KALENDARI ASTROLOGJIK I MUAJIT KORRIK 2019

01/07/2019 to 31/07/2019

KALENDARI ASTROLOGJIK PER MUAJIN KORRIK2019

Korrik është një muaj shumë i fortë! Pesë planetë në retrospektivë, si dhe Venusi dhe Marsi, do të ndryshojnë shenjê dhe dy eklipse te forta të lidhura me lidhjet! Korrik fillon me një eklips diellor total që do të rrezatojë në 10fatet e Gaforres, të dukshëm në Oqeanin Paqësor dhe pastaj të kalojë pjesën jugore të Amerikës së Jugut. Ky eklips është e lidhur me nyjen e Veriut të Zeusit. Imagjinoni një ngjarje të papritur dhe shikoni në një dimension tjetër ku jeta është më e lehtë me mundësi të pafundme. Por kombinimi simbolizon bindjet e ngurta dhe mendimet e forta që krijojnë konflikte ndërmjet familjeve dhe kombeve.

Venusi, nga ana tjetër, ka një mesazh shumë të rëndësishëm për të dhënë nê hartën e eklipsit, në shoqerinê e dy yje, me Polaris dhe Betelguese, ku ata sjellin sukses në pêrndjekjet tuaja.

Hëna e re - një eklipsi ri diellor tek Gaforrja- ju kêrkon te rregulloni nevojat tuaja emocionale, te promovoni  veten dhe të tjerët, për të hequr qafe plagët dhe traumat e se shkuarês. Me eklipsin diellor të lidhur me Lidhjen Veriore te Zeusit, kjo do të thotë që ju duhet të keni besim në veten tuaj dhe të krijoni një jetë ku do të ndiheni të sigurt.

Probleme do të lindin në të gjithë botën për ata që nuk kanë shtëpi, por nuk kanë as qasje në nevojat themelore siç janë ushqimi ose uji. Ndjekja e një jete të sigurt në shekullin 21 vazhdon të prekë mijëra njerëz në mbarë botën për çfarëdo lloji arsyeje.

Marsi do të transferohet tek Luani i zjarrtê në të njëjtën ditë të eklipsit rreth orës 00:20 dhe Venusi do të rikthehet tek Gaforrja e ndjeshmê të nesërmen në orën 16:19.

Ky kombinim për korrikun do të ketë një ekuilibër të mirë mes aktiviteteve zbavitëse dhe emocionuese dhe nderon Venusin që dëshiron rehati, ushqim të mirë dhe mbështetje emocionale. Gjeni kohë për të ndarë kujtimet tuaja me miqtë ose familjarêt.

Merkuri do të fillojë retrospektivën e tij të dielën, më 7 korrik, ku do tê bashkohet me Zeusin, Saturnin, Poseidonin dhe Plutonin në modelin vjetor retrospektiv. Me 5 nga 8 planetet tradicionale që janë retrospektivat do të ngadalësojnë gjërat shumë.. I vetmi planetë i jashtme që nuk është e prapambetur është Urani, i cili punon më shumë për të çmontuar cdo gje te prishur qe ekziston ose për të krijuar trazirat te papritura që e drejtojnë një person drejtê njê rrugê të re.

Eklipsi hënor - hëna e plotë në Bricjap më 16 korrik, lëshon një energji mjaft serioze. Saturn, planeti i këmbënguljes dhe i tejkalimit te pengesave, udhêheq këtë hënë të plotë. Dielli dhe Hëna me Lidhjen e Saturnit dhe Hëna në lidhje me Plutonin, flasin për një eklips hënor mjaft serioz, ku do të transmetojnê  një mesazh mjaft serioz dhe intesiv. Peizazhi do tê qartêsohet me Venusin nën shoqêrinê e Lidhjes Veriore te Hênês(që tregon të ardhmen) dhe përballë Saturnit që thotë se ne duhet të bëjmë zgjedhje të vështira për një nesërmê më të mirë. Nëse jetoni jetën tuaj me shumë detyra dhe detyrime dhe nuk jeni në paqe me të, atëherë kjo hënë e plotë do t'ju sjellë dëshirën për të bërë ndryshime. Ajo mund të jetë një kohë e vështirë për shkak se ka disa detyrime në jetë te cilat janê karmike dhe jo gjithmonë te  lehta, por mos realizimi i tyre mund të çojnë në trishtim ose zhgënjim.

Në thelb,duhet te lidheni me veten tuaj të brendshme dhe mos kompromentoni me integritetin tuaj se kush jeni dhe kush do donit te ishit, por ju duhet të jeni me e mira e asaj qe mendoni qe mund te jeni. Kjo hënë e plotë kêrkon tê arrini thellë brenda karakterit tuaj dhe pretendoni, të zgjêroni kufijtë për të parë potencialin tuaj të vërtetë.

Dielli hyn tek Luani më 22 korrik dhe na tregon se është koha për të ndriçuar,tê  ndriçoni fytyrën tuaj dhe për të shijuar çdo rreze dielli! Kjo mund të jetë një kohë e mirë për të marrë pushimet, qoftë për të shpëtuar nga rutina e përditshme e punës, pavarësisht nëse jeni në zyrë ose në shtëpi. Merkuri dhe Venusi do tê takohen të mërkurën në 24, nê një kohë e përkryer për të kaluar bukur se bashku me shoqerinê ne mbremjê.

Afërdita transferohet tek Luani më 27, duke shtuar kohen e këndshme edhe pse kjo do të thotë të shpenzoni pak më shumë se sa keni parashikuar në buxhetin tuaj. Duke përfunduar këtë muaj, në 31-7 jemi duke u përgatitur për njê hënë te re tek Luani dhe Merkuri drejtê një vijë të drejtë, ku do të thotë se gusht fillon me kushtet më të mira për një muaj të mrekullueshëm për të kaluar mirë dhe tê pushoni! Pushime të mbara!

PARASHIKIME TÊ RËNDËSISHME - KORRIK 2019

2 korrik – Eklipsi total diellor në Fatin e 10-të tê Gaforres. Nga ky eklips ndikohen kryqet impulsive, të lindur rreth 1/1, 31/3, 2/7, 3/10 (plus / minus një ditë) dhe ata qe kanê  planetet ose shênja rreth shkallës së 10-të te fatit (plus / minus) një fat) të shenjave impulsive (Dashi,Gaforrja, Peshorja, Bricjapi).

3 korrik - Venusi hyn tek Gaforrja në orën 16:19

8 korrik – Merkuri fillon udhëtimin e tij retrospektiv në shenjën Luanit në 00:08

Gjashtëkëndëshi Venus-Uran – favorizohen nga ndryshime të vogla dhe surpriza të këndshme – favorizohen me shumê Gaforrja dhe Demi e dhjetê ditêshit te parê.

9 korrik – Kundêrshtime Diell-Saturn- Vonesa dhe lodhje. Mund të ndikojê nê ndërprerjen e një marrëdhënieje ose bashkëpunimi, pengesa,refuzim. Nuk ka asnjë favorizim për Gaforren-Bricjapi nê dhjetê ditêshin e dytê.

Shoqerues Merkuri-Marsi - aksidente dhe nerva, pamaturi ose veprime tê  parakohshmê, justifikime, energji. Favorizohen Gaforret-Peshqit te dhjetê ditêshit te dytê .

11 korrik – Trekêndêshi Diell-Poseidon- intuitë e shkëlqyer, pozitivitet, imagjinatë, romancë, kultivim i brendshëm, det, udhëtim, sukses. Favorizohen Gaforrja-Peshqit e dhjetê ditêshit tê dytê.

Katrori Ari-Uran-nervat, sjelljet e këqija, agresivitet, sjellje te teperta, ngatrime, aksidentet. Kujdes nga Luani-Demi i dhjetê ditêshit tê parê.

14 korrik – Kundershtime Diell-Pluton- lodhje dhe sjellje e shëmtuar, shqetësim, arrogancë, uria, pushtet, mbivlerësim, rrezik. Nuk ka asnjë favorizim për Gaforren-Bricjapin nê  dhjetê ditêshin e dytê.

16 korrik - Eklipsi i pjesshëm i hënës në fatin e 24 tê Bricjapit. Nga ky eklips, ndikohen kryqet impulsive të lindur rreth orës 15/1, 14/4, 17/7, 17/10 (plus / minus një ditë) dhe ata qe kanê planete ose shênja rreth shkallës së 24-të te fatit (plus / minus) një fat) të shenjave impulsive (Dashi, Gaforrja, Peshorja, Bricjapi).Nga ana tjetêr,  të lindurit më 27/5 dhe 29/11 dhe ata që kanë një planet ose shenjê në fatin e gjashtë të Binjakêve ose Shigjetarit.

17 korrik – Kundêrshtime Venus-Saturn- gjakêftohtêsi dhe probleme- Nuk favoriozhen Gaforrja-Bricjapi i dhjetê ditêshit te dytê.

18 Korrik – Trekêndêshi Venus-Poseidon - romancë, mirëdashësi dhe butësi – Favorizohen Gaforrja – Peshqit e dhjetê ditêshit tê dytê.

19 korrik – Merkuri rikthehet tek Gaforrja ndersa vazhdon rrugen e tij.

21 korrik - Përballjë Venus- Pluton - marrëdhëniet e paligjshme, problemet, dhunë, tensione. Nuk favorizohet  Gaforrja-Bricjapi ne dhjetê ditêshin e tretê.

Shoqerues Merkur-Diell- biseda, miqësi, shoqërim, lëvizje, energji, organizim, maturi, praktikë, krijim intelektual, kontratë ose marrëveshje favorizuar, sukses profesional, aftësi për t'u rritur, mundësi të mira. Favorizohen Gaforret e dhjetê ditêshit te tretê.

23 korrik - Dielli hyn tek Luani

25 korrik – shoqerues  Merkur- Venus- lajme të mira, mendime erotike ose letër erotike, takime të këndshme, shkëmbime mendimesh, qartêsim emocional. Favorizohen Gaforret e dhjetê ditêshit te tretê.

Trekëndëshi Ari-Zeus-shfrytëzimi i mundësive të mira, ekuilibêr, disponim i mirë, rrjedha e mirë e energjisë, lëvizje drejt suksesit, udhëtimi jashtë vendit. Favorizohen Luani-Shigjetari i dhjetê ditêshit tê dytê.

28 korrik - Venusi hyn në shenjën e Luanit në 2:54

30 korrik – Katerkêndêshi Diell-Uran - ngjarje të papritura, te papritura, probleme, nervozizëm. Tê kenê kujdes Luanêt-Demat  e dhjetê ditêshit tê parê.

Parashikimet korrik 2019 analitikisht të gjitha shenjat e zodiakut për çdo dhjetë ditë

Dashi   : Nëse është e mundur disi këtë muaj të përqëndroheni në çështjet personale për të mbajtur ekuilibrin dhe qetësinë tuaj në përgjithësi. Do të ishte mirë të jeni pranë detit ose afër elementit të ujit ose ta vizitosh shpesh. Përqendrohuni në më të rëndësishmen pa humbur energjinë tuaj pa nevojë. Eklipset e korrikut do të riprodhojë të njëjtin skenar, të cilin e pamë përsëri në eklipset e janarit.

Eklipsi i parë i përgjithshëm diellor tek Gaforrja më 2 korrik do të ndikojë në shtëpinë tuaj të katërt,  lidhur me familjen dhe shtëpinë, të moshuarit. Eklipsi e pjesshme hënore më 16 qershor në Bricjap, është më e rëndësishme, por edhe konfliktuese, siç do të ndodhë në shtëpinë tuaj të 10-të, lidhur me punet tuaj, ku mund të ketë ndryshime dhe te papritura në marrëdhëniet e punes, mirê do tê ishte tê jeni tê kujdesshëm.

Planetet e prapambetura në këtë kohë nënkuptojnë që vendimet dhe ndryshimet që do të ndodhin gjatê kohes nê vazhdim, sepse ato janë të nevojshme, por së pari duhet të merren parasysh me kujdes. Mundohuni të kontrolloni sfidat e mundshme,  gëzoni jetën tuaj, më shumë!

Ditët më të mira për dashuri: 1, 8, 9, 10, 11, 20, 21, 31

Datat më të mira për para: 1, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 31

Ditët më të mira të karrierës: 6, 7, 15, 16, 25, 26

Dhjetê ditêshi i parê: Korriku është një muaj që pengon balancën në financat tuaja, shkakton shkaqe për te harxhuar shpejtê buxhetin tuaj nê portofol , dhe ky fakt është kryesisht për shkak të sjelljes tuaj impulsive. Pra, mbani vëmendjen tuaj në investime dhe shmangni rreziqet gjatë gjithë muajit, por shumë më afër 11 dhe 30 korrikut. Zona e dashurisë, ose ajo që lidhet me gëzimin e jetës, ju gjen në një fazë të ripërkufizimit me zhvillime të mëdha për t'ju drejtuar nismave të reja. Në fillim të muajit, Mars - sundimtari i shenjën tuaj zodiak - hyn në shenjën Luanit, nga ky pozicion ju angazhoni në mënyrë aktive çështjet e dashurisë, fëmijës, dizajnit kreativ dhe argëtimit. Ju jeni gati për të ndjekur dhe për të arritur dëshirat tuaja, por nuk do të mungojnê  kontradiktat me fëmijët tuaj ose me partnerin tuaj. Merkuri, dukshëm i prapambetur nga Luani, ju sjell në kontakt me të kaluarën tuaj erotike, ka takime dhe kontakte që zgjojn dëshirat tuaja tê djeshme në periudhën 8-19 / 7. Në periudhën 3-12 / 7 me Venus tek Gaforrja për të ndikuar pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj, mund të presësh një ringjallje në marrëdhëniet familjare, zhvillimet e lumtura dhe përmbajtjen financiare në familje. Në fund të muajit, në mënyrë specifike nga 28/7, kalimi i Venusit me shenjën e Luanit, do të japë më shumë mundësi për argëtim, dashuri, ku mund të them se pushimet verore fillojnë zyrtarisht për ju, duke mos munguar flirtimet dhe kënaqësitë e jetës. Ata të lindur më 29 -30 mars pranojn ndikimin e Eklipsit të parë Diellor, e cila pritet në fillim të muajit të ketë shkaqe që do tju rrezojnê psikologjinë tuaj, ndërsa vëmendja juaj do t'i jepet familjes dhe punëve shumë personale ku do të duhet te gjeni zgjidhjen e problemeve në këto fusha.

Dhjetê ditêshi i dytê: Korriku është një muaj prove për shenjën tuaj dhe për dhjetë ditë, nê vazhdim do tê jeni nën presion, qartësoni gjerat,ngarkoheni  psikologjikisht nga të ngjarjet rreth jush, ndërsa sektori juaj profesional është padyshim shkaku i përgjegjësive, presionit dhe shqetësimeve. Mos harroni, megjithatë, se fituesi nuk dorêzonê armët, por kujdeset që të aftesojê më së shumti të gjitha pikat e tij të forta, duke ruajtur besimin e tij dhe idealet e tij. Nga 18/7, me kontrastin Venus-Saturn, e ndjeni shumë më tepër kufizimin dhe presioni për punët familjare ose profesionale, dhe periudha juaj përqendron vëmendjen në shfaqjen e kompromisit dhe durimit. Eklipsi diellor që zhvillohet mê 2/7 e ngarkon në mënyrë të konsiderueshme disponimin tuaj psikologjik dhe ju jeni prirrur të merreni me çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë, familjen dhe punët tuaja personale. Ju jeni të detyruar të ndiqni ndryshimet në këto fusha, edhe pse nuk i keni pasur në program kêto ndryshime.

Prej 20/7 Marsi nga shenja e Luanit  ju bën më të guximshëm dhe konkurrent në dashuri, nê argëtim dhe gëzimet e jetës.Njohje te reja, sugjerime për udhëtime, zhvillime të këndshme erotike priten për ju në dhjetë ditët e fundit të korrikut, kur Marsi do të formojë një trekëndësh me Zeusin (25/7). Gjatë muajit, Zeusi nga shênja e Shigjetarit, përfiton duke ju dhënê mundësit qe ju ndihmojnê tê merrni një hap më tej, për tu zgjeruar, pêr  të patur sukses në studime, për të pêrfituar njohje dhe përvoja të reja, për të mirëpritur njerëz të rinj në jetën tuaj.

Dhjetê ditêshi i tretê: Një korrik i vështirë hapet para jush dhe ju tregon "dhëmbët" e tij që nga fillimi. Fenomeni më i rëndësishëm astrologjik i muajit ndikon tek ju menjêherê dhe nuk është tjetër veçse Eklipsi Hënor që po zhvillohet më 16/7 në shenjën e Bricjapit. Ju ballafaqoheni me përplasje të ashpra dhe vështirësi në lidhje me karrierën, qëllimet, perspektivat, martesën dhe shumë prej jush mund të terhiqeni për t'u marrë me çështjet që kanë të bëjnë me babain ose bashkëshortin. Qëllimet ndryshojnë, ndërkohë që shumë prej jush tashmë e ndiejnë se po kaloni kohën kur kushtet ju bëjnë "shkatërroni" për ta  rindërtuar dicka që nga fillimi "! Nga 19 korriku, Merkuri kthehet në dukje prapa në shenjën e Gaforres. Çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj, familjen, punët tuaja shumë personale, ju shkaktojnë shumë tension. Ju do të keni mospërputhje në bisedat me njerëzit tuaj por është e dobishme të shikoni dhe sigurinë e shtëpisë tuaj (ne i kushtojmë vëmendje përdorimit të pajisjeve elektrike dhe jo vetëm)! Gjatë gjithë kësaj klime "kërcënuese" dhe / ose "të rëndë", ju jeni të predisponuar të shfrytëzoni potencialin tuaj, të qendroni tê fortê dhe te ruani ate qe doni, ate qe doni te keni te qendrueshêm pranê jush. Megjithatë, është e rëndësishme të pranoni fundin e ngjarjve dhe të vazhdoni më tej, duke u kujdesur për të pastruar jetën tuaj, nga çdo gjë që ju ngarkon!

Demi: Edhe pse kohët e fundit gjërat duket se janë paksa më të lehta për ju, megjithatë, eklipset këtë muaj do t'ju ofrojnë një lloj entusiazmi dhe aventurë në të njëjtën kohë. Por eklipset që do të realizohen do të jenë dy, në korrik dhe, si në gjysmën e parë te vitit, te cilet do t’ju japin presion dhe stres të mjaftueshëm, prandaj duhet te keni kujdes pêr shëndetin juaj. Eklipsi i plotë diellor tek Gaforrja më 2 korrik do të ndodhë në shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj diellor, që do të thotë se mund të ketë te papritura dhe probleme, ngacmime dhe keqkuptime në lagjen tuaj, keqkuptime dhe vështirësi në komunitet, por do tê ndikojnê marrëdhëniet me mjedisin tuaj te afert dhe veçanërisht vëllezërit e motrat tuaja.

Eklipsia e pjesshme hënore në Bricjap është shumë e fortë në 16 të muajit kur do të zhvillohet në shtëpinë tuaj të 9-të, ku mund të ketë ndryshime në planet e biznesit tuaj dhe gjithashtu nuk duhet të udhëtoni nëpër ditët e këtij eklipsi . Kjo eklips ndikon Plutoni, ku marrëdhëniet tuaja do të testohen.

Ditët më të mira për dashuri: 1, 6, 7, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 31

Datat më të mira për para: 1, 4, 5, 13, 14, 21, 22, 23, 24, 27, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 6, 15, 17, 18, 19, 25

Dhjetê ditêshi i parê: Ky korrik është një nga muajt më kritik të vitit 2019, ku askush nuk do të jetë kaq i pakujdesshëm. Ju shokêt e mi Dema në këtë muaj të këtij viti, ne shume momente, do të vini në ballafaqim me mjedisin tuaj, familjen tuaj, ose do të keni reagime intensive emocionale që do të jenë për shkak të trazirave që tani po ndodhin në jetën tuaj. Marsi bën kalimin e tij tek shenja e Luanit dhe prej 2/7 ai po nxit zhvillime në lidhje me shtëpinë, familjen, jetën personale. Mospêrputhja e tij me qiellin që arrin kulmin në afërsi të orës 11/7 pritet të sjellë një prishje, pêrballje ose zhvillime të papritura që do të prishin programin tuaj të pushimeve verore për njëfarë kohe. Kjo tendencë është e dukshme, por në fund të muajit, ku Dielli nga Luani do të formojë katrorin e tij me Uranin (30/7). Mos harroni se ju jeni duke kaluar nëpër një tranzicioni të ndryshimeve të rëndësishme të jetës, të cilave nuk duhet ti rezistoni. Megjithatë është e rëndësishme për të frenuar nervozizmi ose kokëfortësinë që ju mund të përjetojnë. Periudha 8-19 / 7 me Merkuri lëviz reaksionar në shenjën e Luanit, mendimet nostalgjike zgjojnê  tek ju ndjenja, ndërsa keqkuptimet me njeriun që jetojni dhe pengesat në shtëpi shpesh bëhen shkaku i nervozizmit. Mundësitë për udhëtime, kontakte, flirtime dhe të njoheve do të jenë gjatë këtij muaji sidomos 3-12 / 7 ku Venusi do të kapërcejë tek shenja e Gaforres. Thuaj po sugjerimeve, ofertave, kontakteve  te komunikimit që do t'ju japin gëzim!

Dhjetê ditêshi i dytë: Në një korrik te presionuar, duket sikur ju miqt e mi Dema te dhjetê ditêshit tê dytê, te jeni mê tê mbrojturit nga klima e  trazirave rreth jush. Megjithëse muaji fillon me mendime pesimiste nga ana juaj, në fakt Eklipsi diellor që po ndodh në 2/7 ju jep, edhe pse në kushte të vështira, sugjerimin, mundësinë, e lëvizjes që mund të sjellë ndryshim në jetën tuaj. Në 13-20 / 7th Venusi tek shênja e Gaforres, ju udhëton, ju sjell në kontakt me njerëzit, ju bën më të jashtzakonshëm, rrit ekspresivitetin tuaj dhe ju jep momente të bukura ne mjedisin tuaj. Përfitoni nga kjo kohë për një lëvizje, apo edhe për një njohje të re. Që nga 20 korriku, Marsi nga shênja e Luanit e bën klimën e jetës suaj të përditshme më të tensionuar. Zhvillimet në fushën e shtëpisë, familjes dhe jetës personale ju mbushin me tensione. Megjithatë, ju jepet mundësia në këtë klimë të tensionuar të jeni në gjendje për të bërë një investim financiar ose njê blerje nê lidhje mê shtëpinê tuaj. Në një kontekst më të përgjithshëm, Zeus nga Shenja e Shigjetarit ju ndihmon këtë muaj që të përfitoni nga qiratë, shitjet, bilancet e debitit dhe investimet. Ju po kaloni një periudhë që gradualisht po vendosni një bazë të fortë për të ardhmen tuaj, ndërsa dëshirat tuaja ngadalë po arrijnë fazën e përmbushjes.

Dhjetê ditêshi i tretê: Korriku për ju miqtë e mi Dema i dhjetë ditëve te treta tê muajt êshtê njê muaj me shume komunikime, shumë prej tyre do t'ju zhgënjejnë dhe do t’ju merzisin, nganjëherë mund të hidheroheni për lajmet që do të dëgjoni, por nganjëherë do të përpiqeni të kontaktoni me mjedisin tuaj, duke parë përpjekjet tuaja nuk zênê lehtë vend. Eklipsi i Hënës që do tê realizohet tek Bricjapi më 16/7 intensifikon ndjenjën e kotësisë dhe pesimizmit për ju. Lajme te trishta qe kanê tê bejnê me  lajmet, çështjet arsimore, dokumente ligjore dhe marrëveshjet janë arsyeja për të zhytur veten në mendime negative. Megjithatë, ju jeni tê prirur për të filozofizuar situatat në një mënyrë të vecant dhe të hapeni kundrejt shtigjeve dhe përvojave te reja që tani po hapen para jush. Në periudhën nga 19 deri në fund të korrikut, Merkuri nga shenja e Gaforres vendos "dorën" e tij për të bërë lemsh mendimet, komunikimet, kontaktet. Gjatë kësaj kohe do tê dpminojê konfrontimi i komunikimit, është e rëndësishme t'i kushtoni vëmendje mjeteve tuaja të transportit, të organizimit te  udhëtimeve, ndërsa është më mirë të lihen vendime vendimtare dhe marrëveshjet të reja (sidomos ato financiare) për më vonë. Megjithatë, në këtë periudhë do të takoni njerëz që nuk i keni parë gjatë, telefonit tuaj do ti bjenê njerëz të së kaluarës, por gjithashtu do të shqyrtojë disa nga mendimet tuaja. Jeta juaj emocionale ka pasionin e saj, por gjithashtu ka grindjet e saj, të cilat ju duhet të shmangni me diplomacinë!

Binjakët: Dy eklipset e mëdha do të mbahen këtë muaj, një eklips diellor dhe një eklips hënë, ku  do të përcaktojnë jetën tuaj për muajt e ardhshëm. Megjithëse eklipset gjithmonë shkaktojnë turbulli, ato na ndihmojnë të bëjmë ndryshime. Eklipsi i plotë diellor në shenjën e Gaforres më 2 korrik do të zhvillohet në shtëpinë tuaj të dytë që lidhet me paratë dhe mund t'ju duhet të ndryshoni strategjinë e pêrballimit te situatave ose ka të ngjarë të ketë ndryshime aty. Eklipsi hënor më 16 të muajit në Bricjapit, në shtëpinë tuaj 8-të, shënon një ndryshim dramatik të tipit ekonomik, i cili gjithashtu do te  preket nga çështje trashëgimore, ekonomia e burrit ose nê pêrgjithesi tê njê  personi te tretë. Do duhet të jenë të kujdesshëm atë që ata kanë borxhe, por por ky eklips do të ndikojë edhe në psikologjinë tuaj.Por korriku mund të konsiderohet pozitiv pasi mund të keni pêrfitime nga puna juaj dhe të qenët intensiv i shoqërueshëm. Planeti reaksionar do të arrijë maksimumin e tij gjatë 7 muaj, ku çdo gjë do të fillojë të ngadalësojë.

Ditët më të mira për dashuri: 1, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 31

Datat më të mira për para: 2, 3, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 21, 22, 23, 24, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 2, 3, 10, 11, 20, 21, 29, 30

Dhjetê ditêshi i parê: Korriku fillon me sundimtar tuaj tê shenjës Merkurin i cili është i palëvizshme në shenjën e Luanit, ndërsa 8 muaj kthehet mbrapa nê rrugê. Pra, korriku për ju (sidomos gjer mê 19 te muajit) i ka komunikimet me humor, pengesat në komunikim, vonesat dhe ngatrimet nê komunikim, kontakte,takime! Të jeni të kujdesshëm në lëvizjet tuaja, kontaktet dhe programet  gjatë udhëtimeve tuaja. Kontaktet me njerëzit e së kaluarës, ju japin kënaqësi dhe është një mundësi e mirë për të takuar njerëz që keni nê distanc, ose të shkoni në vende që ju  kujtojnê diçka nga dje. Shpërthimi i spektrit, impulsiviteti dhe nxitimi për të udhëtuar janë karakteristika që duhet të shmangen gjatë pjesës më të madhe të muajit, sepse Marsi do të udhêheqê shenjën e Luanit duke prekur dhjetë ditët tuaja deri në 19 të muajit. Financat tuaja, ndonëse të pambrojtura, do të jeni në gjendje t'i menaxhojnë ato dhe të shohni një prirje rritëse sidomos nga 3 deri në 12 korrik. Ndjenjat tuaja të jetës janë më pozitive nga 28/7, ku Venusi do të bëjë kalimin e tij në shenjën e Luanit.

Dhjetê ditêshi i dytê: Korriku për ju është me të vërtetë një muaj i mundësive, por edhe me sfida. Ju do të gjendeni te presionuar në fushën financiare tuaj, ku, që nga eklipsi diellor që ndodh në 2/7, ju jeni të shqetësuar nga kushtet që janë formuar në këtë fushë të jetës tuaj. Nga ana tjetër, Saturni nga Bricjapi vendos kufizim, rend dhe organizim në këtë fushë të jetës suaj, dhe kontraditat e saj me Diellin (9/7) dhe Venusin(më 17/7), është e qartë se paratë ashtu sic do ju vijnê ashtu dhe do ju ikin, ose ende nuk ju shkaktojn problem i cili do t’ju krijonte pasiguri. Korriku, megjithatë, do t'ju japë mundësinë për një rrugë më të mirë karriere që do t'ju sjellje frytet e veta me vonê. Gjatë gjithë muajit, marrëdhëniet tuaja me të vërtetë mund të jenë mënyra mê e mirë pêr tê kaluar mirê, pasi Zeusi nga Shigjetari ju favorizon në këtë fushë të jetës suaj. Por shumë prej jush do të keni një njohje të re afër dates 25/7, ku do të formohet trekëndëshi Mars- Zeus! Në përgjithësi, që prej 19 të muajit që jeni nê proces pushimesh, lëvizni, vijni më shumë ne kontakt me njerëzit, është e rëndësishme të kontrolloni nervat dhe tensionet që ju do tê shfaqni, por gjithashtu të pêrmbani nxitimin në lëvizjet tuaja.

Dhjetê ditêshi i tretê: Ditët e para të korrikut ju gjejnë me Venusin me shenjën tuaj për t'ju ofruar deri më 3 korrik mundësi për të kaluar mirë, rinovuar, relaksuar në krahët e një dashurie ose edhe të flirtoni. Klima "e ashpër" e muajit është kryesisht ne lidhje me financat tuaja dhe problemi në këtë fushë është evidente qe nga muajt e pranverës, ky trend arrin kulmin në korrik, kur menaxhimi juaj duhet të jetë mjaft i organizuar dhe i kujdesshëm. Eklipsi i Hënës, i kryer në shenjën e Bricjapit, ju ballafaqon me shqetësime në lidhje me këtë fushë të jetës tuaj, ndërsa është e rëndësishme që ju të ruani atë që zotëroni, por gjithashtu tregoni kujdes ndaj detyrimeve tuaja ndaj palëve të treta (bankat , kredi, qira, etj). Presioni, pengesat dhe zhvillimet që ju zhgënjejnë në fushat e mësipërme janë brenda programit të ditëve. Ndërsa Merkuri, guvernatori yt, kthehet në shenjën e Gaforres nga 19 korriku deri në fund të muajit, i kushton më shumë vëmendje ceshtjeve tê punês, mos merrni përsipêr detyrime të reja dhe vononi sa te mundeni çështjet qe i pêrkasin financave tuaja. Në një sfond psikologjik, korriku për pjesën më të madhe ngre pasiguri, frikë dhe shqetësime për nesër. Ju do të duhet të ripërcaktoni atë që është me vlerë për ju dhe përpiquni ta ruani atë. Vetëbesimi juaj për disa momente mund të tronditet dhe kjo ka një ndikim të drejtpërdrejtë në jetën tuaj emocionale. Në ceshtjet erotike, ka shumë të ngjarë që do të krijohen xhelozi, tensione, frika, shqetësimet, ndërsa shtrëngimi i situatave të ditës së djeshme do t'ju rëndojë! Gjatë këtij muaji, shmangni investimet të mëdha financiare ose emocionale dhe mbani pranë jush atë që me të vërtetë ka vlerë dhe është e vlefshme për ju!

Gaforrja: Eklipset që do të ndodhin në korrik në boshtin tuaj do të ndikojnë shumê tek ju. Megjithatë, lajmi i mirë është se sasia e energjisë që do të merrni do të jetë e madhe dhe ju do duhet ta menaxhoni atë. Eklipsi i parë është eklips i plotê diellor  më 2 korrik në shenjën tuaj tê zodiakut dhe kryesisht do të prekë Gaforret e dhjetê ditêve tê para, duke treguar nevojën për ndryshime të thella. Ju duhet të identifikoni atë që dëshironi dhe të miratoni strategji të reja që do ta bëjnë jetën tuaj më pozitive. Brenda kësaj mund të ndiheni pesimist. Aftësite për ta bërë këtë janê shumë tê medha, pavarësisht nëse do tê kête ndonjë ndryshim. Nga ana tjetër, eklipsi i pjesshëm hënor mê 16-të te muajt tek Bricjapi do të ndikojë po aq shumê pêrshkak se  hëna është guvernatori juaj në shenjën tuaj tê kundërt. Ai do të ndodhë në shtëpinë tuaj të shtatë ku do të prekë marrëdhëniet personale dhe të biznesit. Marrëdhëniet tuaja do të testohen me të tjerët, ndoshta përmes ndryshimeve që dëshironi të bëni duke shprehur nevojat tuaja. Është e qartë që retro-planetet do të jenë në kulmin e tyre në korrik, por kjo do t'ju ndihmojë të shihni gjërat më mirë kështu që ju mund të merrni disa vendime më vonë. Nuk ka asnjë arsye për të ngutur, por as nuk duhet të merrni rreziqe brenda këtij muaj

Ditët më të mira për dashuri: 1, 6, 7, 10, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 31

Datat më të mira për para: 4, 5, 13, 14, 21, 22, 23, 24, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 4, 13, 14, 22, 23, 24, 31

Dhjetê ditêshi i parê: Pritjet relativisht më të qeta për ju janê në muajin korrik, pasi Eklipset e muajit nuk ju prekin direkt vetem nêse nuk keni lindur afër 29-30 qershorit - ku fillimi i muajit ju gjen në një formë më presionuese, përballë zhvillimeve që ju shtyjnë në ndryshime personale. Korriku, megjithatë, është një muaj i kërkesave, dhe këto janë kryesisht për financat tuaja. Në fillim të muajit Merkuri dhe Marsi lëvizin në shenjën e Luanit, ndërsa Merkuri do kthehet pa rrugêdalje më 8 korrik. Këto të dhëna do të thotë për ju se muaji ka shpenzime, dhe tensione qe  kanë tê bejnê mê çështjet ekonomike, ndërsa nuk mungojnë disa pengesa apo vonesa e cila do të jetë te qarta deri më 20 korrik. Lajmi pozitiv është se Venus hyn më 3 korrik në shenjë tuaj tê zodiakut dhe të paktën deri mê 12 të muajit ju jep më shumë besim, momentet e gëzimit ndersa nuk do të mungojnê dhe mundësite e  rrjeteve, kontakteve, të njohjeve, surpriza me rrethin shoqëror apo dhe jetën emocionale. Jeta juaj shoqërore mund të jetë rrugêdalja për ju që t’ja kaloni mirê,

Dhjetê ditêshi i dytê: Korrik fillon me Eklipsin diellore në shenjën tuaj, megjithëse është një fenomen i rëndësishëm astrologjik që do t'ju shtyjë për trazira të mëdha personale, në të vërtetë duhet të mbani mend se me vështirësi, presione dhe qartesimeve, më në fund mund të dilni mê tê fortê, duke bërë disa ndryshime në jetën tuaj. Çështjet personale, ceshtje lidhjesh dhe bashkêpunimesh êshtê e qartê qe do t’ju stresojnê këtë muaj. Venusi që nga fillimi i muajit hynë në shenjën tuaj tê zodiakut, duke ndikuar në dhjetë ditët tuaja nga 13-20 korriku. Ju do tê kërkoni kêtê muaj tê kaloni mirë, për të rinovoni jetën tuaj, të shijoni dashurinë,të shijoni bukuritë e verës. Shpesh, megjithatë, do të vini në konflikt dhe do tê duhet të zgjidhni midis asaj që dëshironi dhe asaj çfarë marrëdhënjêve tuaja po përpiqen t’ju imponojnê. Puna juaj ecen me efikasitet gjatë gjithë muajit, edhe nëse do tê nguteni nga sfidat qe pêrballeni nga bashkêpunimet tuaja. Ju jepet mundësia për të lëvizur më konstruktivisht tek ceshtjet e punês dhe për të shkuar përpara disa ceshtje qe kishin ngrirë. Financat tuaja janë tê kufizuara veçanërisht pas 19 korrikut, kur Marsi nga Luani do të ndikojë dhjetê ditêshin e dytë dhe do të sjellê shpenzime shtesë, por do të mund t'i përballoni më lehtë sfidat përmes punës suaj.

Dhjetê ditêshi i tretê: Nuk mund ta themi te gêzueshêm kêtê klimê që e rrethon korrikun. Kushtet rreth jush nuk ju kujtojnë verën dhe është e sigurt se shumica prej jush tashmë e ndjejnë ngarkesën e rëndë në shpinë. Eklipsi i Hënës që po ndodh në Shenjën e Bricjapit në 16/7 ndikon drejtpërdrejt tek ju, përfshirja e Plutonit në kêtê fenomen i bën kushtet rreth jush edhe më të vështira.Marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja qëndrojnë në një kazan qe zjenê, ju duhet ta hiqni nga zjarri kêtê kazan dhe të bëni sqarimet e nevojshme. Përparime, Ndarjet, Qartesimet, Zbulesat, Episodet midis jush dhe njerëzve që rrini shpesh, prishin harmoninë e ditëve tuaja. Ju tani jeni tê prirur për të pranuar atë që përfundon dhe për të "bërë vend" për atë që po vjen! Merkuri reaksionar në shenjën tuaj nga 19 deri në fund të muajit,  ju ftonë që të bëni ndryshime tê  mëdha dhe rimendime tê çështjeve tê së kaluarës. Nuk do të mungojê kontakti juaj me njerëzit që kêni kohê pa i parê dhe i dêgjuar. Kjo lidhje mund të jetë një prekje e ëmbël e muajit, sidomos pranë 26 korrikut ku Mërkuri do të jetë nën shoqerinê e Venusit! Largoni pasionet, frikën dhe fiksimet tuaja, rrini larg situatave dhe njerëzve që bashkëjetesa juaj me ta ju rêndonê dhe  përqëndrohuni më shumë në atë që ju doni të vërtetë dhe ju jep gëzim!

Luani: Edhe pse korriku mund të të japë suksese, duhet të llogarisim edhe faktin se ekzistojnë dy eklipsime në verë, me kursin e prapambetur të planetëve që janë në maksimum, kështu që do të ketë vonesa dhe gjërat në përgjithësi do të ecin më e ngadaltë. I njëjti model do të luhet përsëri si në eklipset e janarit. Eklipsi i parë do të zhvillohet më 2 korrik tek Gaforrja i cili do te jetëeklips diellor i plotë, dhe do të zhvillohet në shtëpinë tuaj të 6-të, ku do te ndikoj në punën dhe shëndetin tuaj. Ndryshimet do ndodhin në këtë fushë dhe disa gjëra do të ndryshojnë, por ju mund të ndjeni presion dhe ankth, kështu që ju duhet të mbani balancat për të menaxhuar energjitë tuaja. Eklipssi hënor më 16 korrik është pjesërisht hënor në shenjën e Bricjapit në shtëpinë tuaj të 12-të, kështu që ndryshimet do të jenë personale, prandaj ka gjasa që të përjetoni gjëra që do të kenë një ndikim të rëndësishëm brenda jush, shpirtërishtë tuaj ose mund të jeni më i ndjeshëm në përgjithësi. Mos i dramatizoni gjërat në asnjë rast. Megjithëse do të ketë mundësi të mira për përparime, ato mund të vonojnë  kur Merkuri të jetë retrospektiv në shenjën tuaj. Bëni durim nëse nuk jeni më pushime!

Ditët më të mira për dashuri: 1, 6, 10, 11, 15, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 31

Datat më të mira për para: 4, 5, 6, 7, 13, 14, 21, 22, 23, 24, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 1, 10, 11, 20, 21, 25, 26, 31

Dhjetê ditêshi i parê: Klima e korrikut është e zjarrtë për ju që i takoni dhjetë ditëve të para të Luanit. Gjatë këtij muaji veror, do të ketë shkaqet e zhgënjimit, tensionit dhe zhvillimeve që ju largojnë nga rruga e zakonshme e stabilitetit tuaj më 8 korrik. Që nga fillimi i muajit, Merkuri shkon në zodiakun tuaj, ku ai kthehet prapa. Pra, deri më 19 korrik, jeni te prirur që aktivitetet tuaja komunikuese të lëvizin me pengesa, do të duhet ne disa momente te ulni ekzagjerimet, kokëfortësinë, këmbënguljen, por të tregoni  një frymë fleksibiliteti, tërheqjeje dhe kompromisi, duke njohur gabimet tuaja. Vonesat, shtyrjet, mospërputhjet do t'ju bëjnë nervozë, duhet t'i kushtoni më shumë vëmendje udhëtimeve tuaja, planifikimeve dhe çdo lloj komunikimi.Shmangni grindjet, tensionet dhe mos nxitoni më veprimet tuaja në afërsi të seancës 9/7 më shoqerinë Merkur- Mars. Marsi qe  në fillim të 2 korrikut lëviz në shenjën tuaj dhe më 19 të muajit të ndikon në dhjetë ditëshin tuaj. Nga njëra anë ju jeni proaktive dhe të gatshëm për të kërkuar ate qe deshironi, te paraqisni veten dhe planet tuaja,nga ana tjeter nuk mungojnënervozizmi dhe zhvillimet qe ju  "fryjnë" dëshirat tuaja, për të parë fort veten dhe planet tuaja, në anën tjetër nuk explosiveness mungon ... Katrori qe po formojnë Marsi- Urani afër 11/7 bën që ditët tuaja veçanërisht të jenë të paplanifikuara për punët e biznesit dhe karrierës. Përshtatuni fakteve të reja rreth jush, duke ndjekur ndryshimet aktuale që po ndodhin para jush, duke shmangur rezistencat dhe kokëfortësitë. Shumë prej jush, do të përjetoni përmirësime në biznesin tuaj, ose do të jeni të detyruar nga rrethanat rreth jush për të ndryshuar kursin dhe për të bërë një ristrukturim në hapat tuaj të ardhshëm. Më 28 korrik, Venusi kalon tek shënja juaj dhe ditët  tuaja fillojnë gradualisht të ngjajnë me ditë verë, pakujdesinë, gëzimin, kënaqësinë dhe argëtimin.

Dhjetê ditêshi i dytê: Në një korrik të tensionuar, është e qartë se ju jeni pothuajse të paimagjinueshëm nga vështirësitë intensive që lindin gjatë këtij muaji për disa përfaqësues të zodiakut.Nuk ndalet gjithashtu qe klima e korrikut te jetë e tensionuar për ju, me presione, stresues, me disa koncepte dhe përgjegjësi që ngarkojnë orarin tuaj me shumë detyrime që ju tejlodhin! Eklipsit diellor më 2/7  ju bënë te humbisni pak nga rrezatimi juaj dhe nga zemërgjërsia, ndiheni më të mbyllur në vetvete, psikologjikisht ju jeni në një pozicion më të ndjeshëm, ndërsa qëndronë pengesë në rrugën e gjërave që ju doni të bëni. Deri në datën 20 të muajit do të mbylleni ne vetvete për të rimenduar,për tu kujdesur ose mbeshtetur njërezit tuaj të afërm, ndersa ndjenja e lodhjes është e dukshme. Në rrjedhën e muajit kushtet ndryshojnë, Marsi në shenjën tuaj ndikon në dhjetë ditët tuaja ne vijmëdhe ju jep forcë, deshirën dhe iniciativën për të lëvizur në mënyrë drastike dhe për të bërë ndryshime ne jetën tuaj. Trekêndêshi Ari- Zeus më 20/7 sjell zhvillime të këndshme që ju aktivizojnë, këto zhvillime lidhen me dashurinë tuaj, fëmijën tuaj, argëtimin tuaj, artin tuaj ose pasionin tuaj. Në një kontekst më të përgjithshëm, ndjenjat tuaja do të lëvizin pozitivisht gjatë gjithë muajit, ndërsa në klimën e presionit me të cilin po hasni, ka edhe momente të pakujdesisë, gëzimit dhe flirtimit që ju kujtojnë se vera është koha juaj!

Dhjetê ditêshi i tretê: Korrik fillon me Venusin tek shenja e Binjakeve për të ndikuar pozitivisht në dhjetë ditëshin e fundit duke dhënë deri në 3/7 mundësi për rrjetëzim, njohje, kontakt dhe përmbushjen e dëshirave. Sidoqoftë, në një klimë më të përgjithshme, korriku mund të përshkruhet si një muaj pa skenar, me ju qe jeni me dy menje dhe te lodhur, ose me nevojën për të bërë një falje te brëndshme. Çështjet që kanë të bëjnë me punën tuaj do të jenë shqetësuese për ju gjatë këtij muaji ...Në këtë fushë, ju do të përjetoni konkurrencë, intrigat, thashetheme dhe trazirat që do t'ju mërzisin. Megjithatë, përmes këtij procesi të vështirë ju do të jeni në gjendje të bëhëni  më të fortë, duke mos harruar se provatne punë do të jenë te shumta jo te shpeshta dhe kryesishtë do tju ndikojnë ne fushën psikologjike jo ne ate praktike.Merkuri ne shenjën e Gaforres, po ju krijon mendime nostalgjike që nga data 19 e muajit, e kaluara ju rrethon, si dhe frika për çështjet e sëdjeshmës.Mbani sekretet tuaja më të mira dhe përdorni në mënyrë krijuese trendet e introverzimit që do t'ju paguajnë! Në jetën tuajsentimentale, përveç 3 ditëve të para të muajit, pjesa tjetër e korrikut ka nevojë për menaxhim të kujdesshëm, durim, kohë më cilësore për t'u çlodhur dhe kaluar mirë ... dhe duke pritur për momentet më të mira që vijnë në gusht!

Virgjeresha: Megjithëse korriku dhe tek ju mund t’ju jap suksese, sidomos ceshtjet qe kanë të bejnë më kompaninë dhe tregtinë, do tëduhet gjithashtu të llogarisim faktin se ekzistojnë dy eklipse gjatë verës, me kursin retrospektiv të planeteve qe ndohet në kulm, kështu që do të ketë vonesa dhe gjërat do të shkojnë më ngadalë në përgjithësi. I njëjti model do të luhet përsëri si në eklipset e janarit.Eklipsi i parë do të zhvillohet më 2 korrik, i cili do të jetë eklips total diellor tek Gaforrja, do të zhvillohet në shtëpinë tuaj të 11-të, kështu që eklipsimi do të testojë marrëdhëniet tuaja miqësore dhe sociale në përgjithësi, si dhe ato profesionale. Është gjithashtu e mundur që disa plane të ndryshojnë ne të ardhmen dhe duhet të rishikoni qëllimet tuaja origjinale dhe t'i ripërcaktoni ato. Eklipsi hënor më 16 korrik është pjesërisht hënor në shenjën e Bricjapit, mjaft i ngjashëm me shtëpinë e 11-të, ku duhet të jeni të vemëndshëm se ajo është e lidhur me internetin dhe kompjuterët, duke ndikuar në marrëdhëniet me fëmijët. Megjithatë, ka të ngjarë të bëni ndryshime në mënyrë që të mund të realizoni ato qe deshironi.

Ditët më të mira për dashuri: 1, 2, 3, 10, 11, 20, 21, 29, 30, 31

Datat më të mira për para: 1, 4, 5, 8, 9, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 31

Ditët më të mira të karrierës: 1, 4, 5, 14, 21, 27, 28, 29, 30

Dhjetê ditêshi i parê: Korriku për ju miqtë e mi Virgjeresha  mund të jetë mjaft i lodhshme, ai megjithatë ndihmon për rinovimin e plotë dhe efektiv të jetës tuaj, duke i dhënë një shtysë të planeve të reja të zgjerimit për përvoja të reja, miq të rinj, per udhetimëtt, por dhe të jetë në gjendje që gradualisht të miratojë një filozofi të re për jetën dhe të ardhmen tuaj. Që nga fillimi i muajit, Merkuri shkon tek shenja e Luanit dhe kthehet nga ora 8-19 / 7. Së bashku me të njëjtën shenjë, shoqërohet dhe Aris, ku do të ndikojë nëdhjetë ditëshin tuaj deri më 19 të muajit. Çfarë do të thonë kto?Nuk do të mungojnë këtë muaj pengesa për çështje profesionale, ndjenjën e lodhjes, lodhje mendore dhe shpirtërore, nervozizmi nga ana juaj, por ju duhet kohë për të qendruar pak vetëm. Kujtimet e së kaluarës mund t’ju shkaktojë nervozizëm, por koha juaj ju ndihmon për të mbyllur kapitujt e tëkaluarës. Në fushën sentimentale jeni  fitues dhe me hyrjen e Venusit në shenjën e Gaforres do të përfitni , sidomos nëperiudhat  3-12 korrik. Dashuria dhe miqësia bëhen një këtë muaj dhe kjo gjë do tju kënaqi... Njohjet mund të vijnë përmes rrethit shoqëror, ndërsa ju që jeni tashmë në një marrëdhënie, pritjet tuaja janë plotësuar.

Dhjetê ditêshi i dytê: Gradualisht  turbullimet dhe konfuzionet që mbizotëronin në ditët e fundit të qershorit  dorëzohën dhe mirëprisni një korrik i cili është përgjithësisht i dobishëm për dhjetë ditëshin tuaj. Çështjet që lidhen me bashkëjetesën, shtëpinë, familjen, gjendjen tuaj emocionale, shkojnë mirë këtë muaj dhe ju le tëmendoni se fati është në anën tuaj, pasi Zeusi ndikon pozitivisht tu për dhjetë ditëshin tuaj. Në të vërtetë, shumë prej jush do të kalojnë një situatë të pakëndshme ku do të vijojnë punët tuaja profesionale dhe do tëzgjidhet një problem që kishte sjellë tek ju konfuzion dhe dilemë. Eklipsi diellor në 2/7 nga shenja e Gaforres nuk konsiderohet negativ për shenjën tuaj, por nukndalet se paturi një klimë të trishtë në rrethin tuaj shoqëror, ose dëshirat tuaja personale te mos evoluojnë lehtësisht shpejt dhe pa pengesa. Por zhvillime të rëndësishme emocionale do të jenë në 13 dhe 20 korrik, ku Venusi tek Gaforrja ndikon ne shenjën tuaj këte dhjetë ditësh. Një marrëdhënie merr një formë më serioze dhe plotëson ëndrrat dhe dëshirat tuaja. Prej datës 19 të muajit, ku Marsi tek shenja e Luanit do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, ju ndiheni mjaft të lodhur, ju duhet të përqendroheni në punët tuaja personale duke mos bërë të ditura hapat e ardhshëm. Prapaskenat dhe shqetësimet në punën tuaja janë te ndjeshmë dhe gjithashtu nuk do të mungoj as nervozizmi juaj.

Dhjetê ditêshi i tretê: Gjatë muajit korrik disa herë mund të ndiheni të pakënaqur me situatat rreth jush, duke kërkuar diçka më shumë nga ajo qe keni. Ju po kaloni një muaj relativisht më të qetë në krahasim me pjesën tjetër të zodiakut, por nuk ndalet në këtë periudhëtë vitit t'ju jepen mesazhe të rëndësishme për të ardhmen dhe perspektivën e dëshirave tuaja, një marrëdhënie erotike apo edhe nëplanet që keni për të ardhmen tuaj. Ajo që ju duhet të shmangni gjatë muajit korrik është përfshirja juaj në situata skandaloze, por të zbusni pasionet tuaja, të cilat në fund mund të komplikojnë situatat rreth jush. Jeta juaj shoqërore do të jetë mjaft aktive këtë korrik, shumë prej jush do të takohëni me persona të së kaluarës, sidomos nga data 19 të muajit dhe në vazhdim(Hermes që përsëritet për Gaforren).Marrëdhëniet shoqërore të së kaluarës do të ringjallen dhe nuk do të mungojnëdhe sqarimet  që ju vetë do të kërkoni në marrëdhënjët shoqërore apo edhe erotike. Në çështjet tuaja të dashurisë, shumica prej jush po jetoni momente intensive këtë muaj, edhe nëse për momentin, klima është mjaft intensive dhe provokuese!

Peshorja: Një korrik mjaft i vështirë për ju me dy eklipset që do të kenë një ndikim të fortë në horoskopin tuaj. Mundohuni të pushoni dhe të shihni më shumë shëndetin tuaj. Përqendrohuni ne nëvojat tuaja pa humbur energjinë tuaj. Çfarëdo që të ndodhë, gjërat do të përmirësohen veçanërisht pas datës 23 të muajit. Eklipsi i parë është eklips i plotë diellor dhe do të zhvillohet më 2 korrik tek Gaforrja, në shtëpinë e 10-të te horoskopit tuaj diellor. Mund të hasni vështirësi në pengesa ne biznesin tuaj dhe mund të ketë tensione me eprorët tuaj. Eklipsi i pjesshëm hënor tek Bricjapi do të zhvillohet më 16 korrik në shtëpinë tuaj të katërt dhe ka të ngjarë të sjellë ndryshime duke venë ne provë marrëdhenjët tuaja me familjarët dhe kolegët në të njëjtën kohë. Do ju shqëtesojnë personat e familjes dhe ceshtjet lidhur me shtëpinë. Plutoni ka fuqi të veçantë në këtë eklips, dhe ndoshta do të ndodhin ndryshime ekonomike. Së fundi, Marsi do të jetë në shtëpinë tuaj të 11-të, ku ka gjasa që aktiviteti juaj dhe shoqeria t’ju bëjnë te ndihëni te lumtur. Marsi do të lidhet në mënyrë dinamike me Uranin nga 9 deri në 12 të muajit ku mund të ketë tensione kështu që ju duhet të bëni pak durim!
Ditët më të mira për dashuri: 1, 4, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 31

Datat më të mira për para: 4, 5, 6, 7, 10, 11, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24, 25, 26, 31

Ditët më të mira të karrierës: 2, 3, 10, 11, 21, 29, 30, 31

Dhjetê ditêshi i parê: Korriku do të jetë një muaj social për zodiakun tuaj këto dhjetë ditë. Nervozizmi – i cili është një nga karakteristikat kryesore të këtij muaji - nuk do të mungojë dhe dhjetë ditëshin tuaj, por gjithashtu do të keni me shumë gjasa të përfshiheni me sfidat e kohës tuaj. Eklipsi diellor qe do tëzhvillohet në 2/7 ndikon më shumë tek ju qe keni lindur më 30 shtator, ku do të keni disa trazira në objektivat dhe planet e punës , të cilat megjithatë do të kenë një fund të mirë edhe pse për momentin mund t’ju japë ndjësinë e nervozizmit.Nga fillimi i muajit, Hermes lëviz tek shenja e Luanit dhe shoqeria juaj do të jetë e qetë, takimet miqësore dhe rrjetet sociale do ju bejnë të buzëqeshni. Prej 8-të muajit, Merkuri do të duket se po lëviz retrospektivisht, kështu që mund të presësh deri në 19 të muajit për një vonesë në realizimin e disa prej dëshirave tuaja, por nuk do të mungojnë dhe keqkuptimet, konfuzionet dhe zênkat ne  mjedisin tuaj shoqëror. Mars, gjithashtu lëviz në shenjën e Luanit  duke prekur dhjetë ditë tuaj deri më 19 të muajit. Pra, po kaloni një muaj që ju jeni veçanërisht të kërkushëm  dhe të paduruar për të realizuar planet tuaja personale, por nuk ndalen duke u krijuar tensione në rrethin tuaj shoqëror, si dhe në jetën tuaj personale. Më të relaksuara do të jenë kushtet në jetën tuaj sensuale dhe shoqërore nga 28 e muajit që Venusi do të kalojë në shenjën e Luanit. Në fushën e punës, korriku është një muaj aktiv që ju jep mundësinë për të shfaqur aftësitë tuaja, talentet dhe për të fituar mirënjohje nga mjedisi juaj shoqëror dhe të jeni më krijues! Financat tuaja do të jenë nën presion, ulje dhe ngritje, me shpenzimet që ju ose nuk keni pasur në program, ose ju i keni lënë pas dore dhe keni qenë të detyruar nga kushtet tani për t'i menaxhuar ato. Por muaji nuk është pozitiv për investime të reja financiare!

Dhjetê ditêshi i dytê: Korriku fillon me Eklipsin diellore tek shenja e Gaforres, e cila ndikon në karrierën tuaj, ne shqetësimet dhe qëllimet, perspektivat, statusin social, apo edhe martesën tuaj. Jeni duke ecur në një rrugë e cila mbyll ciklet e vjetër dhe hap cikle të rinjë, sa më lehtë ta kuptoni këtë, aq më e lehtë dhe më e shpejtë do të jetë për të ecur me hapa te rinjë. Interesi juaj këtëkorrik është i fokusuar ne ceshtjet tuaja personale, domethënë në shtëpi, familje,punë... Përgjegjësitë tuaja janë të shumta, ndërsa ankthi dhe stresi në këto fusha, nuk do ju lënë shumë hapësirë ​​për të patur lumturi. Megjithatë këtë  muaji nuk do të mungojnëmundësitë, të cilat janë të më të shumta  pas 19 korrikut. Zeusi tek Shigjetari ndikon pozitivisht dhjetë ditëshin tuaj gjatë gjithë muajit, duke i dhënë rrugëdaljemundësive për të njohur njerëz të rinj, të udhëtoni, ose dhe te bini dakord për një marrëveshjë.Prej 19 korrikut, ku dhe  Marsi nga shenja e Luanit do të ndikojë në dhjetë ditëshin  tuaj për të pritur që ditët tuaja do të jenë më të dëshirueshme dhe sociale, me më shumë mundësi për argëtim ndërsa afër 25/7 me trekëndëshin Mars – Zeus  keni  një mundësi të rëndësishme përmes rrethit tuaj shoqëror... Shumë prej jush atëherë do të jenë me deshirën e pushimeve verore!

Dhjetê ditêshi i tretê: Kushtet e korrikut janë mjaft të rënda për ju që keni lindur në 10 ditët ditëshin e tretëtë Peshorës. Eklipsi i Hënës, që ndodh më 16 të muajit në shenjën e Bricjapit, ndikon drejtpërdrejt tek ju, ndërsa pjesëmarrja e Plutonit në këtë fenomen ju jep mesazhin se jeni tani në një kohë ku duhet te mbyllni cikle,gjë që nuk është e lehtë për ju. Provat kulminante e muajit lidhen me shtëpinë, familjen, karrierën, punët tuaja personale, por të gjithë horoskopin tuaj personal ,gjithashtu rol te rendësishëm luan për ju  rezultatin përfundimtar ne çështjet tuaja. Ju jeni të prirur në këtë kohë që të shfrytëzoni plotësisht potencialin tuaj, duke pranuar se po hyni gradualisht në fillimin e një epoke të re. Prej 19-të muajit, me Merkurin që duket se po kthehet tek Gaforrja, po shqyrton qëllimet që ke vendosur, ku nuk mungojnëgrumbujt e komunikimit dhe vonesat në punët tuaja. Jeta juaj sentimentale nuk është prioriteti juaj këtë muaj, por shumë prej jush gjithashtu mund të përjetojnë zhgënjimin nga një lidhje e përkohshme, ku evolimi dhe përfundimi është krejtësisht ndryshe nga ajo që prisnit!

Akrepi: Edhe pse mund të ndjeheni disi jashtë vetës kohët e fundit, eklipset do të ndikojnë shumë ne anën shpirtërore dhe do të sjellin ndryshime në mënyrën se si e sheh se çfarë po ndodh me ty. Eklipsi i parë do të jetë eklips i plotë diellor dhe do të zhvillohet më 2 korrik tek Gaforrja në shtëpinë tuaj të 9-të.Ka të ngjarë të kaloni vonesa në planet tuaja të punës ose tensione me persona më të lartë se ju në fushën e punës. Disa ndryshime janë të nevojshme për tu bërëdhe ndoshta ato janëproblemi. Megjithatë, dëshira për të udhëtuar do të jetë intensive, por kjo kërkon planifikim shumë të mirë dhe duhet të jenë të kujdesshëm.Ky eklips do te jap rrugëzgjidhje per ju.Eklipsi hënor përgjatë ditës  më 16 korrik, do të jetë tek Bricjapit, në shtëpinë tuaj 3 që do të thotë se mund të ketë trazira dhe probleme, incidente, keqkuptime dhe vështirësi në komunikim, ku do të ndikohën marrëdhëniet me mjedisin e afërt dhe sidomos mëvëllezërit e motrat.

Ditët më të mira për dashuri: 1, 10, 11, 20, 21, 25, 26, 31

Ditët më të mira për para: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24, 31

Ditët më të mira të karrierës: 2, 3, 4, 5, 10, 11, 21, 31

Dhjetê ditêshi i parê: Duke filluar që nga fillimi i muajit, ju jeni fokusuar në çështjet që lidhen me karrierën tuaj, qëllimet, perspektivat dhe të ardhmen. Ju jeni në kontakt, duke diskutuar çështje që kanë lindur në këto zona dhe duke bërë shumë plane pasi Merkuri shkon tek Luani më 8 të muajit. Marsi gjithashtu ndikon tek Luani, kjo do të thotë që ju jeni në ndjekje të vazhdueshme  për punët tuaja profesionale, por jeni edhe më të gatshëm për të marrë iniciativa në këtë fushë. Megjithatë, nuk ka mungesë polemikash dhe mosmarrëveshjesh me njerëz që punojnë së bashku ose janë të lidhur ngushtë (me jetën tuaj personale). Merkuri nga data 8 e muajit fillon rrugën e tij , duke sjell pengesa ne  planet tuaja profesionale,por dhe pengesa te cilat ju lënë pas me programin tuaj. Shoqërimi i tij me Marsin në 9/7 sjell nervozizëm të madh për zhvillimin e çështjeve tuaja në punë, sepse ju duket se disa gjëra që keni rënë dakord nuk respektohen, ose klima rreth jush nuk ju përshtatet më. Megjithatë, tensionet dhe trubullencat  vazhdojnë pasi Marsi nga shenja Luanit do të formojë një katror me Uranin më 11/7.Disa prej jush do të përjetojnë një ndarje ose një kundërshtim nënjë marrëdhënie ose bashkëpunim të fortë dhe është e dobishme të mbani tonin e ulët dhe më bashkëshortin. Në fushën e marrëdhënieve, ju po kaloni një periudhë ndryshimi, disa prej tyre nuk ju bëjnë mëpërshtypje, sepse ju i keni indentifikuar ato gjatë pranverës, thjeshtëtani po zhvillohet përfundimi i tyre. Është e rëndësishme që ju të lini hapësirë ​​për njerëz të rinj të cilët tani mund të hyjnë në jetën tuaj dhe të shamngi kokëfortësitë për të mbajtur një lidhje ose marrëvëshje e cila ka përfunduar tashme! Mundësitë për të udhëtuar, kontaktuar, të njohurit dhe daljet për t'u çlodhur nga ritmet tuaja të tensionuara do ju jepen nga data8/7.

Dhjetê ditêshi i dytê: Vështirësitë e korrikut nuk ju prekin indirekt të dashur Akrepa të dhjetë ditëshit të dytë, ku ju jeni një nga përfaqësuesit më të favorizuar të zodiakut, ku mund të qendroni një muaj më deshirën e verës dhe zhvillimet që do t'ju kënaqin. Gjithashtu në fillim të korrikut, Eklipsi Diellor intensifikon pesimizmin tuaj pak, ose përsa i përket mesazheve  që merrni të cilat nuk janë aq të këndshme, ose për shkak se ka plane, supozime (arsimore / ligjore) ose biseda që intensifikojnë mendimet tuaja negative. Megjithatë, ky trend së shpejti do të tejkalohet dhe do të dalin plane dhe perspektiva të reja që nëpërmjet presionit do të hapen para jush. Gjatë muajit, është një ide e mirë për të menaxhuar ngurtësinë e fjalës dhe nuk do të mungojnëmomentet që do të keni për të marrë vendime përfundimtare katalitike për vazhdimin e punëve tuaja dhe planet - sidomos afër 9 dhe 17 korrikut! Ky proces, megjithatë, do t'ju sjellë një hap më afër dëshirave tuaja personale dhe stabilizimit që kërkoni të arrini.Ky muaji, megjithatë, ka romancën e tij dhe mundësinë për udhëtime të këndshme, por edhe për njohje interesante sidomos gjatë periudhës 13-20 korrik. Në jetën tuaj emocionale ju do të jeni të kënaqur dhe më të qëndrueshëm! Në karrierën tuaj profesionale, ju hyni në një periudhë intensive të veprimit dhe zhvillimit nga data 19 e muajit që Marsi do të ndikojë në ngjarjen tuaj dhjetë-ditore. Megjithatë, mundësitë për rritje ekonomike që do të vijnë nga puna juaj gjatë gjithë muajit nuk do të mungojnë.

Dhjetê ditêshi i tretê: Gjatë muajit korrik jeni të shqetësuar në lidhje me rastet që përfshijnë dokumente, marrëveshjet, çështjet ligjore dhe arsimore, udhëtime/ shpërngulje dhe në një kontekst më të përgjithshëm të komunikimit tuaj. Eklipsi Hënor që do të zhvillohet më 16/7 në shenjën e Bricjapit, rrit zhvillimet në këto fusha, dhe shumë prej jush do të shkëmbejnë fjalë e rëndë, do të merrni vendime të vështira që do të zbatohen drejtpërsëdrejti, gjithashtu do të merrni lajme të pakëndshme, por do te shprehni me vullnet dhe bindje ceshtjet shpirtërore. E eëndësishme këtëmuaji ështëpër të treguar më shumë vëmendje në transferimet, në udhëtime dhe në marrëveshjet tuaja. Mos harroni se disa fjalë do të thotë “mos” do të dhëmbin dhe sdo të terhiqen lehtë mbrapshtë. Merkuri në dukjetek Gaforrja më 19 korrik, krijon klimën e konfuzionit në kontaktet tuaja, tregoni  vëmendje të madhe të dokumenteve ligjore, vononi  nënshkrimit e kontratave të rëndësishme, riorganizoni më mirë udhëtimet tuaja të largta. Por nuk do të mungojnëdhe kontakte me njerëzit që këni kohë pa parë dhe takuar. Jeta juaj emocionale është më interesante nga 20 deri në 28 të muajit ku Venusi  do të shkojë tek Gaforrja dhjetë ditëshin e tretë të muajt. Pasioni do të jetë udhëzuesi juaj, por sjellja juaj do të jetë shumë e ftohtë,gje  të cilën ju duhet ta kufizoni.

Shigjetari: Ka të ngjarë të stresoheni disi në lidhje me sfidat që do të përballeni për shkak të eklipseve dhe anës negative me Neptun. Për fat të mirë, kjo ështëafat shkurtër. Dy eklipset qe do të ndodhin gjatë muajit korrik, ku i para do të jetë një eklips i plotë diellor dhe do të zhvillohet në datën e 2 të korrikut në shtëpinë tuaj të 8-të, ku ka të ngjarë të sjellë ndryshime dramatike ekonomike që ndikojnë në menaxhimin e çështjeve trashëgimore, financave dhe taksave. Megjithatë, natyrisht, kjo mund të ndikojë në nivelin psikologjik ku duhet të bëni ndryshime dhe të mbyllni plagë qe ju kanë lënduar në tëkaluarën, por tani do të jeni në gjendje të kuptoni shumë më tepër në një menyrë më të thellë. Mund të këni  mundësi për të udhëtuar pranë ujit, ku duhet ta organizoni atë shumë mirë. Çështjet që lidhen me bindjet tuaja personale mund të ndryshojnë dhe të ndikohen nga disa ngjarje. Eklipsi i pjesshëm hënor do të zhvillohet tek Bricjapi më 16 korrik në shtëpinë tuaj të dytë, kështu që do të ketë ndryshime të mëdha që lidhen me paratë. Plutoni ndikohet fuqishëm në këtë eklips prandaj ndikon në balancën tuaj mendore. Natyrisht, këto janë çështje që do të ndikojnë tek ju brenda gjashtë muajve të ardhshëm dhe jo domosdoshmërisht sot.

Ditët më të mira për dashuri: 1, 4, 5, 10, 11, 14, 20, 21, 27, 28, 29, 30, 31

Ditë më të mira për para: 4, 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24, 25, 26, 31

Ditët më të mira të karrierës: 4, 5, 6, 7, 14, 21, 29, 30

Dhjetê ditêshi i parê: Korriku fillon me Merkurin dhe Mars (nga 3/7) për të kaluar në shenjën tuaj miqësore tek Luani, duke ndikuar në dhjetë ditët tuaja deri më 19/7. Deshira e këtij muajit është të dalësh nga zakonet, të udhëtosh, të takosh njerëz të rinj, të bësh veprime drastike që do të të japin shtysë për planet tuaja të mëvonshme. Mbani mend, qe nga  8/7 Merkuri do të lëvizë , kështu që do të duhet nëdisa momente të përmbani veten tuaj dhe te dukeni me të paraprirë mëvonesat dhe pengesatqe do të ndodhin me dokumentet / Lajme / programet /transferime. Shumë prej jush, megjithatë, do të kontaktojnë njerëzit që nuk i këni takuar dhe parë për një kohë të gjatë! Në financat tuajado të këni një lëhtësim të vogël, sidomos më3 deri në 12 korrik, ku Venusi  do të shkojë tek shenja  e Gaforres. Në vendin e punës, muaji ka c’rregullime që shtojnëankthin tuaj.

Dhjetê ditêshi i dytê: Eklipsi diellor që ndodh më 2 korrik tek  shenja e Gaforres, ndikonveçanërisht në sektorin tuaj financiar, i cili ka qenë mjaft i prekshëm për ju që nga muaji i kaluar. Pra, për pjesën më të madhe të muajit, jeni mjaft të shqetësuar për angazhimet që keni apo edhe për ato që po shfaqen tani të reja, ju jeni prirur për të menaxhuar çështjet burokratike, tatimore, trashëgimi dhe e gjithë kjo shton stresin tuaj. Megjithatë, nuk pushon duke qene "e rënduar” psikologjia juaj,duke ju pushtuar me frikën dhe pasigurinënë disa momente. Këto trende, megjithatë, fillojnë të tejkalohen nga mesi i muajit dhe më pas ... Ekonomia mund të mos jetë përmirësimi më i madh, por Marsi, tek shenja eLuanit, do t'ju japë fuqinë dhe shtysën që ju duhet të parashtroni planet tuaja. Le të mos harrojmë se gjatë gjithë periudhës së korrikut Zeusi ndikon në shenjën tuaj për këtë dhjetë ditësh, duke ju ofruar mundësi të mëdha duke ju dhënë rrugëdalje problemeve  tuaja. Trekëndëshi Mars –Zeus formohet më 25/7 ju nxjerr nga letargjia dhe mjegulla e sezonit të kaluar dhe shumë prej jush kanë: lajme të gëzuara nga një letër / lajme, nga një propozim i ri ose njohje e re, kryehet gjithashtu  një udhëtim i rëndësishëm për ju! Gjatë gjithë muajit, përpiquni  të përqëndroheni  në pikat tuaja të forta që keni dhe mundësivë që po ju jepen, sepse edhe nëpërmjet presionit ju mund të arrijni të përfitoni!

Dhjetê ditêshi i tretê:Korriku është një muaj që ju bën të ndiheni të pambuluar dhe të papërshtatshëm nga kushtet që ju rrethojnë. Eklipsi i Hënës, i formuar në 16/7 në Bricjap, arrinë t’ju ngushtoj si ekonomikisht, ashtu edhe emocionalisht. Është e rëndësishme në këtë periudhë që të ruaniato që ju përkasin, të mbroni të drejtat tuaja, të parandaloni dikë që të kufizojë të ardhurat tuaja dhe të menaxhoni më mirë financat tuaja. Nuk është koha e duhur për plane të guximshme ose për investime. Megjithatë, shumë prej jush do të ndjehen dhe nëkontekstin emocional mjaft të mbyllur në këtë kohë. Vetëbsimi juaj do të mjaft i rënë, ndërsa ndjenjat e pasigurisë do te jenë të  dukshme, rrënjët e tyre do te lidhen me të kaluarën tuaj e cila shpesh do te shfaqet nga data  19 e muaj dhe në vazhdim. Në vazhdimin e muajit si nga ana emocionale dhe materiale vlerësonime mirë së kurrë cfarëështë e rendësishmë dhe cfarë ka vlerë për ju, për të kaluar pastaj nënjë gusht qe është e sigurtë se do të jetë shumë më bujar.

Bricjapi: Korriku,do të thonim se është një muaj pak i ndërlikuar, me dy eklipset e mëdha që ndodhin në univers. Ka dy çështje që do t'ju shqetësojnë. Të dy eklipset do të ndikojë tek ju mjaft fuqishëm, me eklipsin e dytë që do të realizohet në shenjën tuaj. Por, duhet të pushoni sepse ka të ngjarë të kaloni ankth dhe stres. I pari është eklips i plotë diellor që do të zhvillohet në shenjën e Gaforres më 2 korrik, e cila do të ndikojë në shtëpinë tuaj 7të e cila lidhet me e çdo llojimarrëdhënie, qofshin ato profesionale ose personal. Eklipsi diellor do të vërë në provëdhe te testojë marrëdhëniet tuaja dhe ju jeni të prirur për të menaxhuar cfarëdo lloji paparashikimi dhe situate te tensionuar dhe ti rregulloni ato në menyrën më të mirë të mundshme duke përfshijrë dhe vetën.Eklipsi i dytëështëhënor i pjesshëmtek shenja juaj, i cili do të zhvillohet më 16 korrik dhe kryesisht do të ndikojë kryesishtë tek Bricjap-ate dhjetë ditëshit tëtretë. Gjithashtu, do të ndikohetPlutoni nga miqtë tuaj. Mos kini frikë eklipsi hënor po vjen për të pastruar rrugën, zakonisht me mënyrë dramatikedisi ndonjëherë, dhe te dijni qe vetëm marrëdhëniet e forta do tëmbijetojnë. Qielli merr opsione negative, dhe ai dhe stresi dhe ankthi e bëjnëtë dukshme  pamjen e tyre, ndërsa ju përpiqeni të arrini qëllimet e muajit ose po përpiqeni të mbani ekuilibrin pasi ato do tju cekujlibrojnë prej tyre.

 Ditët më të mira për dashuri: 1, 4, 5, 10, 11, 14, 20, 21, 27, 28, 29, 30, 31

Ditë më të mira për para: 4, 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16, 22, 23, 24, 25, 26, 31

Ditët më të mira të karrierës: 4, 5, 6, 7, 14, 21, 29, 30

Dhjetê ditêshi i parê: Korriku është një muaj që është interesant për shenjën tuaj, ofron mundësi për dashuri, shoqëri, mos kokëcarrje, argëtim, por ka gjithashtu të papriturat e tij dhe  shpenzimet e paparashikuara që do të përdorin gjithëpërmbajtjen e portofolit tuaj. Nga 8-19 të muajit kur Merkuri do të sillet në dukje tek shenja e Luanit, kushtojni vëmendje marrëdhënieve tuaja financiare, mos krijoni lidhje të reja financiare dhe menaxhoni nervozizmin që do të shkaktohet përshkak te ceshtjeve ekonomike apo emocionale të së kaluarës.Marsi nga e njëjta shenjë ndikon në dhjetë ditët tuaja deri më 19 të muajit dhe muaji ka gjithashtu kërkesat financiare dhe kostot e papritura të tij. Sidoqoftë, epshi juaj erotik është veçanërisht i lartë këtë muaj. Në jetën tuaj emocionale, zhvillimet janë pozitive që në fillim të 3 korrikut, ku Venusi do të kalojë tek shenjën e Gaforres! Deri më 12 të muajit ju mund të presni  surpriza të këndshme erotike dhe mundësi për dashuri, aventurë, ndryshime dhe argëtim!

Dhjetê ditêshi i dytê: Është e rëndësishme qe ju ndodheni në një pikë kthese ku situata rreth jush ne një lloji menyreju lidh, ju  teston  dhe ju provon durimin tuaj. Por do kaloni dhe një fazë ku mund të vendosni themele të forta në vazhdimësinëtuaj. Që nga fillimi tij, korriku ka testuar fushën e marrëdhënieve të qëndrueshme dhe partneriteteve tuaja. Në këtë fushë të jetës tuaj që ju kërkohet të mbyllni fondet për të bërë më pas një fillim të ri, edhe nëse kjo për momentin është dicka qe mund t’ju mërzisë. Ky është saktësisht ndikimi që  do të pësoni nga Eklipsi Diellor që do të bëhët më 2/7 në shenjën e Gaforres. Venusitek Gaforrja ndikon në 10 ditët tuaja nga 13-20 korrik, kundërshtimi i tij ndaj Saturnit dhe gjashtëkëndëshi i  tij me Poseidon, ju ndihmon të ndërtoni planet tuaja për rrjedhën e marrëdhënieve tuajapersonale! Por do të ketë edhe mundësi për kontakte, njohje, apo edhe për një shpërngulje në tënjëjtën kohë. Në financat tuaja ka shpenzime shtesë që nga data 19 i muajit, por ju mund të menaxhoni profesionalisht për të përmbushur nevojat tuaja. Epshi juaj erotik është theksuar në ditët e fundit të korrikut. Rezervat tuaja mendore janë forcuar edhe pse veshtirësitëqë keni kaluar nuk janë të pakta.

Dhjetê ditêshi i tretê: Korriku është një nga muajt me tëvështirë dhe kritik të vitit 2019 për dhjetë ditëshin tuaj, por ka shanse për t'ju ndihmuar të kapërceni veten dhe të përdorni forcat tuaja te brendshme,te cilat nuk e dinit qe ekzistonin. Eklipsi Hënor që zhvillohet në 16/7 në zodiakun tuaj dhe dhjetë ditëshin e parë sjell fundin e sezonit dhe mbylljen e një cikli që ngacmom psikologjinë tuaj. Gjatë muajit korrik, ju ndodheni  në një pozicion te rëndësishme që rezultojnë zbulime, ceshtje të veshtira për tu kuptuar  dhe çarje të rëndësishme qe ju provokojnë ,por ju detyrojnëbëni në jetën tuaj qartësime të nevojshme për të kthyer një faqe të re në jetën tuaj. Merkuri reaksionar në shenjë të Gaforres më19 korrik, ju sjell detyrime të rëndësishme në lidhje me fushën tuaj të marrëdhënieve të qëndrueshme dhe partneriteteve. Ka kontakte, komunikime me njerëz që kanë pasur një vend të rëndësishëm në të kaluarën tuaj. Shumë njerëz mund të mendojnë për njëri bashkim, por ky proces dotë shkaktojë dhimbje ne vazhdim. Megjithatë, është e rëndësishme të jeni të vetëdijshëm për këtë mospërputhje me partnerin tuaj, bashkëpunëtorët dhe personat që janë të lidhur ngushtë me ju. Në periudhën 20-28 korrik, Venusi tek Gaforrja ndikon në dhjetë ditëshin tuaj, dhe megjithëse nevoja juaj për shoqëri do të jetë e dukshme, nuk ndalet pasionini, skenaret, intrigat, xhelozia për të bërë shpërthyese miximin erotik të këtyre ditë për ju.

Ujori: Ka dy eklipsime në korrik, ku ata pothuajse do të ngjasojnë me eklipset e janarit. Për fat të mirë, këto eklipset nuk do të ndikojnë aq shumë tek ju. I pari do të lidhet me shenjën e Gaforres më 2 korrik dhe do të ndikojë në shtëpinë tuaj të 6-të. Kjo lidhet me disa ndryshime në fushën profesionale ose disa mundësi që do të paraqiten për përforcim. Megjithatë, ky është një eklips diellor total dhe ndikon në shëndetin, kështu që disa prej jush ndiejnë presion dhe ankth. Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe për veten tuaj.Eklipsi i pjesshëm hënor do të zhvillohet tek  Bricjap më 16 korrik në shtëpinë tuaj të 12-të, kështu që mund t’ju  shqetësojn gjërat thellë brenda shpirtit tuaj. Gjithmonë kjo shtëpi është e rëndësishme, nënndërgjegjja është prekur, ju jeni të prirur për të balancuar dhe për të përcaktuar se çfarë duam dhe për të marrë vendime më vonë. Këto ndryshime mund të ketë ndikim në muajt e ardhshëm, qoftë për mirë apo për keq.Ikona e punës tuaj për shembull, pasi jemi  duke folur për shtëpinë e 6të, është ajo që ekziston brenda jush dhe e reflektoni jashtë! Kjo mund të ndodhë edhe me çështjet shëndetësore madje dhe të ndikojnë në pamjen tonë. Korriku nuk favorizon marrëdhëniet për shkak të rrezikut për keqkuptime dhe tensione, me Merkurin në shenjën tuaj të kundërt, ndryshe nga muaji i ardhshëm do të jetë më mirë.

Ditë më të mirë për dashurisë: 1, 2, 3, 4, 5, 10, 11, 20, 21, 31

Ditë të mirë të holla: 2, 3, 4, 5, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 6, 7, 10, 11, 15, 16, 25, 26

Dhjetê ditêshi i parê: Një muaj nervoz po fillon për dhjetë ditëshin tuaj, në vazhdimësinë e tij  do ti vini disa herë nëpërballje me njerëz të mjedisit  tuaj të qëndrueshëm, marrëdhëniet tuaja do krijojnë debate por dhe do tju cudisin nga zhvillimi i tyre. Në fillim të muajit Merkuri  lëviz tek shenja e Luanit dhe ju jeni në një kontakt të vazhdueshëm me mjedisin tuaj të qëndrueshme, me diskutime, takime dhe disa komunikimit. Nga data 8 e muajt Mërkuri do të shkojë në dukje reaksionar dhe nuk do të ketë rishikime, keqkuptime dhe ngatrime për cdo gjë qe keni biseduar, nderkoh komunikimi juaj me personat qe qendroni ngushtë nuk do të jetë i lehtë.Marsi dhe ai nga shenja e Luanit nga 3-19 te muajit tek shenja Luanit do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj. Zhvillimet që po bëhen tani në marrëdhënien tuaj, sjellin polemika, kundërshtime, por për shumë prej jush dhe përplasjen. Zenkat që do të krijohen nga partneri ose bashkëpunëtorët do të jenë të pashmangshme, dhe afër 9/7 me Merkurin të Marsi është e mirë të përmbani  nervat tuaja në bisedat qe do bëhën.
Kontradikta e Marsit - Urani në 11/7 vazhdon gjendjen shpirtërore "luftarake" në këto ditë të verës dhe ngjarjet e papritura sjellin zhvillime të papritura në marrëdhëniet më bashkëpunëtorët dhe jetën personale, që përmbysin disa nga planet tuaja. Është e rëndësishme të mbani durimin tuaj, të mbani reagimin dhe revolucionin që do të jetë i dukshëm. E gjithë kjo klimë e tensionuar fillon të tërhiqet nga 28 korriku, kur Venusi do të kalojë tek shenja e Luanit.

Dhjetê ditêshi i dytê: Korriku i vështirë është e qartë qëka disponiminmiqësorë për dhjetë ditëshin tuaj të dashur Bricjap. Lodhja, programi i tensionuar, detyrimet e shumta dhe reformat në vendin tuaj të punës, padyshim do të ekzistojnëdhe do t'ju ndriçojnë me stres intensiv. Eklipsi diellor, i cili ndodh më 2/7 në shenjën eGaforres, zbulon se ngjarjet në ditët e sotme ndodhin në vendin tuaj të punës, të cilat ndikojnë në ritmin tuaj dhe ju shtyjnë shumë. Sidoqoftë, është e rëndësishme që të shikoni më nga afër në çështjet që kanë të bëjnë me gjendjen fizike të juaji dhe të dashurit tuaj, por mbi të gjitha për të gjetur rrugëdalje që do t'ju ndihmojnë të relaksoheni dhe të karrikoheni me energji. Do të ketë presion në punën tuaj, por forca dhe puna juaj e vështirë do t'ju shpërblejë ekonomikisht, në këtë fushë ju mund të gjeni gradualisht një ekuilibër ose të mbuloni disa boshllëqe gjatë muajit. Prej 19 muajsh, Mars nga Luani sjell zhvillime të rëndësishme në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja. Energjia juaj fokusohet në këtë fushë të jetës tuaj duke marrë iniciativa ose dukebërë fillime të reja! Trekëndëshi Aris - Zeus më 25/7 thotë se ju do t'ju jepet një mundësi e rëndësishme për marrëdhënie, bashkëpunim nëpërmjet mjedisit tuaj shoqëror. Gjatë gjithë muajit, jeta juaj shoqërore mund të jetë rruga për të shpenzuar mirë.

Dhjetê ditêshi i tretê: Korriku është një muaj i përgjegjësie, lodhjes dhe presionit  profesional dhe psikologjik. Këto ditë, këto nuk ju kujtojnë aq shumë verë, por mund të themi se jemi në një përgatitje ose në mbylljen e premtimeve dhe detyrimeve për të kaluar një gusht më të këndshëm. Trendi mbizotërues i këtij muaji do të jetë për të mbyllur cikle dhe kapituj por edhe për të marrë vendime të rëndësishme për të ardhmen tuaj – veçanërisht ne fushën  profesionale -. Hëna Eklipsike tek  Bricjapi më 16 korrik, mbingarkon psikologjinë tuaj kurse ngjarjet që do t’ju bezdisin do të kënë të bëjnë në rradhë të parë me punën tuaj por edhe me mjedisin tuaj në të cilin ju do të duhet ta mbeshtësni dhe përkrahni ate. Kryesojnëtendenca këtë muaj por ju do të duhet të ndryshoni rrjedhojën e rutinës tuaj të përditshmë. Pra, të përqëndrohuni ne menyrat se si atodo të ju ndihmojënë të vërtetë këtë periudh për të rigjallëruar psikologjinë tuaj dhe të vënë jetën tuaj në një rotë të re.

Peshqit: Fakt i rëndësishëmështë se eklipset që do të ndodhin në univers në korrik, për fat të mirë duket se kanë një ndikim pozitiv mbi ju. Pra, eklipsi total diellor qe do të zhvillohet më 2 korrik tek shenja e Gaforres dhe do të ndikojë në shtëpinë tuaj të 5-të të lidhur me krijimin, fëmijët dhe financat tuaja, si dhe marrëdhëniet tuaja personale. Por ju nuk duhet të bëni ndryshime rrënjësore gjatë muajit, sepse gjithçka lidhet me mënyrën se si menaxhoni ndonjë ulje- ngritje që nuk varet nga ju.Nga ana tjetër, eklipsi i pjesshëm hënor do të zhvillohet tek Bricjap më 16 korrik, do të zhvillohet në shtëpinë tuaj të 11-të, kështu që miqt dhe marrëdhëniet shoqërore do të testohen me disa tensione që mund të ekzistojnë në gjashtë muajt e ardhshëm.

Duhet të kontrollohen mjetet elektronike të komunikimit. Disa mund të kenë nevojë të ripërcaktojnë qëllimet tuaja të ardhshme.

Ditët më të mira për dashuri: 1, 4, 5, 6, 7, 10, 11, 14, 20, 21, 29, 30, 31

Ditët më të mira për para: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24, 31

Ditët më të mira të karrierës: 4, 5, 13, 14, 22, 23, 24, 31

Dhjetê ditêshi i parê: Korriku është përgjithësisht një muaj i këndshëm dhe freskues për dhjetë ditëshin tuaj. Aq sa ndjenjat tuaja dhe mundësitë e udhëtimeve dhe njohjeve te reja do ju ringjallin. Por le të shohim më konkretisht ... Nga fillimi i muajit deri më 19 korrik, Hermes dhe Aris po lëvizin në shenjën e Luanit, Merkuri  nga data 8 e muajit  do të duket të lëvizë në mënyrë retrospektive. Çështjet që lidhen me punën, jetën e përditshme, programi juaj shpesh do të shqetësohen dhe do të ketë një ataksi ndaj gjithçkaje që planifikoni të bëni. Kujdes nga mospërputhja në komunikimet dhe marrëveshjet rreth çështjeve që kanë të bëjnë me punën tuaj dhe përmbani  nervozizmin që do të dominojë për shkak të tensioneve dhe mospërputhjes. Merruni  më shumë kujdes më çështjet e kafshëve, zakonet tuaja fizike dhe aktivitetet tuaja. Venusi nga Shenja e Gafores ndikon në dhjetë ditëshin tuaj nga 3 deri në 12 korrik dhe gjatë kësaj kohe mund të prisni momente të bukura në jetën tuaj emocionale. Mundësitë për argëtim, për gëzim nëpërmjet fëmijëve tuaj, për udhëtime të bukura dhe lajme që do t'ju argëtojnë, por edhe për të njohje te reja janë në programin e këtyre ditëve. Pra, gëzoni një korrik më të qetë dhe më të ngrohtë, duke i kushtuar më shumë vëmendje paqëndrueshmërisë që do të ekzistojë në programet tuaja ose në punën tuaj.

Dhjetê ditêshi i dytê: Korriku pritet të jetë një nga muajt mëpozitiv të vitit për ju. Peizazhi i turbullt zhduket, edhe nëse disa gjëra nuk janë shumë të qarta për ju, do të jeni në gjendje të kapni konfuzionin që ka ekzistuar në qershor. Në biznesin tuaj do të keni një vazhdimësi shumë të mirë, pasi Zeusi ju favorizonëgjatë korrikut. Pranë 25 korrikut, trekëndëshi Aris - Zeus sjell perspektivën e re ose zhvillimin e ri që i jep një shtytje të vërtetë planeve tuaja profesionale. Pritni që periudha prej 19 deri në fund të muajit të jetë mjaft aktive për punën tuaj. Sektori emocional është padyshim i favorizuar gjatë gjithë muajit. Eklipsi diellor që ndodh tek Gaforrja më2/7 mund t'ju sjellë një zhvillim të rëndësishëm në të çështjet e dashurisë, fëmijës, planeve tuaja kreative. Periudha nga 13 korriku deri më 20 korrik pritet të jetë shumë pozitive për jetën tuaj sentimentale, ku disa nga dëshirat tuaja do të realizohen dhe ju do të ndiheni më të sigurt dhe më të qëndrueshëm në vazhdimësinë tuaj.

Dhjetê ditêshi i tretê: Në një kontekst më të përgjithshëm, korriku pritet të jetë një muaj i mirë për dhjetë ditëshin tuaj, pasi mund të arrini dëshirat dhe të përfitoni nga planet tuaja personale. Në fushën tuaj sociale, duhet t'i kushtoni vëmendje Eklipsit të Hënës më 16/7 në shenjën e Bricjapit, shumë prej jush do të përjetojnë sqartësime në shoqëri, ose do të ketë një skenar të fortë me njerëzit që shoqëroheni shpesh, gjë që do t'ju zhgënjejë, por do t'ju çojë dhe në sqarime që janë në avantazhin tuaj. Por këtë muaj  kushtojni vëmendje njerëzve që besoni. Hermesi shkonë drejt Gaforres nga 19 korriku, ku do t'ju sjellë në kontakt me njerëz që kishit kohë pa i parë dhe takuar. Dëshirat e së  kaluarës rikthehen në jetën tuaj dhe shumë prej tyre do të përmbushen. Dëshira juaj për një rilidhje me një lidhje të së kaluarës mund të përmbushet këtë muaj. Venusi tek Gaforja ndikon në dhjetë ditëshin tuaj nga 20 deri më 28 korrik, ku mund të shijoni me pasion verën, dashurinë dhe të plotësohëni me zhvillimet e bukura që do të ndodhin në jetën tuaj.

 

Shiko gjithashtu