Kalendari Astrologjik i muajit Tetor 2018

07/10/2018

Jemi të gatshëm të mirëpresim Tetorin dhe mendimi i parë që do na vijë në mendje është si të jetojmë një muaj me shumë interes!Hëna e muajit, dmth Hëna e re tek Peshorja (9/10) dhe Hëna e plotë tek Demi (24/10) na tregojnë sekemi për të jetuar një muaj me përmirësime të mëdha dhe fillime të reja në marrëdhënie dhe bashkëpunime kunuk do mungojnë ndryshimet dhe anulimet në çështjet ekonomike dhe emocionale.Një fakt i rëndësishëm i muajit është retrospektiva e Afërditës nga shenja e Akrepit, e cila gjatë Tetorit do të “zhytet” në rishikimet e dëshirave tona dhe jo vetëm …

Shenjat me fat të Tetorit: Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepët, Peshqit e dhjetë ditëshit të tretë.

Shenjat më të ngutura të Tetorit: Demat, Luanët, Akrepat, Ujorët në dhjetëditëshin e parë.

1 Tetor:

Muaji fillon me Plutonin që kthehet drejtë në 18o45 ‘(dmth në dhjetëditëshin e parë), ku në fund të vitit do kalojë përfundimisht në dhjetëditëshin e tretë të Bricjapit.Dashët, Gaforret, Peshoret, Bricjapët e dhjetëditëshit të dytë kanë përjetuar vështirësi të rëndësishme, por kanë lindur përsëri përmes hirit të tyre.Deri në fund të vitit duhettë pranojnë atë që nuk mund të ndryshoni dhe të shpëtoni nga situata që kanë penguar shpirtin tuaj.

3 Tetor/katror Merkuri / Plutoni:

egoizmi dhe absoluteti, por edhe fortësia ndaj të tjerëve, mungesa e mirëkuptimit. Ndikon tek Peshoret dhe Bricjapët.Një ditë plot thashetheme, intriga dhe ndërlikime në komunikimin e marrëdhënieve dhe bashkëpunimeve.Mendimi është i vazhdueshëm dhe tendenca e dominimit në komunikim është e theksuar. Nuk do mungojnë edhe zbulimi i sekreteve.Vëmendje të madhe kanë Dashët,Gaforret,Peshoret, Bricjapët e dhjetëditëshit të dytë dhe atyre me planete personale afër gradës së 18-të dhe 19-të.

5 Tetor/ rrugë retrospektive e Afërditës në gradën e dhjetë të Akrepit:

Afërdita nga kjo ditë si dhe në 16/11 lëviz dukshëm retrospektivisht në shenjën e Akrepit. Gjithashtu do të lexoni në një artikull të ngjashëm ndikimin që do të përjetoni.Periudha që hapet para nesh do të jetë mjaftrraskapitëse, por edhe pasionante për çështjet ekonomike dhe sentimentale.Ndjenja e pakënaqësisë do të na shtyjë të kërkojmë vazhdimisht më shumë. Nuk do mungojnë dhe ribashkime sentimentale.

9 Tetor/Hënë e re tek Peshorja:

Këtë ditë ndodh Hëna e Re e Tetorit, nga grada e 16-të të Peshores.Hapet një rreth i rinë fushën e marrëdhënieve dhe partneriteteve, ku nuk do mungojnë presionet, sqarimet.Megjithatë, kjo periudhë do të na bëjë të vetëdijshëm për klimën e marrëdhënieve ndërpersonale. Ndikohen, Dashët, Gaforret, Peshoret, Bricjapët edhjetëditëshit të dytë.

10 Tetor/ Merkuri hyn tek Akrepi në 01:41 :

Merkuri e bën kalimin e tij në shenjën e Akrepit ku do qëndrojë deri më 31 Tetor. Mendimi bëhet këmbëngulës, intuita bëhet më intensive, ndërkohë komunikimet kanë karakter absolut, imponues, sovran.Favorizohen në çështjet komunikuese që do kenë këtë periudhë Gaforret, Akrepat, Peshqit dhe Demat, Virgjëreshat, Bricjapët.Të njejtën ditë që Merkuri hyn tek Akrepi, formon kundërshtimin e tij me Uranin, kështu dita do të jetë intensive, me surpriza, grindje, dhe pikëpamje të papritura të ideve për Demat, Luanët, Akrepat, Ujorët e dhjetëditëshit të parë.

11 Tetor/ katror Marsi /Afërdita:

krijohen grindje në një marrëdhënie dhe tensione; mos u bëni shumë të kërkuar me të tjerët. Ndikontek Akrepat dhe Ujorët.Afërdita retrospektiv nga shenja e Akrepit, formon një katror me Marsin nga shenja e Ujorit (10-të). Dita sjell tensione, grindje, pasion dhe gabime për çështjet seksuale dhe financiare. Ndikohen Demat, Luanët, Akrepat,Ujorët e dhjetëditëshit të parë.

12 Tetor/katror Dielli / Plutoni:

kalimi negativ për komunikim dhe bashkëpunim. Ndikohen Peshoret dhe Bricjapët.Gjashtëkëndësh Merkuri /Saturni – në të njëjtën ditë pritettë merrni ndihmë të konsiderueshme për një problem dhekeni  më shumë përgjegjësi. Favorizohen Akrepat dhe Bricjapët.Trendet në zbatimin dhe dominimin janë elementi kryesor i kësaj dite, ku këmbëngulja mund t’ju çojë në fund.Dielli nga Peshorja formon një katror me Plutonin dhe dita jonë është intensive. Skandalet, intrigat, sfondi dhe lufta e pushtetit janë tiparet kryesore të kësaj periudhe, por edhe të kësaj dite të veçantë.Ndikohen dheDashët, Peshoret, Bricjapëte dhjetë ditëshit të dytë dhe ato me planete personale afër gradës së 19-të të shenjave të mësipërme.Në të njëjtën ditë gjashtëkëndëshi që formon Merkuri nga Akrepi me Saturnin nga Bricjapi do sjellë ekuilibrin dhe pjekuria dhe përgjegjësia e mendimit dhe fjalës mund të ndihmojnë në normalizimin e energjisë së tensionuar rreth nesh.Marrëveshjet e rëndësishme, vendimet që do të kenë vlefshmëri dhe stabilitet, kanë të bëjnë me Demat, Virgjëreshat, Bricjapëtdhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetëditëshit të parë dhe ataqë kanë planetë personale pranë grades së 3-të të shenjave të mësipërme.

15 Tetor/ bashkë Merkuri/ Afërdita:

takime të këndshme, vizita dhe lajme të mira. Kalimi i mirë për të sqaruar problemet në mosmarrëveshje dhe marrëdhëniet. Favorizohen Akrepët.Me takimin e Merkurit me Afërditën retrospektiv në këtë ditë do të ketë komunikim të zjarrtë me përmbajtje erotike me njerëz të së kaluarës.Mendimet e dyta, rishikimet, por edhe shprehja e dëshirës më të thellë që ende nuk kishin ardhur në sipërfaqe, është karakteristikë e ditës. Përveç sektorit sentimental sot është e rëndësishme t’i kushtohet vëmendje e veçantë dokumenteve financiare.Rishikime sentimentale do të kenëDemat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetëditëshit të parë.

19 Tetor/ trekëndësh Merkuri/ Jupiteri:

diskutimet janë konstruktive në të gjitha nivelet, vendimet e drejta.Favorizohen Akrepat dhe Peshqit. Katror Merkuri / Marsi – Kujdes në financatedhe kur jeni me makinë. Kujdes Ujorët dhe Akrepat.Dita e krijimtarisë, frymëzimit, ekspresivitetit, intuitës intensive nuk do mungojnë grindjet dhe tensionet … Merkuri sot formon një trekëndësh me Neptunin dhe një katror me Marsin. Gaforret- Bricjapët dhe Virgjëreshat – Peshqit e dhjetëditëshit të parë përqendrohen në ëndrrat, planet dhe kontaktet. Demat – Luanët – Akrepat – Ujorëtedhjetëditëshit të dytë karakterizohen me vëmendje të kujdesshme ndaj tendencave absolute dhe kanalizojnë energjinë e tyrenë mënyrëkreative!

22 Tetor/gjashtëkëndësh Merkuri / Plutoni:

biseda domethënëse me kuptim të thellë, jeni pranë dëshirave tuaja. Favorizohen Akrepat dhe Bricjapët.Me Merkurin që formon këtë ditë një gjashtëkëndësh me Plutonin, mendja fokusohet në atë që është e rëndësishme dhe esencialenë mënyrë që të mund të kryeni me sukses aktivitetet e komunikimit.Fuqia e mendimit do të ndihmojë në zgjidhjen e problemeve. Rrëfimet e thella nuk do të mungojnë … Ndikohen Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetëditëshit të dytë dhe ata me planetë personale afër gradës së 19 të shenjave të mësipërme janë të favorizuar.

23 Tetor/Dielli tek Akrepi:

Dielli kalon sot në shenjën e Akrepit dhe është koha për të thënë SHUMË URIME për miqtë e fuqishëm të zodiakut!

24 Tetor/ Hënë e re tek Demi:

Këtë ditë ndodh Hëna e plotë e muajit në shenjën e Demit. Në këtë Hënë shohim pjesëmarrjen e Afërditës (retrospektive) dhe Uranit ku pritet tensioni dhe ndryshimet e papritura në çështjet ekonomike dhe emocionale.Pjesëmarrja e Saturnit pohon se me racionalitet dhe përgjegjësi mund të arrini të gjeni ekuilibrin.

26 Tetor/ bashkë Dielli-Afërdita:

Një pikëpamje shumë e favorshme për emocionet, ka kujdes dhe dashuri. Ndikohen Akrepat. Dielli është nashkë me Afërditëne cila është retrospektiv tek Akrepi.Dita jonë është duke kthyer vëmendjen tonë në dëshirat e kaluara që kanë shkuar të paplotësuara dhe kanë lidhje me dashurinë, paranë, kreativitetin.Favorizohen Demat,Luanët,Akrepat dhe Ujorët të cilët kanë lindur në dhjetëditëshin e parëporedhe ata të prekur drejtpërdrejt, edhe ata me planetë personale pranë gradës së tretë të shenjave të mësipërme.Një e dhënë e paraprirë Hëna e plotë ështënë shenjën e Demit. Shenjat e mësipërme përjetojnë ende ndryshime në jetën e tyre dhe kjo ditë i shtyn ata të kërkojnë brenda tyre se çfarë i gëzon ata. Mund të ketë një vetëdije se disa zona të jetës së tyre janë të papërshtatshme.

28 Tetor/ gjashtëkëndësh Dielli/ Saturni:

ka disa perspektiva për arritjen e qëllimeve tuaja, por gjithashtu duhet të bëni përpjekjet e nevojshme. FavorizohenAkrepat dhe Bricjapët.Dita jonë preferon të merret me përgjegjësinë, organizimin në detyra të rëndësishme që mund të përfundojnë me sukses. Gjashtëkëndëshi i Diellit me Saturnin japin shpërblimin për punën e vështirë.Ndikohen Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit që kanë lindur në dhjetëditëshin e parë, si dhe me planetet personale afër gradës të tretë të shenjave të mësipërme.

29 Tetor/ bashkë Merkuri/Jupiteri:

Jep mirëqenie, optimizëm, humor të mirë dhe kontakte të këndshme. Favorizohen çështjet filozofike, udhëtimet, pasurimi i njohurive, marrëveshjet. Favorizohen Akrepat.Dita e mundësive të rëndësishme në fushën e komunikimit, meqë Merkuri është bashkë me Jupiterin nga shenja e Akrepit.Propozimet e reja, projektet e reja, marrëveshjet, kontaktet dhe njohjet kanë një perspektivë të rëndësishme. Favorizohen Gaforret, Akrepat, Peshqit dhe Demat, Virgjëreshat, Bricjapët e dhjetëditëshit të tretë dhe ato me planetë personale afër gradës të 27-të të shenjave të mësipërme.

31 Tetor/ Merkuri tek Shigjetari në 05:39 :

kundër Afërditës/ Uranit – vëmendjenë financat dhe marrëdhëniet është një aspekt kryengritës. Mundohuni të mos merrni vendime, kufizoni nervat tuaja dhe mos jepni premtime që nuk mund të mbani. Një pikëpamje që mund të sjellë ndërprerje të menjëhershme dhe partneritete. Favorizohen Akrepat dhe Demat.Merkuri vazhdon këtë ditë në shenjën e Shigjetarit, në një vend jo aq të mirë për pronat e planetit. Hyn në një kohë kur spontaniteti, pakujdesia dhe pakuptimësia ndonjëherë do kenë koston e tyre.Nuk do mungojnë mundësitë për njohuri të reja, përvojat e reja. Shenjat që favorizohen në komunikim janë Dashët, Luanët, Shigjetarët dhe Binjakët, Peshoret, Ujorët. Le të theksojmë këtu se Merkuri nga ky pozicion do të kthehet retrospektiv në 17/11.

Afërdita hyn tek Peshorja në 20:42

 

Dashi:

Tetori do të jetë një muaj jashtëzakonisht i fortë me Marsin duke hyrë më 4 të muajitnë shtëpinë e shtatë të horoskopit tuaj diellor. E njëjta shtëpi do bashkëjetojë me dy planetë të tjerë të rëndësishëm, Diellin dhe Afërditën, ndërkohë Marsiështë sundimtari juaj. Shenjat janë një shenjë e fuqisë shoqërore dhe popullariteti juaj do të rritet.Shumë prej jush do të përqëndrohen në marrëdhëniet e tyre me të tjerët, dhe beqarët do të kenë mundësi për njohje të reja. Nga pikëpamja shëndetësore, nuk duhet ta teproni dhe të mbani ekuilibrin. Fakti që do largohet nga shtëpia e gjashtë, Marsido të hyjë në i shtati dhe ka një tjetër kuptim.Do shkojë në fundin e hartës tuaj (natën) dhe do të dalë në dritë, si shumica e planetit tuaj. Ju do të përqendroheni më shumë në jetën tuaj shoqërore dhe profesionale. Tani që Saturni është në rrugën e duhur dhe është një mundësi për të përfituar nga kjo, dhe sigurisht duhet të jeni gati të jepni gjithçka.

Ditët më të mira për dashurinë:10, 11, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Ditët më të mira në financat:2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 5, 6, 15, 16, 23, 24

 

Demi:

Që nga 23 Shtatori, shtëpia juaj e gjashtë është forcuar mjaftueshëm dhe do vazhdojë të jetë kështu. Kjo do të thotë më shumë mundësi në vendin e punës, veçanërisht për ata që kërkojnë. Përqendrimi i madh mund të jetë edhe në çështjet shëndetësore.Porpër fat të mirë nga pikëpamja astrologjike nuk ka asgjë që mund të sjellë më shumë stres në jetën tuaj. Mbani ekuilibrin dhe mos i ekzagjeroni gjërat.Më e rëndësishmja për ju duket se ka zhvillime të rëndësishme. Para së gjithash, Plutoni në një rrugë të drejtë pas disa muajsh, do të sjellë më shumë qartësi në marrëdhëniet tuaja.Prej 23 të muajit, shtëpia juaj e shtatë do të jetë edhe më e fortë me hyrje graduale të Merkurit, Afërditës por edhe Diellit. Në këtë mënyrë, duket se jeta juaj shoqërore dhe erotike do të jetë më aktive, ashtu si ato në mënyrë profesionale. Por do të ishte mirë të dalloninjohjet erotike, shoqërore dhe profesioniste.Pas 23 do të keni ankth, por duket se jeta juaj shoqërore ju largon vëmendjen tuaj vetëm nëse është për arsye të mirë.

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 5, 6, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Ditët më të mira në financat:2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 17 , 18, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës:5, 7, 8, 14, 15, 23

 

Binjakët:

Duhet të mësoni të shqetësoheni më pak, të zemëroheni më pak, të mos e quani veten të papërgjegjshëm dhe të filloni të shijoni më shumë jetën tuaj. Përveç kësaj, shtëpia e 5-të (fëmijët, krijimi, argëtimi) është po aq e rëndësishme sa shtëpia e dytë (paratë, vlerat), por edhe i dhjeti (karriera). Njëra plotëson tjetrën dhe çfarë do bënim pa to?Këtë muaj do të jeni më popullor me të tjerët, ku momente të këndshme do të kapen në mendjen tuaj, me miqtë, familjen dhe bashkëshortin.Duke qenë të shqetësuar vazhdimisht nuk është zgjidhja. Në 3 të muajit, Merkurido të hyjë në shtëpinë tuaj të gjashtë, së bashku me Afërditën dhe Diellin më 8 Tetor.Por është koha që të përqendroheni më shumë në punën tuaj. Plutoni gjithashtu do të jetë në rrugën e drejtë dhe tani do të keni mundësi më të mira biznesi, veçanërisht ata që kërkojnë.Dashuria do t’ju mbajë të lumtur me Jupiterin që krijon pikëpamje pozitive, ky faktor është shumë pozitiv.Fati do të sjellë një përmirësim në financat dhe më përgjithësisht gjatë gjithë Tetorit. Nëse një situatë ju pengon të shkoni me rrjedhën e gjërave, viti i ndryshimit do të jetë në vitin 2019.

Ditët më të mira për dashurinë:2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira në financat:2, 3, 4, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 28, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 1, 10, 11, 19, 20, 28, 29

 

Gaforrja:

Megjithëse shqetësoheni shumë, situata do të përmirësohet pas 23 Tetorit. Shtëpia juaj e katërt është e fortë me Marsin që lëviz në të, gjë që do të thotë aktivitet i bollshëm, veçanërisht nëse vendosni të punoni nga shtëpia.Marsi mund të shënojë shumë aktivitete bashkëkohore, intensive, riparime në shtëpi, rinovim.Është ende një kohë e mirë për të ndërtuar një shtëpi nëse dëshiron. Megjithatë mund të shikoni tensionet dhe konfliktet në botën tuaj të brendshme.Dielli, planeti i ekonomisë, gjithashtu do të jetë në shtëpinë tuaj të katërt deri më 23, sa herë që pritet të shpenzoni para në shtëpi, familje, por është gjithashtu një tregues se paratë vijnë. Më vonë, kur të lëvizë në shtëpinë e 5-të, paratë do të shpenzohen për argëtim, për fëmijë dhe në kanale të tjera krijuese.

Ditët më të mira për dashurinë:5, 6, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Ditët më të mira në financat:2, 3, 4, 7, 8, 12, 13, 17, 18, 21, 22, 28, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 7, 12, 13, 17, 18, 26, 27

 

Luani:

Planetët tuaj mblidhen në shtëpinë tuaj të katërt këtë muaj, në lidhje me çështjet e shtëpisë dhe familjes. Edhe Afërdita do të jetë atje. Edhe pse karriera është mjaft e rëndësishme, ajo do të promovohet në mënyra të ndryshme.Ju duhet të përgatiteni për hapin e ardhshëm, i cili do të ndodhë vitin e ardhshëm. Përgatitja është e rëndësishme sepse pa të do të humbni “vezëtpër pashkë”.Të jeni i sigurt që po pushoni mjaftueshëm dhe për të forcuar shëndetin tuaj në mënyra natyrore. Financat nuk duket se ju kujtojnë këtë muaj, pasi Merkuri dhe Hëna do ju ndihmojnë mjaft, në rrjedhën e tyre fiziologjike.Kini kujdes me ekzagjerime të ndryshme në terma financiare, sepse kjo do të varet nga disponimi i ditës.E rëndësishme ëshë se do të jeni të qetë para se të merrni vendime rreth tyre. Mund të lindin probleme në marrëdhëniet tuaja personale si dhe krijoni një distancë midis jush dhe partnerit tuaj, ndërkohë të dy tërhiqni në drejtime të ndryshme.

Ditët më të mira për dashurinë:5, 7, 8, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 23, 28, 29

Ditët më të mira në financat:2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 10, 11, 15, 16, 19, 20, 28, 29

 

 Virgjëresha:

Financat do të jenë ato që do ju shqetësojnë këtë muaj, pasi shtëpia juaj e financave pranon një mori planetesh. Kjo do të thotë se shumë mundësi do të vijnë tek ju, në shumë mënyra dhe nga shumë njerëz.Duket sikur është një mbështetje kozmike për të marrë atë që dëshironi. Dielli, Afërdita dhe Merkuri, ju tregojnë se jeni veçanërisht të favorizuar, ndërkohë në të njëjtën kohë favor i madhkadhe në nivelin profesional.Më vonë, planetët tuaj do të fillojnë të mblidhen.Në fund të horoskopit tuaj diellor më shumë vëmendje do t’i kushtohet jetës suaj të brendshme, familjes dhe shtëpisë tuaj.Gjëja më e rëndësishme është të bëni lëvizjet që ju nevojiten dhe të përgatiteni siç duhet, ku aftësitë tuaja do të luajnë një rol të rëndësishëm. Kjo është gjithashtu një periudhë e fortë për jetën tuaj personale, pasi pikëpamja pozitive e Merkurit / Neptunit do të sjellë më shumë romancë dhe mundësi për shumë.

Ditët më të mira për dashurinë:1, 10, 11, 19, 20, 28, 29

Ditët më të mira në financat:2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 26, 27, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 10, 11, 17, 18, 19, 20, 28, 29

 

Peshorja:

Do jetë një muaj shumë pozitiv si dhe Merkuri dhe Afërdita kanë hyrë në shenjën tuaj, ku do të sjellin mundësi dhe mbështetje për jetën tuaj. Afërdita do t’ju japë bukurinë dhe hijeshinë ndërkohë Dielli do t’i shërbejë interesave tuaja në çdo aspekt, gati të gjithë muajin.Ndërkohë Marsi do të hyjë në shtëpinë tuaj të parë, kjo do të sjellë mundësi në fushën e dashurisë, si dhe në përgjithësi do t’ju shtyjë të shtyni gjërat. Do të ketë zhvillime pozitive edhe në financat tuaja. Plutoni do të jetë në rrugën e duhur dhe kjo do të sjellë një imazhmë të qartë të financave tuaja.Marrëveshjet që janë vonuar tani do të rifillojnë. Rritja e parave përmirësimi i rëndësishëm mund të tregohen në disa mënyra për ju. Merkuri do të hyjë në shtëpinë tuaj të dytë, së bashku me Afërditën dhe Diellin. Kjo mbështetje mund të sjellë mundësi më të mira për ata që kërkojnë punë dhe ata që janë veçanërisht duke u përpjekur në kushtet e tyre profesionale dhe në përgjithësi, sido që të jetë diçka do e japë.

Ditët më të mira për dashurinë:7, 10, 11, 12, 13, 17, 18, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Ditët më të mira në financat:1, 2, 3, 4, 5, 6, 12, 13 , 15, 16, 21, 22, 23, 24, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 7, 8, 17, 18, 19, 20, 28

 

Akrepi:

Muaji është gjithashtu shumë pozitiv për ju, ku duhet të jeni më të kënaqur me faktin se Plutoni tani do të jetë në rrugën e duhur, duke sjellë më shumë mbështetje në të gjitha nivelet. Nëse jeni të lumtur, kështu do të jenë dhe të tjerët rreth jush. Megjithatë, emocionet tuaja do të kenë ende një paqëndrueshmëri relative.Ndikimi i Afërditës doju ndihmojë më shumë, pas datës 8 të muajit, por gjithashtu do ju duhet të bëni një përpjekje të ngjashme. Financat tuaja janë gjithashtu pozitive pasi Jupiteri në shenjën tuaj do të formojë pikëpamje pozitive. Kalimi i Hënës do të jetë veçanërisht i dobishëm.Ky muaj është më shpirtëror, sepse shtëpia juaj e 12-të është mjaft e ngarkuar nga ndikimet, ku qëllimi i së cilës është të kuptoni veprimin e gjërave në jetën tuaj. Më 23 Tetor, Dielli do të hyjë në shenjën tuaj, ku do të vijnë mundësi të vilat ishin fshehur deri më tani.

Ditët më të mira për dashurinë:10, 11, 15, 16, 19, 20, 28, 29

Ditët më të mira në financat:2, 3, 4, 12, 13, 21, 22, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 7, 8, 17, 18, 21, 22, 28

 

Shigjetari:

Shtëpia juaj e 11-të do të jetë jashtëzakonisht e fuqishme, pasi tregon një përmirësim ekonomik për njerëzit tuaj. Është gjithashtu një muaj mjaft i fortë për t’u shoqëruar, ku mund të sjellë miq dhe njohje të reja. Zakonisht, kur shtëpia e 11 është e fortë, kjo do të thotë që keni bërë mjaft nga ajo që keni kërkuar deri më tani.Financat tuaja do të forcohen gjithnjë e më shumë ditë pas dite, deri më 23 Tetor. Saturni gjithashtu do ju mbështesë mjaft mirë si dhe është në një rrugë të drejtë dhe do të funksionojë normalisht. Plutoni gjithashtu do t’ju fuqizojë dhe shpirtërisht, ku kjo do të sjellë rritje dhe përparim të brendshëm.Hëna e re më 28 të muajit do ta pastrojë botën tuaj shpirtërore, pasi do të merrni shumë përgjigje për pyetjet që kanë mbetur pa përgjigje.Ndikimi i Merkurit dhe Afërditës do të sjellë gjithashtu shumë mundësi emocionale dhe profesionale. Natyrisht, pak kujdes duhetnë 5 Tetor ku kundërshtimi Merkuri / Urani shtrëngon pak gjërat, prandaj jini të kujdesshëm në përgjithësi.Kundërshtimi Dielli / Urani gjatë 27/28 të muajit ju paralajmëron të mos udhëtoni. Më pak stres, me Marsin që formon pikëpamje pozitive kështu që nivelet e energjisë tuaj do të jenë shumë më të mira.

Ditët më të mira për dashurinë:10, 11, 17, 18, 19, 20, 28, 29

Ditët më të mira në financat:2, 3, 4, 5, 6, 12, 13, 15, 16, 21, 22, 23, 24, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 10, 11, 19, 20, 23, 24, 28, 29

 

Bricjapi:

Një muaj shumë pozitiv do sjellë sukses në të gjitha nivelet dhe kjo do të jetë për shkak të përpjekjeve tuaja. Përveç kësaj, prania e Marsit në biznes tregon përparim dhe lëvizje të forta, por gjithashtu ifavorizon.Ju duhet të bëni një planifikim të mirë përsa i përket biznesit tuaj. Lajm i mirë është se do të keni përkrahjen e familjes tuaj dhe të njerëzve tuaj në përgjithësi.Edhe pse Urani është ende në rrugë retrospektive, aspektet e tij pozitive do të përmirësojnë financat tuaja, edhe pse ka ankth, presion dhe sfida që mund të jenë veçanërisht shqetësuese për partnerin tuaj.Nëse përpiqeni dhe nuk hiqni dorë nga ndonjë vështirësi, do të arrini shumë më tepër tani. Shtëpia e marrëdhënieve, ndonëse bosh nga ndikimet, Hëna do të bashkohet me Jupiterindy herë këtë muaj, kështu që ky kombinim me fat mund të sjellë mundësi dhe përmirësime edhe në këtë fushë.

Ditët më të mira për dashurinë:7, 8, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 28, 29

Ditët më të mira në financat:2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 14, 15, 21, 22, 23, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 10, 11, 19, 20, 26, 27, 28, 29

 

Ujori:

Shumë gjëra do ndodhinnë  nivel profesional dhe pritet që ky muaj të sjellë sukses. Si fillim Plutoni në drejtimin e duhur tani do të sjellë një pamje më të qartë të gjërave dhe do të përmirësojë vetëbesimin tuaj, i cili ishte disi i ulët për shkak të rrugës retrospektive dhe Marsit në shenjën tuaj.Shtëpia e dhjetë do t’ju forcojë gjithnjë e më shumë ditë pas dite, ndërkohë Merkuri,  Afërdita dhe Dielli do të kontribuojnë gjithashtu dinamikisht në këtë zonë. Natyrisht, ju do të neglizhoni jetën tuaj personale, por kjo mbështetje  është e rëndësishme për ju dhe nuk duhet ta humbisni mundësinë për të promovuar punën tuaj.Por gjithashtu do të keni mbështetje nga njerëzit juaj. Forconi shëndetin tuaj në mënyra natyrore dhe me vitamina.Emocionet tuaja do të jenë pozitive deri më 23 Tetor, edhe pse do të ketë një distancë me partnerin tuaj, por do të keni mundësi për të përmirësuar ose për të ngushtuar dallimet. Më 27-28 Tetor duket të jetë një datë disi e vështirë për jetën tuaj personale. Sidoqoftë, Dielli në shtëpinë e dhjetë do t’ju ndihmojë shumë. Mundësia këtu është.

Ditët më të mira për dashurinë: 7, 8, 10, 11, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 28, 29

Ditët më të mira në financat:1, 2, 3, 4, 10, 11, 12, 13, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 1, 5, 6, 15, 16, 23, 24, 28, 29

 

Peshqit:

Shëndeti juaj do të përmirësohet dhe stresi do të largohet kur Marsi largohet nga pikëpamjet negative. Megjithatë, sigurisht, aspekti negativ me Jupiterin do të jetë me intensitet më të ulët. Shtëpia juaj e 8-të do të jetë mjaft pozitive deri më 23 Tetor, pasi jeta juaj seksuale do të jetë më aktive.Megjithatë, është edhe shtëpia e transformimit dhe mos harroni se gjithmonë hidhniato që janë të padobishëm dhe jeni të ngarkuar mendërisht ose fizikisht, por ato gjithashtu paraqesin një problem. Por shumë prej tyre mund t’jua zbulojnë gjithashtu. Planeti Mars i financave tuaja, në shtëpinë e 8-të, do të rrisë epshin, por mund të përqendroheni në financat e palës së tretë.Çështjet e lidhura me tatimin kërkojnë organizim të mirë, siç janë çështjet lidhur me pronën dhe sigurimin. Nëse ka borxh  mund të bëni një marrëveshje të mirë. Emocionalisht, këtë muaj do të jeni në gjendje të magnetizoni të tjerët dhe të përmirësoni marrëdhënien tuaj, ndërkohë elementi shpirtëror do të luajë një rol.

Ditët më të mira për dashurinë:10, 11, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Ditët më të mira në financat:2, 3, 4, 7, 12, 13, 17, 18, 21, 22, 26, 27, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 2, 3, 4, 12, 13, 21, 22, 30, 31

Shiko gjithashtu