Dielli në takim me Plutonin

Rilindja!

Nga 11 deri më 16 janar, Dielli do të jetë në takim me Plutonin në shenjën e rreptë të Bricjapit, një kënd i vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin të lindur në fund të dhjetditëshit të dytë dhe në fillim të dhjetditëshit të tretë dhe për ata që kanë horoskopin dhe / ose planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 21-të në 26-të të shenjave të mësipërme.

Plutoni simbolizon atë që kemi fshehur brenda nesh, të gjitha të papranuarat, instiktet e errëta dhe kur "prek" një planet, ai nxjerr elementët e tij më intensivë, gjithmonë me hije të ekzagjerimit. Dielli është identiteti ynë dhe Egoja jonë, kështu që gjatë kësaj kohe, ju do të përballeni me situata të vështira dhe të vështira, keni pyetje në lidhje me identitetin tuaj personal, ndiheni të varur nga forcat që janë përtej kontrollit tuaj. Gjatë kësaj kohe do t'ju duhet të luftoni me situata të vështira ose njerëz, duke bërë një shfaqje jashtëzakonisht të fortë të fuqisë.

Fuqia juaj është të kontrolloni të tjerët, ju doni të kontrolloni situatat. Ju mund të detyroheni nga rrethanat të hiqni dorë nga lidhja juaj për diçka ose dikë, dhe kjo është përtej kontrollit tuaj. Keni forcë dhe qëndresë të madhe në vështirësi, por e vetmja gjë që duhet t'i kushtoni vëmendje është të kontrolloni sjelljen, posesivitetin dhe xhelozinë, si ndaj partnerit ashtu edhe ndaj vetes. Kjo ndoshta do të sjellë thërrime, kështu që do t'ju duhet astrologu juaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  .

Mësimi karmik i këtij këndi të fuqishëm është të mendosh thellë brenda vetes dhe të sqarosh atë që kufizon evolucionin tënd dhe qëllimet e tua afatgjata, por edhe të zbulosh fuqinë tënde të fshehur. Fatkeqësia mund t'ju japë më shumë besim dhe fuqizim gjatë kësaj kohe dhe mos harroni se Plutoni është planeti i transformimit, është kalimi i shpirtit nga "buburrec" në... "flutur"! Në të njëjtën kohë, megjithatë, kur ky kënd arrin kulmin, lartësohet gjithashtu dhe këndi negativ Mars-Saturn dhe këndi i vështirë Jupiter-Uran.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu