Dielli trekëndësh me Jupiterin

Nga data 6 deri më 11 shtator, Dielli nga shenja tokësore dhe analitike e Virgjëreshës formon një trekëndësh me Jupiterin e kundërt nga Bricjapi, një kënd pozitiv për Demin, Virgjëreshën dhe Bricjapin kryesisht, por edhe për Gaforret, Akrepat dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditët e dyta dhe për ata që kanë horoskopin ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 14 deri në 18 e shenjave të mësipërme.

Këto janë pesë ditë që rrezatojnë optimizëm dhe besim në mjedisin tuaj, dhe ky aspekt ju ndihmon të rimarrni forcën tuaj. Flaka e krijimtarisë ndizet brenda jush, por ki kujdes me entuziazmin e tepërt, që në fund të fundit bën që teoria të mbetet në teori dhe të mos bëhet praktikë. Në vetvete, fytyra nuk është e mjaftueshme, ju gjithashtu keni nevojë për këshillën e astrologut tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale

Ky aspekt zhvillohet në shenjat e Tokës, duke treguar se çelësi i këtyre ditëve është veprimet dhe rezultati material. Tani të tjerët po na ndihmojnë në përpjekjet tona, ndërsa ne i besojmë më shumë marrëdhënieve që kanë dëshmuar qëndrueshmërinë e tyre, duke korrur përfitime të rëndësishme këto ditë. Pra, ju i vlerësoni më mirë mësimet që merrni, ndërsa arrini të shpëtoni nga vështirësitë sesa nga flokët.Por ki kujdes sepse mund të pushosh dhe të presësh gjithçka nga të tjerët.

Ajo që është e sigurt është se fati është në anën tuaj dhe rrethanat i lirojnë duart tuaja. Në të njëjtën kohë, lind një mundësi dhe nëse merrni parasysh që planeti i Fortunës është retrograde, mund të jetë një mundësi që prisnit të vinte shumë më herët. Kjo periudhë është gjithashtu e shkëlqyeshme për të gjitha llojet e çështjeve financiare përfshirë borxhet, punët personale, ëndrrat që keni, por edhe kontaktet tuaja me njerëzit që kanë vuajtur shumë në jetën e tyre dhe ju jeni të rëndësishëm për ta, ndërsa në përgjithësi gjen mbështetje në përpjekjet.ku bën ti! Kujdes, megjithatë, në të njëjtën ditë kur lartësohet ky kënd, gjithashtu lartësohet dhe ama mashtruese e Diellit-Neptunit.

Shiko gjithashtu