Cilën ditë ke lindur?

 

Cilën ditë ke lindur?

 

Gjej ditën tënde!

Le të bëjmë një shembull...Le të themi që ke lindur në 6 Prill 1963 në kollonën “Viti” kërko 1963. Në kollonën “Muajt” shko deri tek Prilli dhe në pikën ku përputhen të dy këto pika do gjesh numrin 1. Këtë numër do ta mbledhësh me 6 që është dita e lindjes dhe rezultati do jetë 7. Në kollonën tjetër që janë “Ditët” kërko kollonën me numrin 7 dhe ngjitur do të lexosh ditën që ke lindur.

 

 

Pse shërben fakti që duhet të dini ditën që keni lindur?

Ky është një informacion shumë i nevojshëm për të njohur sa më shumë veten tuaj. Astrologjia është një sistem i ndërthurur që përdor cdo lloj analize për të kuptuar këtë univers magjik që është njeriu. Tashmë nga vitet e lashta njerëzit dinin rëndësinë që ka ndikimi i ditës së lindjes në jetën e njeriut.

Mitologjia shpjegon që çdo ditë e javës lidhet me një perëndi e cila i përket një planeti konkret. Secili nga ne duhet të marrë parasysh në horoskopin e tij dhe planetin e tij dmth planetin e ditës që lindi. Për të gjithë ata që lindin të Hënën është Hëna. Të gjithë ata që lindën të Martën është Marsi etj. Me fjalë të tjera dita e lindjes organizon jetën tuaj. Sipas pamjeve që ka planeti në çdo periudhë të caktuar, le të shohim cili është ylli i cili ndikon ditën e lindjes tuaj.

 

Shiko gjithashtu