Dashi : Një vit ditëlindje, i mirë dhe kreativ!

Dashi : Një vit ditëlindje, i mirë dhe kreativ!

Ky muaj ështëmuaji i ditëlindjeve tuaja! Gëzuar atëher dhe ju urojmë këtë rreth tëri që fillon për ty ta përdorni me mënyrën më të mir ëtë mundshme, duke shfrytëzuar mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet. Me shkak ditëlindjen tënde, tani është cast i mirë për tu këshilluar me një astrolog dhe të shihni c’fraë premton harta juaj vjetore, ku favorizoheni dhe cilat janë cështjet në të cilat do të lëvizni në jetën tuaj për dymbëdhjetë muajt e ardhshëm që fillojnë të numërojnë për ju nga ditëlindja juaj e këtij viti. Mësoni specifikimet të vitit tuaj të ditëlindjes!

Një pamje të parë për vitin tuaj të ditëlindjes

Fuqia e Hënës

Nëse keni lindur nga 22-26/3, energjia e Hënës së re e cila do të bëhet në 24 Mars regjistrohet në hartën e kthimit tuaj diellor dhe do t’ju ndikojë brenda dymbëdhjetë muajve të ardhshëm nga ditëlindja juaj. Një vit dinamik që vec se fillimeve të reja është dhe një periudhë e pranueshmë, ndjeshme dhe magnetike gjatë së cilës mundeni të joshni dhe do t’ju jepen shumë gjëra. Fusha ku realizohet në hartën e kthimit tuaj diellor nga Hëna e re do të rezultojë shumë e rëndësishme gjatë këtij viti pasi do të shihni se në cështjet që kontrollon shtëpia në të cilin bien Hëna e re do të lëvizni më rëndë, do të ndërmerrni iniciativa dhe do të bëni plane të reja. Do mundej të ishte viti për një martesë apo lindjen e një fëmije.

Nëse keni lindur nga 6-10/3 dhe pas, Hëna e plotë që do të realizohet në 8 Prill kycet në hartën e kthimit tuaj diellor. Këtë vit do të shikoni rezultate të mundimeve dhe energjive tuaja dhe do të kuptoni se duhet të lëvizni në vazhdim. Disa gjëra apo disa persona mundet të ikin nga jeta juaj apo të ndryshojë plotësisht roli I tyre. Viti juaj karakterizohet nga nevoja për të bërë dicka ndryshe dhe do të jetë një periudhë e rëndësishme dhe e fuqishme në jetën tuaj me shumë vepra dhe punë. Situatat përlartësohen dhe ndricohen për të mundur të sqaroni.

Mendime dhe llogjika

Nëse keni lindur deri në 11/4, Merkuri në hartën e kthimit tuaj diellor do të ndodhet në Peshqit. Këtë vit do të jetë e nevojshme disa herë të ndryshoni vendet tuaja dhe të bëni ripërshtatje t ëideve tuaja të cilat do të jenë më shumë sesa nga ato që mundeni të materializoni. Një arsyje tjetër të këtyre ripërshtatjeve mundet të jetë fakti se shpirti juaj mundet të jetë i gatshëm, por trupi juaj jo. Nëse nuk përshtateni atëher shumë shpesh do të filloni gjëra të cilat nuk do mundeni ti përfundoni. Në këtë rreth ditëlindjesh do të jetë e rëndësishme vetë-analizimi dhe vetë-dija pasi shumë herë do të dyshoni dhe do të interpretoni gabimisht për veten dhe lëvizjet tuaja. Dyshimet që do të keni rreth ideve dhe mendimeve të njëjta do t’ju drejtojnë ose të mos jetë të gatshëm ti ndani me të tjerët ose brenda mbiplotësimit të mbroni plotësisht dhe bindshëm për të mos kuptuar të tjerët se dhe ju vetëjeni të ngatërruar, në përgjithësi ama mendimi juaj do mundet të përshtatet me kushtet e ambjentit.

Nëse keni lindur nga 11/4 dhe pas, Merkuri në hartës e kthimit tuaj diellor këtë vit, do të ndodhet në shenjën tuaj. Këtë vit mundeni të kuptoni dhe ti shikoni gjërat dhe situatat në shtrirjen e tyre të vërtetë. Idetë tuaja do të jenë të sakta dhe komunikimi do të bëhet dicka e rëndësishme pëe ju me rezultat të mbani kontakte të shpeshta me miqtë. Me shumë gjasa të bëni disa udhëtime të vogla.

Ndjenja dhe financat

Nëse keni lindur deri 3/04, Afërdita në hartën e kthimit tuaj diellor të këtij viti, do të ndodhet në Dem. Natyra juaj artistike do të dalë në sipërfaqe këtë vit si dhe gjithashtu ana juaj romantike. Do të lëvizni më qetë dhe do të shprehni ndjenjat tuaja në një mënyrëdirekte. Këtë vit dashuria do t’ju takojë papritmas në një vënd dhe mënyrë që nuk e prisnit.

Nëse keni lindur në 3/04 dhe pas, Afërdita në hartën e kthimit tuaj diellor të këtij viti, do të ndodhet tëk Binjakët. Ky rreth vjetor do të jetë shumë I këndshëm dhe I pavarur nga natyra e problemeve që do tëhasni . Do të mundeni të gjeni zgjidhje pozitive dhe krijuese. Do mundeni të mbeshteteni tëk shokë apo tek partneri dhe në përgjithësi do keni një rreth social të gjallë dhe aktiv dhe pjesmarrje në shumë ngjarje dhe ftesa tëkëndshme.Ky mundet të jetë viti ku do të fillojë të zhvillohet një histori e re romantike në jetën tënde. Nëse jeni tashmë në një lidhje, atëher lidhja juaj do të bëhet më e ëmbël dhe do ta shijoni shoqërinë e njëri tjetrit, pasi aftësia juaj për ju shprehur shpirtërisht dhe të tregoni dashamirësinë tuaj do të theksohet, si dhe do të rritet gjithshtu kreativiteti juaj. Nëse merreni me dicka artistike, ky vit do t’ju dërgojë para.

Aksion dhe sipërmarrje

Nëse keni lindur deri në 30/03, Marsi në hartën e kthimit tuaj diellor të këtij viti, do të ndodhet në Bricjap. Këtë vit do të jeni me agresiv dhe sulmues dhe do t’ju mungojë durimi. Do të jetë e vështirë në disa situate (kryesisht në fushat që ndikon Marsi në hartën tuaj vjetore, por dhe në fushat e shtëpisë tuaj të ditëlindjes) të kontrolloni nervat dhe zemërimin tuaj pasi do të ndjeni të presionuar dhe penguar për të shprehur dhe të lëvizur lirshëm. Përpiquni të mos bëni dhe mos thoni dicka që me pas do të bëheni pishman dhe mendoni mënyra të tjera për tu shfryrë, si palestra apo ushtimet fizike në përgjithësi, për të përmbajtur balancën tuaj. Ekziston një tendencë të jeni të padurueshëm dhe pa mirëkuptim me persona që nuk bien dakort me mendimet tuaja, që nuk kuptojnë c’farë nënkuptoni apo nuk janë dakort dhe ju kundërshtojnë me argumentet e tyre.Këndi i fortë i Marsit me Diellin mund t’ju sjellë tensione, zenka, ndarje dhe përplasje në lidhjet tuaja ne përgjithësi dhe në jetën tuaj personale mundet të shfaqet xhelozia apo ndonjë skandal. Në ceshtjet që kontrollon Dielli dhe Marsi në hartën tuaj vjetore, do keni tendencën të jeni më të fortë, të plotë, të befasueshëm dhe agresiv. Të jeni të kujdesshëm ndaj aksidenteve, rënieve dhe djegieve këtë vit.

Nëse keni lindur nga 30/03 dhe pas, Marsi në hartën e kthimit tuaj diellor të këtë viti do të ndodhet në Ujor. Këtë vit jeni të fortë, të lulëzuar dhe plot gjallëri dhe kjo do t’ju ndihmojë të arrini shumë nga qëllimet tuaja. Do të ndiheni mirë me veten tuaj dhe do mundeni ti kundërpërgjigjeni cdo vështirësie më lehtë dhe direkt. Këtë vit, theksohet aftësia juaj të ndërmerrni një rol kryesor me shumë gjasa në punën tuaj dhe do mundeni të lëvizni më shumë në mënyrë të pavarur. Do nevojitet të ndihmoni (dhe do ta bëni) shokë dhe të njohur që kanë nevojë. Ky vit ju bën më adventurier nga se jeni dhe me shumë gjasa të bëni një udhëtim për të zbuluar një zonë të panjohur. Një vit aktiv ju pret atëher me shumë arritje.

Zgjerimi dhe mundësitë e vitit

Jupiteri në hartën e kthimit tuaj diellor këtë vit do të ndodhet në Bricjap. Këtë vit të kenikujdes tendencën për tu përzjerë apo të merrni plane të cilat janë përtej aftësive tuaja.Të jeni realist  dhe të mos ndikoheni nga enthusiazmi i brëndshëm për të mundur të plotësosh ato cfarë do të merrni përsipër. Mos u tërhiqni nga ushqimi, jepini kujdes shëndetit tuaj dhe në vecanti temat e mëlcisë, nëse keni të kaluara apo të kaluara me të.Të jepni vëmëndje detajeve dhe mendimeve të tjerëve sepse nëse nëse nuk e bëni, mundet të keqkuptoheni dhe t’ju shkaktohen probleme.

Baza të qëndrueshme, kufizime dhe serjozitet

Nëse keni lindur deri në 22/3,Saturni në hartën e kthimit tuaj diellor të këtij viti do të ndodhet në gradën e fundit të Bricjapit. Ky vit ka shumë provokime dhe pengesa që do të vështirësoheni ti kapërceni dhe detyrime e përgjegjësi që ju presionojnë shumë. Do I shihni gjërat më sejozisht dhe mirëështë të përmbani një qëndrim pozitiv ndaj jetës. Persona me fuqi dhe pushtet do t’ju sjellin vështirësi dhe me shumë mundësi këtë vit të shfaqen probleme me babain apo figurën atësore ne jetën tuaj. Në përgjithësi, do ju nevojitet durim dhe këmbëngulje pasi do të ketë shumë vonesa.

Nëse keni lindur nga 22/03 dhe pas, Saturni në kthimin tuaj diellor të këtij viti do ndodhet në gradën e parë të Ujorit. Këtë vit do mundeni të vendosni jetën tuaj në një rregull. Do të përdorni energjinë dhe fuqinë tuaj me mënyra praktike dhe përpjekjet tuaja do t’ju sjellin rezultate , pasi do të lëvizni objektivisht dhe realist dhe do të keni fuqinë rezistoni ndaj pengesave që ju prezantohen.

Vetëdija dhe zhvillimi shpirtëror

Planetet e largëta (Urani, Neptuni dhe Plutoni) funksionojnë me ndërgjegjie dhe ju ndihmojnë të kuptni më thellë aspektet e jetës tënde. Gjithashtu flitet për situate që janë ndoshta jo nëdorën tuaj dhe nuk mundeni ti kontrolloni. Nëse në hartën e kthimit tuaj diellor për këtë vit ndonjë planet I largët bie në shtëpinë e cëpit (i 1-i 4-i 7-i 10) do të funksionojë më personalisht dhe do të nevojitet të jepni më rëndësi në cështje që lëviz aq nga shtëpia tij dhe nga udhëheqja e hartës së ditëlindjes dhe në hartën e kthimit diellor.

Ky vit ka situata që ju bëjnë nevrik dhe të padurueshëm. Rutina e përditshme ju lodh dhe mund të merrni vendime të gabuara. Eshtë e rëndësishme të veproni me zgjuarsi, me mature dhe moderim në përgjithësi dhe vecanërisht në situatat që kuptoni veten që do të reagojë papritmas në njerëz dhe momente që kufizojnë lirinë e tij. Të mësipërmet vlejnë për të gjithë dhe vecanërisht për ata qëkanë lindur në 24-28/3

Mundësia për të patur tendenca arratisje këtë vit është e madhe. Mundësi për të kapërcyer c’farë ju problematizon do t’ju jepen gjatë vitit tuaj personal, por kini kujdes të mos përpiqeni të largoni tensionin përmes pijes apo fiksimeve të tjera. Mos ndërmerrni më shumë nga c’farë mundeni, pasi tendenca juaj dëshiron të ndihmoni të tjerët dhe të tregoheni I dobishëm për e lartë. Do të jeni shumë e ndjeshme dhe kjo mund t’ju drejtojë në zhgënjime të lehta, t ëlëndoheni apo të ndjeni se jeni viktimë e situatave. Mos lejoni të tjerët t’ju shfrytëzojnë.Të mësipërmet vlejnë për të gjithë dhe vecanërisht pë rata qëkanë lindur në 8-19/4.

Të shtypurat në nënndërgjegjjen e personalitetit tuaj dalin në sipërfaqe duke ju kërkuar ti përballeni, ti pranoni dhe ti ndryshoni.Plutoni ju ndihmon të përballeni me një krizë identiteti. Jepini rëndësi shtëpisë që bie këtë vit Dielli në temën e kthimit diellor pasi dhe në shtëpinë që zë Luani, sepse tek këto fusha do nevojitet të punoni me ndërgjegjje dhe nënpërgjegjje duke konsideruar sistemin e vlerave tuaja. Të mësipërmet vlejnë pë rata që vecanërisht kanë lindur në 11-17/4.

 

Shiko gjithashtu