GEZUAR DITLINDJEN TUAJ LUAN TE DASHUR! MUAJI JUAJ, MUAJI I SFIDAVE TE MEDHAJA…..!

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Gëzuar ditëlindjen dhe ju urojmë qe ne këtë cikël të ri që fillon me nje energji teper positive per juve që ta përdorni në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jepen ne kete perjudhe  dhe duke shmangur rreziqet. Gëzuar ditëlindjen e ketij viti !

Me rastin e ditëlindjes tuaj tani është një kohë e mirë për të konsultuar me astrologet tuaj te preferuar mund te klikoni në  www.astrologu.al/parashikime-personale dhe për të parë se çfarë premton grafiku juaj vjetor, ku ju favorizoheni dhe cilat janë çështjet që  juve doni te zgjidhni apo planet qe juve keni në jetën tuaj për dymbëdhjetë muajt e ardhshëm që fillojnë të llogariten për ju nga ditelindja juaj per gjith  vitin.

 

Një imazh i parë për ditëlindjen tuaj per kete vit

Fuqia e Hënës 

Nëse keni lindur nga 22-26 / 7 ose nga 20-22 / 8 , dy Hënat e Plota që do të zhvillohen përkatësisht më 24 korrik dhe 22 gusht, ndikohen shume  në hartë tuaj diellore. Këtë vit ju shihni rezultatin e përpjekjeve dhe veprimeve tuaja dhe e kuptoni se si duhet të lëvizni gjatë rrugetimit te ketij viti . Disa persona  mund të largohen nga shoqeria  juaj ose roli i tyre mund të ndryshojë plotësisht kjo nuk ju prish pun per te vazhduar me tej. Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërë diçka ndryshe dhe do të jetë një periudhë dinamike dhe e rëndësishme në jetën tuaj me shumë veprime dhe shumë punë. Situatat arrijnë kulmin dhe ndriçohen kështu që të mund të stabilizoheni nje here e mire ne planet tuaja dhe enderrat te ju behen realitet
 
Nëse keni lindur nga data 6-10 / 8 , energjia e Hënës së re që do të ndodhë më 8 gusht regjistrohet në hartën e kthimit tuaj diellor do të ndikojë në ju brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm të ditëlindjes tuaj. Një vit dinamik që përveç fillimeve të reja është gjithashtu një periudhë shumë e pranueshme ne ceshtjet e zemres tuaj , intuitive dhe magnetike gjatë së cilës ju mund të tërheqni dhe do t'ju jepen shumë gjëra. Sektori që aktivizohet në hartën tuaj Diellor nga Hëna e re do të provojë të jetë shumë i rëndësishëm gjatë këtij viti pasi do të shihni se mjaft ndryshime positive mund te keni tek  shtëpia në të cilën Hëna e Re do të do te ndikoj shume pozitve ne familje dhe jo vetem , ju do të merrni iniciativa dhe dote  bëni plane të reja. Mund të jetë viti për një martesë ose lindjen e një fëmije.

 

Mendimi dhe logjika

Nëse keni lindur në 28/7, Merkuri  në hartën tuaj Diellore këtë vit do të jetë në Gaforre. Këtë vit do t'ju duhet të ndryshoni pozicionet tuaja disa herë dhe të bëni rregullime në planet dhe idet  tuaja që do të jenë më shumë sesa mund të kishit menduar . Një arsye tjetër për këto rregullime mund të jetë fakti që mendja juaj mund të jetë e gatshme, por trupi juaj jo. Nëse nuk bëni ndryshime , atëherë shumë shpesh do të filloni gjëra që nuk do të jeni në gjendje t'i përfundoni. Në këtë cikël të lindjes, vetë-analizimi dhe njohja e vetvetes do të jenë të rëndësishme, pasi që disa herë do të pyesni dhe keqinterpretoni tek te tjeret  dhe motivet tuaja. Dyshimet që do të keni në lidhje me idetë dhe mendimet tuaja do t'ju bëjnë që të mos jeni të gatshëm t'i ndani ato me të tjerët ose përmes vendimeve qe mund te merrni  për t'i mbrojtur ato fuqishem  dhe plotësisht në mënyrë që të tjerët të mos kuptojnë se edhe ju vetë nuk jeni te gatshem porn je gabim I vogel ju prish pune prandaj cdo gje niseni dhe betiseni me plan. Në përgjithësi, mendimi juaj do të jetë në gjendje të përshtatet me kushtet përreth.

Nëse keni lindur më 28 / 7-11 / 8 , Merkuri  në hartën tuaj Diellore këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut. Viti juaj personal karakterizohet nga padurimi dhe reagimet impulsive dhe të pamatura ndaj situatave që nuk ju pëlqejnë. Do të keni tendencë të merni vendime qe te tjereve nuk do te ti pelqejne dhe t'i përmbaheni ideve tuaja, të cilat mund të çojnë në mosmarrëveshje dhe konfrontime me të tjerët. Gjithashtu, vendimet e momentit nuk do të kenë një rezultat të mirë për ju dhe mund të neglizhoni gjithçka që ka të bëjë me komunikimin, informacionin, bisedat ose persona te ndryshem ne pune tuaj me mature dhe kujdes gjithcka do te ja dilni me sukses .

Nëse keni lindur nga 11/8 e tutje, Merkuri  në hartën tuaj këtë vit do të jetë në Virgjëreshë. Këtë vit do të jeni në gjendje të kuptoni dhe perceptoni gjërat dhe situatat nen kontroll dhe ju pelqen vërteta. Idetë tuaja do të jenë të drejta dhe komunikimi do të bëhet diçka e rëndësishme për ju, si rezultat i së cilës ju do të mbani kontakte të shpeshta me miqtë. Më shumë gjasa do të bëni udhëtime mjaft të vogla.

 

Emocionale  dhe per karrjere ku do te keni mundesi ne stabilizim te ekonomis.

Nëse keni lindur në ditën e parë të shenjës tuaj të zodiakut , Afërdita në hartën tuaj këtë vit do të jetë në shkallën e fundit të shenjës tuaj të zodiakut, duke bërë që çështjet e zemrës, por edhe çështjet e financave të lëvizin maksimalisht këtë vit dhe ju duhet të merrni vendime të rëndësishme dhe të guxoni të bëni një hap të madh përpara per te perfituar kohen e humbur.

Nëse keni lindur më 22 / 7-16 / 8, Venusi në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të jetë në Virgjëreshë. Natyra juaj artistike do të dalë në sipërfaqe këtë vit si dhe ana juaj romantike. Ju do të lëvizni më rehat dhe do të shprehni ndjenjat tuaja në një mënyrë të menjëhershme. Këtë vit dashuria do ju takojë papritur në një vend dhe në një mënyrë që nuk e prisni.

Nëse keni lindur nga 16/8 e tutje, Aferdita në hartën tuaj këtë vit do të jetë në Peshore. Ky cikël vjetor do të jetë mjaft i kënaqshëm dhe pavarësisht nga natyra e problemeve me të cilat do të përballeni ju do të jeni në gjendje të ofroni zgjidhje pozitive dhe krijuese. Ju do të jeni në gjendje të mbështeteni shumë tek miqtë ose partnerin tuaj këtë vit dhe në përgjithësi do të keni një rreth shoqëror aktiv dhe të gjallë dhe pjesëmarrje në shumë ftesa dhe ngjarje të këndshme. Ky vit mund të jetë gjithashtu viti kur një histori e re romantike do të fillojë të zhvillohet në jetën tuaj. Nëse tashmë jeni në një lidhje, atëherë marrëdhënia juaj do të bëhet më e ëmbël dhe do të kënaqeni me shoqërinë e njëri-tjetrit, pasi do të theksohet aftësia juaj për të shprehur veten emocionalisht dhe për të treguar afeksionin tuaj, si dhe dashurija  juaj do të rritet. Nëse jeni duke bërë diçka artistike jeni ne Kohen e duhur apo ndonje ndryshim pune ,
 

Vendimet  dhe Karrjera

Nëse keni lindur deri më 29/7, Marsi në hartën tuaj këtë vit do të jetë në shenjën tuaj të zodiakut. Eshtë një kohë e mirë për të bërë plane të reja, veçanërisht plane dhe projekte që kërkojnë dinamizëm, veprim dhe ndoshta nje biznes privat . Gjatë këtij cikli do të ndiheni të fortë dhe plot energji për të përballuar jetën. Eshte  është periudha kur ju do të doni të rrini të relaksuar dhe thjesht të vëzhgoni zhvillimet, do të jeni aktivë dhe madje do të dëshironi të prishni rutinat dhe zakonet tuaja të përditshme. Ju patjetër duhet të gjeni një mënyrë për të kanalizuar gjithë këtë potencial të madh energjie këtë vit dhe një ide e mirë është palestra, stërvitje në një farë mënyre.

Kini kujdes që të mos bëheni shumë të mprehtë dhe agresiv pasi debatet dhe ceshtjet e vjetra nuk ju lent e mendoni qart beni pak kujdes te pakten ne fillim te kesaj perjudhe. Do të tentoni të reagoni tepër edhe ndaj gjërave më të vogla dhe më të parëndësishme dhe do të ketë një nervozizëm të përgjithshëm. Sjellje të tilla mund të ndikojnë negativisht në kontaktet tuaja sociale dhe mund të ketë konflikte me njerëz që i doni dhe ata ju duan. Idetë tuaja do të jenë të shumta dhe vetëbesimi juaj është i shkëlqyeshëm, sigurohuni që të ruani një farë fleksibiliteti në mënyrën e të folurit dhe të ndani idetë tuaja. Agresiviteti dhe impulsiviteti intensiv do të shfaqen kryesisht në shtëpinë e ditëlindjes, ku ndodhet Dielli juaj për këtë vit. Kini kujdes nga shpejtesija tani ne kete ver te nxeht sepse mund te beni aksidente për shkak të shpejtësisë dhe nxitimit, gërvishtjeve dhe pakujdesive .

Nëse keni lindur në 29/7, Marsi në hartën tuaj diellor këtë vit do të jetë në Virgjëreshë. Këtë vit ekziston një tendencë e fortë për të qenë agresiv dhe lehtë të humbasni durimin. Problemet mund të lindin në çështje që keni menduar se keni vendosur në të kaluarën ose keni lënë pas dore, veçanërisht në biznesin tuaj. Eshte me se  e rëndësishme këtë vit të rregulloni çdo aspekt të jetës tuaj. Bëni kujdes sepse për shkak të neglizhencës ose pakujdesisë mund të prishni ekuilibra qe keni harxhuar shum energji per ti stabilizuar ato. Grindjet dhe nxitimet nuk janë këshilltaret më te mirë te vitit. Mosmarrëveshjet dhe grindjet intensive nuk do të jenë të lehta për t'u kapërcyer nese juve nuk merni nje vendim per ceshtjet qe kerkojne zgjidhje mes  palëve te treat. Ehtë shumë e dobishme për ju këtë vit të nisni dick ate re si ne pune apo dhe ne ceshtjet qe kan te bejn me investimet , I keni te gjitha mundesit per te ja rritur qellimit tuaj.

 

Zgjatja  dhe mundësitë e ketij viti

Nëse keni lindur ne 28/7, Jupiteri në hartën tuaj këtë vit do të jetë retrograd tek Peshqit. Këtë vit ju mund ta gjeni veten duke ndryshuar shpesh pozicione dhe qëndrime ndaj situatave dhe duke u përpjekur të rregulloni rrugën tuaj sepse planet dhe qëllimet tuaja afatgjata nuk kombinohen lehtësisht me ato realisht mund ti arrini. Ju mund të gjendeni në situata që në fund të fundit ju çojnë në fitore ose sukses sepse mendja e shëndoshë do t'ju realizoj  ëndrrat tuaja. Sfida është të përqendroheni në një plan dhe t'i përmbaheni, në vend që të ndryshoni vazhdimisht planet tuaja. Për ta arritur këtë, ne kete vit do t'ju duhet të mendoheni shume dhe  te mendoni vet  të kuptoni se çfarë është ajo që mund të ndiqni ne të vërtetë. Këtë vit ju duroni më shumë se çfarë zakonisht, pasi ju e dini instiktivisht se si ta ndryshoni dhe rregulloni sjelljen tuaj kur situatat e kërkojnë atë. Ju jeni pak kokëfortë dhe të qëndrueshëm ne ceshtjet e rendesishme tuajat  këtë vit ju jep një ndjenjë mbrojtjeje në përpjekjet tuaja. Por kënaqësia e vërtetë do të vijë kur jeni duke ndryshuar dhe përshtatur vazhdimisht,

 

Mendimi dhe llogjika

Nëse keni lindur më 28/07 , Merkuri  në hartën tuaj këtë vit do të jetë retrograd me Ujorin.  Kushtojini vëmendje momentit për t'u përfshirë ose për të ndërmarrë projekte që janë per  aftësit tuaja. Jini realist dhe mos u merrni nga entuziazmi i shfrenuar për të mos qenë në gjendje të përfundoni atë që do të ndërmerrni. Mos u largoni nga ushqimi, kushtojini vëmendje shëndetit tuaj dhe posaçërisht çështjeve të mëlçisë, nëse keni një predispozitë ose histori. Kushtojini vëmendje detajeve dhe mendimeve të të tjerëve sepse nëse nuk e bëni mund të keqkuptoheni dhe mund të lindin probleme.

Themele të qëndrueshme, kufizime dhe seriozitet

Saturni në hartën tuaj  këtë vit do të jetë retrograd tek  Ujori. Ky vit ka shumë sfida dhe mundesira  që do ta keni të vështirë të kapërceni dhe detyrimet dhe përgjegjësitë po ju presin fort. Ju do i merrni gjërat më seriozisht dhe është mirë të mbani një qëndrim pozitiv ndajte tjereve dhe vetes . Njerëzit me fuqi dhe autoritet do t'ju japing nje mundesi me shume  dhe ka shumë të ngjarë që këtë vit të lindinnje problem  probleme me babanë ose me një figurë atërore në jetën tuaj por kjo merr zgjidhje nga fundi I Tetorit . Në përgjithësi, do të duhet durim dhe këmbëngulje pasi do të ketë shumë gjera qe kerkojn vendosmeri . Sa më sipër vlen edhe më shumë, nëse keni lindur nga 1-4 / 8 . Njohja e vetvetes dhe zhvillimi shpirtëror
 

Planetët si  (Urani, Neptuni dhe Plutoni) ju ndihmojnë të kuptoni aspektet më të thella të jetës tuaj. Ata gjithashtu u referohen situatave që mund të jenë përtej kontrollit tuaj dhe që ju nuk mund t'i kontrolloni.  Në hartën tuaj diellor për këtë vit një planet nga keto qe tham me me lart  do te keni ndihmes te madhe  juve qe keni lindur ne data  (1-4-7-10-të) ai do të funksionojë më personalisht dhe do t'ju duhet t'i kushtoni vëmendje çështjeve që lindin nga familja apo nga nje pasuri e papritur dhe jo vetem.

Ky është një vit I dobishem dhe mjaft pozitiv per juve mund te perfitoni te mira materjale ne pune dhe ne ekonomi ,do te keni mundesi te beni shoqeri te reja ne biznes dhe jo vetem . Me siguri do të duhet të thuash lamtumirë për diçka qe ju ka lodhur keto vitet e fundit per juve te palidhurit eshte nje vit I  rëndësishem për ty siç është marrëdhënia, pozicioni, mbrojtja dhe pranimi i familjes dhe shoqërisë ose siguria e një të njohuri. Sa më sipër vlen edhe më shumë, nëse keni lindur nga 5-9 / 8.

Mundësia për të pasur tendenca ndryshime pune  këtë vit është e lartë. Mundësitë për të kapërcyer atë që ju shqetëson do t'ju jepen gjatë vitit tuaj personal, por kini kujdes që të përpiqeni të largoni tensionin përmes pirjes ose varësive të tjera te demshme . Mos merrni përsipër më shumë sesa mund të përballoni, pasi prirja juaj të dëshironi të ndihmoni të tjerët dhe te lini veten tuaj pasdore . Do të jeni mjaft të ndjeshëm dhe kjo mund t'ju bëjë që të zhgënjeheni lehtë, të lëndoheni ose të ndjeheni sikur jeni viktimë e situatave. Mos i shtyni të tjerët të përfitojnë nga ju. Sa më sipër vlen edhe më shumë, nëse keni lindur nga 14-17 / 8 .

Trendi këtë vit është të jesh i duruar dhe fleksibël se zakonisht. Kini kujdes që të mos humbni kontrollin kur përballeni me të tjerët dhe mos u përfshini në grindje dhe konflikte sepse ne fund juve do te dilni te fituar me njerëzit me pushtet sa do qe ju duket e veshtire . Njerëz të tillë do të përpiqen të ushtrojnë kontroll mbi ju por ne asnje menyr nuk kan per te ja arritur qellimit te tyre. Eshte  e rëndësishme këtë vit të mos përfshiheni në njerëz dhe situata që do t'ju krijojnë probleme serioze. Sa më sipër vlen edhe më shumë, nëse keni lindur nga 16-19-23 / 8 .

 

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu