Dielli në gjashtkëndësh me Marsin

Nga data e 6 Prill deri në 19 Prill, Dielli në shenjën gjallërore të Dashit do ndodhet në gjashtkëndësh me Marsin tek shenja lozonjare tek Binjakët, një kënd favorizues për Dashët, Binjakët, Luanët, Peshoret, Shigjetarët dhe Ujorët që kanë lindur në dhjetditëshin e dytë dhe tretë dhe për ata që kanë horoskop apo/dhe planetë personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 16 deri në të 29 të shenjave të mësipërme.

Këtë periudhë, arrini të përqendroheni në përgjegjësitë dhe detyrimet tuaja dhe arrini të balanconi optimizmin dhe enthusiazmin tuaj me faktin e të qënurit realist dhe i llogjikshëm në gjithcka dëshironi të arrini. Nuk keni frikë nga puna e fortë, keni disiplinë dhe durim për plotësimin e qëllimeve tuaja por edhe vendosni program për të përmbushur detyrat dhe detyrimet tuaja. Këtë periudhë të shkurtër atëher do vëreni tek vetja juaj se jeni më i disiplinuar.

Mundet këtë periudhë të nevojitet të merrni më tepër përgjegjësi apo të organizoni rutinën tuaj të përditshme. Kjo mund t’ju ofrojë kënaqësi të madhe nga arritjet në punën tuaj, njohje dhe njohje nga eprorët tuaj. Shumë do varen ama sesa shumë korrekt dhe të përgjegjshëm jeni dhe nëse jeni të disponueshëm të ndryshoni rrugëtim dhe të vendosni qëllime të reja, pasi Marsi tek Binjakët ka një rrjedhë në kaos! Dielli tek Dashi është në një pozicion të jashtzakonshëm për të dhe përforcon dicka nga gjallëria dhe ckujdesi i Diellit, kështu dhe ju do eleminoni ndjehsëm kohën që “shpenzoni” në takime të lumtura dhe të argëtoheni, për të arritur dicka që dëshironi.

Bheni gjithashtu më të mbyllur në vetvete dhe kërkoni vecimin dhe qetësinë tuaj, por gjërat mund të funksionojnë mirë nëse i jepni të tjerve të kuptojnë sesa i ndershëm dhe qëndrueshëm jeni. Si përfundim, kjo periudhë e shkurtër favorizon ata që kanë punuar fort, me këmbngulje dhe pasion, vecanërisht brenda figurave mashkullore të jetës tuaj, të cilat lidhen drejtpërsëdrejti me dy këto trupa qiellore, por keni nevojë dhe për astrologun tuaj personal në  www.astrologu.al/parashikime-personale

Mos harroni ti bëni Like faqeve tona në Facebook

www.facebook.com/astrologu.al.JorgoPulla

www.facebook.com/www.astroshop.al.JorgoPulla

pasi dhe të bëheni pjesë në grupin tonë

www.facebook.com/groups/jorgopulla.astrologu

Për të qënë gjithnjë të informuar për ofertat dhe shortet që ne organizojmë EKSKLUZIVISHT dhe vetëm për pjestarët tanë…

Pra, do të ishte më mirë të qëndroni të qetë dhe të pretendoni qetësisht, duke kultivuar më tej talentin tuaj unik së bashku me astrologun tuaj personal në www.astrologu.al/parashikime-personale

Ju presim…

Shiko gjithashtu