Dielli në Gjashtkëndësh me Saturnin në 20/3… Do të bëni ëndrrat realitet

Dielli në Gjashtkëndësh me Saturnin në 20/3… Do të bëni ëndrrat realitet

Nga data 15 deri në 21 Mars, Dielli në shenjën ëndërrimtare të Peshqëve, do të ndodhet në gjashtkëndësh me Saturnin në Bricjap, një kënd favorizues për Demat, Virgjëreshat, Akrepat, Bricjapët, dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetditëshin e parë dhe për ata që kanë horoskopin tyre apo/dhe planet personal (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga grada 25 deri në 29 të shenjave të mësipërme.

Këtë periudhë, ju është e thjeshtë të balanconi lidhjet tuaja, të gjëni një marrëveshje të drejtë me të tjerët, pasi nuk keni frikë të flisni për problemet tuaja dhe të këmbëngulni për një zgjidhje të drejtë dhe barabartë. Dielli është energjia juaj jetike dhe identiteti juaj, në një anë të mirë atëher me Saturnin tregon se I merrni gjërat më tepër serjozisht. Gjithashtu, keni humorin e mirë për një afrimitet harmonic të tjerëve rreth jush, doni të ndërtoni gjëra të qëndrueshme, lidhje dhe aleanca, bashkëpunime të qëndrueshme që I shërbejnë synimeve tuaja dhe ju bëjnë të ndjeni siguri për të ardhmen. Tashmë, jeni më social dhe bashkëpunues, pasi po merrni vendime të rëndësishme afatgjata për jetën, duke parëpamjen e madhe të gjërave dhe suksesi vjen përmes autoritetit, aktivitetit korrekt dhe punës të fortë. Në anën tuaj personale zgjidhni personat e përshtatshëm pranë jush dhe krijoni lidhje që do të zgjasim shumë kohë.

Në punën tuaj, personat që kanë të bëjnë me punën tuaj e din sa keni arritur, ndërkohë zgjedhjet tuaja në dashuri sad he në punë, janë të studjuara mirë dhe nuk ndikohen nga ndjenjat por nga mendja juaj. Gjithashtu mundet të bisedoni për martesë apo një bashkëpunim të ri apo të bëni një nënshkruani një marrëveshje fitimprurëse për ju. Ky gjashtëkëndësh ju ndihmon të shihni realitetin e situatave dhe është një kënd pozitiv por përmban rezultate favorizuese vetëm me këshillat tona, kështu që do të arrini synimet që kërkojnë shumë udhëheqje, punë të fortë dhe durim në energjitë tuaja.

Shiko gjithashtu