https://www.astrologu.al/sq/parashikimi-javor

08/04/2019 to 14/04/2019

Parashikimet javore  08/04/19 - 14/04/19

 

Jupiteri, Afërdita, Merkuri dhe Dielli krijojnë një javë të mbushur. Jupiteri kthehet retrospektiv, ndërkohë Afërdita, Merkuri dhe Dielli formojnë pikëpampje të forta me Jupiterin, Saturnin, Neptunin, Plutonin dhe Lidhjet dhe gjithçka me rotacion shumë të shpejtë!Prilli është një muaj i fortë. Rrëmujë e planetit këtë javë dhe qielli është i errët ...Marrëdhëniet në qendër!Jupiteri ështëtek Shigjetari të Mërkurën dhe bota jonë do të plotësojë premtimet dhe pritjet! Ju keni akoma disa muaj para jush për të nxjerrë planet tuaja, për të thelluar qëllimet tuaja dhe për të bërë disa ndryshime në shkallë të gjerë për të bërë ëndrrat tuaja të bëhen realitet.Por nuk është koha për veprim.Do të prisni deri në 12 Gusht, kur Jupiteri rihyn në një rrugë për të zbatuar planet tuaja.Marrëdhëniet janë në qendër, pasi Afërdita tek Peshqit takon Neptunin-Saturnin gjashtëkëndësh, si dhe Plutonin tek Bricjapi.Është koha të uleni në tryezën e negociatave dhe të kërkoni disa gjëra.Afërdita dhe Neptuni mbushin zemrën me një mjegull rozë të Mërkurën. Por, Saturni vjen në një gjashtëkëndësh me Afërditën të Premten dhe do të jeni në gjendje të merreni me çështjet e zemrës.Falë Plutonit gjatë fundjavës, emocionet thellësisht përmbytin botën tuaj të brendshme - ndoshta shumë thellë për t'i trajtuar ato.Janëgjëra që kanë të bëjnë me të kaluarën?E vetmja gjë e sigurt është se ngjarjet do të kenë një ndjenjë karmike!Dielli dhe Hëna janë gjithashtu të lidhura me Saturnin binjak - Plutoni këtë javë, si dhe lidhjet e Hënës, ju çojnë përpara një udhëkryqi të madh.E ardhmja juaj po thërret! Cilën rrugë do të zgjidhni? Jeni gati të largoni të kaluarën?A keni guximin të merrni përgjegjësinë për dështimet tuaja?Ose sukseset tuaja.Të bëni të drejtën.Kjo është koha për të vepruar me dinjitet dhe pjekuri.Por nuk mund të bllokoheni në një histori që nuk ju përshtatet. Ju duhet të qëndroni në këmbët tuaja! Dhe gjithashtu duhet të shihni nevojat tuaja dhe njerëzit që varen nga ju.Për të gjitha këto çështje, Hëna tek Gaforrja të Enjten punon për t'ju lehtësuar, duke ju kërkuar që të merrni vendime në një klimë qetësie.Është një javë me negociata intensive, dëshira intensive dhe të dhëna karmike. Dhe në gjithë këtë, Merkuri i cili ende nuk është në të mirën e vet, ka shumë në çantën e tij!Lidhet me Plutonin dhe Jupiterin ju nxitin që të përshpejtoni! Ju ndiheni sikur jeni në një mjedis të paeksploruar.Dhe prekni disa tema të vërteta - madje edhe tabu - çështje.Hapni kanalet e komunikimit!Çështja kryesore është të mësoni dhe të dëgjoni pafajësinë e një fëmije.Me lidhjet e Hënës me Bricjapin dhe Gaforres, është më mirë të hiqni krenarinë dhe të merrni një qasje më të butë dhe më të kujdesshme.Për këtë atmosferë shtypëse, katastrofike që thjesht refuzon të largohet nga jeta juaj, Prilli do t'i japë atij një goditje të fuqishme.

Shiko gjithashtu