Dielli në takim me Jupiterin

Duke tërhequr fatin

Surpriza të këndshme, gëzim, krijimtari dhe frymëzim ju presin nga 25 janari deri më 2 shkurt ndërsa Dielli në takim me Jupiterin në shenjën reaguese të Ujorit u jep bekimet Binjakëve, Peshores dhe Ujorit kryesisht, por së dyti, dhe Dashit, Luanëve dhe Shigjetarët e lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë horoskopin ose planetët personalë (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 5-të deri në të 12-të të shenjave të mësipërme.

Këto dhjetë ditë keni një mendje të hapur, ndjeni gëzimin dhe jetoni aventurën dhe ndiheni të lumtur. Jupiteri konsiderohet Santa Klaus i zodiakut i cili shpërndan bujarisht dhuratat e tij si shpirtërisht ashtu edhe materialisht! Pra, jeni më të vendosur, kërkoni parathënien në maksimum, shfaqni talentet tuaja krijuese, merreni vetëm me atë që ju zhvillon, gjithçka që ju hap mendjen dhe zgjeron horizontet tuaja, që ju sjell ekzaltim dhe argëtim. Këto janë padyshim ditë që prodhojnë një rezultat të rëndësishëm material!

 Ju keni më shumë humor për të tërhequr njerëz përreth jush që duan t'ju ofrojnë mundësi për qëllime të reja (Ujori). Nëse dëshironi të filloni një biznes të ri ose të kërkoni një punë të re ose të diskutoni për një ngritje në detyrë, kjo periudhë dhjetë ditore është shumë e favorshme për ju. Në përgjithësi, megjithatë, kontributi juaj në punën tuaj pranohet nga eprorët tuaj dhe mund të ketë një shpërblim për punën tuaj. Nëse keni një biznes, do të bëni fitime të konsiderueshme. Rrjeti juaj social po zgjerohet dhe me besimin dhe fuqinë që keni ju mund të përballeni me sfidat më të mëdha.

E vetmja gjë që duhet t’i kushtoni vëmendje është pakujdesia, entuziazmi i tepruar ose të keni një sjellje të mprehtë dhe dominante. Megjithatë, tani, ju mendoni se fati është në anën tuaj dhe ju mund të bëni një udhëtim të rëndësishëm fjalë për fjalë ose figurativisht, i cili ju sjell në kontakt me njerëz nga kultura të ndryshme, përmes të cilëve fitoni shumë përvoja ose ju jepet mundësia të njihni veten në thellësi. Flisni me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  , në mënyrë që të përfitoni sa më shumë prej tij!

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu