Dielli në katror me Saturnin

Nga data 15 deri më 20 tetor, Dielli nga shenja diplomatike e Peshores formon një katror me Saturnin nga Bricjapi, një kënd i vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin të lindur në dekadën e tretë dhe/ ose ata që kanë horoskopin dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 22-të deri në 27-të të shenjave të mësipërme.

Për këto pesë ditë vitaliteti juaj zvogëlohet, ndërsa disa pengesa dhe vonesa që mund të shfaqen, ju lodhin më shumë se zakonisht. Edhe pse nuk përjashtohet që mund të ndodhin disa teste, gjëja e sigurt është që përmes tyre të ndërtoni karakter, të pjekur dhe në planin afatgjatë të shkelni fort në këmbët tona, kryesisht sepse konsultoheni me astrologun tuaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale.

Tani ju jeni thirrur të sakrifikoni jetën tuaj personale ose argëtim (Dielli) për hir të detyrës (Saturnit), megjithatë keni shumë më shumë përgjegjësi se herët e tjera. Në fund të fundit, ky kënd i Saturnit me Diellin nuk e përjashton suksesin, ai thjesht e vonon atë dhe ju thirreni të përdorni talentet tuaja përmes përpjekjeve tuaja, në mënyrë që të përparoni dhe të krijoni diçka të përjetshme që duron. Gjithashtu, ky aspekt ju mëson më shumë durim dhe dinjitet.

Ajo që është e sigurt është se tani keni nevojë për guxim për të përballuar kufizimet që do të hasni këto ditë, pasi strukturat dhe rregullat vendosin pengesa në planet tuaja krijuese dhe ju kushtoni më shumë përpjekje, larg flirtit dhe dashurisë, prandaj ftoheni, ndërsa ndjenja e vetmisë është e fortë. Kështu që këto ditë është më mirë të mos merrni më shumë përgjegjësi sesa mund të përballoni, pasi ambiciet tuaja janë të mëdha.Por dështimet e mundshme mund të çojnë në melankoli.Kështu që kini kujdes nga mbingarkesa, dhe nëse keni qëndrueshmëri, durim dhe disiplinë në qëllimet tuaja, atëherë mund të shihni rezultate spektakolare.

Shiko gjithashtu