Dielli në katror me Uranin

Nga 23 në 28 Janar, Dielli në shenjën liberale të Ujorit do të jetë në katror me Uranin nga Demi, një aspekt i vështirë për Demi, Luani, Akrepi dhe Ujori i lindur në dhjetë ditët e para dhe për ata që kanë Horoskopin. dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 3-të në të 8-të të shenjave të mësipërme.

Urani, planeti i pabindur i revolucionit, nuk bashkëpunon mirë me Diellin, domethënë identitetin tonë. Gjatë kësaj kohe, ju bëheni revolucionari i madh, tendenca juaj drejt lirisë dhe pavarësisë zgjohet. Kjo ka të bëjë ose me një person tjetër ose me një situatë që ju largon nga rutina juaj e zakonshme dhe ju shtyn të provoni një qasje të re. Jeta juaj, veçanërisht në punën tuaj (Dielli) dhe përsa i përket qëllimeve tuaja afatgjata (Ujori), bëhet shumë e paparashikueshme gjatë kësaj periudhe, ndërsa nga rrethanat do t'ju kërkohet të bëheni më spontan, inovativ dhe i pavarur.

Kjo sigurisht që krijon stres për ju pasi Ujori nuk është shenjë e rregullave dhe "detyrimeve". Urani gjithashtu nuk u bindet rregullave, ndaj reagoni! Nga ana pozitive, universi ju jep mundësinë gjatë kësaj kohe të eleminoni zakone të vjetra, njerëz dhe situata me të cilat keni qenë të lidhur dhe ju hap mundësi dhe shanse të reja. Sidoqoftë, mund të ndiheni sikur nuk keni zgjidhje tjetër përveç të provoni këto gjëra të reja.

Megjithatë, gjatë kësaj kohe, ju reagoni në mënyrë të paparashikueshme dhe të pakontrollueshme ndaj të tjerëve në mënyrë që të shkulni prangat e diçkaje që mendoni se po ju kufizon, duke pretenduar pavarësinë tuaj - megjithëse kjo mund të vijë nga frika e angazhimit dhe përgjegjësisë. Kështu që është e mençur gjatë kësaj periudhe të flasësh së pari me astrologun tënd personal në www.astrologu.al/parashikime-personale  , për të kontrolluar motivet, ndjenjat dhe veprimet e tua para se të refuzosh ose rebelohesh kundër njerëzve të tjerë.

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Ju presim…

Shiko gjithashtu