https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

29/04/2019 to 05/05/2019

29/04/19 - 05/05/19

Saturni kthehet retrospektiv nga Jugu i Hënës tek Bricjapi në javën e fundit të Prillit. Koha për t'u përballur me të vërtetën dhe sqarimin e karmës suaj!Bëhuni gati për një fillim të ri emocionues të Shtunën me një Hënë të Re tek Demi bashkë me Uranin në të njëjtën shenjë!

Harroni karmën e vjetër - Bëni një fillim të ri këtë javë!

Saturni tek Bricjapi është në ndalesë dhe mendoni se një energji e rëndë bie mbi ju nga qielli. Koha për të harruar karmen e vjetër njëherë e përgjithmonë!Çfarë ju rëndon?Çfarë keni frikë? Çfarë vështroni, kufizime dhe detyrime? Ekzistojnë procese të ngurta, tradita, besime dhe struktura që janë larg prej përdorimit.Ka ardhur koha për të prishur muret që ndonëse ju vetë po i ngrini rreth jush, tani mendoni se po ju kufizojnë.Është koha për të ndërtuar diçka më të mirë.Tani nuk ka asnjë mënyrë tjetër të dilni nga labirinti. Ndryshimi do të hapë vetëm rrugë të reja para jush.Të Martën më 30 Prill, Saturni është prapa dhe fillon numërimi për këtë ndryshim.

Mund të hyjë në një periudhë të karakterizuar nga trazirat në komunikim dhe ide të freskëta!Më 3 Maj, Merkuri është gjashtëkëndësh me Binjakët, katror me Saturnin dhe Plutonin, dhe pastaj trekëndësh me Jupiterin.Jeni të ngazëllyer dhe me entuziazëm përpiqeni të vendosni rregull më 1 Maj, por të gjitha këto tronditje do ti përballoni me situata të pakëndshme dhe të vështira.Por ju nuk kenipse të keni frikë!Jupiteri ka fjalën e fundit, duke sjellë frymëzim, bujari, besim dhe optimizëm në një situatë tjetër të patolerueshme që ju bën të mbyteni.Shijoni ato që keni në mendje!

E Premtja është dita juaj me fat!Ndoshta lajmi më i rëndësishëm i kësaj jave është se kemi një Hënë të re tek Demi të Shtunën, më 4 Maj bashkë me Uranin.Ky është një sesion pozitiv dhe i rëndësishëm që ju jep kohën që ju nevojitet për të redaktuar ndryshimet që kanë shkuar në rrugën e tyre.Hëna transmeton dritë nga Urani tek Demi tek Dielli gjithë ditën e Shtunë dhe ju mund të kuptoni dhe interpretoni gjithçka që ndryshon!Ndoshta, natyrisht, nuk keni idenë se çfarë do t'ju sjellë e ardhmja, por gjërat kanë shkuar në rrugën e tyre. Ky muaj është i mirë për të eksperimentuar dhe duke ecur përpara, pasi të tejkalonifrikën tuaj!

Marsitek Binjakët është në kundërshtim me Jupiterin retrospektiv të Dielën dhe asgjë nuk ju kënaq. Mos lejoni që lakmia të prishë disponimin tuaj tani!Përveç kësaj, ndryshimet që dëshironi të ndodhin nuk do të jenë një natë, apo jo?

 

Shiko gjithashtu