Jupiteri në katror me Marsin

Hapat e rrezikshme

Nga 12 deri më 31 janar, Marsi nga shenja kokëfortë e Demit formon një katror me Jupiterin e bollshëm nga Ujori, një kënd i vështirë për Demin, Luanin, Akrepin dhe Ujorin e lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskopin dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 2-të në të 12-të të shenjave të mësipërme.

Marsi është simboli i forcës sonë, veprimit dhe energjisë sonë jetësore, ndërsa Jupiteri tregon zgjerimin, aventurën dhe moralin e secilit. Ky kënd nuk shkakton situata veçanërisht të vështira, megjithëse këto ditë ju jeni tepër aktiv dhe entuziast, si rezultat i së cilës ju mbivlerësoni potencialin tuaj dhe rrëmbeheni nga gabimet. Me këtë kënd është e mundur të bëni një vlerësim të keq të gjërave dhe të mos bëni fillime, sepse do të keni prirjen t'i hiqni dorë nga ato, sapo të ketë kaluar eksitimi i parë.

Gjithashtu, ju kaloni më shumë kohë në puthje dhe ego të kota, duke humbur energji që në kanalet e tjera do të ishte qartë më produktive, kështu që keni nevojë për astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale . Sidoqoftë, ju i shihni situatat më pamatur dhe gjithçka është zhytur në nevojën tuaj për konfirmim, gjë që ju lë të ekspozuar në sytë e të tjerëve. Në përgjithësi, gjatë kësaj periudhe, shmangni të qenit i tepruar në atë që bëni, pasi në jetën tuaj ka mungesë të moderimit dhe ju tërhiqeni nga teprimet. Në të njëjtën kohë, emocioni i fortë, i cili përfundimisht bëhet një barrë.

Sidoqoftë, ju jeni entuziast si fëmijë që mezi pret të luajë me lojën e tij, por mos harroni se fati favorizon aventureske, për sa kohë që ata kanë një bazë të duhur! Prandaj, gjithashtu preferoni të shmangni punët e lodhshme këto ditë, pasi nevoja juaj për një kohë të mirë dhe momente të këndshme, e kombinuar me nxitimin e Marsit të pakujdesshëm, krijon aksidente dhe gabime që i bëjnë të tjerët të qeshin, pasi këto janë gabime të mëdha !

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu