Dielli në katror me Plutonin

Nga 12 deri më 17 Tetor, Dielli në shenjën harmonike dhe dashamirëse të Peshores do të sheshohet me Plutonin në Bricjap, një kënd i vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin të lindur në dekadën e tretë dhe/ose ata që kanë Horoskopi dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 21-të në 24-të të shenjave të mësipërme.

Kështu që këto ditë bilancet janë të brishta dhe ju nuk duhet të tërhiqeni nga pasiguritë tuaja.Dielli është në një shenjë që kërkon harmoni dhe ekuilibër, dëshiron të kënaqë të tjerët ose të paktën të marrë parasysh mendimet e njerëzve të tjerë. Por nën ndikimin negativ të Plutonit, gjatë kësaj periudhe, lind nevoja për kontroll të plotë të të tjerëve në marrëdhëniet ndërpersonale, duke rezultuar në një humbje që ka të bëjë ose me një lidhje dashurie, bashkëpunimi ose miqësie, veçanërisht nëse horoskopi juaj e mbron atë.

Ju thjesht mund të jeni të mbingarkuar me vetëvlerësim të ulët dhe duke kërkuar vazhdimisht për të tjerët që t'ju pranojnë, pasi që së pari keni bërë zbritje për t'i kënaqur ata. Ajo që është e sigurt është që ju keni ambicie dhe synime të forta, të cilat do të ishin mirë nëse nuk do të shoqëroheshin me faktin se disa do të bënin gjithçka për t’i parë ato të materializoheshin, duke nxjerrë në sipërfaqe një anë të errët (Plutoni) të vetvetes (Diellin). Gjithashtu, ky aspekt tregon se persona të rëndësishëm meshkuj në jetën tuaj janë në pushtet ndaj jush, por nuk përjashtohet që ata mund të përballen me disa probleme.

Sidoqoftë, çelësi për këto ditë është gjakftohtësia, pasi mund të tërhiqeni nga sjellje vetëshkatërruese dhe nuk keni nevojë të mendoni për skenarë veçanërisht të pafavorshëm. Astrologu juaj personal do t'ju tregojë në http://www.astrologu.al/parashikime-personalenëmë shumë detaje, bazuar në tabelën tuaj personale astrologjike. Thjesht mendoni sa mundësi keni humbur në të kaluarën për shkak të egoizmit, pasi Dielli është në shenjën e Afërditës, e cila shoqërohet me çështje dashurie.

Shiko gjithashtu