Hëna e Re në Dash në 24 Mars 2020

Hëna e Re në Dash në 24 Mars 2020

Lëshohuni me zemër, eliminoni pasionet tuaja!

Në 24 Mars 2020 dhe ora 10:28, realizohet Hëna e re në shenjën e Dashit, e cila pritet të na sjellë në përpallje me veten dhe fuqitë tona. Fatmirësisht, pavarësisht vështirësive, shenja e Dashit favorizon ndërmarrjen e iniciativës dhe veprimit, ku shumicën e rasteve do të sjellë rezultate pozitive. Kështu, 15ditshin e ardhshëm, do ftohemi të bëjmë një fillim të ri, do të përjetojmë situata të reja dhe e vetmja gjë që duhet të bejmëështë të keni kujdes padurimin dhe nxitimin që mund të na dërgojnë në energji të gabuara.

“Vazhdojmë përpara” është mesazhi thelbësor I kësaj Hëne të re në Dash! E gjithë kjo energji e akumuluar në këtë shenjë të zjarrtë, ngjason si një.. reargues bërthamor, që do të ndikojë shumë në iniciativën për të vepruar dhe prodhuar veprat, pasi është dhe e vetmja që mund të bëhet në tilla kushte! Këtë moment është thjesht… humbje kohe për të hyrë në situatë pritjeje. Ajo c’farë mund të funksionojë në mënyrë konstruktive, është ngjarja se nëse nuk ekzistojnë në horizont rrugëdalje apo mundësi në cështje që na shqetësojnë, detyrohemi të krijojmë nga e para kushtet, që do të ndodhin në c’do zhvillim!

Sigurisht, kjo nuk është një histori e lehtë, ku me shtypjen e një butoni do të bëhen të gjitha në mënyrë magjike, por një luftë e vështirë dhe që merr kohë, që kalon brenda rrjetës së një përditshmërie të egër dhe në rrugëtim do të ekzistojnë tensione, shtyrje, por edhe lodhje… Por, ky rrugëtim është tashme një kalimshe!

Dhe si mund të jetë ndryshe, pasi asgjë nuk mund të bëhet pa sakrifikuar dicka që me shumë gjasa do detyrohemi ta mohojmë, për të dhënë zgjidhje thelbësore në cështje të tjera, më të rëndësishme!

Komunikimi nuk është ajo që do të ndihmojë apo do të mbështesë c’do vepër dhe madje, shpësh mund të funksionojë dhe si një pengesë. Mungesa e mirëkuptimit dhe ndihmës do të na bëjëtë ndihemi vetëm në “lojë”, por nga ana tjetër kjo është dicka që do të na bëjë të shikojmë fuqitë tona dh të mbështetemi në këmbët tona… Paterica dhe ndihma, fund!

Në thelb, në këtë fazë përballemi me vetë veten tonë dhe me të vërtetën që kemi të ruajtur në zemrën tonë. Sekreti është të ndjekim rrugën e saj, ajo do të ndricojë rrugëtimin dhe hapat tona, dhe ajo që do të armatosi me fuqi “unë”-n, për të ndjekur rrugëtimin e vetëm të tij. C’do gjë të “mbuluar” apo gënjeshtër do të orientojë dhe do të drejtojë në përfundime të gabuara!

Po përjetojmë tani ndjenja të fuqishme ne ambjentin tone me nje mënyrë të papritur dhe të sinqertë. Ky është momenti I përshtatshëm për të sjellë enthusiazmin prapa në jetën tonë dhe të projektojmë personalitetin tonë, me një mënyrë prototype dhe autentike, duke patur mundësinë për të krijuar një klimë pozitive në jetën tonë. Energjia e Dashit na mban në lëvizje dhe tërheq energji të gëzueshme në veten tonë. Kjo energji funksionon si magnet që tërheq fuqi vital brenda nesh. Ndërmarrim rreziqe dhe kundërshtojmë rreziqe, duke guxuar me enthusiazëm në jetë dhe duke lëvizur sit ë mos pranojmë të humbasim. Mundemi të themi dicka dikujt, që kurrë deri tani nuk e kishim guximim t’ja thonim. Gjithcka në jetë e ka një fillim. Nën reagimin e pushteteve të reja që na mundëson Hëna e Re në Dash, na jepet mundësia të fillojmë! Ky është momenti ku energjitë tona I bëjnë gjërat të ndodhin në një mënyrë pozitive.

Dashi na mëson të duam dhe të besojmë në veten tonë, duke vendosur themelin për të gjitha mendimet dhe energjitë tona. Eshtë momenti të ndërtojmë një fillim të ri, të mundemi të fitojmë frikën dhe të shkëputemi nga e kaluara, të larguar shpirtërisht nga ata që na ndryshin fuqinë e brëndshme dhe shpirtin tonë, duke provuar dicka të re.

Cilat shenja ndikohen më shumë nga Hëna e Re në Dash?

Të favorizuarit e Hënës së Re janë Dashët, Luanët dhe Shigjëtarër të dhjetditëshit të dytë, por dhe sa kanë horoskop apo planet personal në këto shenja, që krijojnë kushtë zhvillimi sa në jetën profesionale aq edhe në atë personale.

Por, dhe Binjakët dhe Ujorët janë nga ata që do të dalin të fituar nga ky rreth, duke kursyer praktikisht.

Vështirë kalojnë Peshoret, Gaforret dhe Bricjapët të dhjetditëshit të dytë, pasi do të kenë për tu përballur me cështje, që do duhet të përpiqen shumë për të dhënë zgjidhje thelbësore, që do ti mbështesin dhe do ti ndihmojnë thelbësisht.

Dashët, po kaloni një periudhë nervozizmi, tensioni ku do duhet të qetësoni impulsivitetin tuajs dhe të largoni egoizmin tuaj, duke zgjedhur ndenjen me persona shoqëror. Eshtë një periudhë ku mundeni të drejtoni lëvizjet tuaja direkte… Hëna e re e cila realizohet në 24 Mars në shenjën tuaj, bëhet fjalë për të ndezë një rradhë ndryshimesh dhe të japë një drejtim të ri në jetën tuaj. Kushtojini rëndësi synimeve tuaja, qartësoni se c’farë dëshironi për të ardhmen tuaj dhe filloni të materializoni ëndërrat tuaja një për një. Hëna e re ju jep aftësinë të lëvizni shpejtë dhe me rezultat, pavarësisht se do duhet të njihni rrezikun dhe të ndaloni aty ku duhet. Kini kujdes gjithashtumos humbisni enthusiazmin tuaj në dështimin e parë dhe të ndaloni përpjekjet. Në shumë prej jush Hëna e re mund t’ju sjelli ndryshime të paparashikueshme për të cilat nuk jeni të përgatitur, do duhet ama të pranoni , për të ndryshuar jetën tuaj drejt më të mirës.

Me Hënën e re në shtëpinë e saj, rinovoni veten tuaj dhe zbuloni dicka të re. provoni gjëra të reja pasi tani do jeni më të guximshëm dhe më të sigurtë. Flisni, menodhuni, veproni, dhe ëndërroni dicka të re, që ju enthusiazmoni dhe ju bën të ndiheni shkëlqyeshëm. Në të gjitha lidhjet tuaja, erotike, shoqërore apo profesionale, do të ekzistojnë ndryshime kreative. Nëvarësi me fuqinë e lidhjeve tuaja, do të ekzistojnë përshtatje, dakortësi apo kundërshtime. Hëna ju motivon ndryshime në mënyrën e jetës tuaj, për të jetuar më qetë apo ndoshta të mesoni të vendosni kufinj me ata që do mundeshin të përfitonin prej jush.

Demët, ndiheni të blokuar dhe stabil vecanërisht nëse keni lindur në dhjetditëshin e parë të shenjave të zodiakut tuaj, ku ndiheni se keni një barrë të rëndë dhe keni detyrim të plotë dhe kryesore për të ardhmen apo dhe për karrierën tuaj. Zbulimet e periudhës mund të dhëmbin apo t’ju zgjojnë figura të djeshmes, do jetë për të mirën tuaj. Demët e dhjetditëshit të dytë dhe të tretë, mundeni më lehtë t’i kundërpërgjigjeni provokimeve pasi nuk mungojnë dhe mundësitë në jetën tuaj sentimentale.

Hëna e re e cila do të realizohet në 24 Mars në shtëpinë tuaj të 12 diellore dhe synim ka të zgjojë ndërgjegjjen tuaj dhe t’ju shtyjë të gjeni brenda jush përgjigje në cështje që ju djegin. Brenda këtij kërkimim tuaj do merrni vendime të rëndësishme, të cilat do dëshironi ti materializoni, akoma dhe nëse ju krijohen frikëra dhe pasiguri. Nevoja juaj për shembull të gjeni një të interesuar, një shtëpi apo akoma dhe të shpërnguleni në një qytet tjetër, mund të ju krijojë frikën e të panjohurës, në thellësi ama e dini se hapi I parëështë dhe më I vështirë. Me Hënën e rë në shtëpinë tuaj të 12, do vini në kontakt me nënndërgjegjjen tuaj dhe kjo është e fshehur dhe misterioze. Ngjarje dalin në sipërfaqe, të cilat ju janë të panjohura në nivel nënndërgjegjshmërie. Ata që nuk kishit marrë parasysh prej kohësh dhë tani, më shumë se c’do herë tjetër, ëndërrat tuaja, imagjinata dhe drejtimi juaj I brendshëm ju shtyjnë t’i nxirrni për jashtë. Plagë të kaluarës që nuk ishin shëruar apo nuk ndjetë nevojën t’i kushtoni rëndësi, tani ju trokasin në derën e shpirtin tuaj dhe ju stimulojnë tu jepni rëndësi, për tu drejtuar në zhvillime.

Binjakët , do mundeni të pranoni një mbështetje ekonomike që do të funksionojë si qetësues në situata të dhimbshme që do kaloni. Shokër janë pranë jush (qoftë dhe virtualisht) pasi shoqëri të reja, dëshira të reja do lindin gradualisht!

Hëna e re që realizohet në Dash në 24 Mars është nga më pozitivet në shenjën tuaj të zodiakut. Do keni mundësinë të arrini shumë plane, falë guximit tuaj por edhe mbështetjes të shoqëve tuaj. Madje ndoshta disa persona që ju kishin bërë niet dicka, shfaqen papritmas dhe e mbajnë fjalën e tyre. Për më tepër, do keni mundësinë të bëni dhe njohje të reja, me të cilat do keni shumë interesa të përbashkëta. Pikëpamje të reja hapen dhe në fushën ekonomike, ku të ardhura të reja do të shtohen në arkën tuaj dhe do të përmirësojnë nivelin tuaj të jetesës.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të 11, do të bëni ndryshime rrënjësore për të patur pavarësinë tuaj. Një interesim I pazakontë do mund të shfaqej, I cili ju drejton drejt zhvillimit. Mundet tani të merrni pjesë në skuadra apo grupe apo mbledhje. Fuqia e shpikjes, origjinalitetit dhe vecanëtisë tuaj, ju hap horizonte të reja. E njihni tashme se cila është me e mira për të vepruar dhe ku do t’ju cojë, për të stimuluar të ardhmen që dëshironi të jetoni. Idetë tuaja origjinale do t’ju duken shumë të vlefshme dhe shoqë të rinj që do të bëni do t’ju frymëzojnë. Eshtë një periudhë e mirë kohore për gjetjen e kolegëve të rinj apo investuesve.

Gaforrja , jeni në tension, sepse ndjeni se e ardhmja, synimet tuaja dhe përpjekjet tuaja po bien në greminë. Gjithashtu, ndjeni se jeni më të pafat-ët e kohës, apo disa frikërat tuaja po dalin të vërteta apo po përjetoni ndjenja të kaluarës. Cështje që lidhen me rrugëtimin e punëve tuaja, ju shqetësojnë vecanërisht tasni. Rrugëdalja juaj është rrjetëzimi dhe kontaktet tuaja me persona që thelbësisht kanë një rol të rëndësishëm por edhe të vërtete në jetën tuaj.

Hëna e re në 24 Mars realizohet në fushën e karrierës tuaj dhe ju sjell në sipërfaqe cështje që lidhen me punën tuaj. Tani është momenti i përshtatshëm për të parë ndryshimet që doje të bëje dhe të filloni ti materializoni. Nëse madje deri tani nuk jeni plotësisht të kënaqur nga rrugëtimi tuaj, do ju duhet të përdorni disa risi, për të rritur klientelën tuaj. Ndoshta nevojitet të lodheni akoma pak më shumë dhe me siguri rezultatet nuk do të duken menjëherë. Do duhet ama të jeni të durueshëm, pasi në fund do tëshfajsoheni. Gaforret e papunë, kanë shumë mundësi të mëdha të gjejnë një punë të re brenda 15-ditëshit të ardhshëm.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të dhjetë, besimet dhe vlerat në punën tuaj do të bëhet të pranueshme dhe do keni një ndërgjegjësim të rritur të personave rreth jush. Të jeni të kujdesshëm, për sa I përket mënyrës që menaxhoni fuqinë tuaj, pasi gjithashtu dhe ndikimin që u ushtroni të tjerëve, pasi disa persona mund t’ju sjellin në pozitë të vështirë. C’farë ka ikur larg, ose përmes ndonjë humbjeje apo largimi, ose ndonjë mundësi e humbur, tani do të rishfaqet. Mund të zbuloni se ajo që nevojiteni është njohja e punës tuaj, është para jush dhe ju drejton në kreativitet.

Luanët , arrini me këtë hënë të re të rifitoni optimizmin tuaj, të zgjeroni njohuritë tuaja, të komunikoni idetë tuaja. Periudha mund të jetë e definitive dhe ankthi dhe shqetësimi për punën dhe situatat e zjarrta t’ju prekin, por mundeni lehtë këtë kohë të përfitoni nga mundësitë për njohje të reja, komunikime, rrjetësim por dhe të gjeni ide që do t’ju cbllokojnë. Lidhjet provohen në dhjetditëshin e parë.

Hëna e re në 24 Mars bëhet në një shtëpi favorizuese të horoskopit tuaj diellor dhe premton t’ju rrisë popullaritetin. 15- ditëshin e ardhshëm do keni mundësinë të takoheni me shumë persona, të njihni njerëz me eksperiencë dhe të zgjuar që do t’ju shtyjnë të ndërmerrni iniciativa dhe të përmirësoni jetën tuaj në fushë fushë. Studimet, udhëtimet jashtë vëndit, dhe lidhjet me persona nga shtete të tjera favorizohen vecanërisht këtë periudhë. Gjithashtu, shumë Luanë, do të programatizojnë martësën e tyre e cila do të ndikojë pozitivisht në rrugëtimin tuaj të ardhshëm. Në fund, sa keni për tu përballur me një cështje ligjore apo një gjyq, do të keni shumë rezultate favorizuese.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të nëntë, ndonjë person apo ndonjë lloj forme, të panjohura deri tani për ju, mund të lënë gjurmë në jetën tuaj. Vërsuljuni eksperiencave të reja dhe adventurave që ju japing lumturi. Eshtë koha të zgjeroni njohuritë tuaja me një udhëtim apo një filozofi të re të c’do lloji. Dëshironi të provoni vlerat dhe njohuritë tuaja, si dhe të mësoni. Eshtë momenti për të kontrolluar role të reja në jetë, të bëni një kapërcim shpirtëror, të gjeni paqjen. Kjo shtëpi ju aktivizon, gjithashtu, arritjet tuaja, kështu qëështë koha të vini synim përcjelljen e vetes tuaj më të mirë.

Virgjëresha , keni një shqetësim të madh për financat tuaja por edhe për shpenzimet që keni marrë përsipër. Kushtet në punë janë të kufizuara, presionuese, apo dhe të vdekura këtë periudhë që ju streson dhe ju rraskapit vecanërisht nëse bëni pjesë në dhjetditëshin e parë të shenjës tuaj të zodiakut. Ndjeni se dëshirat tuaja janë të bllokuara. Nuk ndalon ama dashuria, kontakti me fëmijët apo dhe angazhimi me artin tuaj të përbëjë një rrugëdaljë të këndshme (vecanërisht për Virgjëreshat e dhjetditëshit të dytë dhe të tretë).

Hëna e re e cila realizohet në 24 Mars në shtëpinë e tetë të horoskopit tuaj diellor do t’ju japë mundësinë të organizoni më mirë financat tuaja- kryesisht nëse vijnë nga kontributi në të ardhurat e të tjerëve- por dhe të menaxhoni më mirë borxhet tuaja. Nëse për shembull ju shqetëson shlyerja e një kredie, tani do të arrini rezultatin më të mirë, për të ndaluar t’ju pengojë. Sa Virgjëresha ndodheni në pritje për nxjerrjen e një diete apo një sistemimi siguracionesh, do të keni rezultate pozitive brenda 15-ditshit të ardhshëm. Të njëjtën peridhë konsiderohet mirë për të filluar një bashkëpunim të ri që do t’ju sjellë të ardhura të larta në të ardhmen. Në fund, nëse aspironi ribashkimin e një lidhje, tani mundeni t’ja arrini.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të tetë, disa persona apo situate do t’ju shndërrojnë dhe do t’ju presionojnë për të bërë disa ndryshime. Do t’i analizoni këto situate dhe nuk do të shihni sipërfaqësisht, gjë e cila do të sjellë ndryshimin tuaj. Të jeni më të guximshëm dhe semtimentalisht më të guximshëm, duke lënë mënjëanë frikën dhe dyshimet dhe e sigurta është se do t’ja dilni. Të pyesni veten tani në lidhje me rolin tuaj në lidhjet tuaja personale dhe si do t’i kapërceni problemet e të kaluarës. Bisedime në lidhje me paratë dhe burimet financiare të personave të tjerë apo cështje trashëgimie, vijnë në sipërfaqe.

Peshorja , I kushtot rëndësi këtë periudhë fushës së lidhjeve tuaja, zhvillimet e periudhës ama janë sikur po ju ngacmojnë disa plagë të djeshme vecanërisht nëse bëni pjesë në dhjetditëshin e parë të shenjës tuaj të zodiakut. Ftoheni të menaxhoni situatat e lidhjeve tuaja për të mundur të shkoni më poshtë. Mbështetja ekonomike dhe brenda familjes apo brenda shtëpisë tuaj, do ta keni ju të dhjetditëshit të tretë.

Atë që aspironi më shumë në jetën tuaj, është harmonia në të gjitha lidhjet tuaja të rëndësishme. Jeni mësuar të luftoni për të dhe të hapni rrugë kur është e nevojshme, për tëmos prishur balancat. Në këtë përpjekjen tuaj, tani keni aleat Hënën e re, e cila realizohet në 24 Mars në fushën e lidhjeve tuaja. Kështu, dy javët e ardhshme do keni mundesinë të fitoni një figurë më të mirë dhe të vazhdoni në ndryshime. Reagimi juaj mund të jetë me rezultate pozitive apo negative, por në c’do rast ndryshime që do të jenë do të jenë për të mirën tuaj.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të shtatë, do të jeni të karikuar sentimentalisht, pasi të gjitha lidhjet tuaja do të jenë të rënduara. Provokimi është kur ju vërsulen të tjerët të bëni mënjëanë. Kjo Hënë ju mëson artin e bashkëjetesës më shokë, kolegë dhe të dashurit tuaj, që mund t’ju provokojnë ashpër për të parë fuqitë tuaja reale. Nëse bisedoni një dashuri të re apo dëshironi një sipërmarrje të re, ndërtoni një listë të dëshirave tuaja, c’farë fiks kërkoni. Tani luftoni për arritjen e një qëllimi të përbashkët, ose me të dashurin tuaj, ose me kolegët.

Akrepat, po kaloni një hënë të re me shumë shqetësim për cështje që kanë lidhje me punën, rrjedhjen e përditshmërisë dhe të programit tuaj. Nuk mungon nervozizmi për qëndrueshmërinë e periudhës, pasi ju që keni lindur në dhjetditëshin e parë, ndiheni mjaft të mënjanuar por edhe me shumë detyra familjare nën shpinë. Lidhjet tuaja por edhe jeta juaj sentimentale mund të përbëjë këtë peridhë shkakun për buzëqeshje dhe ngrohtësi!

Hëna e re në Dash në 24 Mars, realizohet në fushën e shëndetit dhe të punës tuaj dhe ju jep mundësi për tu përmirësuar në këto fusha gjatë dy javëve të ardhshme. Tani do duhet të ulni ankthin dhe të përmirësoni situatën tuaj fizike, duke fuqizuar përditshmërinë tuaj më zgjidhje të zgjuara që do t’ju ndihmojnë. Për shëmbull, nëse filloni të hecni më shumë apo të përdorni shkallët në vënd të ashensorit, shpejtë do shihni rezultate pozitive. Për sa i përket punës tuaj, përmirësimi I lidhjeve tuaja me kolegë apo edhe me nj propozim profesional do t’ju sjellë humorin e mirë.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të shtatë, është njën peridhë kohore që karakterizohet nga dëshira juaj të sistemoni cështje që ju shqetësojnë. Do të angazhoheni sesi e konsumoni kohën tuaj dhe punën tuaj. Shëndeti juaj është tani rëndësia e jetës për mbarëvajtjen e një jetë, productive, harmonike, të balancuar dhe kënaqshme. Tani kuptoni se mënyra që konsumoni kohën tuaj ndikon në shëndetin tuaj fizik dhe mirëqënien. Hëna e re ju jep një ftesë për tu zgjuar për të gjetur më shumë paqe dhe balancë. Mundeni të pranoni një provokim në punën tuaj që do t’ju dërgojë në limitet tuaja.

Shigjetarët, keni një ndikim pozitiv nga kjo hënë vecanërisht ju që keni lindur në dhjetditëshin e parë të shenjës tuaj. Qëndroni kreativ, shijoni qoftë dhe këto caste brenda në shtëpi, bëni plane, pasi dashuria luan një rol kryesor! Një frymë të rëndësishme relaksimi do të marrin financat e ju Shigjetarëve të dhjetditëshit të tretë.

15- ditshi i ardhshëm do të jetë emocionues për ju, pasi Hëna e re e cila do të realizohet në Dash, në 24 Mars, do t’ju japë një ajër të ri në të gjitha planët tuaja. Kreativiteti juaj do tëndodhet në maja dhe ndoshta është momenti i përshtatshëm të parapërgatisni idetë tuaja. Sukses i madh pritet dhe në fushën sentimentale, dhe nëse jeni beqar/beqare, një njohje e papritur do t’ju ndikojë definitivisht rrugëtimin tuaj. Nëse keni tashmë një lidhje, ngjarje të papritura do t’ju shtyjnë ta zyrtarizoni.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të pestë, do tu tregoni të tjerëve sesa kreativ mund të jeni dhe do të shkëlqeni, duke promovuar talentat tuaja dhe duke arritur të bëni personat rreth jush të jenë të lumtur. Do t’ju rritet shkëlqimi juaj personal dhe do të zhvilloheni tani. Do merrni dashuri dhe gëzime nga partneri juaj, fëmijët dhe punët produktive. Do dëshironi të argëtoheni dhe të jetoni jetën deri në fund. Adhuroni flirtimin, kërcimin, ëndërrat, të krijoni dhe të shprehni gëzim dhe bukuri. Shpirti juaj kreativ ka më shumë rezonancë në botë.

Bricjapët, - protagonistët e vitit- ndodheni në një tension të brëndshëm, problematizoheni dhe kufizoheni ekonomikisht por edhe nëse ekzistojnë probleme të zjarrta në shtëpi dhe familje, që duhet ti menaxhoni me durim dhe jo me nerva, vecanërisht jut ë dhjetditëshit të parë. Bricjapët e dhjetditëshit të dytë dhe më shumë të tretit, mundeni të gjeni balancat tuaja dhe në ndiheni më mirë brenda një zhvillimi sentimental, nga thellimi i ndjenjave në lidhjen tuaj, apo akoma dhe me gëzimin brenda nga fëmijët tuaj.

Hëna e re e cila rea;lizohet në 24 Mars, aktivizon fushën e shtëpisë dhe familjes tuaj dhe në 15-ditshin e ardhshëm, pjesa më e madhe e enrgjisë tuaj, do të shkojë në këto fusha. Ndoshta do ndjeni nevojën të provoni disa plane të reja, të rimobiloni vëndin tuaj dhe të ndërmerrni iniciativa për të krijuar një ambjent më të mirë. Nëse ndjeni “të izoluar” në një ambjent që nuk ju kënaq, tani do merrni vendimin të ikni dhe të kërkoni njëmbulojë të re në të cilën do të jeni të pavarur dhe do mundeni të jeni më mirë. Në fund, nëse keni një lidhje të bukur, tani do të kuptoni se është momenti i përshtatshëm për të bashkëjetuar me partnerin tuaj.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të katërt, do keni tani mundësinë të mbullni atë hapësirën e brëndshme që ndjeni dhe të filloni një jetë të re. Do duhet te kuptoni se cfarëështë e nevojshme të lini pas situata apo persona që nuk ju janë më të vlefshëm në jetën tuaj apo për të ardhmen tuaj. Do të jeni më të vetëdijshëm për përpjekjet tuaja për ndryshim, duke kushtet e ndjenjave të vjetra që ju mbajnë pas dhe ju bllokojnë realizimin e ndryshimeve. Hecni para për të bërë ndryshimet e nevojshme në shtëpinë dhe familjen tuaj, për të patur mbarësi dhe harmoni.

Ujori, do të jeni gati të merrni vendime, mjaft serjoz dhe të plotë në dëshirat tuaja, ndiheni të izoluar dhe kufizuar nga situatat që ekzistojnë rreth jush. Eshtë e rëndësishme të menaxhoni cektësinë e fjalës dhe të shprehimit që mund të drejtojë në tjetërsim por edhe në gabime të pakthyeshme, vecanërisht nëse keni lindru në dhjetditëshin e parë të shenjës tuaj. Kufizoni lëvizjet tuaja (sepse do keni të papërmbajturin!) Ujorët e dhjetditëshit të dytë dhe të tretë shijoni caste me familjen dhe qetësohuni psikologjikisht.

Fusha që lidhet me komunikimin tuaj, lëvizjet dhe ambjentin e të afërmve, aktivizohet nga Hëna e re në 24 Mars. Kështu, 15-ditshin e ardhshëm, do të kuptoni se erdhi koha të bëni një fillim të ri me persona të afërmish, me të cilat jeni larguar dhe do ti ngrohni përsëri lidhjet tuaja. Duke përdorur talentin tuaj komunikues, qëështë shumë I theksuar këtë periudhë, do të arrini të joshni p[ersona që ju mungojnë apo persona që keni nevojë dhe për ti afruar sërisht. Në përgjithësi, kontaktet rreth jush, kanë për t’ju ofruar shumë eksperienva pozitive këtë periudhë, pasi udhëtimet dhe lëvizjet do t’ju relaksojnë dhe po t’ju karikojnë.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të tretë, ndikoheni tani nga ngjarjet dhe cështje që lidhen me komunikimin, komshinjtë, vëllezër dhe rrethin tuaj social. Ndjeni një fuqi të rëndë nëkomunikimet dhe situatat e përditshme. Jeni personi I parë që me humorin e tij të mirë mundet të gajllërojë personat për rreth dhe të krijojë një atmosferë shumë të këndshme sociale. Tani interesoheni për mendimin, të mësoni c’do gjë, të studjoni, të zgjeroni pamjen tuaj. Eshtë ora për sqarime nga kurthet e një mentaliteti të vjetër.

Peshqit, ndodheni në një shqetësim të madh për financat tuaja pasi shfaqen tani dhe pasiguri sentimentale. Detyroheni të bëni sakrifica për të mundur në vazhdim të arrini disa synimet tuaja. Kontakti me persona familjarë, ideetë tuaja kreative, por edhe mbështetja nga ambjente kolektive përbën këtë kohë mbështetjen tuaj vecanërisht nëse bëni pjesë në dhjetditëshin e tretë.

Hëna e re e cila formohet në 24 Mars në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor, ka për të patur një ndikim pozitiv në financat tuaja, i dashur Peshk. Kështu 15-ditshin e ardhshëm është e përshtatshme për të rritur të ardhurat tuaja dhe madje brenda aktiviteteve që ju kënaqin. Nëse jeni pa pune dhe kërkoni një, mirë do të ishte të aktivizoheshit më shumë këtë kohë, ku hëna e rë mund t’ju hapë dyert qëëndërronit. Akoma dhe nëse keni një punë stabile, ndoshta merrni një rritje të kënaqshme, ose gjeni mënyrën të rrisni fitimet tuaja. Përsa I përket jetës tuaj personale, nëse jeni të lirë do të bëni një njohje interesantë këtë periudhë, mirë do të ishte ama të shmangni tendenca xhelozie dhe pushtimi që mund t’ju sjellin rezultate negative. E njëjta vlen dhe nëse jeni në një lidhje.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të dytë, shfaqni talentat tuaja dhe gjeni mënyra për të nxjerrë më shumë para. Zbukurojeni ambjentin tuaj, firmosni prona pasurie (të brëndshme apo të jashtme) dhe jinni produktiv në punën tuaj. Jetoni në bazë të vlerave tuaja dhe bëni një fillim të ri që rrethohet në një jetë cilësore më të mirë. Situatat do të jenë të tilla ku do t’ju sjellin një ritëm të qëndrueshëm produktiviteti. Do mundeshit të kishit shkëndija sesi njëëndër do mundej të bëhej realitet.

 

Shiko gjithashtu