Eklipsi i Hënës tek Ujori

27/07/2018

Dielli nga Luani shfaq nevojën personale, jep përparësi individualitetit dhe udhëheqjen, ndërkohë Hëna nga Ujori kërkon grupe dhe veprimin kolektiv. Me kundërshtimin e të dyve zbulon veprimet e personave që mbajnë pozita udhëheqëse dhe kundërshtimin e tyre të drejtpërdrejtë ndaj një grupi, një klubi apo gjithë shoqërisë.Natyrisht, eklipsi zbulon se veprimet e Ujorit ‘mungojnë’ këtë fazë. Ashtu si me çdo eklips Hënor, do ju shqetësojnë me pyetjet rreth figurave femërore.Priten edhe tensionet në frontin social dhe politik, ndërkohë ngjarjet ekstreme të motit, aksidentet, aktet terroriste, gjeofizike, shpërthimet vullkanike, zjarret.

Megjithatë, në një nivel personal, eklipset grumbullojnë sasi të pabesueshme energjie, të cilat në varësi të shenjës dhe menaxhimit që do të bëni, mund të sjellin edhe zhvillime pozitive në rast se personalet ja u lejojnë.Le të mos harrojmë se edhe në kushtet më të pakëndshme, disa fitojnë llotarinë, disa e njohin dashurinë e jetës së tyre, disa gjejnë punën që kanë ëndërruar gjithmonë.

Pra, le të shohim se si eklipsi Hënor do të ndikojë në aksin Luan-Ujor në çdo shenjë. Vlen të përmendet se kjo ndikon në lindjen e personit në dhjetë ditëshin e parë dhe se efekti i saj ka filluar shumë kohë më parë dhe zgjat për një kohë të gjatë.Më të kujdesshëm Demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që janë më të prekur nga eklipsi duhet të jenë më të kujdesshëm.

Gjithashtu, është e rëndësishme që së bashku me eklipsin, kemi edhe ndikimin e Merkurit retrospektiv, i cili ndikon në të njëjtat zona, për fat të mirë pa formimin e pikëpamjeve me eklipsin.

Dashi:

Aksi Luan – Ujor në të cilin ndodh eklipsi ,lidhet me dashurinë, fëmijët, qëllimet, aktivitetet kolektive, miqësitë. Duhet të jeni gati për të bërë ndryshime të mëdha dhe rishikime në të gjitha këto fusha, për të rivlerësuar situata dhe për të mësuar nga gabimet tuaja.Në sferën e mundshme është kthimi i një bashkëshorti nga e kaluara ose takimi me një person miqësor pas një kohe të gjatë ose ri-bashkimi me një grup.Takimet fatale ose zhvillimet mund t’ju shtyjnë të ndryshoni perspektivën tuaj në fushën tuaj sentimentare dhe të merrni vendime të jetës, pozitive ose negative, varësisht nga hartë tuaj personale.

Eklipsi hënor i muajit ndikon në pjesën e horoskopit tuaj që lidhet me rrethin tuaj shoqëror dhe qëllimet tuaja të ardhshme.Ju mund të dëshironi të mbyllni një rreth të njerëzve social, ose të vendosni të lini disa projekte që të gjeni pengesa ose të gjeni shumë kohë.Sidoqoftë, duket se po thirreni për të arritur një ekuilibër mes dëshirave tuaja personale, nevojës për gëzim, argëtim, flirtim, dhe çështje që kanë të bëjnë me miqësinë tuaj, pjesëmarrjen tuaj në një mbledhje apo ëndrrat tuaja për të ardhmen.

Demi:

Me efektin e eklipsit Hënor në aksin Luani-Demi, përgatitni veten psikologjikisht, sepse ngjarjet do të jenë subversive në karrierën tuaj, familjen dhe jetën shoqërore.Konkurrenca e padrejtë, fjalët pas kurizit, tensionet, mundësit që do t’ju detyrojnë të ripërcaktoni pozicionin tuaj në gjërat, janë në orarin e ditëve.Mundohuni të mbani tonin e ulët në mënyrë që të shmangni tensionet dhe keqkuptimet dhe të mos kërkoni të zgjidhni problemet e punës ose të problemeve të familjes dhe të pasurive të paluajtshme.Mos u besoni njerëzve që mund t’ju ekspozojnë. Është e mundshme që një çështje biznesi në pritje do të kthehet në krye.

Eklipsi hënor i muajit ndikon në pjesën e horoskopit tuaj rreth karrierës dhe familjes.Duket sikur këtë herë jeni thirrur për të gjetur kryqëzimin e artë midis dy, pasi ndryshimet e mundshme në një fushë do të ndikojnë dhe tjetrin. Ju jeni në një kohë kur doni të kërkoni ose të ripërcaktoni orientimin tuaj, punët profesionale të afërta dhe në përgjithësi, përqëndrohuni në karrierën tuaj.Çështjet që kanë të bëjnë me miqësinë tuaj dhe mjedisin shoqëror ose pjesëmarrja tuaj në një grup vijnë në planë të parë.

Binjakët:

Me eklipsin Hënor, me Marsin dhe Merkurin retrospektiv për të “ofenduar” shtëpitë e komunikimit, duhet të përqendroheni, mos harroheni, të mos hyni në botën tuaj me rezultate dhe për të tërhequr vëmendjen për të shmangur gabimet serioze, kështu që si komunikativ dhe i aftë për të ndikuar në imazhin tuaj dhe përshtypjen që do të bëjë puna juaj.Egoizmi dhe mungesa e diskriminimit nuk do t’ju lejojë të gjykoni në mënyrë racionale situatat, kështu që do të ishte e dobishme të mos merrni vendime të rëndësishme në këtë kohë.Ribashkimet me të kaluarën janë në program, por ju duhet të mbani mend jo vetëm atë që ju lidh me personin që do të takoheni, por edhe çfarë ju ka ndarë.

Eklipsi hënor në shenjën e Ujorit ndikon në bindjet tuaja dhe ju bën të krijoni ide të reja dhe të lini pas perceptimet tuaja që vijnë kundër veprimeve tuaja.Disa projekte profesionale që lidhen me çështjet e jashtme dhe të arsimit paraqesin fakte të reja dhe mund të kenë nevojë të udhëtoni, të zgjeroni njohjet tuaja dhe të zgjeroni horizontet tuaja.Ambienti juaj shoqëror dhe disa zhvillime që ndodhin në jetën e tyre do të ndikojnë shumë në pikëpamjen tuaj të botës në këtë kohë dhe ndoshta filloni të ndryshoni perspektivën tuaj në marrëdhëniet.

Gaforrja:

Eklipsi e Hënës zhvillohet në aksin e vlerave, moralit dhe materialeve në aksin e shenjës nga ku “lexohen” nevojat dhe dëshirat tuaja, nevojat dhe dëshirat tuaja. Kujdes: Mos nënshkruani asnjë zgjidhje dhe, nëse nuk është ndryshe, lexoni me durim “shkronjat e vogla” ose kërkoni këshillën e një eksperti.Nëse jeni të shqetësuar nga nevojat dhe dëshirat tuaja të pakënaqur, mendoni se kur dhe pse nuk i keni mbështetur, identifikoni frikën që ju bën të bëheni viktimë në marrëdhëniet tuaja, përpiquni të mos fajësoni të tjerët dhe sidomos bashkëshortin tuaj duke ushtruar manipulime emocionale që munden të shkaktojnë të tjerët dhe sidomos të partnerit tuaj.Ngjarjet mund t’ju nxisin të rivlerësoni vlerat e vërteta, duke shqyrtuar pikëpamjet tuaja deri më tani.

Eklipsi hënor i muajit ndikon në transaksionet tuaja financiare, çështjet psikologjike dhe marrëdhëniet tuaja të ngushta. Ju mund të ndjeni nevojën të përqendroheni në ato që ndani me të tjerët dhe atë që duhet të ndiheni të sigurt dhe nëse mbani një lidhje të përhershme, çështjet në lidhje me përkatësinë tuaj po dalin në dritë.Marrëveshjet financiare dhe borxhet janë gjithashtu në planë të parë. Nga ana tjetër, zhvillimet në lidhje me familjen tuaj ose marrëdhëniet tuaja duket se ndikojnë në psikologjinë tuaj dhe ju nxisin të rishikoni sistemin tuaj të vlerave.

Luani:

Eklipsi i Hënës ndodh në aksine shenjës dhe ju vë në temë “unë dhe të tjerët”, duke shkaktuar ngjarje, zbulesa, tensione që do të nxjerrin në pah cilësitë e marrëdhënieve tuaja, si shoqërore, ashtu edhe profesionale dhe mbi të gjitha, ndërpersonale.Është e mundshme që njerëzit në jetën tuaj do të vijnë në jetën tuaj dhe kërkojnë një vend në zemrën tuaj. Kini kujdes të mos tërhiqeni nga nevoja juaj për të konfirmuar dhe të bëni gabim të mos pyetni nëse tekstet e gabuara të së kaluarës janë korrigjuar apo jo.Është e këshillueshme që të mos nënshkruhen kontratat dhe të mos jenë të joshur nga lajkatarët që mund të jenë të dëmshme. Ky eklips do ju krijojë humor të keq ndërkohëdo keni frikën tuaj, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me fundin e një marrëdhënieje. Mos harroni, se marrëdhëniet do të përfundojnë tani nuk bazohen në themele të forta.

Eklipsi hënor i muajit është formuar në aksin tuaj duke ndikuar në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale. Çështjet e shoqërimit vijnë në planë të parë këto ditë dhe jeni në muajin e lindjes tuaj, duket se do të ketë ngjarje fatale në marrëdhëniet që do të shpalosen gjatë ditëlindjes suaj.Formalizimi i marrëdhënieve tuaja ose kërkimi i lirisë nga bashkëshorti juaj është duke u bërë çështje shqetësuese në vitet e ardhshme dhe nuk mund të përjashtohet se keni të bëj me ndryshimet në marrëdhëniet bashkëpunuese, të cilat do të shihni përparim në muajt e ardhshëm.

Virgjëresha:

Eklipsi i plotë i Hënës ndodh në aksin e shenjës që shoqërohet me jetën e përditshme, punën tuaj, sekretet tuaja, armiqtë tuaj, sfondin.E gjithë kjo kohë do të humbni shumë energji për shkak të detyrimeve në rritje dhe ndryshimeve që do t’ju ndodhin, kështu që duhet të kaloni më shumë orë të pushoni, të hani shëndetshëm, të bëni pak stërvitje.Mund të zbulohen sekrete që mund t’ju ekspozojnë ose t’ju vënë në pozitën e vështirë të kërkoni falje.Gjithashtu, kujdes kujt i besoni, sepse ka mundësitë ketë një sfond kundër jush. Në sferën e mundshme është të ktheni një person nga e kaluara juaj dhe t’ju sugjerojnë një punë, rinovimin e një bashkëpunimi në jetën tuaj të përditshme.

Eklipsi hënor në aksin e Ujorit-Luanit ndikon në punën tuaj dhe në jetën tuaj të përditshme. Mund të ketë disa ndryshime në vendin tuaj të punës që ndikojnë në orarin tuaj të përditshëm, ose mund të jetë një cikël i përgjegjësive tuaja të punës.Nga ana tjetër, ka mundësi që të jeni të shqetësuar me trupin dhe shëndetin tuaj dhe të vendosni për të adoptuar një stil jetese të ndryshëm, ndërkohë nuk mund të filloni të mendoni për gjërat rreth miqësisë tuaj dhe asaj që ju ofroni në mjedisin tuaj shoqëror.

Peshorja:

Eklipsi total i Hënës zhvillohet në aksin që lidhet me dashurinë tuaj, miqësinë, qëllimet, talentet, idetë krijuese. Të keni kujdes pasi ka mundësi të bëni disa gabime në këto zona sepse do të keni tendencën të përballeninjerëz dhe situata me shumë doza të nënshtrimit dhe arrogancës.Në sferën e mundshme janë takime ose zhvillime fatale, të këndshme ose të pakëndshme, që mund të jenë vendimtare për të ardhmen e jetës tuaj sentimentale.Gjithashtu mund të kërkoni një vend në zemrën tuaj një partner të së kaluarës tuaj, por duhet të mendoni përpara se të jepni dhe të shihni nëse ndryshimet e nevojshme janë realizuar.

Eklipsi hënor i muajit ndikon në pjesën e horoskopit tuaj që lidhet me fëmijët tuaj dhe krijimtarinë tuaj. Ndoshta koha juaj e lirë është e kufizuar në këtë kohë dhe nuk shpenzoni aq shumë sa do të keni për fëmijët tuaj ose për gjërat që ju pëlqejnë.Nga ana tjetër nuk përjashtohet të vini me ndjenja të ndryshme që vijnë në dritë për shkak të ngjarjeve që përfshijnë fëmijët ose pavarësinë tuaj personale

Akrepi:

Eklipsi Hënor është i përshtatur nga reagimi agresiv i Marsit retrospektiv dhe fuqia subversive e Merkurit retrospektiv. E gjithë kjo do t’ju shkaktojë shumë tensione, vonesa, detyrime, probleme, familjare dhe profesionale.Është një ide e mirë për të shmangur fillimet e biznesit dhe për të mos bërë lëvizje kyçe që do të lidhen me pasurinë tuaj të patundshme.Kini kujdes për lëvizjet tuaja, sepse mund të bëni një gabim që do t’ju ekspozojë në mënyrë shoqërore, ndërkohë që ka mundësi të shkëputeni me një njeri të dashur, sepse do të kthehen në sipërfaqe gjëra nga e kaluara, ndoshta për shkak të pasurive të paluajtshme.Mos harroni se kjo periudhë përfshin elementin e transformimit dhe se me vështirësi, do të përfitojë nga rrethanat nëse jeni në gjendje të bëni ndryshime thelbësore.

Eklipsi hënor tek Ujori ndikon në marrëdhëniet tuaja familjare dhe në shtëpinë tuaj.Në dy vitet e ardhshme, mund të bëni disa ndryshime në hapësirën tuaj të jetesës, ose ndoshta të largoheni nga shtëpia juaj, në mënyrë që të bëni pushimet tuaja verore ose të ecni përpara. Në të njëjtën kohë, ndoshta ju shqetëson pasuaria juaj , dhe është e mundur të mbyllni një rreth që ka të bëjë me të kaluarën tuaj. Udhëtimet, vizionet dhe pikëpamja juaj e botës shfaqen dhe mund të filloni të ndryshoni ndjeshëm bindjet tuaja.

Shigjetari:

Eklipsia e Hënës, e cila ndodh në favorin – si aksi Luani–Ujori kërkon vëmendjen tuaj pasi ju bën të humbni vetë-sakrificën tuaj duke e sakrifikuar atë në altarin e arrogancës, qëndrueshmërisë, ndoshta egoizmit.Nëse doni të mbani ekuilibrin tuaj dhe të mos keqkuptoheni me vëllezërit e motrat, fqinjët, hallat, xhaxhallarët, përpiquni të hyni në rrugën e të tjerëve, të mos jeni të paqëndrueshëm, të gatshëm për luftë. Do të ishte e preferueshme të mos merrnim vendime të rëndësishme në këtë kohë. Këto ditë mund të bëni një njohje që do të përcaktojë zhvillimet qoftë në çështet e zemrës apo në punë.Gjithashtu, rikthimi i njerëzve nga e kaluara mund të shprehen në mënyrë të këndshme apo të pakëndshme.

Eklipsi hënor në aksin e Ujorit-Luanit ndikon në pjesën e horoskopit tuaj që lidhet me lëvizjen dhe komunikimin.Ndoshta realizoni një largim të afërt me miqtë për të mbushur bateritë në ditët e ardhshme dhe në përgjithësi duket se janë mjaft komunikative dhe mund të ndjeni nevojën për të ndarë idetë tuaja ose për të mbajtur disa.Nga ana tjetër, do të përfshiheni në disa ngjarje që përfshijnë vëllezërit ose të afërmit tuaj dhe disa gjëra që ndikojnë në marrëdhëniet tuaja mund të dalin në dritë dhe të ndikojnë në pikëpamjen tuaj.

Bricjapi:

Eklipsi hënor zhvillohet në aksin e vlerave tuaja, morale dhe materiale, nga anët tuaja më të spikatura psikologjike. Kjo është një kohë e vështirësisë ekonomike, pasi mund të vonohen fitimet tuaja ose mund të bëhen shpenzimet shtesë.Është e preferueshme të mos nënshkruhet ndonjë zgjidhje, nëse nuk bëhet ndryshe, të kini kujdes për “shkronjat e vogla” ose të pyesni një specialist. Mbroni gjërat e vlefshme. Për shkak se ata mund të vijnë në sipërfaqe me ndjenja negative dhe të neveritshme, mos ja hidhni fajet të tjerëve dhe sidomos bashkëshortit tuaj, sepse reagimet e tyre mund të mos jenë ato të pritura, të mos durojnë elementin e të kuptuarit dhe të zhgënjeheni.Largoni humorin e keq në palestër ose duke bërë gjëra që ju rrregullojnë disponimin tuaj.

Eklipsi hënor tek Ujori e muajit ndikon në çështjet ekonomike, dhe gjithashtu sjell çështjet e sigurisë në krye.Është një fenomen që ju fton të vendosni disa përparësi në nevojat tuaja dhe të përqendroheni në sistemin tuaj të vlerave, duke parë se ato janë gjëra të tjera të rëndësishme se ajo që keni ditur deri tani, ose që keni nevojë për diçka ndryshe nga marrëdhëniet tuaja për t’u ndjerë i sigurt.Mund të ndodhin ndryshime të mundshme në të ardhurat ose shpenzimet tuaja, ndërkohë në anën tjetër mund të jeni në një proces vlerësimi të njerëzve dhe situatave që ndikojnë në vetëvlerësimin tuaj.

Ujori:

Eclipsi i plotë i Hënës ndodh të premten më 27 korrik në shenjën tuaj me pjesëmarrjen e Marsi retrospektiv dhe sundimtarit tuaj Uranin, shkakton keqkuptime në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja. Duhet të jeni të kujdesshëm që të mos thyeni konfliktet e brendshme mbi të tjerët, sidomos shoqëruesi juaj, meqë tensionet mund t’ju çojnë në situata të bllokuara.E vërteta është se edhe sikur të arrini të kontrolloni mbingarkesat emocionale, do të gjeni dikë që do ju shqetësojë me pasionet e tij dhe me sjelljen agresive.Këto ditë nuk përjashtohen takimet me njerëzit e së kaluarës tuaj të cilët kanë mundësi për të përcaktuar zhvillimet ose në punën tuaj ose në jetën tuaj personale.

Eklips hënor është formuar në shenjën tuaj dhe është një fenomen që do t’ju motivojë të merreni me punët tuaja sentimentale dhe profesionale.Fillimisht, marrëdhëniet tuaja ndërpersonale ndikohen dhe ju kërkohet të merrni vendime për të ardhmen e tyre, ndërkohë miqtë tuaj dhe kontaktet sociale luajnë një rol kyç në zhvillimet.Nga ana tjetër, mund të përfundoni duke punuar së bashku ose mund të ketë ndryshime në njerëzit me të cilët punoni. Edhe me Hënën që drejton shtëpinë tuaj të gjashtë diellore, ka mundësi që të ndikojë në trupin tuaj, shëndetin tuaj dhe zakonet tuaja.

Peshqit:

Eklipsi i Hënës ndikon një mjedis shumë të ndjeshëm për shenjën tuaj, e cila lidhet me sferën e frikës tuaj më të re dhe të pështirë, me sfondin, sekretet tuaja, jetën tuaj të përditshme dhe punën tuaj.Ju duhet të jeni të vëmendshëm ndaj punës dhe mjedisit ku jeni në një kohë, për të shmangur tensionet, për t’u përgatitur për t’u marrë me ngjarje dhe shtyrje të papritura.Për shkak se nuk mund të thuhet se kujtohen kujtimet që ju mërzitin dhe ringjallë ndjenjat negative, përpiquni të denatroni veten me zhgënjimin, të mësoni nga gabimet tuaja dhe të mbyllni përgjithmonë kapitujt e së kaluarës që nuk ju lejojnë të ecni përpara.

Eklips hënor tek Ujorimbyllet një periudhë e rëndësishme në jetën tuaj dhe për t’ju ndihmuar të hiqni qafe streset e ndryshme.Ju mund të dëshironi të distanconi njerëzit nga mjedisi juaj shoqëror për të marrë një llogari për atë që ka ndodhur në jetën tuaj gjatë disa muajve të fundit dhe nëse mbani një lidhje të fshehtë, do të ketë zhvillime të rëndësishme ndërmjet jush herën tjetër.Gjithashtu, një bashkëpunim mund të përfundojë dhe duhet të kërkoni diçka të re që do të evoluojë edhe më tej dhe do t’ju ndihmojë të shprehni krijimtarinë tuaj.

Shiko gjithashtu