Hëna në lëvizjet boshe: Tetor 2018

07/10/2018

Të gjitha ditët dhe kohët kur Hëna është në lëvizje të lire

Hëna rrotullohet plotësisht rreth Tokës për rreth 28 ditë dhe mbetet rreth dy ditë e gjysmë në secilën prej dymbëdhjetë shenjat. Periudha në të cilën ne themi se Hëna është në lëvizje të lirë fillon nga koha kur Hëna ende nuk ka lënë shenjën por ajo ka për të bërë dhe një aspekt te fundit  më një planet dhe I cili mbaron kur Hëna kalon në shenjën e ardhshme.

Hëna është një tregues i instinktit dhe intuitës. Pra, kur Hëna është në lëvizje të lirë, rrjedha e energjisë në dispozicion duket se ngadalësohet dhe intuita jonë është përkohësisht e penguar. Gjatë lëvizjes se lirë është e vështirë që të jeni realist dhe të kuptoni gjërat siç në të vërtetë janë, ndërkohë keni tendencën të ndihen paksa pasiv dhe të hutuar dhe nuk mund të përqëndroni energjinë tuaj në diçka konkrete.

Fenomeni mund të zgjasë nga disa minuta deri në dy ditë dhe I prek të gjithë. Statistikisht, në një javë pune, kjo periudhë ze 8 përqind të kohës. Sigurisht kjo nuk është e mundur për të lënë punët tuaja çdo here që  Hëna në lëvizje të lirë, por duke e ditur saktësisht se kur është kjo periudhë ju ndihmon të kuptoni më mirë se çfarë po ndodh dhe të menaxhoni më mirë vështirësit ose problemet që mund të lindin.

Zakonisht njerëzit që janë të lindur , kur Hëna është në lëvizje të lirë nuk prekën aq shumë nga fenomen.

Kur Hëna është në lëvizje të lire,na jep përgjigje se ‘asgjë nuk do të ndodhi’ ‘(kjo mund të jetë pozitive ose negative në varësi të situates). Në përgjithësi, kur Hëna është në lëvizje të lire atëherë gjërat lëvizin disi ngadalë dhe asgjë domethënëse nuk është realizohet, veçanërisht në rastet që kanë të  bëjnë me lëvizje mbi tema që ju interesojnë dhe ku presni të shihni disa rezultate.

Mund të jetë një kohë e këndshme ndryshe, por nuk sjell rezultate praktike dhe përgjigje. Nuk është se gjërat do të shkojnë keq, por shumicën e kohës gjerat nuk shkojnë siç është planifikuar ose siç e keni imagjinuar dhe deshiruar.

Gjatë Hënës në lëvizje të lirë nuk favorizohen:

 Projektet të mëdhaja (ato nuk do të përfundojnë ose do të keni një rezultat tjetër nga ai që ju prisnit).

⇓ Idetë të reja (frymëzimet gjatë boshllëkut zakonisht nuk janë të mira).

⇓ Blerjet e mallrave të rëndësishme ose të vlefshme (dorëzimi do të vonohet, produkti do të jetë i dëmtuar ose për ndonjë arsye do ju duhet ta ktheni atë).

⇓ Fillimet e reja (gjërat që kani filluar në këtë fazë të Hënës nuk do përfundojnë ose është tepër vonë për ti përfunduar).

⇓ Njohuri të reja nuk zgjatin shumë dhe komunikimi me persona të rinj mund të ketë kuptim dhe përmbajtje krejtësisht ndryshe nga ajo që ju prisni).

⇓ Puna që kërkon përqendrim.

 Mos organizoni një takim të rëndësishëm në rrugën e zbrazët ( ka gjasa të shtyhet ose të anulohet për më vonë).

Gjatë mungesës së hënës, favorizohen si më poshtë:

 Punë rutinore.

⇑ Meditimi.

⇑ Ndalimi i një zakoni të keq.

⇑ Angazhimi në procese krijuese – hobi.

 Pastrimi i shtëpisë.

⇑ Ushtrimi.

 Relaksimi.

Hëna në lëvizjet boshe: Tetor 2018

Nga 01.10.2018 06:18 – 01.10.2018 20:00  Hëna kalon tek ➜  Gaforrja  

Nga 03.10.2018 10:33 – 04.10.2018 00:02  Hëna kalon tek ➜ Luani

Nga 05.10.2018 13:34 – 06.10.2018 01:19  Hëna kalon tek ➜Virgjëresha 

Nga 07.10.2018 16:03 – 08.10.2018 03:10  Hëna kalon tek ➜Peshorja

Nga 09.10.2018 10:50 – 10.10.2018 06:09  Hëna kalon tek ➜ Akrepi  

Nga 12.10.2018 01:12– 12.10.2018 11:53 Hëna kalon tek ➜ Shigjetari 

Nga 14.10.2018 02:58 – 14.10.2018 21:17  Hëna kalon tek ➜Bricjapi 

Nga 17.10.2018 00:09 – 17.10.2018 09:36  Hëna kalon tek ➜Ujori

Nga 19.10.2018 14:27 – 19.10.2018 22:20  Hëna kalon tek ➜ Peshqit 

Nga 22.10.2018 01:47 – 22.10.2018 08:58  Hëna kalon tek ➜Dashi

από 23.10.2018 20:18 – 24.10.2018 16:33  Hëna kalon tek ➜Demi 

Nga 26.10.2018 16:49 – 26.10.2018 21:41  Hëna kalon tek ➜Binjakët 

Nga 28.10.2018 05:37 – 29.10.2018 00:27  Hëna kalon tek ➜ Gaforrja  

Nga 31.10.2018 03:31 – 31.10.2018 03:42  Hëna kalon tek ➜Luani

Shiko gjithashtu