KALENDARI ASTROLOGJIK I MUAJIT NENTORE 2018

01/11/2018 to 30/11/2018

Kalendari Astrologjik i muajit Nentor 2018

Mirëpresim më në fund Nëntorin optimist, i cili do ofrojë freski dhe rinovim për disa përfaqësues të shenjave!

1 Nëntor Muaji fillon me shpresë por gjithashtu edhe me mundësinë për të shëruar plagët e së kaluarës, duke shfrytëzuar potencialin tonë të brendshëm dhe kuptimin se jeta ka ndryshimet e saj.Trekëndëshi i Jupiterit nga Akrepi nga shenja Peshqit favorizon Gaforret, Akrepat, Peshqit dhe Demat, Virgjëreshat, Bricjapët e dhjetë ditëshit të tretë, si dhe ato me planetë personale afër gradës së 29-të të këtyre shenjave të mësipërme. Një "stimul" i ri ju ndihmon të shihni jetën ndryshe, duke përmirësuar ndjeshëm gjendjen tuaj psiko-emocionale. Favorizohen dhe aktivitete terapeutike.

6 Nëntor Trekëndëshi - Dielli / Neptuni- ofron intuitën që punon qetë, tejkalimin e vështirësive, ndjenjat intensive.Favorizon Akrepat dhe Peshqit. Urani hyn në 0 gradë të Dashit në 19:50. Këtë të Martë, Dielli nga shenja e Akrepit formon një trekëndësh me Neptunin, dhe ëndrrat nuk janë të paarritshme të bëhen realitet nëse mbajmë besimin tonë! Dita është ideale për aktivitetet artistike, për të shprehur ndjenjat tona përmes artit (dhe jo vetëm), që të depërtojnë pak më thellë në brendësinë e shpirtit tonë ose të vijnë në kontakt me "zërin e brendshëm" tonë. Krijueshmëria do të jetë në kulmin e saj, gjithashtu dhe intuita! Gjithashtu janë të favorizuar shenjat e Ujit (Gaforret, Akrepat, Peshqit) dhe shenjat e Tokës (Demat, Virgjëreshat, Bricjapët) të dhjetë ditëshittë dytë, si dhe ata që kanë planetë personale në hartën e tyre astrologjike pranë gradës të 13-të. Në të njëjtën ditë Urani kthehet retrospektiv ndaj shenjës së Dashit, ku do të qëndrojë më 6 Mars 2019. Shenjat (Dashët, Gaforret, Peshoret, Bricjapët) të dhjetë ditëshit të tretë, por më konkretisht ato që kanë lindur në dhjetë ditëshin e dytë të shenjës së tyre, hyjnë në një periudhë ndryshimesh "gjithëpërfshirëse".

7 Nëntor Hënë e re tek Akrepi.Hëna e re në Nëntor zhvillohet këtë të Mërkurë në 15 Nëntor të Akrepit, ku vërehet pjesëmarrja pozitive e Neptunit dhe Plutonit. Është një hënë "përjashtimi" që na ndihmon të lëmë pas situatat e kaluara dhe të fillojmë një fillim të ri kuptimplotë. Fillime të rëndësishme do të kenë Demat,Luanët,Akrepat,Ujorët e dhjetëditëshit të dytë. Mundësi të mëdha do të kenë Virgjëreshat - Peshqit, Gaforret - Bricjapët e dhjetë ditëshit të dytë.

8 Nëntor Jupiteri hyn në shenjën e Shigjetarit në 13:37.Dita e sotme eshtë e  rëndësishme, sidomos për shenjat e Zjarrit (Dashët, Luanët,Shigjetarët), që nga hyrja "madhështore" e Jupiterit në shenjën e Shigjetarit e cila u garanton atyre një periudhë vjetore të pasurisë, zgjerimit dhe perspektivave të reja. Sidoqoftë, ndikimi pozitiv do të pranohet nga të gjithë përfaqësuesit e shenjave.

9 Nëntor Trekëndëshi Afërdita / dashuri dhe joshje intensive, realizimi i dëshirave erotike.Favorizon Peshoret dhe Ujorët.Afërdita lëviz dukshëm retrospektiv ndaj shenjës së Peshores, dhe në këtë ditë formon pikëpamjen e trekëndëshit me Marsin nga shenja e Ujorit (në gradën e 26-të). Mund të prisni zhvillime pozitive në fushën erotike, e cila do të ketë një "parfum" të së kaluarës. Nuk do të ketë ribabashkim sidomos për Binjakët - Peshoret, Dashët që kanë lindur në dhjetë ditëshin e tretë.

11 Nëntor Gjashtëkëndësh me Diellin/ Plutoni - çështjet e biznesit shkojnë mirë dhe ekzistojnë mundësi.Favorizohen Bricjapët dhe Akrepat. Me fuqinë e dëshirës mund të arrini shumë gjëra, ky është pikërisht mesazhi që na jep kjo e Dielë. Gjashtëkëndëshi që formon Dielli nga Akrepi me Plutonin nga Bricjapi, intensifikon vendosmërinë, dinamizmin dhe këmbënguljen në arritjen e projekteve dhe qëllimeve të vështira. Në të njëjtën kohë, ata që preken drejtpërdrejt do të kenë mënyrën për të "tërhequr" afër atyre që vërtet e dëshirojnë shumë. Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforrët, Akrepat, Peshqit e dhjetë ditëshit të dytë se dhe ato planetë personale pranë grades 19 të shenjave të mësipërme.

15 NëntorGjashtkëndëshi Marsi / Urani –ofron  mundësi të papritura krijuese që meritojnë të shfrytëzohen. Favorizon Ujorët dhe Dashët. Gjashtëkëndëshi i Marsit nga Ujori me Uranin nga Dashi (në gradën e 29) na motivon të veprojmë dhe të ndryshojmë! Dita ka spontanitet humor për rrezik, aventurë dhe përtëritje.Nuk mungojnë mundësi për socializim, njohje të reja dhe në rrjete sociale. "Guximi" për fillimet e reja do të shtyjë shumë njerëz për të punuar më lirisht dhe "pa frikë"! Favorizohen Dashët, Luanët, Shigjetarët dhe Binjakët, Peshoret, Ujorët e dhjetë ditëshit të tretë janë gjithashtu të favorizuar, si dhe ato me planetë personale afër gradës së 29-të të shenjave të mësipërme.

16 NëntorMarsi hyn tek Peshqit në 00:21. Afërdita kthehet në një rrugë të drejtë më 25 grad të Peshores në 23:45.Marsi shkon tek shenja e Peshqit, për të përfunduar rrugën e tij! Koha që na hapet para nesh, energjia është relativisht e ulët dhe ka vështirësi në marrjen e iniciativave që do të na mobilizojnë për "veprim". Dilemat, pasiguritë ndërkohë privojnë rrjedhën e shpejtë të disa ngjarjeve.Aktivitetet në lidhje me kërkimin e brendshëm dhe artin favorizohen. Me Marsin nga Peshqit, hyjnë në një periudhë veprimi Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit që do kenë zhvillime më dinamike deri në fund të vitit. Në të njëjtën ditë, Afërdita kthehet drejtë në shenjën e Peshores dhe gradualisht do të shohim një përmirësim të konsiderueshëm në supozimet rreth parave dhe ndjenjave.

17 Nëntor - Merkuri ështënë një mënyrë retrospektive nëpërmjet Shigjetarit 02:26. Merkuri fillon rrugën e tij retrospektive në shenjën e Shigjetarit deri në 6 Dhjetor! Hyjmë në një hapësirë të vështirë për sektorin e komunikimit, ku nuk do mungojnë gabimet, nxitimet, mospërputhjet në fjalë, vendimet, udhëtimet! Është e rëndësishme të mbaj ekzagjerimin dhe të mos e lëmë spontanitetin tonë në gabime, por edhe në premtime të mëdha që nuk do të jemi në gjendje ta mbajmë. Retrospektiva e Merkurit është nga  grada 13, ndërkohë nga 6/12 ka arritur gradën e 27-të të Akrepit. Më të kujdesshëm këtë muaj duhet të jenë Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të dytë dhe të dhjetë ditëshit të parë!Marrëdhenie të ndërsjellta do kenë Luanët, Binjakët dhe Shigjetarët e dhjetë ditëshit të parë dhe të dytë.

20 Nëntor Katror Marsi / Jupiteri- Optimizëm dhe entuziazëm i tepruar.Mos u nxitoni.Papërgjegjshmëri.Favorizohen Peshqit dhe Shigjetarët.Marsi nga shenja e Peshqit formon një katror me Jupiterin nga shenja e Shigjetarit.Megjithëse ekziston nevoja për startime të reja që premtojnë me shpresë, situata mund të devijojë lehtë nga qëllimi fillestar për shkak të mungesës së një plani realist.Më të kujdesshëm dhe të përmbajtur në teprimet duhet të jenë Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë.

22 Nëntor Dielli hyn tek Shigjetari në 10:02. Dielli futet  në shenjën e Shigjetarit, URIME pra miq, gjatë vitit të ri astrologjik ju keni mbështetjen e Jupiterit që lëviz në shenjën tuaj.

23 Nëntor Hëna e plotë e muajit zhvillohet në gradën zero të Binjakëve, me pjesëmarrjen e Jupiterit nga Shigjetari dhe Marsi nga Peshqit. Nuk mungon shpirti i optimizmit, por edhe dëshira për rreziqe të mëdha, pas guximit dhe aventurës ... Megjithatë, është një gjë e mirë, sepse ritmet e tensionuara që do të shkaktojnë tensione nuk do të humbasin. Nga kjo Hënë e Plotë, favorizohen Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë.

25 NëntorNeptuni në një rrugë të drejtë në 00:00. Neptuni kthehet në rrugë të drejtë në shenjën e Peshqëve në gradën 13-të. Deri më 21 Qershor 2019 do të ketë arritur gradën e tij të 18-të, ku pastaj do të kthehet retrospektiv. Në këtë periudhë kohore, besimi, idealet, intuita do të pushojnë, por shenjat e (Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit) të dhjetë ditëshit të dytë shpesh largohen nga bota e gjallë e fantazisë, ku i ngatërrojnë ato dilemat dhe konfuzionin.

26 NëntorBashkimi Dielli / Jupiteri fat i madh, gjithashtu favorizon rastet gjyqësore dhe publikun, si dhe planet tuaja. Favorizohen Shigjetarët. Katror Merkuri / Marsi-vonesë dhe rezultat i keq të gjërave.Vonesa e hipotezave, nervave, gabimeve, shqetësimeve.Favorizohen Peshqit dhe Shigjetarët. Java fillon me Diellin duke formuar një bashkim me Jupiterin, duke dhënë mundësi të mëdha për zgjerimin dhe avancimin e Dashëve, Luanëve, Shigjetarëve dhe Binjakët, Peshoret, Ujorët e dhjetë ditëshit të parë. Sidoqoftë, katrori i formuar nga Merkuri me Marsin retrospektiv gjeneron një nivel të lartë ndjeshmërie në komunikimet tona, por është e rëndësishme të shmangni gabimet e nxituara dhe aksidentet që vijnë nga nervozizmi dhe ngutja.Më të kujdesshëm në veprimet e tyre të komunikimit duhet të jenë Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë.

27 NëntorBashkim Dielli - Merkuri një pasazh i plotë për diskutime, analiza, zgjidhje  problemevesh, socializim dhe udhëtimin, por edhe komunikimin. Favorizohen Shigetarët. Gjashtëkëndësh Marsi / Saturni - mundësitë e biznesit.Procedoni në mënyrë metodike, me durim dhe këmbëngulje.Favorizohen Peshqit dhe Bricjapët.Këtë të Martën, Dielli është në bashkim me Merkurin, ndërkohë Marsi nga Peshqit ofron gjashtëkëndësh me Saturnin. Komunikimet janë të guximshme dhe të ekzagjeruara, duke krijuar keqkuptime dhe konfuzion sidomos për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë duke u përpjekur të vendosin pikëpamjet e tyre në çdo mënyrë! Nga ana tjetër, dita do të sjellë rezultate konstruktive, por të qëndrueshme tek Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë.

28 Nëntor Bashkim Merkuri / Jupiteri ofrojnëoptimizëm, mirëqenie, kënaqësi, kontakte dhe diskutime të lumtura, pasurim të njohurive. Favorizohen Shigjetarët. Merkuri retrospektiv nga Shigjetari bashkohet me Jupiterin dhe pikëpamja e fundit e këtij muaji me të vërtetë mund të ndihmojë për të zhvilluar një mundësi / evolucion të rëndësishëm, rrënjët e të cilit fillojnë nga e kaluara. Shenjat e Zjarrit (Dashët, Luanët, Shigjetarët) dhe shenjat e Ajrit (Binjakët, Peshoret, Ujorët) të dhjetë ditëshit të parë mund të fitohen me të vërtetë përmes bisedave / njohjeve / kontakteve!

 

Dashi

80% e planetit në horoskopin tuaj diellor fillojnë të lëvizin nga pjesa jugore në pjesën veriore të hartës tuaj, e cila lidhet me karrierën tuaj, jetën tuaj profesionale dhe të jashtme. Kjo është një sasi e madhe energjie që përcakton një periudhë intensive ku do të përqendroheni në një të tillë në llojin e çështjeve dhe përshtatjen e tyre në përputhje me rrethanat. Jupiteri do të shkojë në shtëpinë e 9 duke ju dhënë shtysë për t'u kujdesur për planet tuaja të biznesit, që ka të bëjë me studimet, arsimin e lartë, udhëtimin, tregtinë dhe bashkëpunimin jashtë vendit, madje edhe për fëmijët tuaj. Çështjet ligjore favorizohen. Afërdita në një rrugë të drejtë do të përmirësojë marrëdhëniet tuaja personale, si dhe financat tuaja dhe jetën tuaj shoqërore. Përdorni intuitën tuaj, promovoni punën tuaj, idetë tuaja.

Ditët më të mira për dashuri: 4, 5, 14, 15, 23, 24

Ditët më të mira për para: 4, 5, 8, 14, 15, 19, 21, 23, 24, 22, 27

Ditët më të mira të karrierës: 2, 10, 11, 12, 21

Demi

Dielli dhe Jupiteri do të hyjnë në Horoskopin tuaj të 8-të Diellor, që është një shenjë e prosperitetit të përgjithshëm. Jupiteri do të promovojë çështjet që lidhen me taksat, menaxhimin e parave, borxhet, ku duhet të organizoni mirë për këto çështje dhe prania e Jupiterit është duke theksuar rëndësinë e këtyre çështjeve. Por bëni marrëveshje dhe pritje serioze deri në 17/11 fillon rruga retrospektive e Merkurit.Kalimi iJupiterit favorizonçështje të pasurive të patundshme, nëse ka aspekte pozitive me horoskopin tuaj personal. Afërdita gjithashtu do të kontribuojë pozitivisht në çështjet ekonomike pas 16 Nëntorit ndërkohë dhe Hëna e re tek Akrepi në 7/11 do ta sqarojë peizazhin për hir të përparimit. Do të ketë mundësi të mira dhe do të merren vendimet e duhura. Bashkimi Diell / Merkuri nga  10/11 dhe bashkimi Merkur / Jupiteri  kontribuojnë në përmirësimin e jetës tuaj ekonomike dhe sociale.

Ditët më të mira për dashuri: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 14, 15, 21, 22, 23, 24, 29, 30

Ditët më të mira për para: 1, 8, 9, 10, 19, 20, 23, 24, 27, 28

Ditët më të mira të karrierës: 2, 10, 14, 15, 20, 28

 

Binjakët

Jupiteri shkon në shtëpinë tuaj të 7 kështu që jeta juaj personale dhe marrëdhëniet do të dalin përpara në 8 Nëntor. Jupiteri është një planet pozitiv dhe me siguri do të stimulojë magnetizmin tuaj personal dhe në një mënyrë për të tërhequr atë që ju dëshironi. Disa prej jush, në muajt e ardhshëm, do të kenë marrëdhënie serioze dhe kjo do të fillojë në veçanti nga 22/11 kur Dielli do të udhëtojë me Jupiterin. Qëndrimi i Merkurit në shtëpinë tuaj të 7, do t'ju bëjë më të popullarizuar në mjedisin tuaj, ku favorizon joshjen tuaj ndaj të tjerëve. Marsi do të kalojë shtëpinë e 10 nga 16/11 dhe kjo ju informon për aktivitetin tuaj intensiv në sektorin e biznesit / shoqërisë, për mundësitë, por edhe për faktin që duhet të jeni më agresiv për të fituar atë që dëshironi. Megjithatë, Hëna e re në 7/11 por edhe Hëna e plotë në 23/11 janë periudha të mundshme për financat tuaja.

Ditët më të mira për dashuri: 4, 5, 8, 9, 10, 14, 15, 19, 23, 24, 27

Ditët më të mira për para: 6, 7, 8, 16, 17, 19, 25, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës: 6, 7, 8, 16, 17, 25, 26

Gaforrja

Ky muaj është i rëndësishëm pasi Urani pritet të kthehet në shtëpinë tuaj të 10 në 6/11, ku do të krijojë më shumë ndryshime në çështjet e karrierës / profesionale. Por sigurisht do të dini se si ta menaxhoni këtë veprim pas kaq shumë vitesh. Jupiteri si planeti i shëndetit tuaj personal, tek Shigjetari, do të shkojë në shtëpinë e 6, më 8/11.Kjo thekson mundësitë e reja të biznesit dhe perspektivat pozitive për 6 muajt e ardhshëm, duke rritur organizatën tuaj dhe duke bërë ndryshime pozitive në pamjen dhe shëndet. Kujdes shtiminnë peshë, ose mos prishni ndonjë program, do të jetë e rëndësishme për të mbajtur ekuilibrin tuaj. Në Nëntor, gjërat do të vazhdojnë në nivele normale. Jupiteri gjithashtu pritet të rritë çështjet financiare, por nuk duhet të neglizhoni të përmirësoni aftësitë tuaja në çdo nivel. Kjo periudhë do të jetë mjaft produktive, jo vetëm për para dhe për punën tuaj, por edhe për fëmijët tuaj.

Ditët më të mira për dashuri: 2, 4, 5, 10, 11, 12, 14, 15, 21, 23, 24

Ditët më të mira për para: 1, 6, 7, 8, 16, 17, 19, 27, 28

Ditët më të mira të karrierës: 4, 5, 15, 16, 19, 20, 25, 26

Luani

Ky muaj do të përmirësohet gradualisht në çështjet personale dhe të marrëdhënieve që nga 16/11, ndërkohë Marsi do të largohet nga shtëpia e shtatë, dhe kjo do të thotë se Dhjetori do të jetë më pozitiv. Bëni ca durim. Shtëpia juaj e katërt do të jetë më e fortë deri në 22/11, kështu që vazhdoni të përqëndroheni në çështjet e shtëpisë, ndërkohë përgatiteni për hapin e ardhshëm të biznesit me vitet e reja. Përveç kësaj, rruga retrospektive e Afërditës ju urdhëron vetëm deri në 16 të muajit.Kur të kthehet në një rrugë të drejtë, atëherë duhet të jeni gati për të kontaktuar botën e jashtme. Jupiteri tek Shigjetari, i cili është i rëndësishëm, do të zhvendoset në shtëpinë e 5-të ku do të ketë mundësi për vetë-krijim, kënaqësi personale për ju dhe fëmijët tuaj. Fat dhe para si  dhe Jupiteri udhëton me Diellin tuaj. Deri në 17/11, Merkuri gjithashtu do të kontribuojë në përmirësimin e ekonomisë dhe produktivitetit, sepse do të fillojë rrugën e tij retrospektive dhe do të komplikojë gjërat, veçanërisht në fund të Nëntorit. Megjithatë, bashkimi Merkur / Jupiter do të sjellë më shumë mundësi për para, ndoshta disa vonesa nga 28 e tutje.

Ditët më të mira për dashuri: 2, 4, 5, 10, 14, 15, 20, 23, 24, 28

Ditët më të mira për para: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 19, 20, 27, 28, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës: 4, 5, 14, 15, 21, 22, 23, 24

Virgjëresha

Një muaj madhor në Nëntor me ndryshime të rëndësishme planetare do të ndikojë më shumë botën tuaj të brendshme. Ju do të shihni rezultate të jashtme më vonë. Shumica e planeteve tuaja janënë shtëpinë tuaj të katërt diellore ku tani përqëndroheni më shumë në jetën tuaj të brendshme, si dhe tek Merkuri. Kalimi më i rëndësishëm është lëvizja në shtëpinë e 8-të, ku do t'ju japë një ajër freskues ndërkohë familja juaj do të zgjerohet, duke ju dhënë përvoja pozitive në shtëpinë dhe familjen tuaj. Pas 17 duhet kujdes brenda në shtëpi, me riparime ose nëse ka mosmarrëveshje. Ndërkohë që keni shumë për të bërë në një nivel personal, mos u shqetësoni për biznesin pasi ato do të zhvillohen në të njëjtin ritëm dhe do të vazhdoni të ndihmoni në përmirësimin e financave tuaja në të njëjtën mënyrë që keni bërë deri më tani. Gradualisht, marrëdhëniet tuaja personale janë të drejtuara, pasi shumica e planetit tuaj janë retrospektiv, tani do të jenë në vijë, me Afërditën, duke u kthyer më 16/11 ndërkohë dhe Neptunin në 25 Nëntor. Imazhi në marrëdhënie do të jetë më i qartë dhe mund të merrni vendime. Marsi shkon në shtëpinë tuaj të 7, më 16/11, dhe qëndron atje për një muaj, kështu që përpiquni të shmangni grindjet, pengesat dhe mosmarrëveshjet.Marrëdhëniet mund të funksionojnë nëse ka probleme.Shmangni marrjen e vendimeve të rëndësishme për çështjet shëndetësore, derisa Urani të kthehet tek Dashi në 16/11.

Ditët më të mira për dashuri: 4, 5, 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira për para: 4, 5, 8, 14, 15, 19, 23, 24, 27

Ditët më të mira të karrierës: 1, 9, 10, 19, 20, 23, 24, 27, 28

Peshorja

Shumë ndryshime do të ndodhin këtë muaj si një shenjë e ndryshimeve të mëdha të planetit dhe ky është Jupiteri. Më 6/11 Urani do të kthehet tek Dashi, në shtëpinë tuaj të shtatë, dhe më 8/11 Jupiteri tek Shigjetari lë shtëpinë e financave dhe hyn në shtëpinë tuaj të tretë, e cila është në komunikim. Merkuri do të jetë jashtë kufijve, prej 4-20 / 11, ku favorizon jetën tuaj të brendshme. Ju do të keni shumë për të eksploruar rreth jush në aspektin e jetës suaj shpirtërore. Fakti që Jupiteri e lë shtëpinë tuaj të dytë si Dielli përmes 22/11 do të thotë që do të arrini më lehtë qëllimet tuaja financiare, ose nuk keni nevojë t'i kushtoni vëmendje shtesë atyre. Jupiteri në shtëpinë e 3 do t'ju ndihmojë të mësoni gjëra të reja në muajt e ardhshëm, duke përmirësuar njohuritë tuaja, duke përmirësuar aftësitë tuaja të komunikimit, duke eksploruar më mirë mjedisin tuaj të menjëhershëm. Jeta juaj e dashurisë do të jetë më e paqëndrueshme se 6/11 ku mund të përjetoni ndryshime të papritura, por do të merreni më mirë me ndonjë energji të papritur të Uranit. Marsi nga 5/11 në shtëpinë e 6 tek Peshqit, ndihmon për të dhënë më shumë mundësi për krijimin brenda mjedisit të punës. Marsi, nga pikëpamja shëndetësore, mund të shoqërohet me ankth dhe stres. Afërdita në shenjën tuaj ju kthen në një rrugë të drejtë në 16/11, kështu që do të ktheheni në formë.

Ditët më të mira për dashuri: 4, 5, 14, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira për para: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 19, 21, 22, 27, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës: 6, 7, 8, 16, 17, 25, 26, 27

Akrepi

Kthimi i Uranit në shenjën e Dashit pritet të bëjë marrëdhënie personale më pak të mërzitshme, ndërkohë elementi kthehet në jetën tuaj. Nga pikëpamja, ajo do të sjellë më shumë tension dhe kënaqësi në jetën tuaj shoqërore. Afërdita do të kthehet në një rrugë të drejtë në 16/11, ku do të përmirësojë marrëdhëniet tuaja personale nëse keni përjetuar disa vështirësi. Megjithëse është në shtëpinë tuaj të 12-të, drejton jetën tuaj erotike, prandaj mund të kuptoni disa gjëra ose të bëni pyetje më të thella për vendimet tuaja. Idealizmi mbizotëron ndërkohë disa do të bëjnë zgjedhje sipas interesave të tyre shpirtërore. Kryqëzimi kryesor është Jupiteri tek Shigjetari, më 8/11 ku do të lëvizë në ekonomi, kështu që keni mundësinë të forconi ato, do të ndiheni më rehat dhe më dinamik. Sidoqoftë një gjë e mirë do të ndodhë. Deri në 20/11 jeta juaj do të jetë e këndshme dhe do të shkaktojë stres për t'ju liruar. Urani do t'ju mbush me energji shtesë, si Marsi. Në të njëjtën kohë, mund të gjeni disa sfida, por ato janë të menaxhueshme. Më 22/11, Dielli do të hyjë në shtëpinë ekonomike ku më 24 dhe 28 të muajit do të shkojë me Jupiterin tek Urani dhe kjo do të sjellë më shumë fat.

Ditët më të mira për dashuri: 4, 5, 14, 15, 21, 22, 23, 24

Ditët më të mira për para: 8, 9, 10, 19, 27

Ditët më të mira të karrierës: 1, 6, 7, 8, 16, 17, 27, 28

Shigjetari

Nëntori pritet të jetë një muaj i shkëlqyer me skicën e ardhshme për ju mjaft optimist.Tashmë ju keni mësuar se planeti juaj Jupiteri hyn shenjën tuaj në 8/11, ku dhe është qeveritari i horoskopit tuaj diellor dhe kalimit të horoskopit tuaj, ndërkohë do të hyjë në shëpinë tuaj të parë.Jupiteri është në shtëpinë e tij dhe është një kombinim mjaft i fuqishëm. Kjo do të thotë që fillon një cikël i ri prosperiteti dhe fati, gjë që është e rëndësishme. Valixhet tuaja janë gati të udhëtojnë larg dhe të bëjnë atë që dëshironi. Më 6/11 Urani do të kthehet prapa në shenjën e Dashit, në shtëpinë e 5-të ku do jetë i zjarrtë me më shumë energji, frymëzim dhe oreks për vetë-krijim, dhe do të eksperimentoni në shumë gjëra. Më shumë stabilizim dhe entuziazëm për fëmijët tuaj. Shmangni ndryshimet rrënjësore në çështjet shëndetësore deri në 16/11 ndërkohë Afërdita do të jetë ende në rrugë të drejtë. Dhe ndërkohë që Afërdita ndihet më mirë formon një pikëpamje negative me Marsin tek Peshqit më 16/11 dhe atje duhet të jeni të kujdesshëm që të mos e teproni. Megjithëse ju ndiheni më mirë dhe më të lehtë, Merkuri do të jetë i gjithë muaji në shtëpinë tuaj të parë, deri në 17/11 në rrugë retrospektive dhe kjo mund të jetë e vështirë dhe mund të tregojë se dikush që ju intereson të vendosë rregullat e veta dhe kufijtë. Çështjet erotike dhe marrëdhëniet personale pritet të lulëzojnë pas 27/11, pasi Merkuri do të udhëtojë plotësisht me Jupiterin, i cili do të sjellë suksese, njohje të reja në jetën tuaj. Gjëja më e mirë sigurisht është që duhet të guxoni. Temat e karrierës gjithashtu do të përparojnë në të njëjtin ritëm, dhe pas 27-28 Nëntor do të bëni shumë më tepër, do të keni më shumë mundësi në biznes, pasi Merkuri tani do të jetë në rrugë të drejtë dhe do të rekomandojë që të jeni gati për të bërë lëvizjet e nevojshme .

Ditët më të mira për dashuri: 1, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 27, 28

Ditët më të mira për para: 2,8, 10, 11, 12, 19, 21, 27

Ditët më të mira të karrierës: 1, 2, 3, 9, 10, 19, 20, 27, 28,29, 30

 

Bricjapi

Më 8 Nëntor, Jupiteri do të hyjë tek Shigjetari në shtëpinë e  12-të, dhe kjo do të thotë më shumë njohuri brenda shtëpisë që do të përmirësohet dhe rritet ndërkohë që interesat tuaja shpirtërore do të rinovohen.Do të thellohen gjërat dhe do të gjallërojnë jetën tuaj të jashtme. Ju do të zhvilloni intuitën më të madhe, por do t'ju kërkohet të përmirësoni guximin dhe qëndrimin tuaj ndaj shumë çështjeve. Sipas ligjeve shpirtërore, kur jemi të fortë brenda vendit, atëherë mund të përballojmë vështirësitë e jetës sonë të jashtme. Urani, në financat tuaja, do të jetë retrospektiv në shenjën e Dashit, ku ai do të favorizojë këto çështje. Familja do të luajë një rol, por edhe individë superiorë ndaj jush.Marsi pritet që të përmirësojë çështjet financiare ose të ndihmojë në mbylljen e disa çështjeve në pritje.Megjithatë, duhet të jeni më të kujdesshëm. Shmangni marrjen e vendimeve të rëndësishme për jetën tuaj personale, profesionale dhe marrëdhëniet deri në 16/11 ku Afërdita do të jetë në një rrugë retrospektive. Pastaj do të përmirësoni kushtet shumë më mirë se sa keni qenë më parë. Duhet gjithashtu të jeni të kujdesshëm me bilancin tuaj shpirtëror ku Merkuri në rrugë retrospektive, në shtëpinë e 12-të, deri në 17/11 do t'ju bëjë më të ndjeshëm.

Ditët më të mira për dashuri: 4, 5, 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 25, 26, 27

Ditët më të mira për para: 2, 8, 10, 14, 15, 19, 20 , 27, 28

Ditët më të mira të karrierës: 4, 5, 14, 15, 23, 24

Ujori

Çështjet e karrierës dhe të biznesit këtë muaj vazhdojnë të jenë në ballë, dhe deri në fund të këtij muaji, ky sektor do të pakësohet pasi do të boshohet nga ndikimet. Kjo do të thotë diçka e mirë, se keni punuar shumë, keni arritur mjaftueshëm dhe dëshironi të pushoni, në mënyrë që të përqendroheni në gjëra të tjera. Jupiteri, i cili është planeti i zgjerimit, do të lërë shtëpinë tuaj të 10-të dhe më 8/11 do të hyjë tek Shigjetari dhe do të shkojë në shtëpinë e 11-të. Merkuri gjithashtu do të jetë atje në rrugë retrospektive, si dhe Dielli që e shoqëron atë pas 22/11. Shtëpia juaj e 11 është shtëpia juaj e natyrshme, miqtë dhe zhvillimi social, kështu që partneritetet dhe miqësitë do të luajnë një rol të rëndësishëm, si dhe çështjet e sipërmarrjes. Interneti dhe mjete të tjera teknologjike do ndihmojnë. Për 12 muajt e ardhshëm, njohuritë dhe përvoja juaj në shumë gjëra do të rriten. Shëndeti juaj dhe energjia juaj personale do të stabilizohen, por ende duhet të jeni të kujdesshëm me ankthin deri në 22/11. Më 6/11. Urani do të braktisë aspektet e tij negative dhe Marsi në shenjën tuaj do të bëjë të njëjtën gjë nga 16 /11. Dhe Jupiteri më 22 Nëntor kur gradualisht do të filloni të relaksoheni dhe të ndiheni më mirë. Financat po përmirësohen gradualisht, ju keni ende sfida për t'u përballur, por doni më shumë përpjekje dhe punë të vështirë.

Ditët më të mira për dashuri: 1, 4, 5, 6, 7, 8, 14, 15, 16, 17, 23, 24, 27, 28

Ditët më të mira për para: 6, 7, 8, 16, 17, 19, 25 , 26, 27

Ditët më të mira të karrierës: 2, 3, 6, 7, 8, 11, 12, 21, 22, 29, 30

Peshqit

Edhe pse duhet të keni kujdes për veten, muaji është mjaft pozitiv për ju. Jupiteri më 8 Nëntor do të hyjë në shenjën e Shigjetarit, dhe do të shkojë në shtëpinë e 9-të të horoskopit. Dielli do të ndjekë këtë rrugë më 22 Tetor, por Merkuri do të kalojë tërë muajin në shtëpinë e 10. Njohja, suksesi dhe përparimi në çështjet e biznesit do të jetë një surprizë e këndshme për ju. Jupiteri vetë është mjaft i fortë, me Shigjetarin që është shtëpia e tij.Çështjet që kanë të bëjnë me planet tuaja profesionale, përmirësimi dhe përparimi, udhëtimet e biznesit, tregtia, çështjet e huaja, arsimi, shkenca dhe feja janë të favorizuara. Megjithatë, muajt që vijnë do të jenë mjaft interesante. Është e rëndësishme që ky muaj t'ju lejojë të lëvizni lehtësisht. Marsi do të jetë në shenjën tuaj prej 16/11 dhe do të ketë mundësi dhe lehtësira ekonomike. Dielli me Jupiterin do të udhëtojnë së bashku nga 27/11 dhe kjo do të sjellë diçka shumë pozitive në 27-28 / 11 në profesion. Merkuri në marrëdhëniet personale do të jetë shtëpia e 10, por gjithashtu do të japë mesazhet e tij pozitive edhe në vendin e punës. Momente të këndshme do të jenë për ju në fund të Nëntorit, por reagimi i personit tjetër mund të vonohet për shkak të rrugës retrospektive deri në 17/11. Megjithatë, jeta juaj sociale do të ulet. Ju nuk keni për të marrë vendime të rëndësishme tani në çështje personale, si dhe në mënyrë profesionale.

Ditët më të mira për dashuri: 1, 2, 3, 4, 5, 9, 10, 14, 15, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 29, 30

Ditët më të mira për para: 4, 5, 8, 15, 16, 19, 20, 25, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës: 8, 9, 10, 19, 27.

 

 

 

Shiko gjithashtu