Dielli në kundërshtimme Saturnin retrospektiv

23/06/2018

Zemra në konflikti me ‘dëshirat’

Nga 24 në 29 Qershor Dielli nga shenja ujore dhe e ndjeshme Gaforrja kundërshton Saturnin retrospektiv në Bricjapi, një aspekt I vështirë për Dashët, Gaforret, Peshoret dhe Bricjapët të lindur në dhjetë ditëshin e parë, dhe ata që kanë Horoskop dhe planetet personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati i 4-të deri në të 7-të e shenjave të mësipërme.

Këto gjashtë ditë vitaliteti jonë (Diellin) është zvogëluar, ndërkohë disa pengesa dhe vonesa (Saturni) mund të shfaqen, na lodhin më shumë se zakonisht.Edhe pse nuk përjashtohet të shfaqen disa prova, është e sigurt se përmes tyre ndërtojmë karakterin. Megjithatë Gaforrja- shenja në të cilën gjendeni Dielli – nuk ka reputacionin e një shenje më të pjekur, por shumë herë kjo tregon papjekuri të madhe emocionale në situata të ndryshme.Vjen Saturni për të kthyer emocionet në kanalet produktive, diçka që fillimisht s’jeni rehat me “sigurinë” tonë.

Në këtë aspect Saturni retrospektiv kërkon të sakrifikojë jetën tonë personale ose të kë naqeni për hir të detyrës, por kemi më shumë përgjegjësi nga herët e tjera. Ky aspekt i Diellit nuk përjashton edhe suksesin, thjesht e vonon dhe jeni të ftuar për të shfrytëzuar talentin tuaj nëpërmjet përpjekjeve tuaja që përparon dhe krijon përjetshëm diçka që duron. Gjithashtu, ky aspekt ju mëson më shumë durim dhe dinjitet.

Aspekti më i vështirë i kësaj ane është se ndihma që ju prisni nga të tjerët është e dobët ose edhe jo-ekzistente, kështu që shumica e rasteve bien mbi ju. Në të njëjtën kohëndjeni se ka bosh midis jush dhe të tjerëveprandaj jeni të ftohtë, ndërkohë që ndjenja e vetmisë është e fortë.Pra, këto ditë janë të mira të mos merrni më shumë përgjegjësi sesa ju mundeni juaj, sepse ambiciet tuaja janë të mëdha. Dështime të mundshme mund t’ju çojnë në melankoli. Pra, ruani nga puna jashtë orarit, dhe nëse keni qëndrueshmëri, durim dhe disiplinë në qëllimet tuaja, atëherë ju mund të shihni rezultate spektakolare.

Shiko gjithashtu