Jupiteri ne Shigjetare sot

07/11/2018 to 02/12/2019

Jupiteri tek Shigjetari nga 8 Nëntor 2018 deri më 2 Dhjetor 2019. Parashikimet për shenjat.

Jupiteri planeti i fatit, zgjerimi dhe favorizimi kalon në 8 Nëntor tek Shigjetari, ku do të mbetet atje deri më 2 Dhjetor 2019, duke na mundësuar që të promovojmë çështjet e arsimit dhe trajnimit, marrëdhëniet tona me botën e jashtme dhe udhëtimet që doni të bëni, ka të bëjë me çështje që janë me interes ligjor që ju interesojnë.Jupiteri është sundimtari i Shigjetarit për këtë dhe konsiderohet si një vend i shkëlqyer për të, kështu që kemi mundësinë të zgjerojmë aktivitetet tona në këto fusha të veçanta deri në shkallën absolute, pasi favori universal do të jetë në anën tonë.Do të jetë gjithashtu e dobishme për psikologjinë, pasi optimizmi, gëzimi dhe mendimi pozitiv nuk do të na lënë në vështirësi dhe do të vendosim rrugën tonë gjatë trembëdhjetë muajve të ardhshëm për qëllimet që mund të vendosim.Veçanërisht pozitive do të jenë zhvillimet në nivelin erotik, pasi jeta juaj personale udhëhiqet nga ndjenja e aventurës dhe nga nevoja për të ardhur në kontakt me bashkëshortin tuaj në një nivel më të lartë shpirtëror, për të komunikuar në një fushë më të lartë.Marrëdhëniet me persona nga jashtë shtetit janë të favorizuar, si dhe marrëdhëniet me persona nga kultura të ndryshme, perceptimi, duke dhënë njohuri që na ndihmon të evoluojmë.Ajo që duhet t'i kushtojmë vëmendje të veçantë janë tejkalimet në të gjitha aspektet e jetës sonë, që do të na çojnë në humbje dhe të mos "përfitojmë" në mënyrën më të mirë të mundshme.Pritjet e mëdha, fanatizmi dhe entuziazmi i tepruar janë vështirësitë me të cilat do përballeni në këtë moment astrologjik që do pengojë çdo përpjekjen tuaj. Le të mos harrojmë se nuk duhet të qëndrojmë në qasjen teorike të gjërave.Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit kanë mundësinë të zgjerohen dhe të rriten në fusha kritike siç janë marrëdhëniet personale, familja, rruga e karrierës duke parë qëllimet e tyre të zhvillohen me sukses dhe të jenë vendimtare në marrëdhëniet e rëndësishme të jetës së tyre.Dashët dhe Luanët janë më të favorizuarit nga ky pasazh, pasi psikologjia e tyre do të jetë e lartë, optimiste dhe interesante, gjendja për argëtim dhe flirtim është vendimtare dhe ka mundësi të bëjnë zhvillime të rëndësishme personale të jetës.Megjithatë, e rëndësishme është të mos humbasë masa në lojë argëtuese ose erotike, sepse ka më shumë mundësi të shkaktojë probleme që do t'ju ekspozojnë.Më 8 Nëntor 2018, pra, Jupiteri, planeti i fatit, zgjerimi, mundësitë, dija dhe mençuria hynë në shenjën që është sundimatri Shigjetari, ku do të mbetet deri më 2 Dhjetor 2019.Në këtë vit, do t'i ofrojë bujarisht "dhuratat", duke sjellë rinovimin, zgjerimin, përmirësimin e nevojshëm, si personalisht edhe kolektivisht. Pikërisht në të njëjtin vend, u gjet nga 25/11/2006 në 18/12/2007, kështu që me një retrospektiv të vogël në të kaluarën mund të mbani mend ngjarjet dhe mundësitë që ju janë dhënë gjatë kësaj kohe.Jupiteri tek Shigjetari është në një pozitë të mirë. Kjo do të thotë që jeni altruist, plot entuziazëm dhe energji pozitive. E mirë është se jeni të interesuar në thelbin e marrëdhënieve njerëzore.Qëndrimi juaj i mirë dhe optimist përgjithësisht ju ndihmon të ecni përpara pa rivalitet dhe vështirësi.Harroni lehtë njerëzit që ju kanë lënduar, sepse nuk mund të jetoni në një klimë trishtimi dhe emocionesh të këqija, dhe veçanërisht në lidhje me njerëzit e tjerë.Formalitetet nuk ju shqetësojnë aspak, sepse urreni gënjeshtrën dhe doni vetëm sinqeritet. Ju dëshironi të jeni të dobishëm për të gjithë dhe veçanërisht për vetëveten tuaj. Shoqëria juaj është e fortë për atë që ju jeni vazhdimisht me njerëz dhe miq.Ju dëshironi  të bëni jetën e të tjerëve më të shkëlqyeshëm dhe në përgjithësi jepni shumë pa diskriminim. Ndonjëherë një nga mësimet tuaja nuk është që të jeni shumë i guximshëm dhe besoni lehtë tek vetja, sepse atëherë ju bëni shumë gabime në jetën tuaj.Gjë e mirë është që nëse kultivoni njohuri mbi  filozofinë dhe njohuri superiore, do të shihni se mund të shikoni larg dhe të mendoni thellë. Ju gjithashtu e doni natyrën, sportin dhe jetën përgjithësisht të lumtur. Aktivitetet negative të planetit në këtë shenjë mund të krijojnë një thyerje nga përplasja e madhe nga idetë ose nga një punë në tjetrën dhe ndoshta të humbasë kontaktin me realitetin dhe anën praktike të jetës.Mirëdashja përfundimtare e Jupiterit tek Shigjetari është se e ndihmon njeriun të shohë jetën përmes një filozofie shumë të gjerë dhe të jetë shumë humanistprandaj fati shpesh vjen shpejt!Mësimdhënia dhe besimi në fe dhe idetë më të larta është materiali juaj themelor dhe e përdorni atë në çdo punë që bëni. Respektoni lirinë e njerëzve dhe e kërkoniatë nga të tjerët dhe për ju.Në vitin që hapet para nesh, Jupiteri do të ndikojë pozitivisht kryesisht tekDashët, Luanët, Shigjetarët, por do të përfitojnë gjithashtuBinjakët, Peshoret, Ujorët. Por mundësitë në çdo shenjë nuk do të mungojnë.

Dashi

Jupiteri kalon në shtëpinë tuaj të nëntë dhe është fakt se keni mundësinë për trembëdhjetë muajt e ardhshëm që të zgjeroni njohuritë dhe studimet që jeni të interesuar për të ndjekur çështjet ligjore që kanë të bëjnë me ju dhe doni të merreni me të, kontaktet tuaja me jashtë dhe përpjekjet profesionale që dëshironi të realizoni, në udhëtimet që gjithmonë keni ëndërruar .Është e qartë se do të ndieni dyert e hapura për çdo përpjekje duke hapur horizontet tuaja dhe duke ardhur në kontakt me njerëz ndryshe të kulturës, perceptimit.Dashuria do të luajë një rol vendimtar, pasi është e mundur që njohjet e reja me njerëz do të largojnë optimizmin, gëzimin, ndjenjën se dashuria është një aventurë. Ajo që ju duhet sidomos të mbani mend është të mos humbni sepse teprimet do t'ju çojnë në vlerësime të gabuara.Optimizmi i tepruar dhe fanatizmi mund të jenë faktorë pengues në çdo përpjekje. Është gjithashtu e mundshme që jeni të bllokuar në teorinë e gjërave dhe nuk është e lehtë të hyni në praktikë, të kufizoni veten!

Demi

Me Jupiterin në shtëpinë tuaj të tetë, është e qartë që mund të krijoni kohë shumë të favorshme për çështjet ekonomike, veçanërisht në lidhje me marrëdhëniet e biznesit, investimet dhe kreditë, trashëgimet që mund të ekzistojnë, marrëdhëniet ekonomike me palët e treta.Ju keni mundësinë të përfitoni nga çdo mundësi që vjen në rrugën tuaj, pasi intuita juaj është unike dhe do t'ju udhëheqë në zgjedhjen më pozitive për ju. Në të njëjtën kohë, kjo është një mundësi unike për një transformim të brendshëm, pasi mund të përballeni me frikën dhe frustrimet që keni, ta shihni atë, për të kapërcyer atë që punon në mënyrë agresive për ju.Fuqia juaj e brendshme mund të ju befasojë gjithashtu. Zhvillime të rëndësishme do të jetë jeta juaj erotike, ashtu si judoni bashkimin përfundimtar me partnerin tuaj dhe nuk do të keni frikë të lini pasionin që mund të ketë marrëdhënien tuaj. Njohje të reja ju shtyjnë të përjetoni ndjenja të pashembullta për ju.

Binjakët

Nuk ka dyshim që këto trembëdhjetë muajt e ardhshëm do të jenë shumë të rëndësishme. Me Jupiterin në shtëpinë tuaj të shtatë, të gjitha interesat janë të përqendruara në marrëdhëniet, si profesionale ashtu edhe personale. "Relativiteti" është thelbësor për ju, si dhe ajo që do t'ju çojë në një rrugë më pozitiv në jetën tuaj.Ju keni mundësinë për të zhvilluar në mënyrë të konsiderueshme marrëdhëniet tuaja, por edhe për të vënë në jetën tuaj njerëz të rinj që do të jenë vendimtarëë, qoftë personalisht apo profesionalisht. Formalizimi ose bashkëjetesa e marrëdhënies tuaj ekzistuese ka shumë mundësi të ju çojë në një fazë tjetër në jetën tuaj.Ju që jeni vetëm, keni mundësinë të gjeni partnerin që keni dashur gjithmonë, atë që do t'ju japë shoqërimin dhe mirëkuptimin që kërkoni nga njeriu që dëshironi pranë jush.Zhvillime të rëndësishme mund të zhvillohen gjithashtu në nivel profesional, pasi partneritetet ekzistuese mund të stabilizohen dhe të ofrojnë më shumë, jashtëzakonisht të favorshme për karrierën tuaj.

Gaforrja

Jupiteri favorizon rutinën tuaj të përditshme, punën, shëndetin për trembëdhjetë muajt e ardhshëm. Ka mundësi të ketë më shumë ngarkesa ose vështirësi për t'ju bërë të ngarkuar çdo ditë, por fakti që mund të ofroni dhe mund të përgjigjeni me përsosmëri.Sugjerime të reja profesionale janë shumë të mundshme për këtë, dhe do të jeni në gjendje të provoni se çfarë mund t'ju ofrojë secili. Në rast vështirësish në punën tuaj, sigurohuni që të ndiheni të mbrojtur nga trazirat.Rutina e përditshme në mënyrë magjike zbukurohet dhe gjen rrugëdalje, pavarësisht nga programi juaj i ngarkuar, i cili mund t'ju lehtësojë nga ankthi, grindjet dhe kritikat.Gjendja astrologjike është e dobishme për shëndetin tuaj, pasi veprimet ose dietat që vendosni të ndiqni mund të japin më së shumti. Nga ana tjetër, mund të humbni duke u përballur më vonë me kilogram shtesë.

Luani

Me Jupiterin që është shtëpia juaj e pestë për trembëdhjetë muajt e ardhshëm, të gjithë interesat tuaja fokusohen në jetën tuaj të dashurisë, në talentet tuaja, në krijimtarinë. Besimi juaj i vetëbesimit rritet dhe kjo perceptohet menjëherë nga ata që janë përreth jush, pasi nuk lejoni mundësinë për luajtje erotike, për konfirmim, për pasion intensiv.Ajo që nuk jeni të kënaqur është të shijoni çdo moment, kështu që argëtimi luan një rol kyç për ju. Gëzoni shoqërinë e miqve tuaj, pushime me ta, luksin që mund t'i ofroni vetes.Veprimet krijuese ju interesojnë dhe mund të kenë një zhvillim të veçantë dhe do të shihni që do të rriteni në një masë të konsiderueshme. Kjo është një mundësi e artë për të rinovuar marrëdhënien tuaj tashmë ekzistuese duke rritur erotizmin, pasionin, diçka që do ta largoj, do t'i japë krahë për një rrugë të re.Ju që jeni vetëm, është një fakt që njohjet e reja do të jenë shumë dhe do të keni mundësi nëpërmjet tyre për të zgjedhur partnerin që do të nxjerrë ndjenjën, duke ju buzëqeshur.

Virgjëresha

Është e qartë se me Jupiterin që është në shtëpinë tuaj të katërt, dëshira për të qenë afër familjes suaj është më intensive se kurrë, siç duket ju ofron me ngrohtësinë dhe butësinë që kërkoni, sigurinë që keni nevojë të ndjeni.Problemet që kishit tani duket se ato mund të kapërcehen me lehtësi më të madhe dhe mbizotërojnë në një klimë të këndshme familjare që krijon qetësi dhe vetëbesim. Zhvillime të konsiderueshme mund të jenë në pasurinë tuaj të patundshme, pasi mund të bëni marrëveshje ose transaksione të tjera që janë jashtëzakonisht të favorshme për ju.Mundësia e lëvizjes ose bashkëjetesës me partnerin tuaj është e vërtetë, si dhe fillimi i familjes suaj.E sigurtë është se ndiheni më të sigurt se kurrë, asgjë nuk mund t'ju dëmtojë që të arrini atë që dëshironi dhe gjëja më e rëndësishme është që pranë jush të keni njerëzit tuaj që ju mbështesin në mënyrë dinamike. Shanset për të nisur punën tuaj janë të larta.

Peshorja

Interesi juaj përqendrohet në komunikimin, me Jupiterin që është në shtëpinë tuaj të tretë dhe ju ndihmon të jeni të hapur ndaj stimujve të rinj, njohjeve të reja, seminareve që zgjerojnë horizontet tuaja dhe mbledhin informacione të reja.Udhëtimet do të luajnë një rol të rëndësishëm për trembëdhjetë muajt e ardhshëm, pasi keni mundësinë të udhëtoni, profesionalisht ose për t'ju ndihmuar të rifreskoni dhe gjithmonë të keni fakte të reja për t'ju dhënë.Rrugët e biznesit janë të hapura dhe ka shumë mundësi që të keni marrëveshje tregtare të cilat janë shumë të favorshme për ju ose që merreni me komunikimin që ka lidhje me të, marrëdhëniet publike, interneti që do të jetë e dobishme për zhvillimin tuaj personal.Marrëdhëniet me mjedisin tuaj të ngushtë (vëllezërit e motrat, kushërinjtë, shokët e ngusht) gjithashtu do të përfitojnë shumë, pasi ju mund të zbutni ndonjë nga ata me probleme ose të afroheni më pranë njerëzve që janë të rëndësishëm për ju.Shoqëria juaj është e mirë, njohjet e reja do të jenë shumë dhe ka mundësi të luajnë një rol vendimtar në jetën tuaj emocionale.

Akrepi

Jupiteri është në shtëpinë tuaj të dytë dhe është një fakt që do t'ju bëjë të ndiheni të sigurt në të gjitha nivelet, materiale dhe emocionale. Të rëndësishme mund të jenë fitimet, pasi ju mundëson të rritni të ardhurat tuaja duke gjetur burime të reja, duke promovuar projekte të reja, duke diskutuar për një pagesë më të mirë për punën tuaj.Një rezultat pozitiv mund të ketë transaksionet tuaja për postet potenciale dhe të gjejnë zgjidhje të rëndësishme që janë shumë të favorshme për ju.Ajo që është e rëndësishme është edhe fakti që ju ndiheni të sigurt dhe të vetëvlerësuar, diçka që del fuqishëm në marrëdhënien tuaj dhe jeni duke kërkuar me pasion dhe besim bashkëshortin tuaj.Vëmendje e veçantë duhet t'i kushtohet mbetjeve të panevojshme, pasi plotësimi i nevojave tuaja është primar dhe mund t'ju çojë në humbje. Por edhe në këtë rast, është e sigurt se gjithmonë do të ketë një rrjet mbrojtës që do të sjellë ekuilibrin në këtë fushë të rëndësishme për ju.

Shigjetari

Me Jupiterin në shenjën tuaj, gjithçka duket më optimiste, më e lumtur. Qëndrimi juaj reflektohet drejtpërsëdrejti në të gjitha fushat e jetës suaj dhe është fakt që keni mundësinë për 13 muajt e ardhshëm që të merrni rrezikun dhe të kërkoni të rriteni në partneritete dhe marrëdhënie, duke dhënë vetën tuaj më të mirë.Njohjet e reja që po vijnë shënojnë mundësitë që do t'ju jepen dhe  do të bëni mirë që të mos i humbni dhe t'i rrëmbeni sepse nuk është e sigurt që do të përsëriten. Është koha për të bërë hapa të rëndësishëm drejt së ardhmes, për të hapur krahët tuaj, për të bërë zgjedhje të rëndësishme që do të jenë veçanërisht pozitive për ju.Marrëdhënia juaj po kalon një periudhë shumë pozitive, pasi bëni atë që duhet me dashurinë intensive që ju drejton. Ju që jeni vetëm do të keni mundësinë për shumë njohje për të gjetur partnerin që ju përshtatet dhe për të kaluar momente unike me të.

Bricjapi

Jupiteri do të jetë në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë për trembëdhjetë muajt e ardhshëm, dhe është jashtëzakonisht e dobishme për ju të përballeni me frikën dhe pasiguritë që janë të fshehura mirë brenda jush. Gjendjajuaj për të ofruar dhe mbështetur këdo që mendoni se është në nevojë është e qartë dhe është e mundur të futemi drejtpërdrejt në proces me organizata bamirëse ose veprime, qëllimi i vetëm është të mbështesë të dobëtit dhe të pafuqishmit.Një dorë magjike gjithmonë do të jetë atje në çdo kohë të vështirë për të shmangur grindjet për ta bërë më të lehtë ecjen dhe pengesat. Dashuria mund të vijë papritmas në jetën tuaj dhe t'ju mbush me paqe, qetësi, plotësi emocionale.Rutina juaj e përditshme mund të rrjedhë pa probleme dhe pavarësisht nga të gjitha vështirësitë që gjithmonë do të gjeni mënyra për të balancuar situatën. Është kushti më i mirë për ju të shihni lëndimet që mbani brenda vetes për të falur, për të shkuar përpara duke mësuar nga gabimet tuaja.

Ujori

Aftësia për të nisur qëllime dhe ambicie shumë të favorshme për të ardhmen ju jepet në trembëdhjetë muajt e ardhshëm, me Jupiterin që është në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë dhe ju jep optimizëm për të luftuar dhe për të krijuar ëndrrat që dëshironi të arrini.Miqtë do të luajnë një rol vendimtar pasi ato janë mbështetja e vetme për ju dhe planet që doni të bëni, dhe do të ketë njerëz në mjedisin tuaj miqësor që do të jenë asistentë në çfarëdo qëllimi.Periudha tjetër parashikohet të jetë e jashtzakonshme dhe sociale, kështu që do të ketë shumë njerëz që do të njihni dhe doni të përfshiheni në mjedisin tuaj miqësor. Përpjekjet kolektive janë fusha e veprimit që mund të krijoni dhe të zmadhoni.Nëse jeni aktiv në profesion, organizata të mëdha ose grupe sociale me veprimtari kulturore dhe humanitare, me siguri do të dalloni dhe menaxhoni për të promovuar çfarëdo projekti që ekziston në mënyrën më të mirë të mundshme.

Peshqit

E gjithë vëmendja juaj përqëndrohet në karrierën dhe imazhin publik që dëshironi të ndërtoni, kështu që për trembëdhjetë muajt e ardhshëm me Jupiterin në shtëpinë tuaj të dhjetë keni mundësinë të keni sukses me mundësi që do të vijnë në rrugën tuaj drejt njohjes profesionale që dëshironi.Promovimi ose një propozim i ri i madh i biznesit nuk mund të përjashtohet, pasi është periudha kur përpjekja e vështirë që bëni dhe metoda juaj janë të njohura menjëherë nga mjedisi juaj i biznesit.Ka mundësitë filloni punën tuaj, të vendosni në një mënyrë të re në karrierën tuaj ose të zhvilloni një parametër të asaj tashmë ekzistues që stimulon interesin tuaj. Shumë do të jenë njohjet e reja të cilët do të kërkojnë t'ju ndihmojnë me këto hapa, duke ju përkrahur plotësisht.Në jetën tuaj personale, ka shumë mundësi që të ketë zhvillime që do të ndryshojnë rrënjësisht imazhin tuaj në mjedisin e gjerë social, siç është formalizimi i marrëdhënies tuaj.E  sigurt se qëndrimi juaj i përgjegjshëm, besimi juaj dhe puna juaj e vështirë mund të bëjnë maksimumin për herën tjetër.

Shiko gjithashtu