Dielli në kundërshtim me Neptunin

Nga 8 deri në 13 shtator, Dielli nga shenja tokësore dhe analitike e Virgjëreshës formon një kontrast me Neptunin e kundërt nga Peshqit, një kënd negativ për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarin dhe Peshqit që lindin në dhjetë ditët e dyta dhe për ata që kanë horoskop ose planetë personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 15 deri në 20 e shenjave të mësipërme.

Në këtë kënd, Neptuni ju bën të shihni jetën e përditshme përmes lenteve shtrembëruese, qoftë duke paraqitur më ëndërrimtarët, ose duke hequr energjinë tuaj jetësore.Pra, jeta e përditshme, puna (Virgjëresha) dhe detyrimet e lodhshme ju shtyjnë dhe ju preferoni të ikni, në një udhëtim në ëndërr (Neptuni), larg nga rutina e këmbësorëve.Por këto ditë sjellin edhe zhgënjime, pasi keni krijuar një imazh në mendjen tuaj për një situatë dhe tani shihni që nuk ishte e vërtetë.

Gjatë kësaj kohe ka shumë konfuzion në atmosferë pasi e keni të vështirë të përcaktoni se çfarë dëshironi, kush saktësisht jeni dhe në cilin drejtim po shkoni, ndërsa në të njëjtën kohë ju mendoni se nivelet e juaj të vitalitetit janë më të ulëta se më parë dhe keni vështirësi (Neptuni i kundërt) në një masë të madhe për t'u marrë me detaje të vogla që kërkojnë përkushtim dhe metodë (Virgjëresha). Kështu që astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale është i nevojshëm.

Në përgjithësi, në këtë kohë iluzionet që kemi janë intensive dhe kjo i jep tokë pjellore që ne të bëhemi viktima të të tjerëve, pasi shpërndahemi më lehtë dhe një njohje e re që po ndodh tani, më vonë mund të dëshmojë se është e dëmshme. Gjithashtu ky kënd tregon një formë të shpërbërjes ose dobësimit të personave të rëndësishëm meshkuj në jetën tonë (Dielli), siç janë burri, babai, partneri ose punëdhënësi. Kështu që është më mirë të jeni dyshues për zgjidhjet magjike që ju paraqiten dhe nuk vendosni çështje të rëndësishme këto ditë sa të keni mundësi, përveç nëse të paktën nuk keni njerëz pranë jush që kanë dëshmuar të mendojnë qartë dhe ju këshillojnë si duhet. Gjithashtu, shikoni lëvizjet tuaja, pasi këto ditë sjellin në skenë skandale të mëdha, sa herë që është më mirë të mos keni lidhje me ju!

Shiko gjithashtu