Dielli në gjashtëkëndësh me Uranin

23/06/2018

Mundësi për një fillim të ri

Nga 22 deri 26 Qershor, Dielli në shenjënujore dhe emocionale të Gaforres formon gjashtëkëndësh me Uranin në Demi, një vështrim i favorshëm për Demat, Gaforret, Virgjëreshat dhe Bricjapët dhe Peshqit të lindur në dhjetë ditëshin e parë dhe / ose ato që kanë Horoskop dhe planetet personale (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga fati 0deri në 4 të shenjave të mësipërme.

Këto pesë ditë, vijnë ngjarje të papritura që punojnë pozitivisht për ju dhe të ju japin një shans për të bërë gjëra, si dhe Urani tek Demi ju ndihmon të zbuloni vlerat tradicionale duke qëndruarnë të njejtën kohë beqarë për formalizëm të papërshkueshëm, ndërkohë Dielli në Gaforrja ndihmon të bëjmë manovra të zgjuara dhe diplomatike, duke përdorur emocionet tona të forta.Në përgjithësi megjithatë me Diellin në Gaforrja mund t’i drejtoheni familjes suaj për të gjetur zgjidhje për gjithçka që ju intereson.

Pra, këto ditë tërheqni vëmendjen e të tjerëve në një mënyrë të pazakontë, merrni vendime të çuditshme dhe jeni shumë të dashur për të tjerët kryesisht për shkak se keni të zhvilluar një ndjenjë miqësie, por gjithashtu një mendje të lartë humanitare.Kini kujdes që të mos jeni të drejtpërdrejtë ose të parashikueshëm , ndërkohë duhet të mbani mend se taktika është një element i domosdoshëm në trajtimin me të tjerët. Është një periudhë kohore që krijoni njohje të reja dhe interesante.

Pra tërhiqeni ngae reja, interesoheni për tema origjinale dhe po kërkoni aktivitete të reja, në të njëjtën kohë zbuloni që nga fillimi gjithçka që ka të bëjë me të kaluarën, ndërkohë ju mund të përfitoni nga teknologjia dhe përdorimi i saj.Aksionet tuaja në mediat sociale rriten, ndryshojnë imazhin tuaj vazhdimisht dhe në të njëjtën kohë e gjeni më mirë identitetin tuaj kur veproni si pjesë e të gjithë totalit, përmes miqesive, grupeve ose aktiviteteve të përgjithshme kolektive.Rreziku i vetëm i këtyre ditëve është nga njëra anë sjellja arrogante,me që nxirrni një profil më të shquar dhe nga ana tjetër lini talentet tuaja të pashfrytëzuara.

Shiko gjithashtu