Hëna e Plotë tek Bricjapi

28/06/2018

Hëna e Plotë e Qershorit 2018

Hëna e plotë e parë e verës  vjen dhe ndikimi i saj tashmë ka filluar dhe presionet, vështirësit, problemet dhe sqarimet  në lidhjet dhe bashkëpunimet.Hëna e plotë e Qershorit ndodh të enjten në 28 të muajit, në dhjetë ditëshin e parë të Bricjapit, dhe  gjithashtu kemi Saturnin retrospektiv për të sjellë më shumë veshtiresi ne këtë hënë. Çështjet e kaluara i japin fund ciklit me dhimbje, por hapet një horizont i ri, një perspektivë e re është e mjaftueshme për të thënë “po” të mëdha ndaj propozimit të ndryshimit që flirton me ne. Shenjat janë të favorizuar më shumë se Hëna e plotë janë shenjat e tokës (Demat, Virgjëreshat, Bricjapët) dhe shenjat e ujit (Gaforret, Akrepat dhe Peshqit), sidomos ata që kanë lindur në ditët e para të këtyre shenjave (20/2, 22 / 4, 28/6, 25/8, 25/10 dhe 24/12).

Kjo Hënë sjell në plane të parë çështjet që lidhen me karrierën dhe familjen, aspiratat tona dhe drejtimin tonë profesional, çështjet sociale dhe çështjet e imazhit publik.Në të njëjtën kohë, këto ditë ka mundësi të dalin në dritë ngjarjet dhe zhvillimet që përfshijnë figurat prindërore ose personat e pushtetit, si dhe nevojën për t’u marrë me maturinë dhe ndjenjën e përgjegjësisë së marrëdhënieve dhe situatave me të cilat përballemi në jetën tonë.

Ashtu si Hëna plotëson 12 Shenjat …

Me Hënën e Plotë tek Bricjapi, Dashët do të jenë thellësisht të brengosur për karrierën, qëllimet, perspektivat ose punët në lidhje me imazhin e tyre shoqëror ose dhe martesën e tyre. Demat do të dallohen nga pesimizmi për shkak të skadimit të situatave që lidhen drejtpërdrejt me kontaktet / marrëveshjet.Binjakët, zemërohen ngashqetësimi i tyre seksual ndërkohë ekonomikisht ju ngutin,janë gjithmonë me dorë të hapur. Gaforret janë një zhgënjim për marrëdhëniet dhe partneritetet e tyre dhe duhet të marrin vendimet e tyre. Luanët punojnë dhe mbajnë mbi vete të gjitha përgjegjësitë.Virgjëreshat ndihen të bllokuar në ndjenjat e tyre dhe e dinë se ka ardhur koha për të marrë vendime. Peshorja pranon presione miqësore ndaj familjes dhe kjo i prek ata emocionalisht. Akrepat shkëmbejnë fjalë dhe vendosni kufijtë e tyre.Shigjetari e vë atë vetë për shkak të investimeve të pakuptimta emocionale dhe financiare. Bricjapët janë të mbyllur, duke u marrë ilaçe në kontaktet e tyre, por ata vënë një pikë dhe presje në rrugëdaljet. Ujorët mbyllen në vetvete dhe zgjedhin çeshtjet e të kaluarës. Peshqitbëjnë pastrime në miqësitë e tyre ….

Dashi:

Me Hënëne Plotë në shtëpinë tuaj të dhjetë ambicioze, keni nevojë të keni gëzim dhe njohje dhe do ja arrini. Jeni në skenë shoqërore, gëzoni frytet e përpjekjeve tuaja në punën tuaj, keni pranim shoqëror, bëni gjënë e duhur në kohën e duhur dhe kjo ju çon në sukses.Ju mund të merrni një rol në punën tuaj ose thjesht të vendosni të filloni biznesin tuaj. Ju keni ambicie të mëdha dhe qëllimet tuaja përmbushen në jetë. Por do t’ju duhet të luftoni për të arritur në majë dhe duhet të shmangni egoizmin nëse doni të keni aleatë besnikë pranë jush.

Hëna e plotë e pare e verës formohet më 28 Qershor në mes të horoskopit tuaj diellor,  gjëi cili shënon zhvillime të mëdha në karrierën tuaj. Gjatë pesëmbëdhjetë ditëve të ardhshme, do të keni mundësi të ndjekni qëllimet dhe aspiratat tuaja, të ngjiteni në një pozitë më të lartë, ose edhe të braktisni një punë që nuk ju pëlqen, për të ndjekur rrugën e zemrës suaj.Ndryshime pozitive mund të bëhen edhe në mjedisin tuaj familjar, dhe nuk përjashtohet të fitoni para nga një blerje e madhe.

Mund t’ju shqetësojnjë shumë në marrëdhënien tuaj dhe të dalin në dritë gjërat që ishin të fshehura ose të shtypura për të kthyer disa bilance …

Demi:

Hëna e plotë e parë e verës zhvillohet më 28 Qershor në shenjën e përputhshme të Bricjapit dhe shtëpinë e nëntë të horoskopit tuaj diellor dhe hap rrugën për pushtime të mëdha morale dhe shpirtërore. Në pesëmbedhjetë ditët, universi ofron perspektiva të reja që duhet të përfitoni nga përmirësimi i cilësisë së jetës suaj.Çështjet që lidhen me udhëtimin, trajnimin ose njerëzit nga jashtë me kultura të ndryshme mund të luajnë një rol të rëndësishëm në zhvillimin tuaj. Nëse jeni beqarë, një dashuri e re do t’ju mbushë plotësisht dhe do të ketë të gjitha kushtet për të mbajtur përgjithmonë.

Me Hënë e re në shtëpinë tuaj të nëntë filozofike, ndryshoni rrënjësisht bindjet tuaja rreth jetës dhe mund të vini në konflikt me idetë e të tjerëve. Ju mund të bëni një udhëtim të gjatë, të qetë, të biznesit ose thjesht të bëni një udhëtim me miqtë tuaj për arsye emocionale. Ndryshime të rëndësishme katalitike ndodhin në jetën tuaj dhe një vizion i madh po vjen në realizimin tuaj.Ju gjithashtu mund të zgjeroni njohuritë tuaja duke ndjekur seancat e trajnimit që do t’ju sjellin dobi në planin afatgjatë. Ju mund të merrni disa informacione që më vonë do t’ju tregojnë të dobishme për karrierën tuaj.

Në përgjithësi, mund të dëshironi të rishikoni botëkuptimin tuaj dhe të zbatoni disa projekte që kanë të bëjnë me zhvillimin tuaj personal.

Binjakët:

Shtëpia e tetë erotike e horoskopit tuaj diellor aktivizohet nga hëna e parë e plotë e verës e formuar më 28 Qershor. Pra, në dy javët e ardhshme, do të keni mundësinë të sqaroni ndjenjat tuaja dhe t’i jepni partnerit tuaj synimet tuaja për të ardhmen e marrëdhënies tuaj. Ajo që duhet t’i kushtoni vëmendje është të kufizoni çdo tendencë të pronës, meqë ndershmëria dhe besimi i ndërsjellë janë çelësat e jetesës afatgjatë.Shtëpia e tetë ka të bëjë me financat tuaja, kështu që mund të bëni “ligjin” dhe të paguani borxhet dhe llogaritë që ju shqetësojnë.

Me Hënën e plotë në shtëpinë tuaj të tetë, doni të ndryshoni rrënjësisht një fushë në jetën tuaj që krijon stres dhe presion. Jeni të lirë nga pesha mendore e së kaluarës dhe rishikoni jetën tuaj duke hapur mendjen dhe shpirtin tuaj në optimizëm dhe gëzim.Mendja juaj është në seksi dhe lëviz me strategji dhe forcë, arrini të joshni objektin e dëshirës suaj. Nëse jeni në kontakt, shikoni për ndjenjat tuaja intensive, sepse mund të arrini te skajet. Hëna ju ndihmon të hiqni fiksimet tuaja dhe frikën absurde nga shpirti juaj.

Ju gjithashtu mund të shpëtoni nga borxhet tuaja ose të bëni një marrëveshje financiare fitimprurëse me dikë. Njerëzit e pamartuar kanë shumë mundësi të kthehen në një partner nga e kaluara …

Gaforrja:

Më 28 Qershor formohet Hena e plotë e parë e verës që është shumë e rëndësishme për shenjën tuaj, pasi ajo aktivizon aksin e marrëdhënieve tuaja dhe martesën tuaj. Ndoshta një marrëdhënie që ka qenë e lodhur për një kohë të gjatë dhe nuk ju frymëzon më, mbyll përfundimisht ciklin e saj në mënyrë që të mund të përgatiteni për atë që vjen në jetën tuaj.Në anën tjetër, nëse mbani një marrëdhënie që ju mbulon, do të vendosni ta formalizoni atë dhe të hapni një kapitull të ri në jetën tuaj.

Me Hënën e Plotë në shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve të rëndësishme,  jeni shumë social dhe popullor në mjedisin tuaj shoqëror,  vini në kontakt me shumë njerëz, ku disa prej tyre do t’ju ndihmojnë të avanconi karrierën tuaj.Ju tregoni ndjenja intensive për të dashurin tuaj dhe do të merrni një përgjigje emocionale nëse gjërat shkojnë mirë nëmarrëdhënien tuaj, përndryshe nuk hezitoni t’i jepni fund nëse mendoni se emocionet janë ftohur. Nëse jeni vetëm, keni nevojë të fortë për një partner, kështu që mund të gjeni dikë me të cilin do të ndiheni të lidhur fort.Përpjekjet bashkëpunuese janë gjithashtu të favorizuara, gjë që mund të nënkuptojë një partneritet të ri që ju shtyn të bëni më shumë para.

Sidoqoftë, një cikël përfundon dhe zhvillimet e këtyre ditëve do të luajnë një rol të rëndësishëm në rrugën tuaj.

Luani:

Hëna e plotë e pare e verës, zhvillohet më 28 Qershor, shtëpia e gjashtë e horoskopit tuaj diellor që lidhet me punën dhe shëndetin tuaj. Pra, në dy javët e ardhshme, do të duhet të punoni më intensivisht dhe të bëni gjithçka që ju nevojitet për të siguruar kushte dhe perspektiva më të mira.Nëse jeni i papunë ose kërkoni një shans më të mirë, duhet të jeni më aktiv, pasi keni më shumë mundësi të gjeni një punë që do t’ju mbulojë plotësisht dhe do t’ju ofrojë një pagesë të mirë. Kjo Hënë e Plotë është gjithashtu e përshtatshme për shëndetin dhe higjenën, për të filluar një dietë, veçanërisht nëse doni të humbni peshë, ose për të bërë një rinovim të përgjithshëm të pamjes tuaj që do të stimulojë edhe psikologjinë tuaj.

Me Hënën e Plotë në shtëpinë tuaj të gjashtë, shëndetin dhe punën, ndjeni nevojën për t’u kujdesur për shëndetin tuaj, kështu që i hiqni ndjenjat tuaja negative dhe përmirësoni shëndetin tuaj mendor. Jeni më të zënë me punën tuaj dhe ndoshta disa kolegë ose punonjës tuaj do t’ju shtyjnë dhe do t’ju shqetësoj.Jini të kujdesshëm sepse do të bëheni shumë nervoz në mjedisin tuaj të punës, ashtu si dëshironi të impononi sovranitetin dhe udhëheqjen tuaj. Mund të bëheni edhe më intensiv i punës ose të ndiheni që puna apo detyrimet e tua kalojnë pjesën më të madhe të kohës.

Në çdo rast, përpiquni të gjeni kohë personale për të relaksuar dhe pushuar trupin tuaj.

Virgjëresha:

Hëna e plotë e pare e verës, e cila është formuar më 28 Qershor, është shumë pozitive që kur ajo zhvillohet në shenjën e pajtueshme të shenjave të Bricjapit dhe shtëpinë e preferuar të horoskopit tuaj diellor.Pra, në dy javët e ardhshme, do të shihni se jeta juaj ndryshon për mirë dhe marrëdhënia tuaj me partnerin tuaj, të rregullohet më mirë dhe të marrë rrugën për formalizëm. Nëse dëshironi të keni një fëmijë, është një kohë e mirë për të filluar përpjekjet tuaja dhe nëse jeni tashmë prind, fëmijët tuaj do t’ju ofrojnë kënaqësi të mëdha gjatë kësaj kohe.Nëse jeni beqarë mund të mbështeteni në një njohje të re që do të mbulojë plotësisht dhe kjo do të rezultojë në një marrëdhënie të gjatë dhe të qëndrueshme. Së fundi,  Virgjëreshat që janë të angazhuar në art do të kenë një shikueshmëri të madhe.

Me Hënën e re në shtëpinë tuaj të pestë të pasionuar, keni pasion për flirtim dhe argëtim, ju presin surpriza të këndshme që ndryshojnë jetën tuaj të përditshme.Ju afroheni më pranë fëmijëve tuaj dhe të dashurit tuaj, guxoni të merrni rreziqe në dashuri, punë dhe para. Personaliteti juaj i matur dhe serioze është joshja juaj, kështu që mund të bëni një marrëdhënie me dikë që ka perspektiva afatgjata për të ardhmen. Nëse jeni në marrëdhënie,  keni rritur dëshirat e dashurisë dhe gëzoni gëzimet e jetës me të dashurin tuaj.

Ju do të keni shumë ftesa sociale për të dalë dhe ju japin mundësinë të shkëlqeni. Mundësit rriten për t’u kthyer në jetën tuaj një dashuri të vjetër ose një njohje të re që do të zgjojë pasione të panjohura …

Peshorja:

Hëna e plotë e pare e verës është më 28 Qershor në shtëpinë e katërt të horoskopit tuaj diellor, që lidhet me shtëpinë dhe familjen. Pra, në dy javët e ardhshme, do të keni mundësi të shikoni më pranë këtyre fushave dhe të bëni disa ndryshime që keni menduar për një kohë të gjatë. Rasti i lëvizjes, rinovimit apo edhe blerjes së një marrëveshjeje është shumë e mundshme, dhe kjo do të ndikojë pozitivisht në rrjedhën e financave tuaja.Nëse jenibeqarë mund të vendosni që të angazhoheni formalisht te partneri juaj dhe të filloni të kërkoni shtëpinë ideale që do të strehojë dashurinë tuaj.

Me Hënën e plotë në shtëpinë tuaj të katërt, në shtëpi dhe në familje, ndiheni më të sigurt në shtëpinë tuaj, duke kaluar kohën me të dashurin tuaj, miqtë tuaj dhe familjen tuaj.E kaluara vjen në mendjen tuaj, dhe disa kujtime krijojnë ndjenja të çuditshme. Ju mund të diskutoni me njerëzit tuaj të dashur disa ngjarje që kanë shënuar jetën tuaj ose mund të paraqesin disa detyrime familjare që do t’ju shqetësojnë.

Tani ndiheni më shumë emocionalisht nga familja juaj dhe partneri juaj, ose thjesht mund të kujdeseni për një prind ose të keni një vizitë të papritur ose mikpritje.

Akrepi:

Hena e plotë e pare e verës, zhvillohet më 28 Qershor, në shtëpinë e tretë të horoskopit tuaj diellor dhe krijon një fytyrë pozitive me shenjën tuaj. Pra, në dy javët e ardhshme, jeta juaj do të bëhet shumë aktive dhe do të keni mundësinë të komunikoni me shumë njerëz, por edhe të bëni njohje të reja që do të jenë jashtëzakonisht të dobishme për ju.Dashuria do të luajë një rol vendimtar në jetën tuaj dhe ka shumë mundësi të pranoni një propozim martese që do të ndryshojë orarin tuaj, ose nëse jeni beqarë, njihuni me një person të veçantë i cili menjëherë do të tregojë synimet e tij serioze.Përveç kësaj, do të keni mundësi për të bërë disa udhëtime, shpëtime të shkurtra apo edhe një udhëtim më të gjatë që do t’ju mbush me përvoja të këndshme. Së fundi, kjo hapësirë është e përshtatshme për blerjen e veturave, pajisjeve elektrike ose elektronike.

Me Hënën e Plotë në palën tuaj të tretë, jeni të shqetësuar dhe shumë lëvizur, tani ju nevojitet më shumë se kurrë argëtim dhe shumëllojshmëri në jetën tuaj, ju mund të neglizhoni disa nga detyrimet tuaja.Kënaquni dhe gëzoni gëzimet e jetës, ju jeni duke folur me të gjithë botën, idetë tuaja serioze dhe praktike janë pranuar nga mjedisi juaj shoqëror. Tani jeni më emocional në mënyrën tuaj të komunikimit, jeni të lumtur dhe gëzoni flirtimin dhe lojërat erotike. Mendoni në një mënyrë emocionale dhe jeni në lëvizje të vazhdueshme.Ju komunikoni më shpesh me vëllezërit dhe fqinjët tuaj dhe në përgjithësi me njerëzit përreth jush.

Sa i përket ndjenjave tuaja, mund të dëshironi të shprehëni disa gjëra partnerit tuaj, madje edhe sekrete që mbanitdhe ndihenit sikur ju torturonin.

Shigjetari:

Më 28 Qershor formohet Hëna e plotë e parë e verës në shtëpinë e dytë të horoskopit tuaj diellor, që lidhet me të ardhurat tuaja dhe vlerat tuaja në përgjithësi. Pra, gjatë dy javëve të ardhshme, do t’ju shqetësojë më shumë se çdo gjë, do të jetë ndërtimi i sigurisë tuaj financiare dhe sigurimi i një cilësie më të mirë të jetës.Për të arritur këtë, jeni të vendosur të punoni shumë, ose të punoni për të gjetur një punë të re nëse jeni i papunë. Për fat të mirë, megjithatë, keni perspektiva të tjera, kështu që ka mundësi të jeni në gjendje të siguroni një të ardhur të konsiderueshme nga shfrytëzimi i pronës suaj ose nga një përfitim që familja juaj do t’ju ofrojë. Hëna e plotë është gjithashtu ideale për të siguruar sigurinë tuaj emocionale që do të formalizojë një marrëdhënie serioze.

Me Hënën e Plotë në shtëpinë tuaj të dytë të financimit, jeni më racionale dhe të kujdesshme në menaxhimin e parave tuaja, ju e dini se vetëm hapat e qëndrueshëm dhe të ngadalshëm do të përmirësojnë gjendjen tuaj financiare. Shijoni gjërat e thjeshta të jetës, bëheni më sensual dhe liheni në lukse të vogla.Ju mund të gjeni një burim të ri të të ardhurave apo talentet tuaja, ju ndihmojnë në rritjen tuaj profesionale dhe në këtë mënyrë për bollëkun financiar. Ju tani keni vetë-respekt të fort, besoni në vlerën tuaj dhe i jepni më shumë rëndësi në paratë dhe sendet. Qetësoheni nga ngarkesat financiare ose borxhet tuaja, falë mendjes tuaj organizative.

Në çdo rast, Hëna e plotë do kthej vëmendjen tuaj për çështjet e vlerave dhe vetë-respektit dhe mund të mendojnë se ka ardhur koha për të transformuar vlerat tuaja dhe të shikoni  se çfarë është me të vërtetë të mbani në jetën tuaj.

Bricjapi:

Hëna e plotë e parë e verës është formuar më 28 Qershor dhe ka të bëjë më shumë se çdo tjetër, pasi ajo është formuar në shenjën tuaj. Gjatë dy javëve të ardhshme,  mund të konsiderohet si një periudhë e zhvillimit personal dhe përparimit, pasi mund t’i realizoni shumë nga ëndrrat tuaja.Arritjet tuaja nuk do të jenë vetëm profesionale, por edhe do të ndikojnë në jetën tuaj personale, meqenëse ekuilibri emocional është e mira më e madhe që është forca juaj lëvizëse. Kjo do të thotë që edhe nëse i përkisni beqarëve të betuar, tani do të mendoni shumë seriozisht për mundësinë e martesës.

Me Hënën e Plotë në shtëpinë tuaj të parë personaliteti tuaj tregoni shpirtin tuaj organizativ dhe të kujdesshëm, realizohen aspiratat tuaja të mëdha, jeni udhëheqësi që të gjithë pranojnë.Lëvizni para për të realizuar qëllimet tuaja të mëdha, për të marrë njohje dhe për të magnetizuar, në sajë të magjisë dhe joshjes tuaj. Tregojini të gjithëve atë që meritoni dhe forconi dëshirën tuaj për të bërë çfarë të doni dhe atë që doni. Ngadalë dhe në mënyrë të qëndrueshme po ndërtohet fuqia juaj, duke vendosur prioritete të reja që ju ngrenë në mënyrë profesionale dhe sociale.Natyra juaj e pasionuar dhe dëshira juaj e mprehtë për të ndryshuar jetën tuaj të çon në qëllime dhe sukses të madh.

Megjithatë, marrëdhënia juaj me partnerin tuaj ka mundësi të kalojnë nëpër një fazë transformimi dhe ka tensione që janë të nevojshme për të kapërcyer gjërat që ishin shtypur.

Ujori:

Më 28 Qershor është Hëna e plotë e pare e kësaj vere në shtëpinë misterioze të dymbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor. Pra, në dy javët e ardhshme, mund të përshkruhet si një periudhë e “tërheqjes” dhe relaksimit, e cila do t’ju japë mundësinë për të vlerësuar, menduar dhe organizuar hapat e ardhshëm.Megjithatë, kjo nuk do të thotë që do të ndryshoni zakonet tuaja dhe do të shfarosni nga argëtimi juaj i preferuar, përkundrazi, edhe në një turmë, do të keni mundësinë të vëzhgoni, dëgjoni pulsin e kohës dhe të mbledhni informacione, t’ju japë shtysë për të bërë përmirësime të rëndësishme në punën tuaj.

Me Hënën e Plotë në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë shpirtërore, pranoni detyrimet e të tjerëve, tani doni t’u shërbeni atyre duke i lënë mënjanë nevojat tuaja. Ndoshta bëni një zbulesë që do të krijojë neveri ose zemërim ose sekrete të lehta të fshehura që tronditen emocionalisht. Tani mund të ndjeni ndjenjat e depresionit ose të ndiheni të tradhëtuar ose viktima.Në vend të kësaj, mund të hiqni barrën e rëndë të së kaluarës, duke sjellë përsëri qetësi në shpirtin tuaj. Tani do të keni shumë ndryshime humoresh dhe intuita juaj do të jetë e vlefshme për të zbuluar pikat e dobëta të njerëzve të tjerë dhe motivet e tyre të fshehura.

Dëgjoni zërin tuaj të brendshëm në këtë kohë për t’u përgatitur për ndryshime muajin e ardhshëm, si në jetën tuaj personale dhe profesionale.

Peshqit:

Hëna e plotë e pare e verës është formuar më 28 Qershor në shenjën e Bricjapit dhe shtëpinë e njëmbëdhjetë të horoskopit tuaj diellor. Pra në dy javët e ardhshme, shoqëria juaj do të jetë shumë e theksuar dhe ju do të keni mundësinë të merrni pjesë në shumë ngjarje botërore, të gëzoni miqtë e miqve tuaj dhe të përmbushni synimet dhe aspiratat tuaja personale.Udhëtimi mund t’ju japë përvoja ose ide unike që do t’ju ndihmojnë në punën tuaj, ndërkohë që është e mundur t’ju ofrojnë një punë të jashtëzakonshme jashtë vendit. Një përfitim i ngjashëm pritet edhe në jetën tuaj personale, pasi është koha për të formalizuar një marrëdhënie serioze ose për të bërë një njohje që do të ndryshojë për jetën tuaj më të mirë.

Me Hënën e Plotë në grupin tuaj dhe shtëpinë e njëmbëdhjetë miqësore, rrethi juaj shoqëror dhe miqësor zgjerohet, takoni njerëz të cilët me idetë e tyre të reja ju ndihmojnë në punën tuaj dhe në detyrimet tuaja. Ndoshta merrnivesh se disa shok nuk ju përkrahin idealetdhe vlerat tuaja, kështu që mund të shmangni disa nëse gjeni se ato nuk janë të sakta për ju.Gjithashtu do të përfshiheni në disa aktivitete sociale dhe grupore që zgjerojnë shpirtin tuaj. Ndiqni synimet tuaja personale dhe mbështetni ngrohtësisht idealet tuaja.Interneti ju ndihmon të shikoni aftësitë tuaja dhe ndoshta të filloni një projekt të bazuar në web.

Në të njëjtën kohë, mund të ketë zhvillime në çështjet e biznesit, nëpërmjet sipërmarrjeve të reja dhe propozimeve që vijnë më afër ëndrrave dhe ambicieve tuaja.

Shiko gjithashtu