Dielli në takim me Saturnin

Nga 21 deri më 26 janar, Dielli do të jetë në bashkëpunim me Saturnin në shenjën revolucionare të Ujorit, një kënd i vështirë për Demin, Luanin, Akrepin dhe Ujorin e lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskopin dhe planetët personale (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 1-të në të 6-të të shenjave të mësipërme.

Gjatë kësaj kohe, ju jeni në gjendje të përqendroheni në përgjegjësitë dhe detyrimet tuaja dhe të arrini të ekuilibroni optimizmin dhe entuziazmin tuaj duke qenë realist dhe racional në atë që dëshironi të arrini. Ju nuk keni frikë nga puna e palodhur, keni disiplinë dhe durim për të përmbushur qëllimet tuaja por gjithashtu vendosni një orar për të përfunduar detyrat dhe detyrimet tuaja. Mbi të gjitha, të gjithë këta elementë nuk janë plotësisht në përputhje me natyrën e Ujorit reagues, dhe megjithëse mund të mos i përkisni kësaj shenje, në këtë periudhë të shkurtër do të vini re tek vetja juaj se jeni më të disiplinuar.

Gjatë kësaj kohe mund t'ju duhet të merrni përsipër përgjegjësi shtesë ose të riorganizoni rutinën tuaj ditore. Kjo mund t'ju japë kënaqësi të madhe nga arritjet në punën tuaj, njohjen dhe promovimin nga eprorët tuaj. Sidoqoftë, ai gjithashtu mund të krijojë privim, pasiguri dhe stres. Shumë do të varet nga sa i zellshëm dhe i përgjegjshëm jeni dhe nëse jeni të gatshëm të ndryshoni kurs dhe të vendosni qëllime të reja. Saturni heq diçka nga vitaliteti dhe pakujdesia e Diellit, kështu që ju do të zvogëloni ndjeshëm kohën që "kaloni" në takime të gëzueshme dhe argëtime, në mënyrë që të arrini atë që dëshironi.

Gjatë kësaj kohe do të jetë e vështirë për ju që të shpreheni, bëheni më të mbyllur në vetvete dhe kërkoni izolimin dhe qetësinë tuaj. Por gjërat mund të funksionojnë mirë nëse i lejoni të tjerët të dinë sa të besueshëm dhe të qëndrueshëm jeni. Më në fund, kjo periudhë e shkurtër shpërblen ata që kanë punuar shumë, por nga ana tjetër "ndëshkon" ata që nuk ishin në përputhje me detyrimet e tyre. Përgjigja në pyetjen "Cilës kategori i përkas?" Astrologu juaj personal e ka atë në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu