Hëna e Plotë më 03.07.2023 është pozitive dhe e përshtatshme për të marrë vendime të rëndësishme. Si do të ndikojë tek 12 shenjat

×

Error message

  • Warning: call_user_func() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'i18n_string_variable_textgroup_list' not found or invalid function name in variable_callback() (line 150 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in variable_build_multiple() (line 69 of /home/astrolog/public_html/sites/all/modules/variable/variable.inc).

Në 3 korrik 2023, Hëna e plotë zhvillohet në boshtin Bricjap-Gaforre dhe aspektet që ajo formon me Jupiterin dhe Saturnin fshehin zhvillime pozitive, por të kushtëzuara, për përfaqësuesit e zodiakut dhe veçanërisht për ata që kanë Diell, ashendent apo planetë. nga 8 deri në 14 gradë në shenjat e Dashit, Gaforres, Peshores dhe Bricjapit.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

Hëna e plotë e korrikut quhet edhe "hëna e drerit të kuq", sepse kjo është kur drerët fillojnë të rritin shtresën e tyre të kuqërremtë të mëndafshtë, ndërsa brirët në kokat e drerit mashkull janë në rritje të plotë. Por quhet edhe “Hëna e Plotë e Stuhisë”, pasi në rajonin e Nju Anglisë të SHBA-ve ka pasur shumë fenomene ekstreme të motit dhe kështu ka marrë këtë emër. Natyrisht, hëna e plotë shoqërohet gjithmonë me fenomene dhe fatkeqësi ekstreme gjeofizike dhe meteorologjike.

Çështja e hënës së plotë

Hëna e plotë e korrikut sjell sfida dhe shpërblime. Kjo hënë nga njëra anë na inkurajon të ëndrra të mëdha dhe të vendosim qëllime të larta, por nga ana tjetër na paralajmëron se për t'i arritur ato duhet të punojmë shumë dhe të vëmë të gjitha forcat tona dhe vetëm atëherë do të shpërblehemi. Gjithashtu na ndihmon të hedhim nga jeta jonë atë që nuk funksionon më për ne dhe kërkon që ne të marrim përgjegjësi dhe të mos fshihemi pas gishtit. Pra, ne duhet të gjejmë guximin për të njohur gabimet tona, jo për t'i përjetësuar ato dhe të përpiqemi të ndryshojmë gjërat për ta afruar jetën tonë me atë që ëndërrojmë. Në të njëjtën kohë kjo hënë, e cila lidhet me përparimin, suksesin dhe arritjet, mund të sjellë njohje nëse në të kaluarën kemi punuar shumë për diçka. Por nëse nuk i kemi bërë gjërat në mënyrën e duhur ose për arsyet e duhura, mund të përballemi me pengesa, vonesa dhe pengesa në rrugën tonë, të ndihemi konfuz, të pasigurt dhe të pasigurt, apo edhe të paguajmë për gabimet tona.

Simbolika dhe aspektet

Bricjapi është pika më e lartë e zodiakut dhe lidhet me shtëpinë e 10-të të qëllimeve tona, progresit, suksesit, karrierës dhe statusit. Bricjapi drejtohet nga Saturni i rreptë dhe Hëna e plotë formon një gjashtëkëndësh pozitiv me Saturnin tek Peshqit dhe me siguri do të sjellë zhvillime në jetën tonë profesionale dhe mundësi për të na ndihmuar të realizojmë qëllimet tona. Por meqenëse Saturni është planeti i disiplinës asgjë nuk do të jetë e lehtë, pasi do të na kujtojë me të gjitha tonet se nuk mund t'i shpërfillim angazhimet tona dhe se duhet të veprojmë me maturi dhe të marrim përgjegjësitë tona. Kjo do të thotë që për të marrë rezultatet që duam, duhet të punojmë shumë dhe nëse kemi shkuar në rrugën e gabuar, duhet të njohim gabimet tona dhe të ndryshojmë kursin. Trekëndëshi i Hënës së lotë me Saturnin ka një efekt stabilizues dhe jep një vështrim realist të situatave dhe ngjarjeve. Ky aspekt na nxit të ndërmarrim hapa të disiplinuar drejt përparimit, rrit ndjenjën tonë të përgjegjësisë dhe talentin organizativ dhe na ndihmon të ndjekim qëllimet me kujdes dhe mendim.

Hëna e plotë në Bricjap është e lidhur me atë që filloi në Janar 2023 dhe tani do të shihet nëse vendimet që kemi marrë atëherë kanë qenë të duhurat apo nëse duhet t'u japim fund situatave të acaruara. Kjo hënë do të nxjerrë në sipërfaqe ambiciet tona dhe nevojën tonë për t'u shfajësuar dhe njohur për përpjekjet tona, kështu që ne gjithashtu mund të ndiejmë pakënaqësi ndaj atyre që na injorojnë ose duan të na poshtërojnë. Ndoshta Hëna e plotë na bën të besojmë më shumë në veten dhe ëndrrat tona dhe të mos kërkojmë miratimin e të tjerëve për të ecur përpara me qëllimet tona.

Trekëndëshi i Hënës së plotë me Jupiterin, planeti i fatit dhe i zgjerimit, do të zmadhojë dëshirat dhe entuziazmin tonë dhe do të rrisë besimin, optimizmin dhe disponimin tonë pozitiv. Por ne nuk duhet të bëhemi tejet të zellshëm dhe të biem në grackën e të marrësh më shumë sesa mund të përballojmë, ose të bëhemi despotikë dhe absolutë, prandaj duhet të konsiderojmë seriozisht atë që jemi thirrur të realizojmë në mënyrë që të mos shembim dhe të mos bëhemi gjithashtu shtypës. ndaj të tjerëve. Thamë që Saturni i përfshirë në Hënën e Plotë kërkon organizim, disiplinë, planifikim dhe të mos i lëmë asgjë rastësisë, përndryshe do të përballemi me përgjegjësitë tona.

Gjithashtu, Hëna e Plotë formon një kundërshtim me Mërkurin në Gaforre dhe ne mund të jemi më emocionalë, të marrim gjithçka personalisht, do të ketë keqkuptime dhe keqkuptime dhe përfundimisht do të humbasim mundësitë që do të na jepen. Ky aspekt mund të na e vështirësojë përqendrimin, konfuzionin dhe mos komunikimin e qartë. Ne mund të përpiqemi të kuptojmë njëri-tjetrin ose të bëhemi viktimë e lajmeve të rreme dhe mungesës së informacionit. Kundërshtimi i Hënës ndaj Mërkurit tregon se ne mund të mos jemi në gjendje ta trajtojmë të vërtetën dhe të veprojmë emocionalisht, sipërfaqësisht ose shumë me nxitim. Kjo është arsyeja pse ne duhet të mendojmë dy herë dhe tre herë para se të flasim ose para se të marrim vendime.

Dipoli Bricjapi-Gaforre

Hëna e Plotë është kundërshtimi Diell-Hënë dhe në këtë rast Dielli është në Gaforre dhe Hëna në Bricjap. Të dyja shenjat kërkojnë siguri, por në mënyra krejtësisht të ndryshme. Bricjapi dëshiron autoritet dhe fuqi për t'u ndjerë i sigurt, ndërsa Gaforrja kërkon rehati dhe siguri përmes emocioneve. Pra, kjo Hënë e Plotë do që ne të gjejmë raportin e artë dhe të mësojmë se si të jemi të ashpër ose të butë në varësi të rrethanave dhe të mos i kapërcejmë kufijtë, as tanët dhe as të të tjerëve.

Për të kuptuar këtë Hënë të plotë, duhet të mendojmë se polariteti Gaforre-Bricjap ka të bëjë me balancimin e jetës personale dhe familjare kundrejt jetës publike, karrierës dhe famës. Është sikur dashuria po lufton me duhet dhe dëshirat me pamjen. Është ekuilibri midis dashurisë së pakushtëzuar (Gaforrja) dhe dashurisë së kushtëzuar (Bricjapi). Gaforrja na inkurajon të vlerësojmë themelin, familjen dhe rrënjët tona, ndërsa Bricjapi i jep përparësi ndjenjës së detyrës dhe përgjegjësisë. Ndërsa Gaforrja është e kënaqur me varësinë, Bricjapi na nxit të jemi të pjekur dhe të përgjegjshëm. Gaforrja përfaqëson emocionet dhe Bricjapi qëllimin. Idealisht duhet të gjendet një ekuilibër midis dy energjive dhe kjo është ajo që Hëna e Plotë na thërret të bëjmë, e cila ka të bëjë me balancimin e angazhimit tonë ndaj karrierës dhe familjes sonë, duke qenë të vetëdijshëm për qëllimet tona dhe për zemrat tona dhe për t'i përfshirë të dyja në jetën tonë.

Por le të shohim se si do të ndikojë hëna e plotë në boshtin Bricjapi-Gaforre te 12 përfaqësuesit e zodiakut

 

DASHI

Me Hënën e plotë të 3 korrikut që prek pikën më të lartë të horoskopit tuaj, Peshorja, do të thotë që çështjet e karrierës dhe drejtimit profesional, statusi dhe profili juaj profesional, reputacioni, imazhi që të tjerët kanë për ju do të bëhen prioriteti për ju dhe do të bëni lëvizjet e duhura për të marrë rezultatet më të mira në këto fusha. Ju mund të keni arritur një pikë kthese kritike në profesionin tuaj, mendoni se puna juaj nuk ju shpreh, se përpjekjet tuaja nuk vlerësohen, se përgjegjësitë që keni marrë janë në disproporcion me fitimet tuaja dhe se i keni vënë sytë nga të tjerët. planet profesionale. Ose mund të jetë koha për të korrur shpërblimet e punës dhe përpjekjeve tuaja të palodhura. Ose të dyja së bashku, d.m.th. merrni një vendim për të lëvizur diku tjetër me më shumë para dhe më shumë njohje. Përveç kësaj, trekëndëshi i formuar nga Hëna e plotë me Jupiterin, i cili për shenjën tuaj të zodiakut ka të bëjë me financat, mund të fshehë një surprizë pozitive për portofolin tuaj. E sigurt është se kjo hënë do t'ju bëjë vërtet të vlerësoni nëse jeni në punën e duhur dhe nëse me të vërtetë po përmbush qëllimin tuaj. Por përveç biznesit, Hëna e Plotë ndikon edhe në familjen dhe shtëpinë dhe mund të ndiheni të ndarë mes nevojave tuaja personale dhe qëllimeve tuaja profesionale. Pra, nga njëra anë do të keni mundësi të rriteni profesionalisht, t'i tregoni të gjithëve vlerën tuaj, mundësisht të merrni një promovim ose një rol më të përgjegjshëm në punë ose për të avancuar dhe rritur reputacionin tuaj, dhe nga ana tjetër do të kapeni ndjeshmërinë tuaj dhe do të ndiheni sikur nuk po kaloni kohë me ata që doni. Do të ndiheni konfuz dhe mund të mos arrini t'i shijoni plotësisht sukseset tuaja, sepse thellë në vetvete asgjë nuk do t'ju kënaqë. Nuk duhet të vuash dhe të ndahesh. Ndani ëndrrat dhe aspiratat tuaja me të dashurit tuaj, mos i lini jashtë planit dhe mendimeve tuaja dhe kërkoni mirëkuptimin e tyre. Përpiquni që kur të ktheheni në shtëpi të jeni vërtet me ta, jepini pak nga rëndësia që kanë nevojë dhe gjithçka do të jetë mirë. Kundërshtimi i Hënës së plotë me Mërkurin mund të sjellë disa keqkuptime apo konfuzion në komunikimin me familjarët, ndaj bëni kujdes me fjalët.

Ata me Diellin midis 8 dhe 14 gradë të Dashit ose ata me ashendentë ose planetë në Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi në këto gradë do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 DEMI

Hëna e plotë në shenjën tuaj miqësore të Bricjapit ndikon në komunikimin, udhëtimet, studimet, lidhjez me vëllezërit e motrat dhe kontaktet me të huajt dhe jashtë vendit dhe krijon kushtet për përparim në këto fusha, pasi formon një trekëndësh të mrekullueshëm me Jupiterin në shenjën tuaj. Do të favorizohen ata që merren me shkrim librash, botime, media, udhëtime të huaja, studime të larta apo çështje ligjore. Ndoshta hëna zgjon… udhëtarin brenda jush dhe ju ngriheni për të bërë ekskursione, larg apo afër, vetëm për një ndryshim peizazhi dhe shfaqjesh. Gjithashtu do t'ju ndihmojë të lini mënjanë shqetësimet tuaja të zakonshme për të ardhmen, reputacionin tuaj dhe qëllimet tuaja të larta dhe do të kërkoni lumturinë në thjeshtësi dhe në jetën e përditshme. Do jeni pak më të hapur ndaj ndryshimeve nga të cilat keni pasur frikë deri tani dhe do e lini veten të shkoni në rrugëtimin e të kuptuarit të nevojave tuaja. Nuk është keq të përshtateni me zhvillimet dhe ndryshimet pasi gjithçka po lëviz rreth jush. Lërini mënjanë çdo pasiguri, besoni në pikat tuaja të forta dhe ndiqni ëndrrat tuaja. Hëna e plotë mund t'ju japë një mundësi për të çliruar krijimtarinë tuaj dhe për të thyer rutinën tuaj. Mund t'ju ofrohet gjithashtu një punë jashtë vendit ose në një kompani shumëkombëshe, ose mund të hapni krahët dhe të largoheni për studime ose trajnime të mëtejshme në një vend ose qytet tjetër. Është shansi juaj për zgjerim shpirtëror, ndaj hapni horizontet tuaja. Sa më shumë ta lejoni veten të ndiheni dhe të relaksoheni, aq më shumë fuqi do të zbuloni brenda vetes. Do të kuptoni që gabimet e së shkuarës duhen lënë pas dhe do të çliroheni. Sapo të lini vend për të renë, do të vërshoheni me ide që do t'ju çojnë drejt rritjes dhe zgjerimit. Një flert i ri, një njohje e re ose një person me të cilin keni një kulturë ose kombësi të ndryshme mund të jetë i magjepsur. Thuaj po diversitetit! Çështjet juridike, studimet,lidhjet me të huajt dhe jashtë do t'ju shqetësojnë më shumë.

Ata me ashendentë ose planetë në Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi nga 8 deri në 14 gradë do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 BINJAKËT

Hëna e plotë ju shqetëson emocionet dhe çështjet që lidhen me financat tuaja. Mund të çoheni në diskutime përfundimtare për një çështje financiare ose mund të keni lajme për çështje që lidhen me sigurimet, kreditë, taksat, trashëgiminë. Ju mund të jeni në gjendje të mbyllni një marrëveshje fitimprurëse, të merrni financim ose ndihmë financiare, të paguani një borxh të vjetër që ju ka shqetësuar ose të investoni siç duhet pasurinë tuaj të paluajtshme. Vëmendja juaj do të kthehet në këto çështje dhe ju do të filloni procesin e shqyrtimit të asaj që po fitoni dhe çfarë po ju fut në mënyrë që të mund të bëni veprime korrigjuese dhe ndryshime. Por do të futeni edhe në thellësi të lidhjeve tuaja, për të kuptuar nëse po krijoni lidhje varësie apo nëse "ne" punon mbi baza të shëndetshme që nxisin respektin dhe besimin dhe në varësi të përfundimeve tuaja do të merrni vendimet tuaja. Me këtë hënë do të jeni më emocionalë dhe ndonjëherë mund të ndiheni se po humbisni durimin dhe xhelozitë në një lidhje romantike ose problemet e besimit me miqtë ose partnerët mund të shfaqen. Nëse nuk jeni në një lidhje, mund të mendoni për një ish-partner dhe të humbisni kohët që keni jetuar së bashku, ose mund të lindë një histori e re pasionante dashurie. Vetëvlerësimi juaj do të forcohet dhe tani që do të ecni përpara me hapat e ardhshëm me më shumë qartësi, do të numëroni armiq dhe miq dhe do të gjeni përsëri harmoninë në jetën tuaj. Pasi keni marrë "mësimet" nga e kaluara, është koha për të vendosur synimet tuaja krijuese përpara dhe mund të shfaqen mundësi të reja të shoqëruara me zgjidhje financiare. Mos u ndalni dhe mendoni vetëm për problemet, përqendrohuni edhe tek gjërat pozitive. Pas kësaj Hëne të plotë do të ndiheni se jeni më të pjekur dhe se më në fund keni vendosur kufijtë që duhet.

Ata me ashendentë ose planetë në Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi nga 8 deri në 14 gradë do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 GAFORRJA

Hëna e plotë e Korrikut ndodh në shenjën tuaj të kundërt, Bricjapi, gjatë ditëlindjes tuaj dhe vendos në mikroskop lidhjet tuaja të rëndësishme, martesën, partneritetet dhe do t'ju kërkohet të merrni vendime serioze ose të ripërcaktoni rolin që lidhjet luajnë për ju. Përfitoni nga kjo kohë për të vlerësuar seriozisht lidhjet tuaja - profesionale dhe personale - dhe zgjidhni me kujdes ato që ju besoni vërtet dhe ju bëjnë të ndiheni më të sigurt. Bëhuni gati për ndryshime të mëdha në mënyrën se si lidheni, në mënyrën se si punoni së bashku dhe në jetën tuaj në përgjithësi. Nëse jeni beqar dhe beqar i betuar, mund të takoni dashurinë e jetës tuaj dhe më në fund të angazhoheni, nëse jeni në një lidhje të rrënuar, mund të hidhni hapa drejt daljes së urgjencës, ose nëse partneri juaj i kupton nevojat tuaja për të puthur më në fund. jetë dhe ndihuni sërish të lumtur në lidhje. Por do t'i jepni edhe një ton tjetër bashkëpunimeve, pasi do të dëshironi të bashkëjetoni me njerëz që keni besim dhe që flasin të njëjtën gjuhë. Në përgjithësi, do të hyni në procesin e shqyrtimit të mënyrës sesi e shihni veten në lidhjet tuaja dhe do të bëni një fillim të ri, duke vendosur kufij dhe duke vendosur kushte specifike që dëshironi të plotësohen. Ndani prioritetet tuaja, mbani njerëzit tuaj afër dhe largoni ata që krijojnë situata toksike. Do të jeni shumë të interesuar se si ndihen të tjerët për ju, por edhe si ju shprehin. Do të jeni më të ndjeshëm dhe emocionalë dhe do të dëshironi të siguroheni që në lidhjet tuaja të ketë substancë dhe kuptim, jo ​​premtime dhe fjalë. Trekendeshi i Hënës së plotë me Jupiterin favorizon përpjekjet tuaja për të pasur një jetë të përditshme më njerëzore, për të planifikuar detyrimet tuaja dhe për të marrë pak kohë për veten, miqtë tuaj dhe grupet ku jeni anëtar. Vetëkuptohet që këto ditë duhet të jeni pak më të kujdesshëm me problemet tuaja shëndetësore.

Ata me Diellin tuaj midis 8 dhe 14 gradë të Gaforres, ose ata me Acendent ose planetë në Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi në këto gradë, do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 LUANI

Për ju, Hëna e Plotë që zhvillohet më 03/07 në shenjën e Bricjapit zgjon një shqetësim në lidhje me çështjet e fitnesit dhe shëndetit dhe ju fton t'i kushtoni pak vëmendje nevojave tuaja dhe t'i kushtoni kohë vetes. Gjithmonë periudha para se të fillojë ditëlindja jonë është një periudhë më e ndjeshme që duhet të mbrojmë trupin tonë dhe duhet të jeni më të kujdesshëm në këto çështje. Kjo praktikisht do të thotë që nëse ka ndonjë tregues të një problemi, mos e neglizhoni dhe mos i bëni vetëm mjekët dhe sigurisht ripërcaktoni qëndrimin tuaj ndaj trupit tuaj, bëni atë që është e nevojshme për të qenë në formë më të mirë dhe për të hequr zakonet e këqija (duhani, alkooli. , ushqim i padëshiruar). Kjo hënë do t'ju ndihmojë të kuptoni se vazhdimisht po vraponi për të mbuluar punë dhe detyrime, por nuk po bëni asgjë që ju kënaq dhe ju stimulon, duke dobësuar organizimin dhe qëndrueshmërinë tuaj. Ndaj ndryshimet që do të duhet të bëni në programin tuaj janë më se të domosdoshme, për të rifituar ekuilibrin fizik dhe mendor. Kjo hënë ju jep mundësinë të vendosni kufij dhe objektiva për një dietë të shëndetshme, më shumë ushtrime dhe rezultatet do t'ju bëjnë përshtypje. Do të keni gjithashtu një dëshirë më të madhe për t'u zgjeruar dhe krijuar dhe mund të bëni disa ndryshime në punë në lidhje me partnerët tuaj. Gjithashtu, mund të lindë një ofertë ose promovim veçanërisht joshëse, veçanërisht nëse keni një ditëlindje në fund të dhjetditshit së parë - fillimit të dhjetditshit së dytë. Hëna e potë mund të jetë gjithashtu një interes dashurie, duke sjellë më shumë mundësi për të flertuar dhe për t'u dashuruar.

Ata me ashendentë ose planetë tek Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi nga 8 deri në 14 gradë do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 VIRGJËRESHA

Përfitoni nga kjo hënë për të gjetur fëmijën tuaj të brendshëm, ndaloni të jeni të ashpër me veten, doni të metat tuaja dhe përqendrohuni në nevojat tuaja. Hëna e plotë ndikon në fushën e dashurisë, miqësisë, krijimit dhe fëmijëve dhe do të nxjerrë në dritë atë që ju bën të rrahë zemrën, atë që ju ndez pasionin. Nëse jeni të përkushtuar do tregoni anën tuaj të ndjeshme dhe romantike dhe do dëshironi të krijoni kushtet që do t'ju bëjnë të ndiheni se jeni një me partnerin. Do të dëshironi një bashkim të thellë dhe ndoshta do të merrni vendimin për të hedhur hapin tjetër në lidhjen tuaj, do të bëni plane për të ardhmen tuaj së bashku, do të keni një fëmijë nëse dëshironi. Për disa, hëna mund të sjellë kulmin e një historie dashurie ose të hapë një kapitull të ri në jetën tuaj. Por Hëna e plotë nuk ndikon vetëm në jetën tuaj të dashurisë, por ju ndihmon të shpreheni në mënyrë krijuese dhe të mprehni praninë tuaj profesionale. Do të ndiheni të sigurt në aftësitë dhe talentet tuaja, por mos u mashtroni nga sugjerimet që janë shumë të mira për të qenë të vërteta dhe mos i ndërtoni kështjellat tuaja në rërë... Entuziazmi juaj do të rritet, do të ndiheni të energjizuar dhe të nevojshëm. për të dalë, për t'u argëtuar, për t'u shoqëruar dhe për t'u lidhur me njerëzit e tjerë që doni dhe që ju ngrenë humorin. Pra, është një mundësi e mirë për të gjetur kohë për të bërë atë që ju bën të lumtur dhe të kënaqur, të trajtoni veten ose të shijoni daljet me miqtë dhe të njohurit, por mos e teproni me ushqimin dhe alkoolin.

Ata me ashendentë ose planetë tek Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi nga 8 deri në 14 gradë do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 PESHORJA

Juve te shenjes se Peshores,ju që mendoni gjithmonë për ndjenjat e të tjerëve, që bëni një hap prapa për të mos ngritur gjërat, që përpiqeni t'u shërbeni nevojave të të tjerëve duke vënë të dytën tuaj, hëna e plotë e korrikut po vjen t'ju shkundë, të zgjojë. dëshirat tuaja dhe mendoni se çfarë ju nevojitet për t'u ndjerë të qetë, të përkujdesur dhe të qetë në shtëpi, në mjedisin familjar, por edhe në punë. A po merrni dashurinë që ju nevojitet për atë që jeni në të vërtetë, apo jeni të pëlqyer vetëm sepse vazhdimisht dorëzoheni dhe u tregoni të tjerëve atë që duan të dëgjojnë? A duhet të zgjeroni mirësinë dhe kujdesin që u jepni të tjerëve për veten tuaj? A i keni vënë në pritje ëndrrat dhe qëllimet tuaja për t'i bërë të tjerët rehat? Këto pyetje do të jenë në mendjen tuaj dhe mund të dëshironi të qëndroni vetëm me mendimet tuaja për një kohë për të kuptuar se si të ecni përpara. Hëna e plotë do të sjellë ndryshime dhe rishikime në çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë si banesë, pasurinë tuaj të paluajtshme, anëtarët e familjes, shokët e dhomës, martesën dhe statusin tuaj. Mund të lindin disa situata që ju detyrojnë të përshtateni me një mjedis të ri, të lëvizni ose të bëni ndryshime në shtëpi. Ose mund të merrni vendimin të largoheni nga mjedisi familjar, të vendosni kufij dhe të merrni vendime që do t'ju bëjnë të ndiheni më të sigurt dhe më të lumtur. Nëse ju duhet të ndërprisni lidhjet për të gjetur gëzim në jetën tuaj, bëjeni, do të jetë për të mirën tuaj. Sigurisht, mund të përballeni me rezistencë të fortë nga të tjerët ose ata mund të përpiqen të shkelin ndjeshmërinë tuaj dhe t'ju ndalojnë. Pastroni dhe largoni njerëzit toksikë nga ana juaj dhe mos iu përgjigjni me zemërim njerëzve që nuk i kuptojnë nevojat tuaja. Pavarësisht nëse bërtisni apo jo nuk do të arrini asgjë, do të humbisni vetëm kohën dhe disponimin tuaj. Ju përcaktoni rrugën tuaj dhe me Diellin që shkëlqen në pikën më të lartë të horoskopit tuaj, shtëpinë e 10-të, ju keni një aleat të madh për të arritur qëllimet tuaja profesionale, për të rritur reputacionin tuaj dhe për të shfaqur talentet tuaja. E vetmja gjë që duhet të shmangni janë lëvizjet e ngathëta, si dhe konfuzioni dhe keqkuptimet, sepse në të njëjtin sektor është edhe Mërkuri, i cili formon një kundërshtim me Hënën e plotë dhe mund të sjellë probleme në komunikim. Sigurisht që duhet të jeni më të kujdesshëm me problemet tuaja shëndetësore apo të familjarëve tuaj.

Ata me Diellin tuaj midis 8 dhe 14 gradë të Peshores, ose ata me ashendentë ose planetë në Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi në këto gradë, do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 AKREPI

Hëna e Plotë në Bricjap krijon shqetësim mendor, stimulim të tepërt dhe mund të sjellë një furi në ritmet e jetës së përditshme dhe orët e 24 orëve mund të mos ju mjaftojnë. Mos u shqetësoni, jo domosdoshmërisht do të jetë keq, thjesht mund të keni shumë telefonata, detyrime ose telefoni do të bjerë pa ndërprerje dhe nuk do të arrini të qetësoheni apo të rregulloni punët tuaja. . Në përgjithësi, do të jeni më të etur edhe për të komunikuar me miqtë, të afërmit, të njohurit dhe njerëzit që ju duan, ju kuptojnë dhe nuk ju keqkuptojnë. Nëse jeni aktiv në fushën e medias, arsimit, internetit, reklamës, marketingut, mund të keni një sukses të madh dhe përpjekjet tuaja do të vlerësohen. Me këtë hënë si aleat, ju mund të komunikoni idetë dhe planet tuaja dhe të vazhdoni me diskutime, negociata dhe marrëveshje për qëllimet tuaja të reja dhe rezultatet do t'ju befasojnë. Në fakt, kjo hënë mund të fshehë edhe disa zbulime dhe t'ju japë përgjigje për disa pyetje që keni pasur për disa njerëz, qoftë në nivel personal apo profesional. Gjithashtu, mund të lindë një udhëtim që ndërthur punën dhe argëtimin ose një propozim interesant profesional që ju emocionon. Ndoshta Hëna e plotë do t'ju vendosë gjithashtu në procesin e reflektimit për gabimet e së kaluarës dhe gjetjes së mënyrave për të përmirësuar kushtet tuaja të jetës, duke hedhur hapa më të fortë përpara. Ju gjithashtu mund të dilni si vetja juaj më krijuese ose të gjeni mënyra për të rritur njohuritë tuaja dhe ndoshta të zgjidhni disa kurse ose seminare për të mësuar diçka që ju intereson ose do t'ju zhvillojë në punën tuaj.

Ata me ashendentë ose planetë tek Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi nga 8 deri në 14 gradë do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 SHIGJETARI

Hëna e plotë në Bricjap sjell financat në plan të parë dhe… ndriçon mënyrën se si fitoni, shpenzoni dhe kurseni para. Nëse në të kaluarën keni punuar shumë, keni treguar disiplinë dhe praktikë dhe keni arritur të kurseni para për ndonjë qëllim, koha për sukses ka ardhur. Brenda dy javëve të ardhshme mund të krijohet një mundësi dhe mund të keni fitime ose zhvillime në çështjet e karrierës. Nëse do të kishit nisur disa negociata dhe diskutime për çështje financiare, ky rreth tani mund të mbyllet me një marrëveshje financiare. Ose mund të jetë finalizimi i një situate në një çështje financiare, për shembull nëse kishit kërkuar një rritje, nëse prisnit disa para, tani mund të merrni një përgjigje. Në përgjithësi, mundësitë për zgjerim që do t'ju jepen nuk do të jenë të pakta, pasi planeti juaj sundues, fatlumi Jupiteri, formon një trekëndësh të mrekullueshëm me Hënën e plotë, por lëvizjet tuaja do të duhet të jenë "kirurgjikale" pasi vjen edhe Saturni i rreptë. në lojë. Tani është koha për të parë qartë se ku po shkojnë paratë tuaja dhe për të sjellë në ekuilibër balancën tuaj të të ardhurave-shpenzimeve. Gjithashtu, ju mund të vlerësoni asetet dhe investimet tuaja dhe të hiqni qafe çdo gjë të dëmshme. Hëna e plotë mund të sjellë një punë të re, një marrëveshje financiare ose një burim të ardhurash që do t'ju japë një frymë, por duhet të jeni tepër të kujdesshëm me menaxhimin, pasi shpenzimet do të jenë mjaft me këtë hënë. Për shkak se zakonisht Hëna e plotë tregon fundin ose kulmin e një situate, skenari i përfundimit të një pune që kishit ndërmarrë po luhet, por mos u frikësoni, pasi së shpejti do të gjeni diçka të re dhe do të stabilizoheni. Sigurisht, për disa ky stabilizim mund të ketë të bëjë edhe me çështje të lidhjeve. Nëse do të kishit bërë një njohje dhe nuk ishit të sigurt për zhvillimin e saj, tani peizazhi mund të qartësohet dhe ndiheni më të sigurt për ndjenjat tuaja, por edhe për anën tjetër.

Ata me ashendentë ose planetë tek Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi nga 8 deri në 14 gradë do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 BRICJAPI

Ju pret Hënën e Plotë të 3 Korrikut në shenjën tuaj dhe kjo është koha juaj për të ecur përpara dhe për të treguar me guxim dhe krenari se kush jeni dhe çfarë ju bën të veçantë. Mundohesh gjithmonë të bësh gjithçka siç duhet,të mos devijosh fare nga imazhi perfekt që dëshiron të projektosh, pavarësisht nga kostoja për ty dhe psikologjinë tënde. Ju dëshironi të jeni të admiruar nga të tjerët, të jeni më i miri në rolin që keni marrë përsipër të shërbeni dhe shumë herë i shtypni dëshirat tuaja për hir të një dëshmie të mirë të jashtme. Por kjo hënë do t'ju japë mundësinë të përqafoni ëndrrat tuaja, nevojat tuaja dhe të jeni autentikë. Hëna e Plotë do t'ju ndihmojë të rigjeneroheni, të besoni në veten tuaj dhe t'u kujtoni atyre përreth jush se keni kufij dhe nevoja që duhen respektuar dhe shërbyer. Me këtë Hënë të plotë mund të lindin disa çështje rreth identitetit dhe qëllimit tuaj që do t'ju vendosin në procesin e të menduarit më shumë për rolin tuaj në marrëdhëniet tuaja personale ose profesionale dhe do të dëshironi të fokusoheni në atë që mund të mungojë tani nga jeta juaj. Ju gjithashtu do të jeni më të ndjeshëm, emocionalë dhe ndoshta më të shqetësuar pasi do të dëshironi të vazhdoni dhe të ndiqni ëndrrat dhe suksesin tuaj, dhe aspektet pozitive të Hënës së plotë me Jupiterin dhe Saturnin do t'ju ndihmojnë të arrini atë që dëshironi, të zgjeroheni, por gjithashtu për të njohur përpjekjet dhe përpjekjet tuaja. Përdorni ndikimin e kësaj hëne për të dëbuar nga jeta juaj atë që nuk është më e dobishme dhe përqendrohuni te vetja dhe perspektivat tuaja të ardhshme. Disa prej jush mund të kenë një arsye për të festuar dhe gëzuar me këtë hënë, si për shembull një sukses profesional apo edhe një diplomë, dhe të tjerë mund të kenë tani një njohje të rëndësishme në një nivel romantik. Por edhe nëse diçka nuk shkon në një lidhje personale ose partneritet, shikojeni atë si një mundësi për të bërë një pastrim të mirë në jetën tuaj dhe për të ecur përpara me perspektiva më pozitive dhe pa ngarkesa. Është e qartë se këto ditë duhet të jeni më të kujdesshëm me shëndetin tuaj, por edhe të mos nxitoni në angazhime dhe vendime të rëndësishme, sepse kundërshtimi i Mërkurit me Hënën e plotë mund t'ju bëjë të veproni emocionalisht dhe jo logjikisht, ose t'ju shkaktojë njëfarë konfuzioni dhe konfuzioni në komunikim. Me besim dhe këmbëngulje në vizionin tuaj do t'ia dilni mbanë, por sigurisht që kërkon shumë punë dhe përkushtim ndaj vlerave tuaja.

Ata me Diellin tuaj midis 8 dhe 14 gradë tek Bricjapit, ose ata me Ashendent ose planetë në Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi në këto gradë, do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 UJORI

Kohët e fundit keni qenë të stresuar dhe keni shumë në mendje, me rezultat që vazhdimisht ndiheni të lodhur, të rraskapitur dhe nuk pushoni as kur flini. Ju torturoni veten dhe mendjen tuaj me pyetje ose për çështje të lidhjeve ose për planet tuaja të ardhshme dhe nuk mund të gjeni një zgjidhje. Por Hëna e plotë do t'ju ndihmojë të shihni dritën në tunel, të mendoni qartë dhe me qetësi të shihni opsionet tuaja, në mënyrë që të merrni vendimet tuaja se si të merreni me çdo gjë që ju shqetëson. Tani do të shihni anën e vërtetë të njerëzve që janë pranë jush dhe çfarë saktësisht duhet të bëni për të shmangur gabimet e së shkuarës dhe për të ecur përpara, pa ngarkesa, zakone të këqija dhe njerëz toksikë, që rënduan shëndetin dhe psikologjinë tuaj. Ju do të mbani në jetën tuaj vetëm ata që ju duan vërtet dhe meritojnë të jenë pranë jush. Zona që do të marrë ndikimin e dobishëm të Hënës së plotë, e cila është në një trekëndësh me Jupiterin, është ajo e gjendjes tuaj fizike dhe shëndetit dhe ju ndihmon të hiqni qafe zakonet e këqija (pirja e duhanit, alkooli, ngrënia e tepërt, etj.) që ju shkatërrojnë. trup . Hëna gjithashtu mund të ketë një ndikim pozitiv në çështjet e punës, kështu që mund të merrni një propozim të ri, një promovim ose të vendosni të merrni një drejtim krejtësisht të ri që do t'ju shprehë më shumë. Mund të mos jetë hëna më e fortë për jetën tuaj të dashurisë, por mund të krijoni kushtet romantike për ta shijuar më shumë. E vetmja gjë për të cilën duhet të keni kujdes janë sekretet tuaja, pasi mund të zbulohet diçka që mund t'ju vërë në siklet dhe t'ju ekspozojë. Gjithashtu, Hëna e plotë mund të tregojë një sfond të fortë ose në fytyrën tuaj ose mund të jeni duke punuar fshehurazi në një projekt që nuk dëshironi që askush ta dijë ende. Sidoqoftë, mbani mend se nuk i keni borxh askujt përveç vetes dhe kjo është një mundësi për të çliruar mendjen dhe për të pastruar shpirtin tuaj.

Ata me ashendentë ose planetë tek Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi nga 8 deri në 14 gradë do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 PESHQIT

Hëna e plotë në Bricjap më 03/07 do të kthejë vëmendjen tuaj në punën tuaj kolektive, partnerët, miqtë dhe qëllimet e reja. Tani është koha më e mirë për të frymëzuar të tjerët dhe për të lëvizur si ekip për të arritur qëllimet tuaja. Aleancat tuaja do të funksionojnë pozitivisht dhe në avantazhin tuaj. Specifikoni qëllimet tuaja dhe gjeni njerëzit e duhur për të formuar "skuadrën e goditjes" dhe së bashku do të keni sukses. Por përpiquni të lini mënjanë emocionet tuaja dhe të jeni objektivë në zgjedhjet tuaja. Në përgjithësi do të jeni më socialë dhe të shoqërueshëm, por kujdes me kë e kaloni kohën tuaj të çmuar, në mënyrë që të mos ktheheni në shtëpi në fund të ditës duke u ndjerë bosh. Hëna mund të sjellë disa ndryshime, qoftë në qëllime personale apo profesionale, dhe informacionet në lidhje me një mik tuajin mund të dalin në dritë dhe ju mund të jeni të zhgënjyer apo trishtuar. Sigurisht që do të jeni në një fazë ku do të dëshironi të hiqni stresin dhe t'i rregulloni gjërat, ose mund të kuptoni se ka ardhur koha për t'u larguar nga qëllimet joreale dhe miqtë, partnerët ose partnerët që nuk mbështesin. Me këtë hënë ju do të dëshironi substancën e gjërave dhe jo goditjen tuaj. Nëse jeni në një lidhje që shfaq shenja lodhjeje, do të bëni gjithçka për ta rindezur atë dhe nëse shkëndija nuk arrin të rindizet, mund të kërkoni diku tjetër për ta gjetur. Beqarët mund të gjejnë njeriun e tyre dhe të përjetojnë momente romantike dhe pasioni. Në fakt, flertimi mund të ndodhë përmes rrethit tuaj të miqve. Kështu që ndoshta në një dalje me miqtë do të takoni një person që klikon me ju në mënyrë romantike. Por kjo hënë mund të katalizojë kufijtë midis miqësisë dhe dashurisë dhe ju duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë kësaj. Ndaj mendoni mirë përpara se të vendosni të afroheni me një mik, sepse nuk ia vlen të humbisni një mik për një natë pasioni...

Ata me ashendentë ose planetë në Dashi, Gaforrja, Peshorja dhe Bricjapi nga 8 deri në 14 gradë do të preken më shumë.

Nëse nuk e dini gradën e shenjës ose ashendetit tuaj, ose dëshironi të dini se ku i keni planetët tuaj kryesorë, mund të dërgoni një e-mail tek stafi astrologu.al me të dhënat tuaja në: ofertashoqerore@gmail.com

 

 

 

Shiko gjithashtu