Horoskopi Kinez viti 2021: Viti i Buallit Metalik

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Horoskopi Kinez viti 2021: Viti i Buallit Metalik

Një vit pune shumë të fortë dhe lëvizjesh të vendosura

Viti i Ri Kinez bie për 2021 në 12 Shkurt, duke na prezantuar me vitin e buallit të bardhë, një vit që do të mbarojë më 30 Janar 2022. Elementi metalik i 2021 është i energjisë Yin dhe merr shkopin nga miu metalik, i cili hapi një cikël të ri 12-vjeçar në 2020.

Bualli është shenja e dytë e zodiakut kinez pas Miut dhe si shenjë e zodiakut përfaqëson forcën përmes bindjes, paqes dhe qetësisë, integritetit dhe zellit. Viti që vjen do të kërkojë nga ne besim dhe përkushtim, punë të palodhur, vendosmëri, besim në pikat tona të forta dhe disiplinën.

Në astrologjinë tradicionale kineze, bualli metalik është një shenjë e drejtësisë, moralit, sjelljes së mirë, patriarkatit, strukturës dhe rendit, respektit për të tjerët, punës së palodhur dhe vendosmërisë. Eshtë një besim i zakonshëm midis kinezëve që me Buallin metalik që bekon vitin, fryma mbizotëron mbi zemrën, logjikën e emocioneve. Hindut besojnë se kau përfaqëson prosperitet dhe shoqërohet gjithashtu me adhurimin e Brahmanëve. Me sakrificën e tij si ofertë ata kërkojnë të mbajnë rregullin e kësaj bote.

Në vetëdijen e kinezishtes tradicionale është e domosdoshme të kesh sukses në planet që zgjedh të zbatosh. Dhe kur bualli vendos një qëllim, ai nuk do të heqë dorë derisa të ketë sukses. Ai është një udhëheqës i natyrshëm që mund të bëjë shumë përpjekje për të përmbushur atë që kërkon. Dhe ai e bën të qartë gjatë gjithë qëndrimit të tij se ai është udhëheqësi, modeli. Bualli është gjithashtu sinonim i prodhimit bujqësor dhe muaji i tij është janari.

Veprimet e një bualli metali një vjeçar promovojnë stabilitetin, ekuilibrin dhe prosperitetin e planeve afatshkurtra. Do të jetë jashtëzakonisht e rëndësishme të planifikoni veprimet tuaja me shumë kujdes para se të filloni ndonjë gjë në 2021, në mënyrë që të mos bëni lëvizje të gabuara me hapat e parë, të cilat do të dënojnë një përpjekje që nga fillimi. Bualli është një kafshë e besueshme dhe e qëndrueshme që mund të mbështetet në çdo kohë. Kjo është arsyeja pse 2021 është një vit sinonim i punës së palodhur, vendosmërisë, forcës dhe qëndresës, një vit në të cilin mund të arrini atë që kërkoni në jetë. Bualli garanton gjithashtu një performancë të shkëlqyeshme financiare në përpjekjet tuaja gjatë vitit 2021, një vit që mund të sjellë rritje të fitimeve dhe prosperitetit material.

Ju nuk duhet të mbingarkoheni dhe zhgënjeheni nga e kaluara juaj, ndoshta përvoja fatkeqe, sepse me të vërtetë keni potencialin për të arritur diçka të shkëlqyer në jetë. Dhe këtë vit do të jeni në gjendje t’i vërtetoni vetes dhe atyre përreth jush se keni aftësinë për të zbatuar gjithçka që vendosni në mendjen tuaj.

 

Metal Yin për 2021

Bazuar në interpretimin e astrologjisë tradicionale dhe Feng Shui, metali është një material që simbolizon qëndrueshmërinë, qëndrueshmërinë, rezistencën dhe përkushtimin. Ai gjithashtu tregon punën e palodhur dhe vendosmërinë, si dhe kontributin e individit në shoqëri. Elementi Yin është i lidhur astrologjikisht me planetin Afërditë në astrologjinë perëndimore, sezoni i tij është vjeshta, sjell thatësirë ​​dhe simbolizon perëndimin. Ngjyra e saj është e bardhë, rregullon aromat dhe shijet pikante dhe në lidhje me trupin e njeriut, është e lidhur me mushkëritë.

 

Ngjyrat Feng Shui për 2021

Ngjyrat me fat për 2021 janë jeshile dhe e kuqe. Këto dy ngjyra ekuilibrojnë energjitë e pesë elementeve të horoskopit kinez sipas kozmologjisë Lindore dhe Feng Shui. E gjelbra përfaqëson elementin e drurit, ndërsa e kuqja përfaqëson elementin e zjarrit. Ju mund ta rrisni fatin tuaj duke përdorur pajisje shtesë ose zbukurime që përmbajnë këto dy ngjyra.

 

Shëndeti për vitin 2021

Viti Kinez i Buallit Metalik thekson se në vitin 2021 ekspozimi ynë i rregullt në ajër të pastër dhe aksesi ynë në ujë të pastër do të jenë jashtëzakonisht të rëndësishme për shëndetin tonë. Kombinimi i metalit me Yin rregullon mushkëritë dhe është me rëndësi të madhe për të mbrojtur sistemin e frymëmarrjes nga infeksionet.

 

Profesioni dhe financat për 2021

Për vitin 2021, parashikohet që ata që punojnë shumë dhe me vendosmëri do të shpërblehen për përpjekjet e tyre. Dembelët nuk pritet të favorizohen nga perëndesha e fatit, sepse çfarëdo që të bëjnë, me gjysmën e zemrës nuk do të ketë një rezultat thelbësor. Rekomandohet të jeni krijues, praktik, të përdorni talentet dhe aftësitë tuaja për të qenë në gjendje të përparoni karrierën tuaj.

 

Cështjet Sociale dhe Emocionale për 2021

Në 2021 ju duhet të jeni në dispozicion për familjen dhe miqtë tuaj në kuptimin e gjerë. Shenja e Buallit vlerëson faktin që familja është një faktor i rëndësishëm në jetën e dikujt. Një nga përparësitë tuaja kryesore duhet të jetë sigurimi i arsimimit të pasardhësve tuaj me fonde të pandërprera, pa marrë parasysh sa e vështirë është situata financiare me të cilën po përballeni. Sepse familja është mbi të gjitha, sipas vlerave konservatore të shenjës së Buallit të paktën. Njerëzit e martuar mund të kenë nevojë të marrin në konsideratë zgjerimin e familjes së tyre, pasi Buffalo pëlqen të lindë pasardhës, meshkuj ose femra, pa diskriminim.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu