi i ideve dhe komunikimi janë nevojat themelore në mesin e njerëzve, ndërkohë që ndërveprimi shpirtëror, si dhe shoqërimi i thellë, si dhe përdorimi i mediave sociale janë intensive.Është e qartë që ju ofroni më shumë fleksibilitet, zgjuarsi dhe përshtatshmëri shpirtërore. Një periudhë kurioziteti intensive, ku ne do të rinovojmë marrëdhëniet tona, inteligjencën personale.Vihet re një lloj i fortë ndarjeje intensive në të gjitha gjërat gjatë gjithë kohës. Ndoshta ka mundësi që një mungesë besueshmërie, por edhe superficialitet në të njëjtën kohë nëse pikëpamjet janë negative, por ato janë gjithashtu karakteristikë e shenjës.Përtej kufijve, më 20 Prill, do të ketë tendencën të veprojë në mënyrë të paparashikueshme.Marsi tek Binjakët përfshin një "Luftë të Fjalëve" që ka mundësi të marrë dimensione të ndryshme nëse kalojmë kufijtë, pasi do të jetë shumë e vështirë të ndani atë që është normale dhe jo.Nën këtë ndikim, do të jetë gjithashtu e vështirë të mbaheni, të mos flisni, të mos shihni ose të mos thoni të vërtetën.Prill 2019 fillon në mënyrë dinamike më 5 Prill, Hëna e re tek Dashi sjell një energji të madhe për të filluar ndonjë gjë të re dhe ka gjithashtu një dëshirë të fortë për të qenë më i pavarur.Këtë muaj, Jupiteri (në 10 Prill), Plutoni (24 Prill) dhe Saturni (më 30 Prill) do të fillojnë rrugën e tyre retrospektive.Por kjo nuk është domosdoshmërisht një kohë e vështirë - ka edhe anën pozitive për çdo planetë retrospektiv.Periudha e rrugës retrospektive të planetit, përmes vëzhgimit dhe mendimit, dhe pa qenë gjithmonë dramatik dhe i ekzagjeruar, sa herë që ndodh kjo, shumica prej jush e drejtojnë vëmendjen tuaj në të kaluarën dhe ju ftojmë t'i kushtoni më shumë vëmendje zërit tuaj të brendshëm dhe botës.Pra, kjo është zakonisht mundësia më e mirë për të kuptuar më mirë veten ku ka për qëllim vetë-përmirësimin, por edhe për të zgjidhur çështjet që kanë të bëjnë me ju, pasi brenda nesh bëhet një sqarim.Ky është një proces i rëndësishëm njerëzor normal që mund të përfshijë hartimin dhe studimin e vetes për t'u bërë më të fortë dhe më të strukturuar.Të paktën nëse e keni kuptuar se njeriu është një univers.Pra, më 10 Prill Jupiteri do të fillojë rrugën e tij retrospektive në 17:57 në gradën e 24-të të Shigjetarit dhe do të zgjasë deri më 11 Gusht 2019, ku do të kthehet në gradën e 14-të të Shigjetarit më 14:27 - ndonjëherë, entuziazmi i shumtë mund të krijojë probleme ose të shkaktojë vështirësi.Ju duhet ta kuptoni këtë në katër muajt e ardhshëm.Zakonisht,  bëhen zbulesa të rëndësishme, një periudhë e përshtatshme për ne, për të parë, për të filozofizuar dhe për të studiuar gjërat për përmirësimin e vetvetes dhe të vërtetën.Jupiteri retrospektiv do të thotë një lloj zhvillimi të brendshëm në shtëpinë tuaj të horoskopit, por puna e bërë atje është e rëndësishme dhe mire do jetë të mos e anashkalojmë, pasi duhet të sigurohemi që gjithçka është në një rregull përpara se të shkojmë përpara.Ju duhet të siguroheni gjatë rrugës të tij retospektive se gjithçka është në ekuilibër dhe ka mundësi të provoheni brenda vendit.Mund të ketë sfida që testojnë sjelljen tuaj. Varësive të mundshme dhe vështirësive për të zhvilluar.Në çdo rast, Jupiteri retrospektiv do të ofrojë mundësi për të pranuar dhe njohur ndonjë problem.Është e mundshme që gjërat do shpëtojnë aq shumë sa që ngjarjet në jetën tuaj mund të ndodhin që do t'ju trondisin me qëllim që të zgjohen gjithmonë për të përqendruar vëmendjen tuaj kudo që të keni nevojë për të detyruar veten të bëni diçka.Kur të ktheheni në një rrugë të duhur, do të ndiheni më të balancuar dhe të lumtur.Më 17 Prill, Merkuri braktis shenjën e Peshqëve dhe hyn në shenjën e zjarrit të Dashit në 07:01, ku zakonisht mund të marrim vendime të shpejta gjatë këtij pasazhi.Por tani njerëzit flasin shumë kohë përpara se të mendojnë, dhe gjithashtu mund të jenë të zënë ngushtë.Megjithatë, përmirëson punën e mendjes, dhe idetë po përhapen dhe shpalosen shpejt, nga mendjet tona, në të gjithë botën, si një zjarr. Është një periudhë intensive dhe provokuese, si shpirtërisht ashtu edhe praktikisht.Më 19 Prill, Hëna e plotë do të zhvillohet në shenjën Peshores dhe para hapjes së Javës së Shenjtë përsëritet në gradën e 29-të të Peshores, përballë Diellit tek Dashi, kështu që mund të tërhiqet e kundërta, por dhe pa kontraste, nuk do të ketë përparim.Më 20 Prill, në 09:56, Dielli hyn tek Demi, praktik por dhe i vështirë. Por këto karakteristika do të vlerësohen më shumë brenda muajit të ardhshëm.Menjëherë pas kësaj, në të njëjtën ditë, gjatë orëve të pasdites së pranverës, në 17:11Afërdita hyn në shenjën e Dashit, koha për të gëzuar marrëdhënie të lira më shumë dhe flirtim intensiv.Dashuria do të jetë e mundur në periudhën e ardhshme, por ripërtëritja në disa të tjera si dhe egoizmi intensiv. Konkurrenca është intensive në të gjitha llojet e partneriteteve dhe marrëdhënieve, por edhe në mënyrën se si jemi produktivë.Më 24 Prill dhe Plutoni, përmes Bricjapit, do të fillojë retrospektivën e tij në 13:30 në 23, ku do të zgjasë deri më 3 Tetor 2019.Pranimi i ndryshimit është jetësor për suksesin tuaj profesional. Një transformim i thellë i brendshëm është i nevojshëm për të gjetur vendin tuaj të duhur në shoqëri.Rëndësia më e vogël për një horoskop individual, megjithatë, do të ishte mirë për ne që të shqyrtojmë mënyrën se si trajtojmë çështjet e pushtetit, kudo që jemi dhe nëse jemi në kontroll të situatave.Gjithashtu vuan një lloj transformimi gradualisht në varësi të shtëpisë që ndodhet. Megjithatë, ngjarjet fatale gjithmonë ndodhin.Për shembull torturimi dhe sjelljet e detyruara që janë të papranueshme dhe tani po kërkoni që t’i ndryshoni.Teksa Prilli na lë më 30 Prill kemi rrugën retrospektive të Saturnit përmes shenjës së Bricjapit në 00:38 në agim më fikse në gradën 20-të të Bricjapit, ku do të zgjasë deri më 18 Shtator - ku duhet të jeni më të organizuar dhe të disiplinuar, sidomos sa i përket profesionit tuaj.Ne jemi gjithashtu këtu për të shqyrtuar barrët dhe angazhimet që kemi ndërmarrë gjatë muajve të fundit, për të rishikuar mënyrën se si shihni realitetin dhe për të gjetur modele të reja të sjelljes për të kaluar pengesat.Saturni është një planet karmik dhe kur është retrospektiv sikur të kemi një ndikim të dyfishtë të Karma. Kjo është një lloj energjie e lidhur ngushtë me kohën.Por rëndësia e rrugës së tij retrospektive nuk ndryshon shumë nga ajo e Jupiterit, përkundrazi do na ndihmojë të kuptojmë dhe të gjurmojmë më shumë në jetën tonë.Karakteristikat e tyre mund të jenë depresioni dhe izolimi, por ato gjithashtu kanë rëndësinë e tyre.Merkuri që nga 17/4 lëviz dobët në shenjën e Peshqëve, në gradat që po kalojnë që kaluan retrospektiv në muajin e kaluar.Deri në mes të muajit, komunikimet do të kenë vonesa, paqëndrueshmëri, konfuzion dhe një mënyrë fleksibël, të fuqishme dhe efikase për të shprehur, dhe transmetuar informacionin.Por sigurisht, ne do të jemi në gjendje të vëmë në një rregull disa çështje të pazgjidhura që janë krijuar kohët e fundit, duke mbyllur disa kapituj.Vëmendjen tuajkërkoj t'ju tregojë për lëvizjet, komunikimet dhe gjykimin e informacionit që merrni pranë 2/4 që Merkuri takon edhe një herë Neptunin.Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë, janë më të ndjeshëm ndaj gabimeve komunikuese në fillim të Prillit.Ndërkohë muaji lëviz Merkuri kalon tek Dashi (17/4), dhe atje  gradualisht shohim ndryshimet tuaja mendore dhe komunikimet tuaja zbuten.Veprimi, Iniciativa dhe Dinamizmi është treshja që do ju çojë në gjysmën e dytë të muajit në kontaktet / lëvizjet që do të jenë të kënaqshme. Kujdesuni vetëm nga impulsiviteti i fjalës dhe nxitimi i lëvizjeve.Me Merkurin nga shenja Dashit, do mund të shihni ripërteritje të rëndësishme nga 17/4 e më tej Dashët, Luanët, Shigjetarët dhe Binjakët, Peshoret, Ujorët, veçanërisht të dhjetë ditëshit të parë dhe të dytë.Afërdita, deri në 20 të muajit, lëviz në shenjën e Peshqve dhe nga kjo pozitë "e fuqishme"  mund të ofrojë bujarisht përfitimet e saj, veçanërisht për shenjat e ujit (Gaforret, Akrepat, Peshqit) dhe shenjat e Tokës (Demat, Virgjëreshat, Bricjapët).Dashuria, romantizmi, ngrohtësia në marrëdhënie, pamëshirshmëria, dhembshuria, kreativiteti dhe arti janë koncepte që do të theksohen më së shumti gjatë muajit.Takimi i Afërditës-Neptuni (në 10/4) na bën të lëmë mënjanë tendencat egoiste dhe tregojnë pa kushte dashurinë tonë ...Idealizimet, megjithatë, i fshehin kurthet e tyre për variablat Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të dytë.Në financat më fitimprurës më 20 të muajit, Luanët dhe Ujorët do të qëndrojnë, nga ju dua vëmendjen ndaj atyre që kanë lindur në dhjetë ditëshin e dytë.Në vazhdim Afërdita do të shkojë në një vend të dobët tek Dashi duke ofruar entusuazëm dhe vigjilencë për çështjet emocionale dhe ekonomike, por do të ketë gjithashtu pakënaqësi të ashpër për shumë njerëz.Më shumë të fituar në ndjenjat e tyre do të jenë në dhjetë ditëtshin e fundit të muajit Dashët, Luanët, Shigjetarët dhe Binjakët, Peshorja, Ujorëtqë kanë lindur në 1 dhe në fillim të dhjetë ditëshit të dytë.Në financat do të jenë më me fat Peshqit dhe Virgjëreshat.Marsi, nga shenja e Binjakëve, na shtyn të lëvizim, të komunikojmë, të përdorim me shpejtësi mendimet, idetë dhe sugjerimet, dhe të mobilizojmë vetveten në mënyrë më fleksibël / komunikuese në jetën tuaj të përditshme.Udhëtimet e para të Pranverës  do të kenë nderin e tyre. Por  nuk do mungoj nervozizmi, si dhe luhatjet e papritur që do të shkaktojnë tension, sidomos për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të pare dhe të dytë.Jupiteri nga shenja e Shigjetarit, para se të kthehetretrospektiv (në fund të muajit), ofron mundësi që duhet të vlerësohen menjëherë, veçanerisht në ekzagjerimin e këtij muaji.Saturni dhe Plutoni nga dhjetë ditëshi i tretë të Bricjapit, po shtyjnë, kufizojnë dhe testojnë pikat e forta të Dashëve, Gaforreve, Peshoreve dhe Bricjapëve në dhjetë ditëshin e tretë.Ju jeni gjithashtu përfaqësues të shenjave, këtë muaj keni arsye që nuk ju lejojnë të kaloni një muaj të përsosur.Shenjat paralajmëruese që do t'ju jap Prilli në kalimin e tij,  vlerësoni me mençuri dhe vazhdoni menjëherë në ndarjet që do t'ju ndihmojnë të menaxhoni më mirë sfidat e kohës ...

 2 Prill bashkë me Merkurin/Neptunin- ka një intuitë intensive dhe një tendencë për të larguar nga jeta e përditshme, por krijon një atmosferë idilike edhe pse ka vështirësi në sigurimin e qartësisë shpirtërore. Favorizohen Peshqit.

5 Prill Hënë e re tek Dashi- "Hëna e luleve" Hëna e luleve i atribuohet muajit Maj, pasi është koha e kohës kur lulëzon natyra dhe çdo gjë rreth e rrotull duket të jenë të çelura.Hëna e plotë e Majit ose Hëna e luleve kap këtë arritje dhe organizmin e natyrës në qiell dhe natë.

7 Prill gjashtëkëndësh Merkuri/Saturni- përgjegjësi dhe seriozitet, ndihmë dhe kuptim të planeve tona. Rregull dhe metoda.Progres i ngadalshëm dhe gradual. Aftësi për t'u përqendruar, kujdes dhe logjikë. Favorizohen Peshqit dhe Bricjapët.

10 Prill bashkë me Afërditën/Neptunin - Idealizmi dhe ndjenjat intensive, favorizon romancën dhe marrëdhëniet, ka fantazi dhe harmoni. Një aspekt që favorizon artistët dhe krijimin.Përballimi i çështjeve megjithatë, dhe balancimi në të njëjtën kohë është i vështirë, sepse ka ndjeshmëri. Dashuria dhe fantazitë platonike. Favorizohen Peshqit.

Katror Dielli-Saturni- Lodhja dhe zvarritja nuk favorizojnë fillimet, pengesat, dobësitë, izolimin, pesimizmin e ri. Favorizohen Dashët dhe Bricjapët.

Jupiteri në rrugë retrospektive tek Shigjetarit ora 17:57

Gjashtëkëndësh Merkuri/Plutoni- Bisada e thella, vëzhgimi, triumfi intelektual, shkathtësia, suksesi, njohja në fusha të specializuara siç është hulumtimi, për shembull. Favorizohen Peshqit dhe Bricjapët .

12 Prill- katror Merkuri-Jupiteri-Ka një tendencë për ekzagjerim por premtime nuk janë realizuar. Mashtrimi, tallja, dështimi, ligësia, uria, blloqet, një natyrë, pakujdesia dhe budallallëku. Favorizohen Peshqit dhe Shigjetat.

Gjashtëkëndësh Afërdita/Saturni- koncesionet reciproke, cilësinë, ndershmërinë, vetëkontrollin, ekonominë, kufizimin e shprehjes së emocioneve dhe logjikën në përgjithësi. Favorizohen Peshqit dhe Bricjapët.

12 Prill- katror Dielli/Plutoni-  arroganca, fanatizmi, vendosja, vuajtja dhe testimi. FavorizohenDashët dhe Bricjapët.

14 Prill trekëndësh Dielli/ Jupiteri - Favorizon vendimet gjyqësore dhe paditë në pritje me publikun. Gëzim, kënaqësi, optimizëm, dëshira, zgjerim, lumturi. Favorizohen Dashët dhe Shigjetarët.

 15 Prill – gjashtëkëndësh Afërdita/Plutoni-fitim dhe bashkëpunim të mirë, ndjenja të forta dashurie dhe kërkimi, shprehje të mundshme në të gjitha nivelet. Peshqit dhe Bricjapët janë të favorizuar

16 Prill katror Afërdita-Jupiteri- Teprime në para, konsum, por ekziston gjithashtu një nevojë e fortë për lehtësim, momenti i përtacisë, humbja e energjisë dhe në përgjithësi. Favorizohen Peshqit dhe Shigjetarët.

17 PrillMerkuri hyn tek Dashi në 07:01

19 Prill Hëna e Plotë tek Peshorja- «Hëna e plotë e luleve»

20 Prill Dielli tek Dashi në 09:56

Afërdita tek Dashi në 17:11

23 Prill bashkë me Diellin-Uranin-ndryshime të papritura, por edhe tensione në jetën dhe fuqinë e brendshme dhe personale. Favorizohen Demat.

24 Prill-Plutoni në rrugë retrospektive përmes Bricjapit në orën 13:30.

27 Prill katror Marsi/Neptuni-pasionet dhe pasiguritë, xhelozia dhe posediviteti, shtypja, trishtimi dhe fajësia, dobësia dhe problemet psikosomatike.Dështimi dhe pavendosmëria, pakënaqësia dhe ndjenjat e inferioritetit. Favorizohen Binjakët dhe Peshqit.

30 Prill-Saturni në rrugë retrospektive përmes Bricjapit në 00:38

 

Parashikimet e Marsit 2019 analitikisht të gjitha shenjat për çdo dhjetë ditësh.

Dashi

Prilli është një muaj pozitiv për Dashët ku do të jetë kulmi në 20 të muajit. Do të ketë mundësi për argëtim, shoqëri të fortë dhe për çështjet e biznesit tuaj.Sidoqoftë, pavarësisht se cili muaj është mjaft i frytshëm për shumë gjëra në jetën tuaj, duke shprehur më shumë vetëbesim dhe dinamizëm këto ditë, do të ndiheni më shumë vetë dhe është krejtësisht normale.Në 20 të muajit Afërdita do të hyjë në shenjën tuaj ku do të ofrojë më shumë lumturi dhe kënaqësi, por gjithashtu do të sjellë mundësi romantike në horizont.Por për ata që janë të angazhuar, do të ketë rinovim dhe përkushtim për martesën e tyre. Çështjet e fëmijëve favorizohen pasi marrëdhënia me ta do të jetë më e relaksuar.Ngjashëm, do të ketë përmirësime të konsiderueshme në financat. Karriera juaj është e rëndësishme ku mund të bëni lëvizje të rëndësishme dhe të përmbushni detyrimet tuaja në përgjithësi.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 11, 12, 17, 18, 21

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 23

Ditët më të mira të karrierës: 7, 8, 15, 16, 24, 25

Dhjetëditësh i pare :Në Prill, sundimtari i shenjës suaj Marsi shkon në shenjën tuaj miqësore ndaj Binjakëve, duke ndikuar dhjetëditëshin tuaj deri më 15/4.Nga fillimi i muajit jeni mjaft të çuditshëm, komunikues, bëni shumë lëvizje ndërkohë jeni vazhdimisht në vigjilencë mendore.Për disa momente, megjithatë, do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje impulsivitetit të fjalës, nxitimit të lëvizjeve tuaja dhe goditjeve që do të dalin në lëvizje.Prej 17/4, Merkuri do të shkojë në shenjën tuaj duke favorizuar dhjetë ditëshin tuaj deri në 24/4. Në këtë kohë, aktivitetet tuaja të komunikimit janë shumë më të shpejta, ndërkohë jeni më spontan dhe i gatshëm për nisma dhe udhëtime.Afërdita kalon shenjën tuaj më 20 Prill, dhe fundi i muajit ju gjen mjaft simpatik, erotik, me më shumë dëshirë për veprim dhe aventurë erotike.Ditët e Pashkëve, ju gjejnë me mundësi për të shijuar bukuritë e jetës, por edhe në dashuri ...Gjatë gjithë muajit, nuk do të ketë rivlerësim të njerëzve, ndërkohë që sektori financiar është i paqëndrueshëm - diçka që e keni kuptuar tashmë!

Dhjetëditësh i dytë :Tani njihni se është e nevojshme ta bëni atë më krijues për të siguruar ose për të rritur të ardhurat tuaja, por mungesat dhe uljet nuk mungojnë. Kushtoni më shumë vëmendje financave tuaja në 23/4.Në Prill nga fillimi, po shtyni për një fillim të ri të rëndësishëm, duke kthyer një faqe të re dhe duke marrë disa hapa më tej ...Megjithatë, ky proces nuk do të jetë aq i lehtë, pasi mund të keni për të vënë disa raste të së kaluarës nga rruga juaj. Hëna e re që zhvillohet më 5 të muajit sjell ngjarje dhe zhvillime që ju shtyjnë të pranoni atë që nuk mund të ndryshoni dhe të shkoni më tej ... Deri më 7 Prill, jeni më të mbyllur të sigurt ose të hutuar për çështje të natyrës personale ose profesionale.Është e rëndësishme në kohën e biznesit për të shmangur "kurthe" ose ngatërresa. Kreativiteti juaj do t'ju ndihmojë të paktën deri në 12/4 për të qenë në gjendje t'i menaxhoni këto sfida.Shumë më pozitiv, social, por edhe erotik gjykohet në Prill në gjysmën e dytë të saj. Marsi nga Binjaket ndikon në dhjetë ditëshin tuaja nga 15/4 , atëherë janë kur fillon udhëtimi i parë i pranverës,  jeni më të hapur, të çuditshëm, aktiv, bëni njohje të reja dhe jeni vazhdimisht në lëvizje, por mbani impulsivitetin tuaj .Nëdy ditët e fundit të Prillit, Afërdita nga shenja juaj ndikon në dhjetë ditëshin tuaj, duke rezervuar momente të bukura të gëzimit dhe dashurisë për ditët e Pashkëve.

Dhjetëditësh i tretë :Gjatë muajit Prill Saturni (para se të kthehet rerospektiv) ndikon për herë të parë këtë vit në dhjetë ditëshin tuaj dhe është në kontakt të ngushtë me Plutonin.Gjatë muajit Prill, nuk ka presione dhe shqetësime rreth çështjeve të karrierës, perspektivave, qëllimeve që keni vendosur për jetën.Por shumë nga ju ka shumë mundësi të shqetësoheni për çështjet që lidhen me martesën tuaj.Në Prill, përgjatë rrugës, ju jep disa shenja paralajmëruese, të cilat nuk duhet të leni pas dore ose edhe të "fshihni".Është e rëndësishme të njihni gjendjen e problemit dhe të jeni në gjendje të punoni me realizëm për t'u marrë me të, në mënyrë që të mos fryhet gjatë rrugës.Gjatë këtij muaji, nuk do të humbisni momentet e mbyllura, nostalgjisë, por edhe ofertën tuaj për njerëzit që doni.Në fushën tuaj sentimentale kuptoni se është e nevojshme të bëni sakrifica të mjaftueshme për të ruajtur ekuilibrin.Ndërkohë ecni drejt Hënës së plotë të muajit, që ndodh më 19 Prill në shenjën e Peshores, do të përballeni me plagë dhe prishje në marrëdhënien dhe bashkëpunimin, veçanërisht nëse keni lindur afër 18-20 Prillit.Gjatë gjithë muajit, ndikimi pozitiv që merrni nga Jupiteri tek Shigjetari ju ndihmon të zhvilloni plane të reja, filozofi të reja të jetës, të angazhoheni në aktivitete të reja, njohje të reja që do t'ju ndihmojnë të qëndroni më optimistë.

Demi

Në përgjithësi Prilli është një muaj i mirë edhe pse ndonjëherë do të ndikohet nga disa aspekte negative që do shqetësoheni dhe do ju ngutin.Afërdita nga 22-25 Prilli do të pushojë në qiellin e mjegullt ku do të ndryshojë drejtim, por kjo sjell rinovimin e marrëdhënies.Kjo periudhë do të jetë mjaft intensive në një nivel shpirtëror dhe jo sa ju jeni mesuar për një nivel material. Por duhet të jepni më shumë peshë botës suaj të brendshme, ku do të sjellë më shumë rritje në të dyja nivelet.Është e qartë se do të ketë më shumë besim kur Dielli të hyjë në shenjën tuaj në 20 të muajit kur nivelet e energjisë do të rriten.Beqarët do të kenë mundësi romantike sidomos nga 21-23 të muajit.Marsi në shtëpinë tuaj të dytë do të thotë më shumë konkurrencë dhe agresion që duhet treguar dhe fuqia për të fituar më shumë. Dhe Merkuri nga 17 e tutje do të përforcojë situatën.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 19, 20, 21, 24, 25

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 5, 9, 10, 13, 14 , 22, 23

Ditët më të mira të karrierës:6, 15, 24, 26, 27

Dhjetëditësh i pare :Ditët e para të Prillit janë të këndshme, sociale, ndërkohë nuk mungon flirtimi dhe momentet e këndshme në mjedisin tuaj shoqëror.Pra, përfitoni nga pesë ditët e para të muajit për të shpenzuar mirë, për t'u argëtuar dhe për t'u larguar nga rutina juaj. Në 15 ditët e para të Prillit do të jeni mjaft të shtyrë në financat tuaja, pasi Marsi nga shenja e Binjakëve, e bën të kërkuar fushën e jetës tuaj.Shmangni, megjithatë, blerjen impulsive dhe humbjen tuaj të pamatur.Urani nga shenja juaj ju ka dhënë mesazhet e para që po hyni në një periudhë ndryshimesh të mëdha dhe të rëndësishme të jetës.Gjatë këtij muaji kuptoni se po ndryshoni gradualisht veten. Disa tensione dhe surpriza megjithatë nuk do mungojnë nga jeta juaj personale afër 23/4.Me kalimin e muajit, duke kaluar Merkuri dhe Afërdita në shenjën e Dashit,  jeni më të përkushtuar ndaj çështjeve të profesionit tuaj, keni nevojë për momente izolimi ndërkohë mbyllni rastet e hapura (sidomos në 17-24 / 4).Gjatë periudhs të Pashkëve dhe më saktësisht 20-28 / 4 jeni më të dobishëm dhe të dhembshur me njerëzit rreth jush, ndërkohë ditët e Shenjta të Pashkëve ju ndihmojnë të falni njerëzit dhe situatat e së kaluarës.Dhjetëditësh i dytë :Hëna e re, e cila ndodh më 5/4, ju shtyn të bëni sqarime në jetën tuaj, duke qëndruar afër dhe duke sqaruar peizazhin për të bërë një fillim të ri.Në fillim të muajit jeni më të shqetësuar dhe me luhatje psikologjike në çështjet që kanë të bëjnë me zhvillimin e disa aktiviteteve tuaja profesionale.Rrugedalje për ju në 7/4 është jeta juaj shoqërore ku miqtë do të jenë në anën tuaj me sugjerime, diskutime, ide për t'ju ndihmuar të gjeni ekuilibrin tuaj.Flirtimet dhe njohjet e reja erotikepërmes mjedisit social nuk do mungojnë nga 12/4, ndërkohë afërsisht në 10/4, shumë do të mendojnë se dëshira juaj më e thellë është e plotësuar dhe jeni gati për të bërë ëndrra të reja dhe plane për rrugën tuaj.Në gjysmën e dytë të muajit, kërkesat financiare janë më të theksuara, shpenzimet tuaja janë më shumë, dhe kjo është diçka që ju bën nervoz. Menaxhoni me mençuri përmbajtjen e portofolit tuaj.

Dhjetëditësh i tretë :Në përgjithësi, Prilli pritet të jetë një muaj i mirë për shenjën tuaj dhe dhjetëditësh. Mundësitë financiare nuk mungojnë ndërkohë mund të përfitoni gjatë gjithë muajit përmes transaksioneve / marrëveshjeve / qirave / shitjeve.Nga ana tjetër, disponimi juaj psikologjik përmirësohet dhe jeta seksuale është më pikante.Nga 7-17 / 4 me Merkurin nga Peshqit që ndikon dhjetëditëshin tuaj, ju jeni mjaft shoqëror, i lumtur, pranoni sugjerime dhe ftesa nga mjedisi juaj shoqëror dhe spontaniteti juaj ju ndihmon të kaloni mirë.Në të njëjtën kohë mund të gjeni zgjidhje dhe të ecni përpara disa projekteve që kanë qenë në mes që nga muaji i kaluar.Nga 12 deri në 20 Prill është një kohë pozitive dhe për jetën tuaj sentimentale, mund të shihni disa nga pritjet tuaja për t'u përmbushur, beqarët janë baza për njohje erotike brenda mjedisit tuaj.Hëna e plotë, e cila ndodh më 19 Prill në shenjën e Peshores, intensifikon programin tuaj të punës, shkakton stres intensiv në punët tuaja të biznesit dhe bën thirrje për balancën tuaj për t'i vënë gjërat në një rregull.

Binjakët

Prilli duket të jetë mjaft interesante për ju me Marsin të hyjë tashmë në shenjën tuaj që nga fundi i Marsit dhe do të qëndrojnë për tërë muajin në shtëpinë tuaj të dhjetë.Kjo është një mundësi për të ndryshuar atë që ju shqetëson pasi do të ndiheni më të vendosur dhe të pavarur në marrjen e vendimeve.Përmirësime do të bëhen edhe për jetën tuaj shoqërore dhe profesionale dhe dashuria do të përmirësohet sidomos pas datës 17 Prill.Me Jupiterin retrospektiv, natyrisht, në shenjën tuaj të kundërt, kjo do të thotë që duhet të jeni më të kujdesshëm në lidhje me zgjedhjet tuaja personale tani, pa u nxituar.Energjia juaj është përmirësuar mjaftueshëm, por do të ketë gjithashtu një tendencë ndaj agresionit dhe disa ekseseve, ku çdo rrezik mund të jetë disi i rrezikshëm për ju.Hëna e re, si dhe Hëna e plotë do të përmirësojnë financat tuaja, por me siguri do të rinovojë jetën tuaj shoqërore.Më 20 Prill, Dielli do të udhëtojë me Uranin duke sjellë zgjim të brendshëm, zbulesa, ide dhe informacione të dobishme për nënndërgjegjësimin.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 23

Ditët më të mira për para:4, 5, 11, 12, 13, 14, 22, 23

Ditët më të mira të karrierës:1, 2, 3, 11, 12, 19, 20, 29, 30

Dhjetëditësh i pare :Me fillimin e Prillit, Marsi ka shkuar tashmë në shenjën tuaj dhe energjia rreth jush është intensive ... Që nga ditët e para të muajit, në mesin tuaj, ju jeni të vëmendshëm, të gatshëm për të marrë iniciativa dhe për të zhvilluar punët tuaja personale.Por atmosfera është e tensionuar dhe jeni më nervozë, elemente që do t'ju duhet të kufizoni për të ruajtur harmoninë me mjedisin tuaj.Në 4 ditët e para të muajit, me Afërditën që lëviz gjatë dhjetë ditëshit të parë të Peshqeve, jeni shumë kreativ në profesionin tuaj, por gjithashtu i dashur për mjedisin tuaj.Prej 17 deri 24 të muajit me Merkurin nga Dashi jeni më aktivë. Njohjet e reja ju gëzojnë, ndërkohë ftesat dhe sugjerimet nga miqtë ju ndihmojnë të jeni mirë.Krejt zbavitëse, të këndshme dhe erotike do të jenë edhe ditët nga 20-28 Prill, ku Afërdita nga Dashi ju rinovon ndjeshëm ... Zhvillimet erotike përmes një miqësie do të keni mjaft nga beqarët.

Dhjetëditësh i dytë :Prilli është një muaj social dhe për dhjetë ditëshin tuaj, ka ende disa sfida që janë kryesisht për biznesin dhe financat tuaja.Në fillim të muajit, Merkuri nga shenja Peshqit e kthen mendimin tuaj në fushën e karrierës dhe qëllimet që keni për jetën.Bashke me Neptunin (2/4) ju ngatërron dhe ju ndan në mënyrën se si duhet të zgjidhni, por është e rëndësishme të qëndroni realë në realitet dhe të dominoni realizmin.Kreativiteti juaj do të jetë një as në mëngën tuaj kështu që mund të vendosni disa plane biznesi në një rrugë, sidomos deri më 12 Prill që Afërdita nga Peshqit do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj.Me Hënën e Re nga Dashi më 5/4 mund të prisni që deri me Henën e Re (më 19/4) do të keni njohje të rëndësishme të reja dhe do të merrni hapa të rëndësishëm për të përmbushur pritjet tuaja.Në gjysmën e dytë të muajit, Marsi nga shenja juaj ju bën më aktiv, më kërkues dhe energjik, nga ana tjetër, por do të ketë ato arsye që nervoziteti juaj do të jetë "gjemb" në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Shmangni dridhjet dhe tensionet me ambientin tuaj.

Dhjetëditësh i tretë :Që nga fillimi i tij Prilli ju ka dhënë mesazhin se duhet të organizoni mjaft mirë financat tuaja, duke bërë një menaxhim më të mirë të detyrimeve tuaja ndaj palëve të treta.Ky fakt padyshim ju shtyn, ju kufizon, por largpamësia me të vërtetë mund t'ju ndihmojë të vendosni detyrimet në një mënyrë më të mirë.Nga 7 deri në 17 Prill, me Merkurin nga Peshqit që ndikojnë në dhjetë ditëshin tuaj, mund të jeni më efektiv në biznesin tuaj, nëpërmjet bisedave / kontakteve dhe negociatave që do të keni.Plane të reja krijuese në biznesin tuaj janë në kutinë nga 12 deri në 20 të muajit, me Afërditën nga dhjetë ditëshi i tretë të Peshqeve.Në këtë kohë, keni më shumë frymëzim dhe gatishmërinë për të vendosur qëllime krijuese në jetën tuaj, dhe ju përcjellni më tej imazhin tuaj shoqëror.Hëna e plotë që ndodh në shenjën e Peshores më 19/4 ju bën shumë më të pambrojtur, të guximshëm dhe entuziastë në ndjenjat.Gjatë gjithë muajit, Jupiteri nga shenja e Shigjetarit rinovon në mënyrë të konsiderueshme fushën e marrëdhënieve tuaja, ndërkohë mundësitë për njohje dhe marrëdhënie të reja mungojnë.

Gaforrja

Prill duket të jetë një muaj i fortë në aspektin e jetës suaj profesionale, ndërkohë jeta juaj personale është disi në grada e dyta.Vetëm kalimi i Hënës do të ketë ndikim në këtë pjesë, por kjo nuk do të thotë se ka një problem dhe që ju lënë pas dore shtëpinë tuaj ose familjen tuaj.Marsi tek Binjakët ju jep shumë ide dhe mesazhe, do t'ju ndihmojë të bëni më shumë njohje dhe kontakte biznesi dhe aktiviteti në këtë fushë do të jetë intensiv.E vërteta është, megjithatë, që do shqetësoheni dhe do të shtypeni, kështu që është e rëndësishme të merrni frymë dhe relaksoheni.Mos e shpërndani energjinë tuaj në gjëra të pakuptimta. Financat do të jenë mjaft të mira, si Dielli në shtëpinë tuaj të 10-të deri më 20 Prill, ndërkohë Dielli tek Demi do të hyjë në shtëpinë tuaj të 11-të, pasi do të jeni të gatshëm të rrezikoni më shumë, të provoni gjëra të ndryshme.Dielli do të takohet me Uranin nga 21-23 të muajit dhe kjo mund të sjellë fitime dhe shpenzime të papritura. Megjithatë, është një kohë kur mund të sjellë ndryshime pozitive, më shumë fitime, gjëra të reja edhe alternativa.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 21, 24, 25

Ditët më të mira për para:4, 5, 13, 14, 22, 23, 24

Ditët më të mira të karrierës:1, 2, 4, 5, 10, 11, 19, 20, 28, 29

Dhjetëditësh i pare :Gjatë muajit Prill, jeni më të fokusuar në çështjet që kanë të bëjnë me biznesin tuaj, por edhe mbi detyrat që keni ndërmarrë.15 ditët e para të muajit janë të lodhshme dhe rraskapitëse, pasi Marsi nga dhjetë ditëshi i parë të Binjakëve, intensifikon me zhvillimet tuaja nervozizmin tuaj psikologjik.Është e dobishme që muaji të mobilizohet pas skenave, me pak fjalë që të mos njoftoni veprimet tuaja personale - veçanërisht ato profesionale.Shumë prej jush këtë muaj ndjejnë se rezervat tuaja të energjisë mbarojnë për këtë arsye është e dobishme t'i kushtoni pak më shumë relaksim dhe mirëqenies suaj personale. Nga 17 deri më 24 Prill me Merkurin nga shenja e Dashit mund të bisedoni me sukses dhe të bini dakord mbi planet e reja të biznesit.Kontaktet tuaja do të jenë të mjaftueshme dhe të dobishme.Nga 20-28 Prill me Afërditën nga Dashi jeni më shumë se të kënaqur me evolucionin e disa çështjeve të biznesit dhe keni më shumë frymëzim dhe mbështetje nga mjedisi juaj.Brenda presioneve të muajit, rrugëdalja do të jenë miqtë, rrjetëzim dhe njohjet e papritura që do t'ju befasojnë gjatë muajit.Sidomos afër 22/4 mund të prisni surpriza të këndshme ose nëpërmjet miqve të mirë. 

Dhjetëditësh i dytë :Prilli fillon me përmirësimet që kanë të bëjnë me cilësinë profesionale ose qëllimet tuaja për jetën dhe të ardhmen tuaj.Hëna e re që ndodh në shenjën e Dshit më 5 Prill sjell ndryshime të rëndësishme në karrierën tuaj, e cila ndërkohë ju bën nervozë, të tensionuar dhe ju largon nga ritmi juaj.Deri më 7 Prill,  mund të rindërtoni plane, të krijoni kontakte, marrëveshje dhe të nisni të gjitha punët që u krijuan në jetën tuaj gjatë muajit Mars.Nga 4-12 Prilli është një kohë e mirë për jetën tuaj emocionale, Afërdita nga dhjetë ditëshi i dytë të Peshqve, ju ndihmon të thelloni ndjenjat tuaja, të krijoni plane të reja, të inkurajoni njohjet e reja.Në këtë kohë, megjithatë, keni më shumë mundësi të bëni një udhëtim ose edhe të gjeni veten duke përfituar nga marrëveshjet financiare.Në gjysmën e dytë të muajit, kur Marsi lëviz nga dhjetë ditëshi i parë të Binjakëve,  ndiheni më të lodhur ose madje të shqetësuar për detyrat tuaja profesionale.Në të njëjtën kohë, detyrimet tuaja janë të mjaftueshme dhe mendoni se ju bëni gjithçka për të gjithë, pa lënë hapësirë për veten tuaj.Shmangni rrëzimet nervore, kaloni më shumë kohë për pushim dhe relaksim dhe nuk preferoni të njoftoni veprimet tuaja profesionale.

Dhjetëditësh i tretë :Prilli është një muaj që ju shtyn, por gjithashtu ju zhgënjen në marrëdhënien tuaj dhe partneritetin. Ka pengesa dhe sfida në marrëdhëniet me njerëzit me të cilët shoqërojmë, ku jeni thirrur t'i trajtoni me durim, ngushëllim dhe realizëm.Zona juaj e punës ka hapësirë për përmirësim, sepse keni mundësi që mund të përmirësojnë cilësinë dhe zhvillimin e biznesit tuaj.Në periudhën 7-10 Prill, aktivitetet tuaja të komunikimit janë shumë më të mira, mund të avanconi marrëveshjet, kontaktet dhe planet që janë pezulluar kohët e fundit.Në të njëjtën kohë, mendimet, idetë dhe diskutimet mund të sjellin rezultatet e dëshiruara në marrëdhënien tuaj.Gjatë kësaj kohe,favorizoheni gjithashtu dhe për udhëtime, studime dhe njohjet e reja.Nga 12 deri më 20 Prill, me Afërditën që lëviz gjatë dhjetë ditëshit të tretë të Peshqeve, jeni më optimist, jeni duke bërë plane të reja, mund të leni veten të lirë të bëni njohje të reja (sipas moshës, nga interneti, në një seminar).Vështirë për t'u karakterizuar për ju, Hëna e plotë që ndodh më 19 Prill në shenjën e Peshores, që ju shkakton tension tundues dhe do t'ju duhet të tregoni durim dhe qetësi në ngjarjet e jashtëzakonshme që lidhen me marrëdhëniet në shtëpi dhe familjen.

Luani

Afërdita do të jetë e rëndësishme këtë muaj pasi pushon në qielli i mjegullt nga 22-25 Prill.Sigurisht që ky është një prelud për më shumë lëvizje dhe energji atëherë. Shëndeti juaj do të jetë pozitiv në përgjithësi dhe sidomos deri në 20 të muajit kur Marsi do të largohet nga Urani, kështu që pritet më shumë përparim në jetën tuaj.Ekonomia do të jetë gjithashtu pozitive, pasi Merkuri ka qenë në rrugë të drejtë për ditë të tëra.Kjo nuk mund të jetë më e mira e Peshqve, por kur bëhet fjalë për Dashët do të përmirësojë fitimet dhe financat tuaja, duke sjellë prosperitet. Vendimet financiare gjithashtu favorizohen.Prilli është një muaj i fortë kur sundimtari juaj i horoskopit kalon shtëpinë tuaj të dhjetë, që do të thotë më shumë mundësi për shpërblim dhe sukses në biznes.Nga 21-23 Prill, pas kalimit të Diellit, do të sjellë më shumë ndikim personal në jetën tuaj, takime të rëndësishme romantike, por gjithashtu një përmirësim në jetën tuaj emocionale.

 

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 6, 11, 12, 15, 21, 24, 26, 27

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 5, 13, 14, 15, 16, 22, 23

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 21

Dhjetëditësh i pare :Prilli është një muaj social për ju, do të jeni mjaft aktiv në mënyrë kolektive, do të jeni në rrjet në mjedise të reja, do të takoni njerëz të rinj dhe do të zgjeroni rrethin tuaj të njohjeve. Në këtë aksion energjik kolektiv Marsi do ju mbështesë nga Binjaket, ku deri në 15 të muajit do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj.Në këtë kohë është një mundësi e mirë të kërkoni pak më shumë dhe pritjet tuaja. Në 4 ditët e para të muajit, ju jepet mundësia për të zgjidhur detyrimet financiare ndaj palëve të treta, kjo është ajo që Afërdita do ju mbështesë në dhjetë ditëshin e parë të Peshqve.Më optimistë janë ditët tuaja nga 17 Prilli, kur Merkuri hyn në shenjën e Dashit, e ndjekur nga Afërdita më 20 të muajit. Prandaj, pritet që gjysma e dytë e muajit të jetë ideale për projekte të reja, udhëtime, programe trajnimi dhe njohje të reja.Edhe në fushën sentimentale do të jeni më të rehatshëm, shprehës pas 20 të muajit. Disa prej jush do të angazhohen më me guxim në një dashuri që lind me një të njohur përmes një interneti / seminari ose me një person me një ndryshim kilometrazhi ose moshe.Ndryshime të mëdha në fushën e karrierës tuaj janë tashmë të dukshme, veçanërisht për ata që kanë lindur 2 ditët e para të shenjës suaj. Afër 23/4, klima profesionale është më intensive, shpërthyese dhe reformuese. Nëse është diçka që koha ju imponon, është fleksibiliteti juaj dhe përshtatja me rrethanat e reja

Dhjetëditësh i dytë :Prilli pozitiv dhe optimist fillon për ju të dhjetë ditëshit të dytë. Gjatë karrierës së tij, jeni të inkurajuar veçanërisht në rastet që përfshijnë udhëtime, kontakte, njohje, marrëveshje, seminare / rikualifikim dhe çështje ligjore.Veçanërisht që nga 5 të muaji që Hënën e Re zhvillohet në shenjën Marsi, jeni gati për plane të reja zgjerimi dhe përvoja të reja.Në sektorin tuaj financiar menaxhoni dhe merrni frymë të rëndësishme në periudhën 4-12 / 4 ku Afërdita do të zgjerohet në 10 ditët e para të Peshqve. Megjithatë, është e rëndësishme të jeni më të kujdesshëm në marrëveshjet / negociatat ekonomike.Në sektorin profesional mund të jeni më fleksibël gjatë këtij muaji, ndërkohë aktiviteti juaj do t'ju ndihmojë të fitoni klientë të rinj (nëse jeni profesionist) ose të jeni më të kërkuar dhe të dashur për mjedisin tuaj të biznesit (nëse jeni punonjës).Në gjysmën e dytë të muajit, Marsi nga Binjakëtju rrjetëzon, dhe mund ta përdorni këtë tendencë në mënyrë të përshtatshme për të përmbushur pritjet tuaja personale.Në ndjanjat nuk do të ankoheni, megjithatë, sezoni po ju sfidon për rinovimin, guximin, por gjithashtu pak rrezik në fushën e dashurisë. Një udhëtim ka shumë mundësi ndërmjet 24 - 30 Prill.

Dhjetëditësh i tretë : Mirëprisni Prillin me disponim pozitiv, por gjithashtu me perspektiva optimiste për të dy ndjenjat tuaja dhe hartat krijuese që janë duke u zhvilluar. Jupiteri vazhdon rrugën e tij në dhjetëditëshin dhe faktori i fatit është nga ana juaj sidomos për çështjet që lidhen me dashurinë, fëmijët, me plane krijuese ose biznesi.Ju e shijoni jetën, argëtoheni, por është e rëndësishme të qetësoni teprimin që mund t'ju çojnë në humbje të pamatur sidomos gjatë 12 dhe 16 Prillit (Merkuri dhe Afërdita do të formojnë një katror me Jupiterin).Megjithatë në Prill 12-20 pritet të jetë i favorshëm për zhvillimin e çështjeve ekonomike, por edhe për të fituar të ardhura shtesë.Gjatë muajit, nuk ka mungesë të presioneve, përgjegjësive për çështjet e lidhura me punën, jetën e përditshme, përgjegjësitë në shtëpi, por mund të menaxhoni dhe gjeni zgjidhje për problemet që janë krijuar kohët e fundit.Më 19/4 me Henën e re tel Peshorja, tregoni pak më shumë vëmendje për lëvizjet dhe komunikimet tuaja, kontaktin tuaj me vëllezërit, sepse do të jeni më të papërkulur dhe impulsiv.

Virgjëresha

Ashtu si muaji i kaluar, Prilli do të jetë mjaft social, kështu që në njëfarë kuptimi interesat tuaja janë në gradën e dytë. Vëmendja juaj u drejtohet të tjerëve që mund t'ju sjellin shumë gjëra të mira.Merkuri sundimtari i horoskopit tuaj në shtëpinë tuaj të shtatë do të mbajë popullaritetin tuaj në nivelet e marsit. Afërdita do të jetë i rëndësishëm këtë muaj pasi do të bëjë një pauzë nga 22-25.Sigurisht do të keni më shumë lëvizje dhe energji.Megjithatë, Afërdita nëpërmjet shenjës së Peshqve do të jetë në prag dhe do të sjellë shumë përfitime dhe përmirësime, dhe rreth  11 të muajit do të takohet me Neptunin ku duhet t'i kushtoni vëmendje dëshirave tuaja dhe ëndrrave tuaja.Kjo gjithashtu sjell zhvillime pozitive në jetën tuaj personale. Në 20 të muajit, Afërdita në shtëpinë tuaj të 8-të përmirëson dhe organizon çështje që lidhen me menaxhimin financiar. Por duhet të jeni më të kujdesshëm, pasi Afërditatek Dashi, pas 20, na bën më impulsivë në lëvizjet dhe vendimet tona.

Ditët më të mira për dashuri:1, 2, 3, 11, 12, 19, 20, 21, 29, 30

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 23

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 9, 10, 13, 14, 22, 23

Dhjetëditësh i pare :Prilli fillon i bukur, romantik, i butë dhe freskues për marrëdhënien tuaj. Afërdita deri në 4 të muajit nga dhjetë ditëshi i parë tek Peshqit ndikon në dhjetë ditëshin tuaj dhe mund të afroheni me njerëzit që doni.Marsi nga shenja e Binjakeve, intensifikon zhvillimet në fushën tuaj të karrierës gjatë muajit Prill, sidomos në pesëmbëdhjetë ditët e para.Ju jeni shumë më energjik, më i kërkuar dhe i shkathët në profesionin tuaj, por nuk mungojnë nga ana juaj dhe mbitensionet.Prej 17 muajsh që Merkuri do të kalojë në shenjën e Dashit, do të jeni në gjendje të vini në diskutime / marrëveshje / negociata për çështjet që kanë të bëjnë me financat tuaja. Përmirësimi i financave tuaja pritet në periudhën 20-28 / 4.Përfundimisht, ndikimi pozitiv që merrni nga Urani që lëviz në shenjën e Demit ju ndihmon të hapni krahët tuaja me përvoja të reja, njerëz të rinj, plane të reja ... Surprizat nuk zhduken duke ndryshuar gradualisht filozofinë e jetës, duke zgjeruar në mënyrë të konsiderueshme shpirtërore nivelin tuaj.

Dhjetëditësh i dytë :Interesi juaj është kthyer tek Prill në marrëdhënien tuaj, shoqërimin tuaj dhe bashkëpunimet tuaja, ndërkohë energjia juaj ka të bëjë me karrierën tuaj dhe me qëllimet që keni vendosur për të ardhmen tuaj.Nevoja juaj bazë gjatë këtij muaji do të jetë për të komunikuar në mënyrë efektive me njerëzit rreth jush, duke përmirësuar marrëdhënien tuaj me ta.Kjo është diçka që ju do të arrini, por duhet t'i kushtoni vëmendje të duhur 2/4 fjalëve, vlerësimeve, kontakteve, njohjeve, apo edhe marrëdhëniet me partnerët. Bashkë me Merkurin-Neptunin ka shumë mundësi që nuk do të gjykoni ndonjë situatë të saktë ose mund të idealizoni njerëzit.Nga 4-12 / 4 jeni mjaft të kënaqur me zhvillimet e jetës suaj emocionale, bëni ëndrra dhe plane që duket se janë përmbushur (sidomos afër 10/4 me sesionin e Afërditës Neptunit).Ju do të jeni aktiv në biznesin tuaj këtë muaj, duke pretenduar më shumë me qëllimet tuaja.Megjithatë, mbani nervozizmin, ndërkohë në afërsi të 27/4 kur Marsi formon një katror me Neptunin, menaxhoni biznesin tuaj dhe bashkëpunimin në mënyrë që të shmangni gabimet, dhe paqëndrueshmëritë.

Dhjetëditësh i tretë : Një muaj i jashtëzakonshëm fillon për dhjetë ditëshin tuaj, përgjatë rrugës që do të keni mundësi të keni më shumë rehati dhe fleksibilitet në lëvizjet tuaja, duke respektuar se zhvillimet rreth jush janë të dobishme në fushat kryesore të jetës suaj.Merkuri nga Peshqit (kjo ju ndikon nga 7-17 / 4) ju ndihmon të afroheni dhe të komunikoni më efektivisht me njerëzit në mjedisin tuaj duke gjetur zgjidhje për problemet që janë krijuar kohët e fundit.Afërdita dhe kjo nga shenja e kundërt jush, Peshqit, e bën klimën në marrëdhënien tuaj të ngrohtë, e forcon shoqërimin, duke dhënë gjithashtu mundësi të mëdha për një dashuri të thellë dhe domethënëse për beqarët.Ditët e 12-20 Prillit do të jenë më ideale për zonën tuaj sentimentale. Në biznesin tuaj, tani mund të hartoni hapat, planet krijuese që bëni do të implementohen nga muaji i ardhshëm.Në financat tuaja mund të përballoni sfidat e kohës, por duhet vëmendje për paqëndrueshmërinë që do të shkaktohet pranë Henës së re (19/4), ku detyrimet tuaja do të theksohen.

Peshorja

Prilli është një muaj mjaft i fortë në aspektin social, por gjithashtu favorizon marrëdhëniet tuaja me të tjerët që janë mjaft të rëndësishëm për Peshoret.Deri në 20 të muajit, shëndeti juaj ka nevojë për vëmendje pasi do të ketë më shumë tension dhe ankth pas 20 prillit do të përmirësohet.Jeta juaj e jashtme tani do të jetë më e fortë, dhe sidomos ndikimi i Hënës së re dhe Hënës së plotë do të sjellë më shumë entuziazëm, interes dhe përmirësim për profesionin tuaj.Afërdita do të udhëtojë me Neptunin nga 9-11 të muajit dhe kjo tregon gëzim dhe mundësi pozitive për përparim për ata që kanë një punë, por edhe ata që kërkojnë.Prilli gjithashtu duket të jetë jashtëzakonisht pozitiv për jetën tuaj personale dhe profesionale, pasi Merkuri dhe Marsi tregojnë njëfarë bashkëpunimi, por gjithashtu një favor me marrëdhëniet dhe njohjet nga jashtë dhe në vendet e huaja në përgjithësi.Sidomos në 21/4, Marsi do të jetë jashtë kufijve dhe kjo tregon shumë mundësi në këtë fushë të veçantë të jetës suaj.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 4, 5, 9, 10, 11, 12, 17, 18, 21, 26, 27

Ditët më të mira për para:4, 5, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 19, 20, 22, 23, 24, 25

Ditët më të mira të karrierës:4, 5, 11, 12, 13, 14, 24

Dhjetëditësh i pare :Në Prill jeni energjik, optimist, ambicioz dhe më i hapur për përvoja të reja. Marsi nga shenja e Binjakëve, ju motivon të udhëtoni, të pasuroni njohuritë tuaja, të jeni kontakt me njerëz të rinj, të mobilizoni për projekte arsimore / ligjore.Të gjitha këtë konsiderohen pozitive dhe është e qartë se do të jetë zona juaj kryesore e aktivitetit, të paktën deri në 15 të muajit.Që nga mesi i muajit, favorit tuaj po kulmon, por këtë herë ka të bëjë me marrëdhënien dhe partneritetin tuaj.Merkuri (nga 17/4) bashkë dhe Afërdita (nga 20/4) shkojnë në shenjën e Dashit, duke përmirësuar gradualisht klimën me njerëz që janë të lidhur ngushtë.Mund të keni kontakte dhe partneritete më konstruktive, të fitoni aleatë që të bëheni më të dashur për mjedisin tuaj.Në fushën sentimentale, kushtet janë të favorshme për rinovimin e klimës në marrëdhënien tuaj ose edhe për të filluar një marrëdhënie të re dashurie disa prej jush.Dhjetëditësh i dytë :Prilli është një muaj me ulje dhe ngritje, sidomos në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja. Me Hënën e re që po ndodh më 5 të muajit në shenjën e Dashitduhet të shtrëngoni dhëmbët, mbyllni njer e mire rrethin e marrëdhenieve në të kaluarën dhevazhdoni  para, duke bërë një fillim të ri dinamik.Megjithatë, ky proces të mos jetë aq i lehtë në këtë fazë dhe ndiheni të tensionuar. Në ditët e hershme të muajit përpiqeni të rikonfiguroni programin tuaj, punën tuaj dhe detyrat tuaja.Deri në dymbëdhjetë të muajit me Afërditën që lëviz në shenjën e Peshqit, kufizoni gjendjen tuaj fizike, kujdesuni për çështjet e të ushqyerit / ushtrimin dhe vendosni në një rrjedhë më harmonike në jetën tuaj të përditshme.Në gjysmën e dytë të muajit, Marsi nga Binjakët ndikon në dhjetë ditëshin tuaj, kështu që veprimi juaj fokusohet në çështjet që lidhen me arsimin, udhëtimin, njohjet, shumë prej jush realizoni një lëvizje, ndërkohë jeni më aktiv, optimist , ambicioze me plane të reja që tani po ndërtohen rreth jush.Dhjetëditësh i tretë :Presioni i mirë psikologjik është Prilli për dhjetë ditëshin tuaj. Sfidat dhe problemet nuk mungojnë, sidomos për çështje që kanë të bejnë me familjen, çështjet që keni marrë përsipër, dhe gjithashtu doni të menaxhoni punët shumë personale që duket se ju shtyjnë shumë këtë muaj, por gjithashtu ju japin mesazhe të rëndësishme për gjithçka që do ju ndjekë gjatë rrugës.Në fillim të muajit dhe sidomos nga 7-17 Prill përpiqeni të planifikoni më mirë punën tuaj, jetën e përditshme dhe detyrimet tuaja.Trajoni më shumë çështje që kanë lidhje me gjendjen fizike ose të familjes tuaj gjatë periudhës 12 - 20 Prill.Gjatë kësaj kohe mund të kujdeseni për veten, dietën tuaj, trupin tuaj ose të ndaloni zakonet e këqija duke ndjekur një mënyrë më të strukturuar dhe harmonike të jetës.Hëna e plotë e muajit ndodh në shenjën tuaj më 19/4 dhe pritet të shkaktojë tensione dhe shqetësime në çështjet e marrëdhënieve dhe partneriteteve. Mbani këtë muaj qetësinë tuaj, merrni kohë për veten tuaj për më shumë qetësi.Mos harroni se zvarritja do të ketë shpenzimet e saj, prandaj sigurohuni që të jeni gati për të trajtuar sfidat e kësaj kohe.Rrugëdalje dhe mundësi e vlefshme për dhjetë ditëshin tuaj është Jupiteri që lëviz në shenjën e Shigjetarit ...Pra, pavarësisht nga të gjitha presionet mund të prisni mundësi për udhëtime, kontakte, njohje, sugjerime, ide që do të jenë një fillim i mirë për të buzëqeshur dhe për të venë para plane të reja.

Akrepi

Dashuria sjell përtëritje dhe kënaqësi në jetën tuaj dhe mjaft entuziazëm dhe paqëndrueshmëri në të njëjtën kohë. Edhe pse duket sikur kjo nuk ju shqetëson aq shumë, të paktën deri më 20 Prill. Mundësitë e dashurisë vijnë papritmas nga askund.Më 20 Prill, Dielli hyn në shtëpinë tuaj të shtatë dhe shanset për të shfaqur diçka shumë interesante dhe të rëndësishme në jetën tuaj ka më shumë mundësi.Mundësi më romantike, sidomos nga 9-11 të muajit ku Afërdita dhe Neptuni do të udhëtojnë së bashku në qielli i mjegullt.Afërditë tek Dashi sjell dashuri të papritur dhe të fortë, por gjithashtu mund t’ju çojë në gabime. Në 20 të muajit Afërdita do të hyjë në shtëpinë tuaj të 6-të ku do të sjellë disa perspektiva pozitive në profesion, ndërkohë do të kujdeseni për çështjet e mirëqenies në përgjithësi.Marsi dhe Afërdita nga 21-25 do të jenë jashtë kufijve me të dytin për të krijuar një pauzë, pasi ky fenomen pastaj i jep një fillim të zjarrtë gjërave.Mundësitë romantike mund të zhvillohen brenda vendit të punës. Kjo periudhë mund të jetë veçanërisht pozitive për ata që janë në kërkim të bashkëpunimeve të reja, dhe për financat ndërkohë më vonë me rrugën retrospektive të planetit, përparimi mund të jetë më i ngadalshëm.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 21

Ditët më të mira për para:4, 5, 13, 14, 22, 23

Ditët më të mira të karrierës: 4, 5, 13, 14, 24

Dhjetëditësh i pare :Prilli fillon i gëzuar, erotik dhe i këndshëm për dhjetë ditëshin tuaj. Në 4 ditët e para të muajit, Afërdita nga shenja e Peshqeve ofron kënaqësi që lidhet drejtpërdrejt me dashurinë, fëmijën, kreativitetin dhe përgjithësisht ditët e para janë shumë më të këndshme për ju.Marsi nga shenja e Binjakëve ndikon në dhjetë ditëshin tuaj në gjysmën e parë të muajit, prandaj mund të prisni që shpenzimet, faturat dhe çështjet  me të cilat duhet të merreni janë një burim tensioni dhe ankthi për ju.Në financat tuaja do të nguteni pak më shumë gjatë muajit Prill. Jeta juaj e dashurisë do të jetë e zjarrtë, e pasionuar, intensive, por gjithashtu do të ketë shkaqe për xhelozinë dhe tensionin me partnerin tuaj.Në fushën e marrëdhënieve tuaja të qëndrueshme dhe partneriteteve, po kaloni një periudhë të gjatë ndryshimesh.Afër 23/4 do të ketë edhe disa surpriza në këto zona. Koha ju thotë të thoni lamtumirë çdo gjëje të veshur dhe të mirëprisni njerëz të rinj në jetën tuaj

Dhjetëditësh i dytë :.Mjaft pozitive janë lajmet e Prillit dhe dhjetë ditët tuaja! Ëndrrat dhe dëshirat plotësohen dhe gjatë këtij muaji shumica prej jush ndihen të plotë.Deri në 7 Prill, Merkuri nga Peshku nënshkruan (në një kohë të mirë) ju jep frymëzim, ju bëheni më krijues, ndërkohë nuk mungojnë plane, flirtime dhe takime erotike që me të vërtetë ju bëjnë të udhëtoni në ëndrra të reja për rrugën tuaj.Nga 4-14 Prill ju merrni ndikimin pozitiv të Afërditës që lëviz gjatë dhjetë ditëshit të dytë, jeni në kohën më të mirë për zonën tuaj të ndjenjës, shumë nga shpresat dhe aspiratat tuaja bëhen të vërteta në këtë periudhë.Përveç dashurisë, në këtë kohë ju do të jeni më i dashur dhe më i popullarizuar në mjedisin tuaj, jeni duke favorizuar çështjet e fëmijës / fëmijërisë, ose jeni duke u gëzuar nga fëmijët tuaj të cilët tashmë janë prindër ...Në të njëjtën kohë, hyn në një rrugë më të mirë dhe planet tuaja të biznesit. Një nga sfidat e muajit janë financat tuaja që do ju shtyjnë - veçanërisht në gjysmën e dytë të muajit -.Marsi nga shenja e Binjakeve, intensifikon detyrimet tuaja, sjell shpenzime të jashtëzakonshme në sipërfaqe, ndërkohë shumë prej jush janë thirrur për të zgjidhur çështjet burokratike.Në fushën e punës suaj, jeni mjaft aktiv, por gjithashtu në ankth për fillimet e muajit. Disa do të thirren për të bërë më shumë detyrime.

Dhjetëditësh i tretë :Mjaft të bukura janë kushtet astrologjike për ju që jeni në ditën e tretë në shenjën tuaj. Ju jeni mjaft luftëtar, vendimtar, erotik, dhe ju ndiheni më të sigurt, të qëndrueshëm dhe të sigurt sepse e shihni edhe përmirësimin e sektorit tuaj financiar.Nga 7 deri në 17 të muajit, Merkuri nga shenja Peshqit ju jep mundësi kontakteve, diskutimeve, takimeve dhe njohjeve që do të rrisin ndjenjat tuaja.Ju do të jeni mjaft shoqëror, shprehës dhe shumë prej jush do të marrin vendime të rëndësishme për të ardhmen e një marrëdhënieje apo edhe për një pasardhës.Nga 12 deri në 20 të muajit - me Afërditën nga pesëmbëdhjetë ditët e para të Peshqeve - planet që bëni për jetën tuaj emocionale fillojnë të fitojnë një strukturë duke shijuar shumë më tepër në këtë periudhë dashurie, argëtimi, koha me fëmijët dhe ju mendoni se jeta është në fund shumë e bukur!Do të ketë presion në biznesin tuaj, por ato do të jenë të menaxhueshme. Tregoni vëmendjen tuaj afër 19/4 për çështjet e lidhura me punën, duke ruajtur distancat e sigurisë nga thashethemet.

Shigjeatri

Muajin e kaluar u zhvillua një lloj procesi psikologjik, i cili përfundimisht solli progres dhe ndryshime të brendshme. Ky është një lloj trajtimi jo-konvencional, vetëm natyra në fund kujdeset për gjithçka, në një kuptim. Një proces që solli në fund më shumë gëzim, qetësi dhe kreativitet pas tensionit.Lumturia juaj personale përmes shtëpisë së 5-të është gjithashtu një zgjedhje shpirtërore dhe një mënyrë për të qenë të lumtur. Afroditi deri në 20 të muajit në Peshqit do të vazhdojë t'ju japë mesazhe të tilla deri sa të mësoni të kontrolloni shpërthimet tuaja psikologjike dhe t'i menaxhoni ato.Edhe pse kjo mund të sjellë para në anën praktike të jetës, nga ana tjetër kjo do t'ju ndihmojë për të rivendosur ekuilibrin tuaj të humbur.Me Afërditën tek Dashi pas 20 të muajit, do të keni mundësi të balanconi veten fizikisht. Ju mund të përjetoni ndryshime në biznes, por për momentin me Diellin tuaj në shtëpinë tuaj të 6-të, ka mundësi që disa mundësi të mira do të prezantohen në vende dhe qytete të huaja.Pas 20 Prillit do të vazhdoni të arrini qëllimet tuaja, por me sundimtarin e horoskopit tuaj në rrugë retrospektive ka mundësi që të ulni vetëbesimin tuaj.Por përpiquni të përshtateni me mjedisin, koha e duhur do të vijë më vonë gjatë vitit.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 21, 22, 23

Ditët më të mira për para:4, 5, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24, 25

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 13, 14, 15, 16, 22, 23

Dhjetëditësh i pare :Prilli fillon me tensionet për marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja. Marsi përball shenjës tuaj - Binjakët - do të intensifikojë disa momente sjellje provokative ose nervore të njerëzve me të cilët ju i përkisni, dhe përjetoni disa grindje dhe konflikte.Tregoni durim në 15 ditëshin e parë të muajit, ndërkohë mezi prisni të keni zhvilliem të rëndësishme në marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja.Nga 17-24 të muajit - me Merkurin nga dhjetë ditëshi i pare tek Dashi - është një kohë e mirë për të përdorur idetë tuaja krijuese, shprehni veten, flirtoni, ndani momente të bukura me partnerin tuaj ose madje bëni një njohje të re.Megjithatë jeta juaj e dashurisë ofron momente të bukura nga 20 deri në fund të muajit ku Afërdita do të shkojë në shenjën e Dashit.Është një kohë e mrekullueshme për të bërë një fillim të ri në jetën tuaj emocionale për të shijuar, argëtuar, krijuar dhe kënaqur momentet e bukura të Pranverës.

Dhjetëditësh i dytë :Prilli është një muaj që fsheh disa "kurthe", por gjithashtu do të sjellë zhvillime interesante, veçanërisht për fushën tuaj sentimentale.Nga 7/4 Merkuri nga dhjetë ditëshi i dytë të Peshqeve, shkakton disa konfuzion të përkohshëm për çështjet që lidhen me shtëpinë, familjen.Gjatë kësaj kohe mundet edhe ju vetë të jeni të ngatërruar, të pavendosur dhe të hutuar, pa qenë në gjendje të kuptoni dhe shprehni ndjenjat tuaja. Tregoni shumë kujdesnë 2/4 kur Merkuri do të jetë në seancë me Neptunin dhe klima e konfuzionit do të jetë e përhapur.Hëna e re që zhvillohet në shenjën e Dashit në 5/4 nis një rreth të ri për zonën tuaj të jetës sentimentale, por zhvillimet erotike më interesante do të jenë gradualisht pas 24 Prill që Merkuri do të kalojë në dhjetë ditëshin e dytë të Dashit, Merkuri dhe disa ditë dhe Afërdita.Marsi nga shenja e Binjakëve ndikon në dhjetë ditëshin tuaj në gjysmën e dytë të muajit. Në këtë periudhë dhe tensionet me njerëzit që lidheni ngushtë.Pranë 27/4 katror me Marsin - Neptunin, ndiheni të shqetësuar, të hutuar apo edhe të dobët nga ngjarjet që ndodhin në shtëpi, në familjen tuaj, në marrëdhëniet tuaja.

Dhjetëditësh i tretë :Për një muaj tjetër, pranoni ndikimin pozitiv të Jupiterit nga shenja juaj ku po lëviz në dhjetë ditëshin tuaj, prandaj mund të prisni që faktori i fatit është nga ana juaj dhe ju të vetmen gjë që mundeni të beni është të përfitoni nga mundësitë që ju janë dhënë në këtë kohë të vitit.Presionet dhe shqetësimet për financat tuaja nuk do mungojnë këtë muaj, por këshilloheni të menaxhoni detyrimet tuaja me planifikim e mirë duke bërë shkurtimet që do t'ju ndihmojnë të shpëtoni veten nga shumë probleme që mund të ndodhin më vonë.Deri në 17 të muajit,  mendoni se është koha për të bërë një rivlerësim si emocional dhe ekonomik.Në periudhën 4-12 / 4 me Afërditën nga dhjetë ditëshi i dytë të Peshqeve, mund të prisni momente më të bukura në shtëpi, në familje, në jetën tuaj personale dhe është gjithashtu një periudhë që do të jeni më emocional dhe shprehës.Një ripërteritje në shtëpi  apo edhe shpenzimet e lidhura me familjen përfshihen në programin e ditës.Hëna e plotë që zhvillohet në 19/4 në shenjën e Peshores është pozitiv për çështjet sociale ose emocionale, por sigurisht nëse është diçka që duhet të shuani është ekzagjerimi ose guximi që mund t'ju çojë në sipërfaqësi në këto fusha.

Bricjapi

Shumica e planetit në Prill tregojnë se do të ndikojnë në shtëpinë e 4-të të horoskopit tuaj diellor, ndërkohë Afërdita do të bëjë të njëjtën gjë nga 20 e muajit në vijim.Nga njëra anë, kjo do të thotë klasike, "Unë i kushtohem familjes dhe shtëpisë", por duhet t'i kushtoni vetes tuaj dëshirat dhe qëllimet tuaja, të organizoheni në mënyrë që t'i bëni ato herën tjetër.Merkuri dhe ai në të njëjtën shtëpi tregojnë se jeni të qetë ndërkohë keni mundësinë të udhëtoni dhe të rikuperoni përsëri në të kaluarën për të shëruar disa plagë dhe për të rindërtuar forcat tuaja.Prej 20 Prillit, Dielli në shtëpinë tuaj të 5-të do t'ju japë mundësinë të bëni atë që do të jetë më e këndshme, të argëtoheni me miqtë dhe me njerëzit tuaj.Ndryshimi juaj emocional ndryshon ndërkohë jeni më i lumtur, me vetëdije.Parat vijnë papritmas, që do të thotë fat i mirë në përgjithësi në këtë fushë, por ka edhe mundësi për një bashkëpunim të mirë ku mund të tregoheni financiarisht i favorshëm. Është një muaj i këndshëm që do të kënaqeni personalisht dhe profesionalisht.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 21, 24

Ditët më të mira për para:4, 5, 6, 13, 14, 15, 22, 23, 24, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 11, 12, 17, 18, 21

Dhjetëditësh i pare :Prilli është një muaj duke kërkuar për çështje të lidhura me punën. Me Marsin nga Binjakët, stresi juaj theksohet nga detyrimet e shumëfishta që po ndodhin tani. Programi juaj është mjaft i ngarkuar dhe jeni në punë jashtë orarit të vazhdueshëm të paktën deri në 15 të muajit që do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj.Gjatë kësaj kohe sigurohuni që të mos shteroni rezervat tuaja të energjisë, dhe është një kohë e mirë për ata që duan të aktivizohen më 'nxehtë' me stërvitje, dietë! Ndjenjat tuaja më romantike, të buta dhe të dashura janë ditët deri në 4/4 ku Afërdita do të lëvizë në dhjetë ditëshin e parë të Peshqve.Megjithatë, me Uranin që ndikon pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj,  nukmungojnë surprizat e këndshme të dashurisë, fëmijës, veprimtarisë artistike ose biznesit (mbani datën 23/4) që ju presin të jeni pozitiv për ju.Merkuri nga 17 dhe Afërdita nga 20 Prill do të shkojë në shenjën e Dashit, duke përmirësuar kushtet në shtëpi dhe në familje.Ju afroheni me njerëzit tuaj, kaloni momente të bukura, rifreskoni hapësirën tuaj, hapni shtëpinë tuaj miqvë dhe shijoni momentin!

Dhjetëditësh i dytë :Prilli vjen me përmirësimet dhe sfidat e tij. Hëna e re, e cila ndodh në 5/4 në shenjën e Dashit ka një ndikim të drejtpërdrejtë tek ju, kështu që shumë nga ju këtë muaj ka shumë mundësi të lëvizin, të bëjnë disa ndryshime të peizazhit (në shtëpi ose në zyrë), duhet të përballeni me një çështje familjare.Por shumë do të shqetësoheni për një çështje që ka të bëjë me personin tuaj të afërt.Prej 4 - 12 Prill merrni ndikimin pozitiv të Afërditës nga Peshqit, nuk do të mungojnë mundësitë për kontakte, marrëveshje mbi çështjet financiare, ndërkohë në të njëjtën kohë do të jeni më të hapur, shprehës dhe të dukshëm në mjedisin tuaj dhe partnerin tuaj erotik.Një njohje romantike ka të bëjë për ata që janë beqar. Kontaktet e ndjeshme, komunikimet dhe udhëtimet janë favorizuar në këtë kohë.Çështjet familjare janë në tryezën e diskutimit prej 24-30 të muajit kur Merkuri do të lëvizë në dhjetë ditëshin e dytë tek Dashi.Me Marsin duke lëvizur në shenjën e Binjakëve duke ndikuar dhjetë ditëshin tuaj në gjysmën e dytë të muajit, jini të vetëdijshëm se tensionet në jetën dhe punën tuaj të përditshme nuk do të mungojnë.Mos e mbivlerësoni forcën tuaj duke ngarkuar programin tuaj mbi atë që mund të përballoni. Mbroni veten (dhe njerëzit tuaj të dashur) nga infeksionet dhe sëmundjet sezonale.

Dhjetëditësh i tretë :Prilli është një muaj që ju jep disa shenja "paralajmëruese" për ngjarjet që do t'ju bëjnë më keq gjatë Verës së Eklipseve, por sidomos për zhvillimet që do të arrijnë në fund të vitit 2019 në fillim të 2020.Saturni dhe Plutoni nga shenja juaj ndikojnë në dhjetë ditëshin tuaj këtë muaj dhe janë në një qasje mjaft të ngushtë, është e sigurtë që situatat që zhvillohen në jetën tuaj janë të ngutshme dhe kufizuese dhe tani jeni thirrur për t'i menaxhuar ata me realizëm duke bërë delimitet ose sqarimet.Por nuk ka klimë "të rëndë" në jetën tuaj të përditshme për shkak të problemeve që po ndodhin tani.Por mundësitë dhe daljet e gëzimit nuk mungojnë, që nga Prilli në udhëtimin e tij sjell njohje interesante, kontakte që do t'ju kënaqin.Koha 7-17 Prill Merkuri nga Peshqit do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, do të keni mundësinë e komunikimit, udhëtimit, marrëveshjeve dhe do të jeni në gjendje të gjeni mënyra për të menaxhuar më mirë disa situata që tashmë ju shqetësojnë.Afërdita nga Peshqit 12-20 Prill ju sjell në kontakt me njerëzit që ju argëtojnë, nuk mungojnë flirtimet për beqaët, ndërkohë ata që janë të angazhuar mund të përmirësojnë klimën e komunikimit në marrëdhënien tuaj ose të gjeni daljet me partnerin tuaj për t’u kënaqurmë shumë (p.sh. një udhëtim).Hëna e plotë, e cila ndodh më 19 të muajit, ndikon më shumë prej jush që keni lindur më 17-19 / 1, ku në ditët pranë Hënës do të shqetësoheni për çështjet që kanë të bëjnë me karrierën tuaj dhe bashkëpunimet tuaja.Jupiteri nga dhjetë ditëshi i tretë tek Shigjetarit, këtë muaj rrit rezervat tuaja mendore dhe ju ndihmon për të përballuar më lehtë sfidat e kohës.

Ujori

Afërdita do të jetë e rëndësishme këtë muaj pasi do të bëjë një pauzë në qielli nga 22-25. Sigurisht që ky është një organ për më shumë lëvizje dhe energji në vazhdim.Por grumbullimi i planetit në shtëpinë e 4-të do të thotë që duhet të përqendroheni më shumë në planet dhe organizimin tuaj. Saturni dhe Plutoni dhe ata ju ndihmojnë gradualisht të ndërtoni atë që dëshironi në punën e vështirë.Çështjet e shëndetit do duhet më shumë vëmendje gjatë muajit, ndërkohë mund të jeni mjaft të ndjeshëm. Është e rëndësishme të çlodheni.Planeti juaj personal i lidhur me dashurinë do të udhëtojë me Uranin nga 21-23 Prill, ku rezulton të jetë romantik dhe aftësitë tuaja të komunikimit do të luajnë një rol të rëndësishëm.Pas 20 të muajit, Dielli do të hyjë edhe në shtëpinë tuaj të katërt, ku duket të ketë më shumë intimitet dhe përkrahje emocionale nga të tjerët.Megjithëse marrëdhëniet dhe emocionet e kaluara vijnë në sipërfaqe, kjo është për të sqaruar peizazhin dhe për të shkuar para.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 21, 24

Ditët më të mira për para:1, 2, 3, 4, 5, 11, 12, 13, 14, 19, 20, 22, 23, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës:7, 8, 15, 16, 19, 20 , 24, 25

Dhjetëditësh i pare :Atmosfera tashmë është elektrizuar për ju nga Ujorët e dhjetë ditëshit të parë, ku keni ndier se kjo kohë është një surprizë emocionale, por gjithashtu ju ballafaqon me ndryshime të mëdha që ndikojnë në shtëpinë, familjen dhe strukturën tuaj deri më tani në jetën tuaj.Ju lëshoheni gradualisht nga shtypja emocionale, por kjo nuk e ndalon klimën rreth jush duke qenë të tensionuar dhe kjo tendencë bëhet më e fortë afër 23/4.Sidoqoftë Prilli ofrohet edhe për momente të bukura në jetën tuaj emocionale dhe shoqërore. Marsi nga shenja e Binjakëve, ju bën mjaft të zjarrtë, duke kërkuar dhe ndezur ndjenjat tuaja.Në gjysmën e parë të muajit do të keni edhe zhvillime interesante në jetën tuaj emocionale, e cila do t'ju aktivizojë pozitivisht. Por gjatë kësaj kohe, do të keni më shumë argëtim, do të jeni krijues ose artistik, por do të keni pak tension me fëmijët tuaj.Në gjysmën e dytë të Prillit, atmosfera bëhet më sociale dhe e këndshme për dhjetë ditëshin tuaj. Merkuri e bën kalimin e tij tek Dashi më 17 Prill dhe në 24 të muajit ditët tuaj ju mbushin me komunikime, mendime, ide, biseda dhe kontakte që ju kënaqin. Ju jeni mjaft shoqëror, shprehës, me ide të reja, ndërkohë planifikoni dhe një udhëtim.Afërdita hyn në 20 5ë muajit në shenjën e Dashit, kështu që ditët e Pashkëve janë më "të gjalla" dhe të kënaqshme për ju ...Deri në fund të muajit, ditët tuaja janë të mbushura me flirtim, diskutime / takime erotike, ju favorizoni njohje të reja me beqarët. Frymëzimi, kreativiteti dhe shprehja juaj do t'ju japë një ngjyrë të ripërtëritjes në jetën tuaj të përditshme për ditët e Pashkëve.

Dhjetëditësh i dytë :Prilli fillon plot komunikime, sugjerime, diskutime, kontakte dhe udhëtime për dhjetë ditëshin tuaj. Hëna e re që ndodh në shenjën e Dashit 5/4 ndikon pozitivisht dhe ju ndihmon të përdorni mjetet tuaja ekspresive dhe të bëni një fillim të ri.Deri në 19 Prill, bëni një marrëveshje të re ose një njohje të rëndësishme, jeni më të vendosur, aktiv dhe spontan, dhe bëni fillime të reja që sjellin rinovim në jetën tuaj. Në financat tuaja merrni një frymë të rëndësishme nga 4-12 të muajit kur Afërdita lëviz gjatë dhjetë ditëshin e dytë, por është e rëndësishme të shikoni menaxhimin e parave, sepse mund të tërhiqeni lehtë nga shpenzimet ose vendimet e gabuara që do të dëmtojnë përmbajtjen e portofolit tuaj.Gjatë kësaj kohe, rivlerësoni ndjenjat tuaja, por mos lini të ngatërroheni dhe hutoheni sepse ka një paqëndrueshmëri në fushën tuaj sentimentale. Në gjysmën e dytë të muajit Prill, Marsi nga Binjakët ndikon në dhjetë ditëshin tuaj, duke ndriçuar flakën e dashurisë në jetën tuaj.Gjatë kësaj kohe do të keni shumë më shumë argëtim dhe do të ketë veprime më erotike në jetën tuaj. Vendosni para planet tuaja krijuese dhe thoni po për veprime që mund të sjellin gëzim dhe kënaqësi përsëri në jetën tuaj.

Dhjetëditësh i tretë :Në Prill, interesi juaj është më shumë në biznesin dhe financat tuaja, por ka edhe mundësi për rrjetëzim, kontaktet dhe të njohje që kanë diçka të rëndësishme për t'ju ofruar.Jupiteri nga shenja e Shigjetarit ka një ndikim pozitiv në dhjetë ditëshin tuaj, kështu që në Prill, faktori i fatit ju sjell një hap më afër miqësive të reja, ideve të reja, por edhe për të përmbushur disa nga pritjet tuaja.Shumë prej jush janë më aktivë kolektivisht, por gjithashtu merrni përgjigjen, pranimin dhe dashurinë për mjedisin tuaj. Në sektorin tuaj financiar do të fitoni gjatë këtij muaji, sidomos gjatë periudhës nga 12 Prilli deri më 20 Prill, kur Afërdita do të lëvizë në dhjetë ditëshin e tretë të Peshqve.Ju jepet mundësia për të rritur burimet tuaja të të ardhurave dhe do të keni ngushëllim më të madh për të përballuar sfidat e kohës, apo edhe për të bërë një blerje që keni dashur prej kohësh.Në fushën sentimentale nuk ka zhvillime të mëdha apo ndryshime të mëdha për momentin. Muaji ofron përmirësim dhe rivlerësim të marrëdhënieve / ndjenjave.

Peshqit

Planeti i financave tuaja do të kalojë pjesën më të madhe të muajit në shtëpinë tuaj të katërt që lidheni me familjen, shtëpinë dhe jetën tuaj të brendshme. Është një kohë e mirë për të bërë ndryshime brenda tij, ndërkohë familja dhe njerëzit tuaj në përgjithësi do t'ju ndihmojnë dhe të luajnë rolin e tyre pozitiv.Pikëpamja e Marsit / Jupiterit do të krijojë stres që do të lidhet me mosmarrëveshjet financiare dhe disa sakrifica financiare nuk mund të përjashtohen për hir të avancimit tuaj profesional.Deri në 20 Prill, financat do të jenë pozitive dhe një pasuri do të luajë një rol, sidomos rreth 13-14 Prillit, pasi Dielli do të jetë së bashku me Jupiterin.Tani që Merkuri është në rrugën e duhur mendoni se çështjet erotike janë në rrugën e duhur dhe do të ketë përparim. Më 17, Merkuri do të shkojë në shtëpinë e parave duke treguar favor dhe në parat. Megjithatë, sa i përket marrëdhënieve tuaja personale, nuk duhet të nxitoni.

Ditët më të mira për dashuri:2, 3, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 21, 22, 23

Ditët më të mira për para:4, 5, 9, 10, 13, 14, 17, 18, 22, 23, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:4, 5, 13, 14, 22, 23

Dhjetëditësh i pare :Prilli fillon me Afërditën që lëviz në shenjën tuaj duke prekur dhjetë ditëshin tuaj deri në 4 të muajit. Ditët e para të Prillit prandaj janë mjaft krijuese, erotike, ju mund të shijoni momente të bukura, ndërkohë bëni ndryshime të bukura në pamjen tuaj dhe në imazhin tuaj! Ju jeni më simpatik dhe jeni tërhequr nga ajo që dëshironi.Në 15 ditëshin e parë të muajit, Marsi nga Binjakët ndikon në dhjetë ditëshin tuaj, kështu që nuk ka mungesë nervozizmi në pjesën e parë të muajit Prill. Kushtojini vëmendje reaksioneve tuaja ndaj të afërmve dhe shmangni grindjet në shtëpi.Megjithatë, do të ketë edhe ato shkaqe që do t'ju shkaktojnë acarim emocional. Prej 17 - 24 të muajit, keni biseda / kontakte ose keni idetë që do t'ju ndihmojnë të rindërtojnë financat tuaja.Fitoni ekonomikisht dhe keni më shumë ngushëllim për të kaluar mirë për Pashkë, domethënë në 20-28 Prill, Afërdita lëviz gjatë dhjetë ditëshit të pare tek Dashi. Në këtë kohë ndiheni më të sigurt, dhe të qëndrueshëm në një kontekst emocional.Gjatë gjithë muajit përfitoni nga ndezjet e papritura të ideve, prisni surpriza të këndshme të sugjerimeve, të njohjeve për të sjellë një ndryshim në jetën tuaj.Në të njëjtën kohë ndryshoni mënyrën tuaj të të menduarit dhe shikoni situatat, veçanërisht nëse keni lindur më 20-22 Shkurt.

Dhjetëditësh i dytë :Prilli fillon në një konfuzion të dhjetë ditëshit tuaj, me mendimet tuaja të ngatërruara, si dhe dykuptimësi dhe paqëndrueshmëri në komunikimet tuaja. Merkuri nga Peshqit ndikon në dhjetë ditëshin tuaj në 7/4, por sesioni juaj me Neptunin ju bën më të prekshëm ndaj çdo forme mashtrimi ose idealizimi nëpërmjet komunikimit tuaj.Kushtojini vëmendje fjalëve, bisedave, komunikimeve dhe udhëtimeve tuaja dhe mos hezitoni të merrni përfundime të qarta ose të merrni vendime të rëndësishme për momentin.Afërdita e shenjën tuaj ndikon pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj nga 4 - 12 Prill dhe jeni të qartë më të freskët, simpatik dhe të gatshëm për të shijuar bukuritë e jetës dhe Pranverës.Freskojeni pamjen tuaj, jeni më shprehës në mjedisin tuaj, ndërkohë në ndjenjat tuaja ndjeni se po lundroni në detin e lumturisë. Veçanërisht afër 10/4-që arrin kulmin Afërdita - Neptuni, ndiheni të gatshëm ta tregoni pa dashje dashurinë tuaj, ndjeni momentet tuaja përrallore në ndjenjat tuaja, ndërkohë imagjinata, kreativiteti dhe ndjeshmëria juaj shfaqen në maksimum.Megjithatë, është e rëndësishme për ju që të shmangni momentin e idealizimit apo dhe të viktimizimit. Në financat tuaja, merrni mundësi që t'ju ndihmojnë të bëni hapje të reja që gradualisht do të kontribuojnë në rritjen e të ardhurave tuaja.Në gjysmën e dytë të muajit, mbani durimin tuaj në tensione / reagime me anëtarët e familjes dhe prisni që sjellja juaj të jetë më nervoze për shkak të disponimit tuaj.

Dhjetëditësh i tretë :Prilli është një muaj që ju ndihmon të zhvilloni qëllimet tuaja dhe të gjeni veten të favorizuar në karrierën tuaj, por gjithashtu gradualisht duke fituar njohjen sociale që është padyshim e dëshirueshme në këtë kohë.Është e rëndësishme që të përdorni me kujdes, logjikisht dhe realisht faktorin e fatit që ju jepet, duke shmangur teprimet.Është e sigurtë se gjatë muajit, muaji ju jep njohjen që doni, ndërkohërol të bukur për ju do luaj dheaktivizimi social (shihni disa Peshqit të dhjetë ditëshit të tretëkëshilltarët komunalë).Në periudhën 7-17 Prill, Merkuri nga segmenti juaj ndikon në dhjetë ditëshintuaj dhe gradualisht do të ndjeni se mendimet dhe komunikimet tuaja janë zhbllokuar dhe do të zbulojnë çështjet që kanë ekzistuarsë fundi. Lajmet, kontaktet, marrëveshjet, udhëtimet janë në programin e këtyre ditëve!Prej 12 deri 20 të muajit, merrni ndikimin pozitiv të Afërditës nga shenja juaj, ku do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj.Dukeni mirë, rrezatoni dhe jeni më erotik, jeni më të dëshiruar, dhe jeta juaj erotike është forcuar dhe ju ofron momente të forta dhe emocione unike.Të angazhuarit i afrohen më shumë partnerit tuaj dhe krijojnë plane të përbashkëta për të ardhmen tuaj. Beqarët kanë mundësinë për të filluar një marrëdhënie të re me perspektiva të mira.

 

 

 

Shiko gjithashtu