Hëna e Re në Peshore

Eja të bëhemi cift!

Më 16 tetor 2020 në orën 21:30 zhvillohet Hëna e Re në shenjën e Peshores, duke sjellë një fillim të ri në marrëdhëniet tona ndërpersonale. Me Hënën e Re në Peshore, ne jemi të interesuar të kemi marrëdhënie më të ekuilibruara dhe na është dhënë mundësia të forcojmë marrëdhëniet tona. Gjatë kësaj kohe ne do të përfitojmë nga marrëdhëniet tona me të tjerët në përgjithësi, dhe jo vetëm ato romantike.

Ftohemi të pranojmë veçantinë dhe ndryshimet e personit tjetër dhe duam harmoni dhe ekuilibër, ndërsa reagimet tona ndaj të tjerëve janë më të buta. Tani mund të bëjmë një fillim të ri në të gjitha marrëdhëniet tona, duke përfshirë martesën, marrëdhëniet serioze romantike, marrëdhëniet e biznesit ose miqtë e ngushtë. Por, për të pasur marrëdhënie të shëndetshme, është shumë e rëndësishme të kesh vetë-dije! Së pari ne duhet të kemi një pasqyrë të qartë se kush jemi dhe çfarë duam në lidhje me personin tjetër ose nënjë situatë shoqërore.

Nëse duam të përshtatemi me të tjerët, siç ndodh zakonisht, është e rëndësishme të dimë se çfarë mund të ofrojmë dhe të marrim.Ky është një moment kur përpiqemi të korrigjojmë ose të lëmë marrëdhënie që nuk na japin kënaqësi. Ne mësojmë të jemi diplomatë dhe të sjellshëm me të tjerët në situata të vështira dhe të punojmë mirë.

Me Hënën e Re në shenjën e marrëdhënieve, ne jemi në gjendje të ndajmë gjërat me "Të tjerët" të rëndësishëm të jetës tonë, të bëjmë kompromise dhe lëshime për hir të "së bashku", të përpiqemi të zëmë vendin e tjetrit për ta kuptuar atë, të gjesh zgjidhje të përbashkëta dhe të ndërsjella, të jesh i sjellshëm dhe i drejtë, të duash dhe të duhemi që nga fillimi…

 

Hëna e Re në Peshore dhe parashikimet për 12 shenjat e zodiakut

 

DASHI

Hëna e Re që zhvillohet përballë shenjës tuaj të zodiakut, sjell marrëdhëniet "një për një" në plan të parë. Pavarësisht nëse flasim për partnerin tuaj ose për një prej kolegëve tuaj, është e sigurt që në ditët në vijim do të ftoheni për të trajtuar të tjerët si të barabartë, pa tendencën e konkurrencës dhe tensionit. Kjo mund të vijë me iniciativën tuaj, për shkak të disa zhvillimeve në jetën tuaj personale / profesionale ose mund të vijë "nga jashtë", dmth nga një person që do t'ju vendosë në procesin e kompromisit, tërheqjes dhe përparësisë të fjalës " ne ".

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të shtatë, marrëdhëniet, një dashuri e re ose bashkëpunime të reja ose miqësi të reja vijnë në jetën tuaj, për t'ju ofruar harmoni dhe bashkëpunim të duhur.Ju jeni shumë i shoqërueshëm dhe bashkëpunues dhe kjo sjell disa njerëz afër jush që ju ndihmojnë të arrini qëllimet tuaja afatgjata. Nëse jeni beqar, dikush që do takoni ju jep një marrëdhënie të qëndrueshme, besim dhe shoqëri. Nëse jeni në një lidhje, ndieni se ekziston një lidhje e fortë emocionale me partnerin tuaj gjëqë e mban gjallë marrëdhënien tuaj.Kompromisi dhe bashkëpunimi juaj ju ndihmojnë për të diskutuar dhe zgjidhur mosmarrëveshjet e gjata me të dashurin tuaj që ekzistonin tashmë midis jush.

 

DEMI

Hëna e Re në shenjën e Peshores ndikon në fushën tuaj profesionale dhe, në përgjithësi, në jetën tuaj të përditshme. Në ditët në vijim mund të hyni në një partneritet të ri, të merreni me detajet e një projekti, të vendosni vendin e punës në pritje ose të ndjeheni të dobishëm, duke marrë iniciativa që lehtësojnë partnerët tuaj. Gjithashtu, kjo është një mundësi e shkëlqyeshme për tu përqëndruar në gjendjen tuaj fizike, për të filluar një dietë më të shëndetshme ose një aktivitet që do të ushtrojë trupin tuaj, dhe për të zbukuruar veten brenda dhe jashtë.

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të gjashtë, të punës dhe shëndetit, ju keni prirjen bashkëpunuese për të zgjidhur disa probleme në punën tuaj ose për t'u përballur me ndonjë problem të shëndetit tuaj. Me sjelljen tuaj të qetë dhe të sjellshme, ju bashkoni bashkëpunëtorët tuaj që ju ndihmojnë me një detyrë dhe bëni përmirësime në sistemin tuaj të punës, ndërsa kuptoni se çfarë funksionon dhe çfarë jo. Ju jeni në humor të mirë për t'i ofruar shërbim shoqërisë dhe përgjithësisht jeni të gatshëm të ndihmoni të tjerët të jetojnë një jetë më të lumtur.Ju gjithashtu mund të ndryshoni orarin në jetën tuaj të përditshme dhe të kryeni detyrimet tuaja më lehtë.

 

BINJAKET

Hëna e Re zhvillohet brenda shtëpisë tuaj të 5-të diellore, e cila simbolizon besimin tuaj, krijimtarinë tuaj dhe fëmijën që fshihni brenda. Gjatë ndikimit të saj, nevoja juaj për vetë-shprehje dhe ekstroversion do të stimulohet, do të dëshironi të takoni njerëz të rinj, të cilët do të rikthejnë entuziazmin tuaj për punën dhe marrëdhëniet, ndërsa në të njëjtën kohë do të vini re një humor më romantik dhe më të gjallë që del nga ju. Pasioni juaj për jetën, besimi në veten tuaj dhe pikat tuaja të forta dhe etja për dashuri, janë disa nga gjërat që do të zgjojnë hënën tuaj të re romantike.

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të pestë erotike, fillon një lidhje e re dashurie dhe ju jep sensualitet dhe stabilitet për të ardhmen.Nëse jeni të fejuar, jeni më bashkëpunues dhe kompromentues me të dashurin tuaj, keni një humor të lumtur që ju ndihmon të afroheni me njëri-tjetrin, të jepni dhe të merrni dashuri.Ju jetoni dashuri dhe romancë, argëtoheni dhe jeni në humor për parathënie, keni bashkëpunim më të mirë me fëmijët tuaj.Hëna gjithashtu sjell në pah krijimtarinë tuaj, forcimin e besimit me të dashurit tuaj dhe ju gjeni kënaqësi tek bukuria dhe spontaniteti.Çdo punë krijuese inkurajohet, pasi tani keni aftësi të shfaqni kreativitetin dhe talentet tuaja.

 

GAFORRJA

Me këtë Hënë të Re në shenjën e Peshores, duket se do të kërkoni mënyra për të rikthyer ndjenjën e sigurisë emocionale që është aq e nevojshme për ju. Në ditët kur ndikimi i saj zgjat, ju mund të dëshironi të merreni me të kaluarën tuaj, trungun tuaj familjar ose rrënjët tuaja, të përqendroheni në marrëdhëniet, duke zbuluar sesa të njohur ose jo ndiheni në to, por gjithashtu vini në kontaktoni me nevojat tuaja personale. Në të njëjtën kohë, shtëpia juaj do të jetë një përparësi, ose përmes disa ndryshimeve që do të dëshironi të bëni në hapësirën tuaj ose duke kaluar kohë me të dashurit tuaj.

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të katërt, në shtëpi dhe në familje, ju gjeni qetësi dhe qetësi në shtëpinë tuaj dhe afër të dashurve tuaj, ju keni ndihmën e atyre përreth jush për të lehtësuar barrën e rëndë emocionale të së kaluarës. Pastrohuni nga njerëzit që po shkaktojnë dhimbje në shpirtin tuaj dhe kërkoni të jeni me ata që ndiheni të sigurt dhe të besuar.Tani jeni më të interesuar për familjen tuaj dhe paraardhësit tuaj, ju i kushtoni më shumë vëmendje traditave dhe rrënjëve tuaja.Ju gjithashtu mund të zgjidhni disa çështje të pasurive të patundshme që ju shqetësojnë për një kohë të gjatë ose mund të ketë disa ndryshime në shtëpinë tuaj, ose duke ristrukturuar hapësirën tuaj personale, ose duke blerë ose shitur pasuri të paluajtshme.

 

LUANI

Shtëpia juaj e tretë diellore, e ndikuar nga Hëna e Re, ka të bëjë me talentin tuaj të komunikimit, takimet dhe kontaktet që ndodhin në jetën tuaj të përditshme, lëvizjet tuaja dhe mënyrën e përdorimit të mendjes tuaj. Ky moment është një mundësi e shkëlqyeshme për të zgjeruar njohuritë tuaja në një lëndë të re, për tu ndjerë rehat mes njerëzve përreth jush dhe për të pasur një dialog të shëndetshëm dhe konstruktiv me partnerin tuaj ose njerëzit me të cilët punoni. Gjithashtu, ju mund të organizoni detyrimet tuaja ditore, pa ndjerë presion ose stres.

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të tretë komunikuese, ju jeni më të sjellshëm dhe më të pranueshëm në bisedat tuaja, gjeni mënyra për të komunikuar më mirë me të tjerët.Mblidhni informacione të rëndësishme, merrni lajme të shumëpritura, mbase edhe bëni një fjalim publik ose thjesht regjistroni mendimet dhe mendimet tuaja në rrjetet sociale.Ju mund të filloni diçka në lidhje me intelektin ose një blog ose një faqe në bashkëpunim me të tjerët. Keni një humor të lumtur dhe të gjallë, humori dhe shakatë ju sjellin miq të rinj apo edhe një marrëdhënie apo bashkëpunim të ri. Hëna rinovon të gjitha marrëdhëniet tuaja, gjithçka rreth jush duket e qetë dhe pozitive.

 

VIRGJERESHA

Ajo që do të shqetësojë më shumë me Hënën e Re në shenjën e Peshores, është sa e sigurt ndiheni me atë që keni pushtuar deri më tani. Këto ditë do të merrni një nxitje për të parë qartë gjërat që janë të vlefshme për ju, për të rregulluar situatën tuaj financiare dhe për të vendosur qëllime realiste në lidhje me të ardhurat tuaja. Në të njëjtën kohë, ju mund të dëshironi të zbuloni mënyra për të kënaqur pesë shqisat tuaja, duke i lejuar vetes kënaqësi të vogla.

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të dytë, e parave, tendencat tuaja luksoze vijnë në pah dhe ju kërkoni mënyra për të rregulluar situatën tuaj financiare. Tani siguria juaj financiare dhe stabiliteti financiar janë shumë të rëndësishme për ju, ju mund të zbuloni një burim të ardhurash, të investoni në diçka fitimprurëse ose të bëni një partneritet të ri, fitimprurës. Mblidhni shumë njerëz në shtëpinë tuaj ose thjesht bëjeni atë më të lumtur dhe më të rehatshme duke e zbukuruar me gjëra të bukura. Ju keni vetëvlerësim të lartë dhe jeni me njerëz që harmonizohen me sistemin tuaj të vlerës.Bëni tani gjithçka që duhet për t'ju ofruar stabilitet, paqe të brendshme dhe jeni me këmbë në tokë, duke lënë mënjanë kërkesat tuaja.

 

PESHORJA

Hëna e Re në shenjën tuaj të zodiakut do t'ju ndihmojë të "rishpikni" veten. Bashkëpunimet tuaja dhe veçanërisht marrëdhëniet tuaja të dashurisë, do të jenë fushat më të rëndësishme, përmes të cilave do të doni të evoluoni dhe të bëni një fillim të ri. Konceptet e kompromisit, kompromisit dhe ndarjes nuk janë të huaja për ju, por me këtë hënë të re ato do të forcohen ndjeshëm, ose për shkak të një vendimi që merrni në lidhje me marrëdhënien tuaj, ose për shkak të një partneriteti të ri, i cili kërkon që ju të reklamoni të gjitha këto karakteristikat tuaja. Në ditët në vijim, hapni antenat tuaja, për të mirëpritur çdo gjë të re që hyn në jetën tuaj

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të parë, të personalitetit tuaj, ju keni forcën dhe guximin për të rinovuar jetën tuaj në një nivel profesional, erotik dhe shoqëror. Ju keni një vizion të ri për jetën tuaj, promovoni veten dhe keni takime të rëndësishme me njerëzit, të cilat ju ofrojnë stabilitet dhe bashkëpunim të mirë. Ju keni kryesimin në gjithçka që bëni, personaliteti juaj mbresëlënës dhe i sjellshëm sjell njerëz pranë jush, të cilët janë të gatshëm të kontribuojnë pozitivisht në qëllimet tuaja.Ju keni personalitetin tuaj unik dhe prania juaj pozitive konfirmohet nga të tjerët.Ajo që duhet të merrni seriozisht është të luftoni së pari për nevojat tuaja dhe më pas për të tjerët.

 

AKREPI

Hëna e Re që zhvillohet në shenjën e Peshores dhe në shtëpinë tuaj të 12-të diellore, do t'ju krijojë një gjendje shpirtërore për të lënë disa gjëra pas dhe për të rimbushur bateritë. Marrëdhëniet tuaja ndërpersonale do të jenë rasti për të bërë një gërmim të brendshëm, në mënyrë që të kërkoni arsyet, ankthet ose fobitë që ju pengojnë t'i zhvilloni ato. Në të njëjtën kohë, do të dëshironi të kaloni momente relaksi, të merreni me çështje më shpirtërore që do t'ju rinojnë mendërisht, por edhe të dëgjoni nevojat dhe problemet e njerëzve për të cilët jeni të interesuar, duke i parë ata me simpati, solidaritet dhe një gjendje të mirëkuptimit.

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore, ju bini në kontakt me thellësitë e shpirtit tuaj, ju kërkoni brenda vetes, në botën tuaj të brendshme për përgjigjet e përvojave të caktuara negative të së kaluarës. Tani po kërkoni vetminë tuaj, në mënyrë që të rimbushni bateritë dhe të ndjeni paqe në shpirtin tuaj, vendosni në rregull disa çështje që ju shqetësojnë në mënyrë të pavetëdijshme psikologjikisht.Hëna ju ndihmon të përpunoni këto çështje negative, të shëroni plagët e së kaluarës dhe të liroheni.Kushtojini vëmendjen e duhur mesazheve që universi ju dërgon, përmes ëndrrave ose rastësive, por edhe intuitës suaj të lindur, e cila tani do të rritet; ato do t'ju çojnë në vendimet e duhura.

 

SHIGJETARI

Hëna e Re në Peshore do të sjellë në plan të parë kontaktet tuaja shoqërore. Në ditët në vijim është e mundur të bëni disa njohje të reja, të cilat do të favorizojnë imazhin tuaj shoqëror dhe zhvillimin tuaj profesional, ndërsa në të njëjtën kohë mund të vendosni të bashkoheni në një ekip me qëllime dhe orientim të përbashkët. Gjithashtu, kjo është një kohë e shkëlqyeshme për të vendosur disa qëllime të reja dhe për të gjetur ëndrra të reja, të cilat do të rrisin vetëbesimin tuaj dhe do t'i japin një vizion të ri jetës suaj.

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë, të ekipeve dhe miqësisë, ju keni një humor të lumtur dhe bashkëpunues, shoqëroheni dhe krijoni vizione të reja për të ardhmen. Personaliteti juaj liberal dhe i pavarur del në pah dhe ju përfshiheni në njerëz dhe aktivitete që ju bëjnë të ndiheni mirë me veten tuaj, larg njerëzve që ju shtyjnë dhe ju kufizojnë.

Aleancat dhe miqësitë e reja profesionale, afatgjata, me të cilat keni ideale dhe vlera të përbashkëta, ju ndihmojnë në qëllimin e jetës suaj. Ju mund të bashkoheni në një grup të ri, duke transmetuar në të njëjtën gjatësi vale. Gjithashtu, promovoni idetë tuaja origjinale dhe të çuditshme në internet, ndërsa teknologjia ju ndihmon për ta bërë projektin tuaj të spikatur.

 

BRICJAPI

Hëna e Re në Peshore zhvillohet në një pikë kryesore në horoskopin tuaj, i cili simbolizon karrierën tuaj dhe imazhin tuaj publik. Në të ardhmen e afërt, ju mund të ftoheni të ndërmerrni një sipërmarrje të re në punën tuaj ose të pranoni një propozim profesional që do të ndryshojë pozicionin tuaj shoqëror. Timeshtë koha e duhur për të shpenzuar kohë se si e vendosni veten atje dhe si i "shisni" talentet tuaja, ndërsa në të njëjtën kohë mund të vendosni qëllime të reja që do t'ju çojnë një hap më tej. Përmes diskutimeve dhe negociatave me kolegët ose shefat, ju do të arrini shumë në ditët në vijim

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze, ju vendosni qëllime të reja në karrierën tuaj, të cilat ju çojnë drejt rritjes dhe përparimit.Ju keni një rol udhëheqës në punën tuaj, mirësjellja dhe diplomacia juaj ju ndihmojnë të zgjidhni çdo çështje negative që ekzistonte më parë me bashkëpunëtorët dhe punonjësit tuaj.Ju jeni jashtëzakonisht imagjinar, keni këmbëngulje dhe durim dhe vendosni rregull në kaos. Përdorimi i mirë i talenteve dhe aftësive tuaja do t'ju çojë në një pozicion të ri drejtues ose në një ndryshim në punën tuaj që ju sjell kënaqësi. Ju përqendroheni në aspiratat tuaja të karrierës dhe qëllimet afatgjata të karrierës suaj, keni sukses, hap një kapitull të ri për një jetë që është në përputhje me vlerat tuaja.

 

UJORI

Hëna e Re te Peshorja zgjon pjesën e vetes që kërkon të evoluojë dhe të eksplorojë jetën, përtej parëndësishme. Ju mund të mendoni se rutina e saj e përditshme dhe detyrimet nuk janë përparësi për momentin dhe se doni të kushtoni kohën tuaj për gjëra më të mëdha. Merrni me aktivitete që do të zgjerojnë horizontin tuaj dhe do të ndezin imagjinatën tuaj. Akoma, ju mund të vendosni të studioni diçka të re, të zhvilloni diplomën tuaj ekzistuese ose të ndiqni diçka që ju afron me veten tuaj të vërtetë.

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të nëntë shtrirëse dhe njohëse, ju doni të bëni një jetë aventureske, duke eksploruar vende dhe njerëz të rinj, duke kërkuar të renë, atë që do të ndryshojë rutinën tuaj dhe do të heqë mërzinë dhe mërzinë. A përqendroheni në zhvillimin tuaj personal përmes udhëtimeve dhe përvojave ndërkulturore, a ndiqni arsimin e lartë apo thjesht jeni kurioz të takoni njerëz që kanë një formim kulturor dhe shpirtëror krejt të ndryshëm nga tuaji? Ndiheni të sigurt për veten dhe atë që kërkoni në jetë, gjë që do t'ju ndihmojë të gjeni rrugën tuaj dhe të realizoni vizionet tuaja të mëdha. Nëse merreni me botime ose botime, do të favorizoheni.

 

PESHQIT

Shtëpia juaj e 8-të diellore duket se pranon ndikimin e Hënës së Re që ndodh në Peshoren, duke theksuar nevojën tuaj për t'u afruar me disa pjesë të fshehura të vetes, por edhe për ta vendosur partnerin tuaj në përparësi. Mënyra më e mirë për të kanalizuar energjinë e saj është përmes seksit, i cili përmban pasion dhe ju çon drejt pastrimit.Gjithashtu, ndikimi i kësaj hëne të re do t'ju ndihmojë të zgjidhni çështjet financiare ose të lidhni marrëveshje të reja financiare, interesante dhe premtuese.

Me Hënën e Re në shtëpinë tuaj të tetë transformuese, ju keni fuqinë dhe forcën për të ndryshuar jetën tuaj, duke hequr gjithçka dhe këdo që bllokon lumturinë tuaj dhe paqen e mendjes.Ju ndjeni një rilindje të shpirtit dhe rritje personale ndërsa zgjidhni problemet e së kaluarës me ndihmën e njerëzve që ju nxisin të shihni anën e errët të vetes.Por kujdes për luftën për pushtet dhe sovranitetin në përpjekjen tuaj për kontroll.Hëna gjithashtu ju ndihmon të rregulloni problemet tuaja financiare, të rregulloni borxhet me ndihmën e palëve të treta dhe të përmirësoni kursimet tuaja.

Shiko gjithashtu