Dielli në trekëndësh me Jupiterin

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/astrolog/public_html/includes/menu.inc).

Nga data 15 deri në 20 Prill, Dielli në shenjën tokësore dhe të qëndrueshmë të Demit, në trekëndësh me Plutonin e kundërt në Bricjap. Ky kënd favorizues do të ndikojë pozitivisht Demat, Virgjëreshat, Akrepat, Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetditëshin e tretë dhe për ata që kanë horoskop ose/dhe planet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 24 deri në të 29 të shenjave të mësipërme.

Bëhet fjalë për gjashtë ditë ku rrezatoni optimizëm dhe vetëbesim në ambjentin tuaj, dhe ky kënd ju ndihmon të rifitoni fuqitë tuaja. Do të fryhet flaka e produktivitetit, por kini kujdes me enthusiazmin e tepruar, që si përfundim do të bëjë që teoria të mbetet teori dhe të mos bëhet vepër. Ky kënd realizohet në shenjat e Tokës, duke treguar se celësi të këtyre ditëve është iniciativa për të prodhuar projekte të prekshme.

Tashmë, të tjerët po na ndihmojnë në përpjekjet tona, ndërsa jemi më të sigurt në marrëdhëniet që kanë provuar rezistencën e tyre, duke marrë përfitime të rëndësishme këto ditë. Pra, vlerësoni më mirë mësimet që merrni, ndërsa arrini të shpëtoni veten nga vështirësitë.Por kini kujdes sepse mund të pushosh dhe të presësh gjithçka nga të tjerët.

Ajo që është e sigurt është se fati është në anën tuaj dhe rrethanat tuaja janë të lira.Në të njëjtën kohë, ekziston një mundësi dhe nëse merrni parasysh që planeti i Fatit është i kundërt, ndoshta mund të jetë një mundësi që prisnit të vinte shumë më herët. Kjo periudhë është gjithashtu e shkëlqyeshme për të gjitha llojet e vendimeve dhe fillesave që kanë të bëjnë me çështjet ligjore, procedurale, temat e studimit, ndërmarrjet e biznesit dhe kontaktet tuaja jashtë vendit, ndërsa në përgjithësi do të gjeni mbështetje në përpjekjet tuaja!

Shiko gjithashtu