Dielli në trekëndësh me Saturnin

Nga 15 deri në 20 shtator, Dielli nga shenja tokësore dhe analitike e Virgjëreshës formon një trekëndësh me Saturnin e kundërt nga Bricjapi, një pamje e favorshme për Demi, Virgjëreshat dhe Bricjapin kryesisht, por edhe për Gaforren, Akrepin dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditët e treta dhe për ata që kanë horoskop ose planetë personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 22 deri në 27 e shenjave të mësipërme.

Kyështë një kënd i realizimit, pasi nga njëra anë Dielli është në shenjën e Virgjëreshës që punon, e cila kujdeset me përpikëri për çdo detaj, ndërsa Saturni i rreptë, planeti i detyrës dhe kufijtë, është në Bricjapin ambicioz. Pra, është e qartë se kur këto dy trupa qiellorë punojnë së bashku në mënyrë harmonike në shenjat e Tokës, atëherë ndërtohet përfundimisht diçka që ka themele të forta dhe qëndrueshmëri. Por mos u mashtroni: edhe Virgjëresha edhe Saturni në vijë të kundërt, por edhe Bricjapi, nuk janë vetëm të arratisurit! Tani kemi për të punuar!

Ky aspekt favorizon çështje profesionale, por edhe shëndetësore, kështu që tani ju gjeni zgjidhje, falë udhëzimeve të synuara që merrni nga astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale

Tani mund të pretendoni më shumë sesa keni pasur, kryesisht sepse keni punuar (Virgjëresha), shumë (Saturn në Bricjap).Rrugëtimi i kundërt i Saturnit madje sugjeron që këto çështje mund të lidheshin me diçka që nuk përfundonte shumë kohë më parë.Në të njëjtën kohë, ka zona të panumërta ku mund të bëni lëvizje korrigjuese ose përmirësuese.

Shifrat e rëndësishme të meshkujve, të lidhura me Diellin, persona të moshuar ose persona më të lartë në hierarki (Saturni), tani ju ndihmojnë të merrni atë që dëshironi. Por mos harroni të silleni me kujdes dhe kursim, pa arrogancë, pasi arroganca dhe egoizmi nuk janë elementë të karakterit që Saturni fal! Më në fund, përafërsisht në të njëjtën ditë, aktivizohet këndi nëgativ i Mërkurit-Plutonit, i cili mund të çojë disa diskutime në ekstreme. Pra, me kujdes dhe sistem lëvizjet tuaja!

Shiko gjithashtu