Dielli takim me Afërditën

Nga i pari deri më 6 qershor, Dielli takon Afërditën e kundërt tek Binjakët, një kënd i favorshëm për Dashët, Luanët, Peshoret dhe Ujorët, dhe një kënd i pafavorshëm për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarin dhe Peshqit e lindur në dhjetditëshin e dytë të këtyre shenjave dhe për ata që kanë horoskop dhe/ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga gradae 12 deri në 16-tën e shenjave të mësipërme.

Jeni në mënyrë të parezistueshme magnetik dhe joshës i rrezikshëm, ndikoheni nga impulset tuaja sensuale, kërkoni të dashuroheni dhe të dashuroni, por mbase në mënyrë efikase, por me pasion dhe intensitet. Shenja e Binjakëve është cerebrale, imagjinare, por ndonjëherë edhe sipërfaqësore që nuk kujdeset për thellësitë e mëdha ... Por sigurisht që është kurioze! Kështu që, gjatë kësaj kohe ju po kërkoni të shihni se çfarë fshihet nën sipërfaqe dhe jeni duke përdorur hile për tu siguruar dashurinë e partnerit tuaj.

Afërdita, ama, në shenjën e dyfishtë të Binjakëve tregon se dashuria ndahet në dy. Dy gjëra, dy persona, dy situata? Tani që është e kundërt, nuk përjashtohet të keni pyetje brenda vetes dhe dilema në lidhje me ndjenjat ose financat tuaja. Gjithashtu, kini kujdes betejat e pushtetit (Dielli) qëmund të krijohen për shkak të manipulimeve, pasi Afërdita e kundërt "digjet" nga Dielli dhe Dashuria lëndohet nga egoizmi.

Në anën pozitive, kjo ju jep një humor të këndshëm dhe një tendencë për të kërkuar kuptimin e dashurisë dhe jetës përmes komunikimit.Për më tepër, kjo kohë ju jep mundësinë të bëni paqe me fantazmat e së kaluarës në jetën tuaj të dashurisë. Duke njohur traumat e së kaluarës, nuk do të arrini marrëdhëniet tuaja ekzistuese ose të ardhshme, do të ndiheni më të sigurt dhe vetbesim në forcën tuaj të brendshme. Por njohjet e reja nuk do të zgjasin shumë dhe nuk është koha e duhur për ndryshime në pamjen tuaj, veçanërisht tani që realizohet Afërdita e kundërt me Marsin dhe katrori Diell-Mars.

Shiko gjithashtu