Dielli në kundërshtim me Marsin

Nga 11 deri në 16 Tetor, Dielli nga Peshorja diplomatike do të jetë në kundërshtim me Marsin e kundërt në Luftën e Dashit, një kënd i vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin të lindur në dekadën e tretë dhe/ose ata që kanë horoskop planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 18-të deri në 23-të të shenjave të mësipërme.

Ndjenjat e zemërimit, xhelozisë, frikës së humbjes së lirisë dhe fuqisë krijojnë konflikte dhe situata të tensionuara në marrëdhëniet tuaja.Ju përpiqeni të impononi dhe nënshtroni të tjerët dhe të sulmoni ata që ju rezistojnë.Aktiv i udhëhequr nga instiktet tuaja, mund të bëheni edhe të detyruar. Nëse zbuloni se dikush nuk është i sinqertë me ju ose përpiqet t'ju kufizojë, ju shprehni anën tuaj të errët dhe e godisni atë atje ku ju dhemb. Gjatë kësaj kohe, Marsi në vijë të kundërt në Dash ju bën të kërkoni liri dhe ndershmëri dhe Dielli në Peshore ju bën manipulues në veprimet tuaja.Ju dëshironi "të gjitha ose asgjë".

Pra, veprimet dhe reagimet tuaja do të jenë dinamike dhe të pakontrollueshme, ju mund të sulmoni nëse disa njerëz ju vendosin kufizime ose përpiqen të ushtrojnë pushtet dhe kontroll mbi ju, por veprimet tuaja do të sjellin pasoja negative. Gjatë kësaj kohe do të keni energji seksuale intensive dhe jeni pohues me objektin e dëshirës tuaj. Ju duhet të përqendroheni në mënyrën se si prezantoheni, si i lejoni të tjerët të sillen me ju dhe si i trajtoni të tjerët.

Kjo periudhë është e përshtatshme për të eksploruar veten në thellësi.Ju mund t’i dorëzoheni dashurisë pa hequr dorë nga pushteti.Ju mund të jeni në kontroll pa dëmtuar të tjerët (Marsi në vijë të kundërt).Ju mund të përfitoni nga aspektet pozitive të fytyrës, duke dëgjuar astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale. Pra, kujdes për impulset dhe ji i përgatitur për armiqësi ose rivalitete të vjetra që vijnë përsëri në pah!

Shiko gjithashtu