Dielli në katror me Jupiterin

Nga 8 deri në 13 Tetor, Dielli në ajër dhe shenja humanitare e Peshores do të jetë sheshi me Jupiterin në Bricjap, një kënd i vështirë për Dashin, Gaforren, Peshoren dhe Bricjapin të lindur në dekadën e tretë dhe / ose ata që kanë Horoskopi dhe planetët personalë (Hëna, Mërkuri, Afërdita dhe Marsi) nga shkalla e 15-të deri në të 20-të të shenjave të mësipërme.

Këto ditë ju doni të shpreheni në çdo mënyrë dhe t'u tregoni të tjerëve kush jeni, "identitetin" tuaj dhe atë që përfaqësoni me të vërtetë, megjithatë kjo përpjekje e juaja ka nuanca të forta të ekzagjerimit. Ju dëshironi të portretizoheni (Dielli) në një mënyrë diplomatike (Peshorja), megjithatë nganjëherë shpëtoni me të dhe ndërsa kërkoni që të tjerët të pranojnë personalitetin tuaj, ju mbani një qëndrim më pa kompromis dhe ndonjëherë keni tendencë të shihni të tjerët nga lart.Në të njëjtën kohë, Jupiteri në Bricjap thekson pyetje të tilla si "a kam prestigj?", "Çfarë kam arritur?" në jetë dhe këto ditë keni disa dyshime se ku po shkoni ose nëse zgjedhjet tuaja ju bëjnë më të mirë.

Këto ditë ju gjithashtu dëshironi të jeni në qendër të vëmendjes dhe të fitoni mbi të tjerët me hijeshinë që rrezatoni, megjithatë kini kujdes që të mos rrëmbeheni nga pakujdesia për shkak të besimit të tepruar në potencialin tuaj! Jupiteri tek Bricjapi gjithashtu mund të nxjerrë në sipërfaqe disa aspekte të vështira të personalitetit tuaj, prandaj kini kujdes të mos rrezikoni imazhin që të tjerët kanë për ju. Në përgjithësi, megjithatë, ky kënd nuk është aq negativ sa të duhet më shumë argëtim dhe nëse kjo flakë mungon në jetën tënde të përditshme, duhet të jesh përsëri i apasionuar pas diçkaje.

Së fundmi, nëse së pari merrni këshilla nga astrologu juaj personal në http://www.astrologu.al/parashikime-personale, këto janë ditë të mira për të trajtuar çështje profesionale ose sociale (Bricjapi) në lidhje me njerëz të rëndësishëm (Dielli), me kusht që të mos ju tërheq vëmendja, komplimentet dhe në përgjithësi ekzagjerimet që mund t'ju kushtojnë para.

Shiko gjithashtu