Dielli në trekëndëshme Plutonin

Nga 12 deri në 17 shtator, Dielli nga shenja tokësore dhe analitike e Virgjëreshës formon një trekëndësh me Plutonin e kundërt nga Bricjapi, një kënd të favorshëm për Demin, Virgjëreshën dhe Bricjapin kryesisht, por edhe për Gaforren, Akrepin dhe Peshqittë lindur në dhjetë ditët e treta dhe për ata që kanë horoskopin ose planetet personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 19-të deri në 24-të e shenjave të mësipërme.

Gjatë kësaj kohe, nevoja për të gjetur identitetin tuaj është e thellë dhe pasion, por këtë herë ju e luani atë të sigurt, pasi ky aspekt bëhet në shenja tokësore, dhe ju luani për të fituar, pasi nuk jeni të kënaqur me gjysmën e masave. Ajo që është e sigurt është se suksesi vjen kur ju transformoni mënyrën se si e vendosni veten atje atje, dhe pasi të këshilloheni me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale

Por ju duhet të kontaktoni me banesat e shenjta të shpirtit tuaj, ku fshihen të gjitha sekretet dhe dobësitë tuaja, duke parë anën tuaj të errët. Në fund të fundit, atëherë është momenti kur ju kujtoni se jeni mbi të metat tuaja, dhe në fund i tejkaloni ato!

Eshtë një periudhë kur zbuloni aspekte të reja në planet tuaja krijuese, ndërsa nëse filloni një sipërmarrje të re këto ditë, mund të jetë e ngadaltë të manifestohet në fillim por gradualisht ajo ka potencialin që t'ju transformojë për më mirë. Po ashtu, Plutoni i kundërt në një aspekt pozitiv me Diellin, kujton vemje se është në materialin e tij gjenetik të bëhet një flutur, edhe nëse duhet të lërë atë që dinte deri më tani, në mënyrë që të evoluojë.

Ky kënd flet edhe për suksesin profesional, pasi Dielli në Virgjëresha sjell favor për çështjet e punës, kështu që ky aspekt premton edhe përfitime nga puna. Mbani sytë tuaj të qëruar pasi mund të paraqesin një mundësi shumë të rëndësishme për biznesin tuaj.

Shiko gjithashtu