C’farë lloj i dashuri është një mashkull?Shikoni shenjën e tij të zodiakut.Sjellja seksuale dhe të paqëndrueshmit e shenjave.

Dy momente të fuqishme, të rrënjosura thellë, që promovojnë jetën, lëvizjen parësore seksuale dhe instinktin, duket se po përshtaten me kulturat gjithnjë e më komplekse.Modestia dhe përmbajtja psikologjike e dëmshme tani janë zhdukur.Tani, nuk ka as turp dhe as hezitim për të rrëfyer dikush dëshirën e tij seksuale. Por nuk do të ishte një ekzagjerim të pranosh që kjo dëshirë është proporcionale me standardin e jetesës. Shumë autoritete, madje, mbështesin teorinë se marrëdhënia midis parasë dhe seksit janë dy fusha po aq të rëndësishme.

Nëse duam ta krahasojmë Dashurinë me formën e saj të tanishme, me atë që ekzistonte në gjeneratat e mëparshme, me siguri do të befasohemi. Njerëzit e sotëm të të dy gjinive janë shumë më të çliruar, sepse tani ata e dinë dhe pranojnë se dashuria është një impuls normal për të kënaqur ciklin e tyre biologjik. Lloji ynë, HomoSapiens, bazohet në një program normal që arrin riprodhimin dhe ekuilibrin midis shpirtit dhe trupit.

Sa i mirë është në dashuri një mashkull?

Shtypja e hormoneve fizike natyrore është treguar se shqetëson ekuilibrin mendor ose madje çon në çoroditje.Por sjellja e kundërt, shtytja e tepruar seksuale, krijon problemet e saj.Kështu që, për të shijuar dashurinë, secili person duhet së pari të mësojë shumë mirë veten e tij, në mënyrë që të jetë në gjendje të depërtojë tek të tjerët.Eshtë e vërtetë që disa janë përshkruar si njerëz shumë "të ngrohtë" dhe disa të tjerë, mjerisht, si "ajsbergë".Në thelb, thuhet se ekzistojnë dymbëdhjetë lloje themelore të burrit seksual, si dhe shenjat e zodiakut.

Sa i mirë është në dashuri një mashkull? Dashi.

Me gjak të ngrohtë, mashkulli Dash nuk i pëlqen lojërat e dashurisë të gjata, aq më pak romancën e llojit. Pa zvarritje, hyn drejtpërdrejt në çështjen seksuale, pasi preferon të jetë gjahtari dhe jo preja.

Shumë herë, dashuria e tij fillon me një nxitje të momentit dhe jo me një mendim të thellë për korrektësinë e zgjedhjes. Kështu, çdo marrëdhënie bëhet shumë interesante në fillim dhe veçanërisht atëher, d.m.th., ku luhet akti i parë i shfaqjes dhe ekziston emocioni i parë i gjuetisë.Aktet e rradhës të shfaqjes, nëse nuk krijojnë gjithashtu emocione të forta për të, atëherë përfundon misioni i tij si gjahtar dhe bashkë me të edhe dashuria e tij përfundon.

I Dashuruari Dash

Dashi njihet lehtësisht si dashnori aktiv dhe i zjarrtë, me mënyrën e "njeriut të shpellave".Me sjelljen e tij, irriton, krijon fantazi, bëhet i dëshirueshëm dhe i lakmuar nga "preja" e tij, sepse ai di të bëjë përshtypje dhe ta "lidhë" në shtrat.Dhe nga fakti se nuk është njeri i jetës së përditshme, domethënë, siç thuhet për vaktet vazhdimisht të njëjta, ashtu dhe dashuria me të duhet të zbukurohet me shigjeta të zjarrta.Nëse kësaj i shtohet dhe bujaria e tij spontane, atëherë ai mund të jetë një joshës me shumë tërheqje.

 Një mashkull më i pafat se Dashi, i cilin e refuzoi një grua, nuk do të gjendet as në Ferr. Megjithatë, mohimet e shumta mund të jenë shkatërruese, duke i bërë gjërat sa vjen dhe më keq, duke çuar madje deri në paaftësi, pa qënë vërtet i tillë. Thjeshtë, problemi mund të jetë në mendjen e tij, por për të, do të jetë një problem i vërtetë.

Sjellja seksuale e Dashit

Ky mashkull është gjithmonë i gatshëm të provojë çdo formë të heteroseksualizmit seksual, madje edhe ato forma që disa mund t'i konsiderojnë "perverse". Sidoqoftë, shkalla e homoseksualitetit midis burrave të kësaj shenje të zodiakut është dukshëm më e ulët në krahasim me meshkujt e tjerë të zodiakut.Kjo shpjegohet me faktin se duke qenë se ai dëshiron të jetë mjeshtër kudo, nuk i lejon vetes asnjë prekje feminiliteti. Sidoqoftë, nëse një moment hyn në lagjen e gay-ve, do të mbahet në rolin e aktivit dhe jo pasivit.

Dashi dhe Dasma

Dashi, kur të martohet, qoftë sepse mendoi se do të gjente gruan që do t’i nënshtrohet, ose sepse po kërkonte prestigjin e tij shoqëror, ose sepse, siç kemi thënë, "preja" nuk e emocionon më, do të kërkojë shpejt një lidhje jashtëmartesore. Dhe nuk është e rrallë që Dashi të ndryshojë rrugë në pjekurinë e tyre dhe t'i përkushtohet edhe një prostitute, ndoshta edhe një gruaje famëkeqe apo akoma dhe një marrëdhënie kolektive. Gjëja e çuditshme është se pavarësisht burrërisë së tij, sipas statistikave, Dashi nuk bën shumë fëmijë ose mund të mos ketë ndonjë, jo sepse është steril, por sepse ka frikë se fëmijët do t'i shkaktojnë telashe. Sidoqoftë, ka tregues të qartë se, pavarësisht nga pasojat e burrërisë së tij, ai shpesh ndjehet i pasigurt. Pra, nga frika se partneri i tij nuk do të mbetet shtatzënë dhe sepse ai nuk u beson as kontraceptivëve, shumicën e kohës ai tërhiqet para derdhjes.

 Në fund të fundit, nuk ka nevojë për ndonjë art të veçantë që një femër të joshë një Dash. E vështira është ta mbash atë. Megjithatë është fat, se një numër i madh i femrave joshen prej tij, edhe kur është i moshuar. Por atëher, seksi që mbizotëroi aq shumë në rininë e tij, vjen si një fantazmë për të prishur vitet e fundit të një jete, ku gjithçka u bë kaq e hershme, si kjo derdhje, për shkak të pasionit të tij për të gjitha gjërat në jetë.

Sa i mirë është në dashuri një mashkull Demi

Nevojat sentimentale të partnerit Dem, sado që të duken të thjeshta, janë vecanërisht kërkuese dhe shpesh të ekzagjeruara.

I Dashuruari Dem

Në fillim, Demi tregon një vlerësim të veçantë për gjërat themelore të jetës (ushqimi, strehimi, siguria materiale dhe emocionale, seksi, dashuria, pasuritë, etj.).Por arritjet e tij nuk ndalen këtu.Ai beson senë këto përfshihet dhe partneri i tij i jetës. Përfundimisht, ai ia del mbanë, sepse nuk është një kaprico. Ai e di se çfarë kërkon dhe çfarë dëshiron nga jeta e tij.Në marrëdhëniet e tij me seksin e kundërt, kërkon gjëra të thjeshta.Le të jetë e qetë, besnike dhe sensuale.Nëse vendos të martohet me të zgjedhurën e zemrës së tij, mendimi dhe sugjerimet e të afërmve dhe miqve, nuk i interesojnë. Për sa kohë që ai ka vendosur, asgjë nuk mund ti ndryshojë mendim.

Sjellja seksuale e Demit

Problemet që lindin në marrëdhëniet e meshkujt me shenjë të Demit janë për shkak të sjelljes së tyre, pasi ekskluzivitetin që ata kërkojnë të kenë, zakonisht e shprehin me shfaqje xhelozie. Sidoqoftë, përveç pasionit të tij për të gjetur një partner seksual tërheqës, si një materialist, domethënë, ai ka një pasion tjetër: të njohë gjithashtu dhe lartësinë e depozitave të saj. Ky njeri në dukje konservator dhe i qetë, në fakt, është vazhdimisht në gatishmëri, duke pritur për takimin me dashurinë e madhe. Kur ta gjejë atë, mund të thyejë rekord në aktivitetin seksual, pasi vlerësohet se është dashnori më i palodhshëm. Sidoqoftë, për aq sa rrethohet me të gjitha gjërat që i interesojnë në jetë, ashtu dhe në dashuri shmang nxitimin, sepse e ndjen dhe e di se çdo minutë duhet t’i ofrojë atij një kënaqësi të veçantë.

Demi dhe Tradhëtia

Megjithatë, ndonjë herë, lodhet shumë, duke dashur të kontrollojë të gjithë situatën erotike ose të përpiqet të shijojë pjesën më të madhe të saj, duke lënë vetëm mbetjet partnerit të tij.Dhe këtu, është dhe ironia më e madhe.Se ai, i njëjti njeri, mund të bëhet "Demi i tërbuar" më i keq nëse dyshon dhe pastaj konfirmon pabesinë e partnerit të tij.

Demi nuk funksionon gjithmonë si mashkulli "super seksi", megjithëse i pëlqejnë të gjitha llojet e kënaqësive trupore dhe të mishit. Mjafton të kujtojmë skenën në shfaqjen "Tom Jones", ku çifti ishte irrituar, teksa shikonin njëri-tjetrin, ndërsa hanin darkën e tyre.Kështu funksionon Demi, nuk nxiton.I pëlqen të shkojë ngadalë dhe të shijojë çdo moment, çdo prekje dhe madje çdo vështrim.

Mashkulli i shenjës së Demit e di se si ta shijojë dashurinë dhe ndërsa rrezaton një sensualitet tokësor, pothuajse gjithmonë gjen përgjigjen e duhur. Ka një marrëdhënie shumë të mirë me trupin e tij, e do atë ashtu siç është dhe kjo është arsyeja pse përpiqet ta mbushë me kënaqësi. Në fakt, nuk bën asgjë të veçantë, vetëm përmes lëvizjeve të tij "magjike", ai arrin t'i ofrojë një kënaqësi të jashtëzakonshme partneres së tij seksuale. (Shënim: Në një mënyrë të ngjashme, sillet dhe femra e shenjës së Demit).

Sa i mirë është në dashuri një mashkull Binjakët

Gruaja e cila do të jetë në gjendje ti qëndrojë pranë këtij mashkulli komunikues, të ndryshueshëm dhe të zgjuar, duhet të jetë mjaft intuitive dhe e durueshme, duke dëgjuar të gjitha tregimet që jeton çdo ditë dhe natyrisht, duke marrë pjesë në to, madje duke i komentuar ato!

Komunikimi dhe marrëdhëniet me publikun në përgjithësi janë "ushqim" për Binjakët. Kështu, gruaja që do ta emocionojë, nuk do të jetë ajo me arritjet e pasura, por me botën e pasur shpirtërore. Sidoqoftë, përveç aftësisë së tij për të tërhequr vëmendjen e femrave me fjalët e tij, ai konsiderohet gjithashtu një dëgjues shumë i mirë, diçka që i pëlqen i pëlqen një femre.Kjo aftësi është kryesisht për shkak të kuriozitetit të tij për të mësuar dhe informuar për të gjithë dhe gjithçka.Kjo është arsyeja madje, që impresionohet nga femrat shpirtërore.

I Dashuruari  Binjakët

Eshtë njeriu që udhëton dhe mund të gjendet kudo, edhe në magjinë e fjalëve.Sigurisht, nëse dikush guxon të analizojë ato që flasin, të vërtetat, gënjeshtrat, fantazitë dhe diplomacitë, mund t’ju ​​duhet të konsumojnë shumë “qetësues”.

 Sa më shpejt, një femër të kuptojë se është ngatërruar me një mashkull që mbart dy njerëz të ndryshëm brenda tij, aq më lehtë do të jetë për të, të ndryshojë personalitetin dhe qëndrimet e saj, me të njëjtën lehtësi. Diçka që ndodh edhe në jetën e tij erotike.Nevoja e tij për ndryshim të vazhdueshëm varet si një shpatë djallëzore mbi çdo marrëdhënie. Mërzitet shpejt dhe kjo është ajo që e bën të dojë një femër që do mund ta befasojë dhe ti stimulojë trurin e tij në dashuri.

Sjellja seksuale e Binjakëve

Seksi është i rëndësishëm për të, vetëm si mjet, për të shprehur njërën anë, nga shumë, të karakterit të tij. Kjo është arsyeja pse ai kurrë nuk duhet të ndjehet i bllokuar, sepse do të sigurohet të lirohet sa më shpejt që të jetë e mundur. Dhe në fund të fundit, lehtësisht i drejtohet fetishizmit, pasi dëshiron ti provojë të gjitha, aktiviteti seksual mund të shijohet me njerëz të të dy gjinive. Zakonisht, pasi provon homoseksualitetin, e refuzon atë. Në përgjithësi, këto përvoja, si dhe pjesëmarrja në orgji, nuk lënë gjurmë të thella tek Binjakët, sepse nuk përfshihen emocionalisht, por vetëm me stimul mendor, pa arritur kënaqësinë e vërtetë.

Binjakët nuk njihen për joshjen e tyre seksuale, megjithëse, ata vetë kanë mendime të ndryshme, duke protestuar: "A mendoni se e vetmja gjë që duam të bëjmë është të flasim, të punojmë dhe të ecim?" Sigurisht jo, ne i përgjigjemi, por prapë, i gjejmë ata të luajnë me fjalë sokin. Si përfundim, mashkulli i kësaj shenje është po aq seksual sa edhe meshkujt në shenjat e tjera të zodiakut. Zakonisht, dallohet nga një brutalitet, sepse i përjeton momentet e dashurisë për veten e tij.

Orgazma, vetëm si orgazma, i intereson shumëpak. Por, i intereson akti, i cili shoqërohet me biseda të vogla, pasi ka një tendencë të jashtëzakonshme për tu zbehur gjatë gjithë lojës erotike.Kjo është arsyeja pse meshkujt e Binjakëve janë quajtur "dashnorë të trurit".Sidoqoftë, shumë e pëlqejnë partnerin e tyre seksual të flasë. Pra, afër një Binjaku, ata do të jenë në gjendje të shijojnë dashurinë duke folur. Por, fundja, diçka duhet të bëjë cifti, para dhe pas dashurisë. Pra, një diskutim i mirë dhe interesant mund të jetë më afrodiziak sesa të shijosh një pije jo aq të shijshme koktejli.

Sa i mirë është në dashuri një mashkull Gaforre

Gaforrja, në cilëndo epokë, shoqëri apo vend ku jeton, ka aftësinë të zbukurojë mjedisin e tij të ngushtë me romancën e tij të bukur. Ai është me ndjenja delikate dhe të thella.I sjellshëm, i matur, i dashur, adhurues i të "bukurës", muzikës, artit dhe letërsisë.Eshtë ai që, me botën e tij të pasur emocionale, ndikohet nga gjithçka romantike.Si një kompozim muzikor, një pikturë, etj.

I Dashuruari  Gaforre

Nga natyra, mashkulli Gaforre është i trembur.Por prapa këtij imazhi, i cili shpesh perceptohet si frikacak, shpesh fshihet një njeri plot pasion dhe dinamizëm. Kjo është një surprizë që do të zbuloni në shtrat, nga sasensual dhe seksual është. Vështirësia që lind në çdo marrëdhënie të re të Gaforres është fillimi dhe madje edhe para dhe jo pas. Dmth, derisa partneri i tij të kuptojë se çfarë fshihet në shpirtin e tij.

Diçka që partneri i Gaforres duhet të respektojë, është dobësia e tij në lidhjet familjare dhe institucionet, në traditat stërgjyshore, në trashëgiminë familjare, etj.Në ditët e sotme, nuk e gjejmë lehtë mashkullin e dashur dhe të butë, një arsye më shumë për t’u konsideruar që një femër ta mbajë pranë vetes.

Por, ashtu si ndryshojnë dhe fazat e Hënës, ashtu ndryshojnë dhe gjendjet shpirtërore të Gaforres.Për shkak se nuk janë vetëm seksi dhe shëtitjet, këta burra kujdesen, dhe me vetëdije, për sigurinë e tyre financiare.Të keni mallra me bollëk në shtëpi.Me përjashtim të gruas së dashur dhe nënës së dashur.Sepse kështu dëshiron që fëmijët e tij të rriten në një mjedis të ngrohtë dhe të qetë.

Gaforrja, martesa dhe tradhëtia

Sidoqoftë, për partnerin e Gaforres nuk është aq i thjeshtë për të bashkëjetuar.Në fakt, nëse për ndonjë arsye ai ka humbur nënën e tij, mund të jetë në kërkim të një gruaje-nënë në fantazitë e tij. Kështu që, martesa mund të jetë burg për të për sa i përket seksit, me rezultatin që, me kalimin e viteve, të kërkojë lidhje jashtëmartesore.

Kjo ndodh shpesh për një arsye tjetër. Kur të sigurohet se e ka arritur atë që dëshiron, në të njëjtën kohë fillojnë dyshimet e tij, nëse ka bërë zgjedhjen e duhur dhe nëse një grua tjetër mund të plotësojë nevojat e tij psikologjike dhe trupore. Ky, natyrisht, nuk është rregull, sepse ashtu si të gjitha shenjat e zodiakut kanë dy anë, të mira dhe të këqija, kështu bën edhe kjo shenjë.

 "Monedha" e anës së prekshme të Gaforres, ka dhe ajo anën e saj të kundërt.Janë ata që priren të shohin me blindues që besojnë absolutisht "të drejtën" ose plotësisht "të gabuar".Nuk pranojnë zgjedhje kompromisi.Dikush duhet të shikojë me shumë kujdes përfundimet nëse mashkulli i shenjës së Gaforres që njeh i përket bartësit “fanatik”, kryefamiljarit, i cili di dhe mund të japë dhe të marrë dashuri.Ose nëse i përket kategorisë tjetër, tinëzare, komplekse, tepër poseduese, e mjerueshme, e guximshme.Ose edhe nëse i përket kategorisë së meshkujve Gaforre, të cilët pothuajse gjithmonë e kanëfrikën e braktisjes.

Pra, këtu, paraqitja e jashme e partnerit të tij nuk është parësore… Përfundimisht, mund të zgjedhë një grua me pamje modeste, për sa kohë që ai e trajton atë me dashuri dhe përkushtim. Dhe, sigurisht, kundërpërgjigjia të jetë jeta e rregullt që do ti ofrojë. Ajo gjithmonë do të përpiqet të ketë produkte të bollshme në shtëpi dhe madje do t'i ndajë punët e shtëpisë me të. Por kur të kthehet në shtëpi nga puna, do të duhet të gjejë, përveç tryezës së vendosur, një grua të kujdesur dhe të qetë.Pra, është e qartë se Gaforres i duhen shumë më tepër sesa kënaqësia seksuale.

Sidoqoftë, gjatë pleqërisë, me flokët e thinjosur nga vitet e vjetra dhe me pamjen e lodhur, ndihet si një pushtues, pasi të afërmit e tij ndjehen të magjepsur nga sjellja e tij e dashur dhe pasi, sigurisht, ka ndaluar grindjet. (Shënim: Pothuajse të njëjtën sjellje kanë dhe femrat në shenjën e zodiakut).

Sa i mirë është në dashuri një mashkull Luan

"Luani shkëlqyes, ndricues", thotë Milton, për ata që i përkesin shenjës së zjarrit të Luanit. Në atë masë të zjarrtë, që kudo shikoni dhe kudo që shkoni, rrezaton energji dhe gjallëri. Ai, "macja" krenare dhe inteligjente, ka aftësinë të perceptojë lehtësisht atë që po ndodh rreth tij. Ushtron vullnetarisht ose në mënyrë të pavullnetshme një shkëlqim të veçantë, i cili i mahnit të gjithë.Emocionohet kur duartrokitet dhe e njohin.Dhe pse nuk i mungon asgjë. Ata që e njohin nga afër, do të kuptojnë se sa i ngrohtë, me zemër të hapur, miqësore dhe bujare është ai.

I Dashuruari  Luan

Padyshim, ai nuk i përket kategorisë së dashuruarve xhelozë.Ai është një shok besnik, monogam, por autoritar dhe presionuesnë marrëdhëniet e tij, sepse thjesht kërkon që partneri i tij t’i përkasë vetëm atij.Nuk e mohon lojën erotike, por larg qoftë, nëse shndërrohet në një fushë beteje ose konkurence.Kush i mbijetoi dhëmbëve dhe kthetrave të luanit, për të shpëtuar edhe tani?

Joshet nga njerëzit (femra dhe meshkuj) që kanë një personalitet të fortë, të cilët dinë çfarë duan, kur e dëshirojnë atë dhe si ta marrin atë. Po ashtu, nga ata që dinë ta ndajnë kohën e punës nga pjesa tjetër, lojën dhe shakanë nga serioziteti."Zotërinjtë" e vërtetë, Luani mashkull, shprehin mirësinë e tyre në një mënyrë mburrëse, kur janë me njerëz të gjinisë së kundërt. Ata përcjellin një "atmosferë" ngrohtësie, e cila shpesh interpretohet nga njerëzit heteroseksualë si një humor i fortë seksual. Ndërsa gratë me të njëjtën shenjë, tërheqin gjithashtu interesin e atyre përreth tyre, por duke u shfaqur më shumë të ftohtë emocionalisht.

Sjellja seksuale e Luanit

Luanit nuk i pëlqejnë lojërat e dashurisë të gjata, vetëm nëse i ka shpikur vetë ato. Mos harroni May Ëest, e cila bëri që mijëra burra ta dëshirojnë pa ndonjë sfidë të veçantë, pa u zhveshur për të treguar bukurinë e saj fizike. Ajo vetë tha: "Unë e di se sa vlej. Unë i jap tridhjetë përqind paraqitjes time, inteligjencës time tridhjetë përqind, vecantisë tridhjetë përqind, dhe natyralitetit tim dhjetë përqind. Të gjitha këto së bashku nuk janë të mjaftueshme për të qenë kush unë jam? '' Ky është një citim i Luanit nga të dy gjinitë. 'Unë jam ajo që jam,' do më thënë unike.

Një burrë simpatik por edhe egoist, mashkulli Luan, ka mësuar të sundojë që në moshë të re, duke filluar nga prindërit dhe shokët e tij të klasës. Ndërsa plaket, mendon se duhet të jetë diçka "ndryshe", jo si gjithë të tjerët. Ai duket se është besnik i marrëdhënies së tij, por në realitet, ka pak interes për orgazmat ose kënaqësinë fizike të partnerit të tij.

Kjo është arsyeja pse dasma e Luanit shpesh përfundon në dështim sepse nuk e respektojnë personalitetin e partneres së tyre.Vetëm nëse takojnë një femër shumë të rëndësishme, e cila gjithmonë është në qendër të vëmendjes. Dhe këtu, pyetja është, a është kaq i rëndësishëm ai? Ndoshta po, mbase jo. Ai thjesht përpiqet ta fshehë paditurinë e tij me një perde tymi, të bërë me fjalë të shpejta dhe stil të studiuar.Kështu, fati i trishtuar i Luanit është që shpesh të bjerë në grackat e vendosura nga njerëzit më dinak dhe më pak mendjemprehtë të seksit të kundërt.Dhe më e keqja, përderisa Luanët i duan fëmijët, ata shpesh përjetojnë dramën e humbjes së një fëmije ose të zhgënjyer nga një fëmijë.

Sidoqoftë, Luani është një njeri ambicioz që po kërkon shumë gjëra të mëdha në jetën e tij.E keqja për këtë është se ai i dëshiron të gjitha "këtu dhe tani". Dhe nuk mund ta kuptojë se askush nuk mund të fillojë nga lart nëse nuk e arrin atë. Dhe ngritja e Napoleon Bonaparte (Luan në shenjën e zodiakut) ishte marramendëse, duke kaluar si një top zjarri nga të gjitha gradat ushtarake, por prapë, ai kaloi përmes tyre dhe arriti në majë. Ajo që e shqetësoi ishte arroganca e tij, duke mosrespektuar këshilltarët dhe detajet.

Luani në moshën e tretë

Dhe pas të gjitha këto, si një burrë i thinjur, Luani shpesh pyet veten nëse në fytyrën e tij, e cila është e njohur prej vitesh, gratë ende e njohin pushtuesin e madh.I lënduar tashmë, shumë herë pranë një gruaje të thjeshtë, e cila kujdeset për plagët e shpirtit dhe trupit të tij, ai sheh dhe perëndimin e tij. Atëdiell që i dha aq shumë dhe tani, pak nga pak, po humbet prapa reve të harresës. (Shënim: Pothuajse të njëjtën sjellje kanë dhe femrat në shenjën e Luanit).

Sa i mirë është në dashuri një mashkull Virgjëreshe

Ndoshta, kjo shenjë tokësore do t'ju mashtrojë me emrin e saj. Sidoqoftë, ekziston një e vërtetë, Virgjëreshat nuk i nënshtrohen lehtë dashurisë dhe dinë, nëse është e nevojshme, për të mbajtur distancën e tyre.

Për nga natyra, janë njerëz të përpiktë dhe diskriminues.I kushtojnë vëmendje të madhedetajeve dhe kanë shumë kërkesa, si nga vetvetja, ashtu edhe nga të tjerët. Të tjerët, për sa kohë që i njohin mirë, i mbajnë rezervimet e tyre. Por, kur ata jetojnë afër tyre, ata e kuptojnë se ata janë njerëz të gjallë, aktiv dhe të butë.

Dashnori Virgjëreshë

Fryma kritike dhe aftësitë mendore të njeriut të Virgjëreshës nuk e lejojnë atë të fusë “cilëndo” në shtratin e tij dhe aq më tepër në zemrën e tij. I jepet plotësisht, trup dhe shpirt, vetëm atij që ka fituar vlerësimin dhe besimin e tij dhe natyrisht që e do atë. Pastaj dhe vetëm atëherë, tregon vetveten e tij të vërtetë dhe akti seksual shndërrohet në një ritual ekstrem të jashtëzakonshëm, duke lënë pas kujtime më të bukura.

Sidoqoftë, pasi që në këtë shenjë takojmë njerëzit më sistematikë, është e arsyeshme të ndjekim të njëjtën taktikë në kërkimin e një partneri. Virgjëresha do të kërkojë atë grua, stili i jetës dhe zakonet e së cilës do të shkojnë krah për krah me të vetët. Partneri duhet të kuptojë plotësisht aktivitetet e tij profesionale.

 Mashkulli I Virgjëreshës konsiderohet i zgjuar dhe praktik në mendimet e tij.Kjo është arsyeja pse ai i admiron njerëzit me mendje pozitive dhe i kupton ata që pranojnë kritikën e tij të ashpër.

 Shumë herë, Virgjëresha e të dy gjinive kalojnë pa u vënë re, sepse shpesh klasifikohen si "bibliotekarë" dhe "pastrues". Ato gjithashtu klasifikohen si të rrëmujshme dhe grindavecë.Kjo për shkak se duan të tregojnë cilësinë e njeriut, duke mbajtur kështu distancat e tyre relative.E megjithatë, një vështrim nga afër zbulon se konservatorizmi i tyre është jashtëzakonisht simpatik dhe se kanë një humor të zhvilluar dhe madje me një cilësi të jashtëzakonshme.

Sjellja seksuale e Virgjëreshës

Gjëja më tërheqëse për një Virgjëreshë është aftësia e tij për të ditur se çfarë i pëlqen dhe i pëlqen partneres së tij. Ai mund të mbajë mend gjërat në lidhje me të në detajet më të vogla. Mund ti ofrojë asaj dhurata të dobishme, të përgatisë ushqim që mban mend se i pëlqenjë shumë dhe më e rëndësishmja, të kënaqë veçoritë e saj seksuale.

Sidoqoftë, ai mund të jetë mjaft i kujdesshëm ndaj atyre femrave që menjëherë i tregojnë interesat e tyre të dashurisë.Përkundrazi, ai tërhiqet nga ato që kanë një "mendje", dhe që nga momenti i parë e lënë të shihet se qëndrojnë fort në këmbët e tyre, dhe dashurinë e përballojnë me intensitet dhe shkathtësi.Kjo është arsyeja pse nëmarrëdhëniet me këta burra mbijetojnë kur mbështeten më shumë në komunikim sesa në histori dashurie të zjarrta, ku mbizotëron seksi.Jo sepse nuk janë seksuale, por sepse numërojnë shumë gjëra të tjera në një lidhje.

Para së gjithash, jeta "e shëndetshme" e mashkullit në shenjën e Virgjëreshës, i jep atij aftësi dhe qëndrueshmëri për kohëzgjatje gjatë marrëdhënieve seksuale, diçka që e bën atë të parezistueshëm, pasi mundet dhe ofron emocione të forta. Sidoqoftë, Virgjëresha joshës ose "i dashur" është një nga rastet e pakta. Frika nga papastërtia, "ndotja" e afrodiziakëve, etj.,bëhen faktorë shtesë kufizimi në marrëdhëniet e lira seksuale. Nëse shihni një veshje të ndyrë dhe veçanërisht të brendshme në një femër, mjafton të humbasë dëshirën seksuale.

Sidoqoftë, ky burrë, i cili është mësuar të "rafinojë konin" në shkëlqimin popullor, mund të ketë një dëshirë të fortë perverse për të gjitha këto, dhe të detyrojë partnerin e tij seksual të ndot trupin e tij në çfarëdo mënyre. Dhe nëse ai anon drejt homoseksualizmit, zakonisht merr rolin pasiv (rolin femëror).

Virgjeresha dhe lidhjet

Asgjë nuk e shqetëson këtë njeri më shumë se përvoja e braktisjes nga partnerja e tij.Ndërsa ai mund të braktisë një grua që i është dhënë plotësisht pa pendim, gjithashtu mund të vrapojë si qen pas gruas që për arsye të ndryshme e refuzon.

Sidoqoftë, me kalimin e viteve, bëhet gjithnjë e më i bezdisshëm dhe skeptik, por për shkak se ndihet I mjaftueshëm, nuk e ka problem të jetojë vetëm.Sigurisht, mund të ketë fituar para, por mund të ketë humbur ngrohtësinë e njerëzve të tij shumë të afërt.

Virgjëresha në moshën e tretë

Duke qenë i moshuar, ai tani është një person i ditur dhe nuk do të mendojë të ndjekë "tetëmbëdhjetë-vjecare", për të mos u tallur. Po në lidhje me të gjitha këto dëshira seksuale që kanë qenë nën kontroll për kaq shumë vite? A do të qëndrojë duke i shikuar femrat e reja me syrin e të pafajshmit apo satirit?

Sa dashnor i mirëështë Peshorja

Mashkulli i Peshores identifikohet me momente dashurie magjike. I çuditshëm dhe me ritme të njëjta, qëndryshon gjendjen shpirtërore çdo cast, ky njeri i ndjeshëm, romantik dhe sensual në çdo rast, tregon se ka përbërësit magjikë të dashurisë dhe me njohuritë e tij të lindura të elegancës, ai mund të përshkruhet si i pamposhtur në shijen e tij. me gjininë tjetër.

I Dashuruari  Peshore

Për të qenë në gjendjen e tij shpirtërore, Peshorja ka nevojë për një grua të ëmbël dhe të rafinuar, e cila gjithmonë beson se mund ta gjejë atë dhe ta ketë  "përgjithmonë". Kjo "përgjithmonë" është i diskutueshëm, por sinonim i narcizmit të tepërt.Ndaj dhe në rast se braktiset nga një grua, është e pamundur që ta pranojë, në kuptimin se beson në veçantinë e tij.Ndoshta kjo është arsyeja pse ata nuk shkëputen me marrëdhëniet e tyre të vjetra romantike. Sigurisht, kjo nuk do të thotë se binënë depresion kur ndahen, pasi pothuajse menjëherë do të gjendet zëvendësuesja.

Sjellja seksuale e Peshores

Sjellja seksuale e Peshores është gjithmonë misterioze.Para së gjithash, ata bëjnë një pamje të mirë në shtrat, atëherë teknika e tyre erotike dhe gatishmëria e tyre për të provuar çdo variacion të mundshëm erotik frymëzon entuziazëm.

Por Peshorja, për të ndjerë kënaqësi të vërtetë seksuale, duhet të përdorë format më të sofistikuara të dashurisë, ndryshe do të zhvillohet "loja", por në thellësinë e tyre do të qëndrojnë të ftohtë dhe indiferent. Sidoqoftë, gjithmonë ekzistojnë dashnorët e "shëndetshëm" dhe "të sëmurët".

Në rastin e parë, është një njeri plot imagjinatë, i dashur dhe i kujdesshëm në shtrat.Në fakt, kur partneri i tij tregon më shumë sesa një interes seksual, do të bëhet gjithnjë e më i fortë, pasi do të zhvillohet përmes ngrohtësisë së tij.

Në rastin e Peshores "së keq", nuk ka ekuilibër seksual.Ai është i interesuar vetëm për kënaqësinë e tij personale, kështu që nuk ka asnjë pengesë morale për të udhëhequr madje edhe gruan e dikujt tjetër në shtrat.Kjo lloj Peshore është joshet nga gra të çuditshme dhe të rralla,dhe rastet e gigolo nuk janë të rralla.Por nuk janë të rrallë as në mesin e homoseksualëve, të cilët shpesh përfshihen në akte homoseksuale që në moshë të re, siç janë burrat me pagesë.

Peshorja dhe Tradhëtia

Sidoqoftë, Peshorja, e mirë apo e keqe, nuk mund të durojë dramën në çështjet e tyre të dashurisë, veçanërisht kur është e vështirë që të përmbahen nga tundimet. Gjithashtu, pothuajse gjithmonë, kanë një marrëdhënie të mirë me punët e tyre të vjetra të dashurisë.Pra, nëse ndodh që të jeni të lumtur për tu kthyer në to.Statistikisht, përqindja e meshkujve në shenjën e Peshores që janë ndarë nga gratë e tyre për tradhti, është gjetur të jetë shumë më e lartë se mesatarja.

E megjithatë, ky njeri mund të dashurojë dhe të dashurohet shumë. Liria në lëvizjet e tij është e nevojshme, fjalë të bukura dhe një përqafim i ngrohtë, madje edhe me më pak seks.Ai mund të qëndrojë me gruan përgjithmonë, e cila do të fitojë admirimin e tij.

Sa i mirë është në dashuri një mashkull Akrep

Vetëm kush bie në dashuri me Akrepin mund ta kuptojë magjinë e dashurisë. Sharmi i tij trondit edhe gratë më të ftohta dhe shikimet e tij i zhveshin madje edhe më modestet.Kjo është arsyeja pse fitimi i një femrë nga një mashkull Akrep është pothuajse gjithmonë një detyrë e lehtë.

I Dashuruari  Akrep

Qysh kur ishte adoleshent, ai ka qenë një flirt i pashërueshëm, aq shumë sa që shpesh i drejtohej vetë-kënaqësisë për të qetësuar dëshirën e tij seksuale të fortë. Seksualisht i pangopur dhe nganjëherë i dhunshëm, gjëja më e keqe që mund t'i ndodhë atij, është që partnerja e tij të ndërpresë kënaqësinë.Nga atëherë e tutje, është e vështirë të arrish orgazmën.Dhe kjo, sepse vrulli i tij erotik shpesh është në përpjesëtim me fantazitë e tij.

Kjo është arsyeja pse mund të jetë i apasionuar pas asaj gruaje, e cila do të irritojë zonat e tij erotike.Atëherë ai bëhet tmerrësisht posesiv dhe xheloz, i cili madje ka aftësinë e mahnitshme, domethënë një temperament të shkëlqyeshëm për të krijuar madje drama, plot dhimbje dhe lot, për t’iu përkushtuar edhe më shumë partnerit të tij seksual.

Kjo skenë e tërë është në të vërtetë ajo që diktohet nga “sfondi” i shpirtit dhe mendjes së tij, pasi duke parë partneren e tij të vuajë, dëshira e tij seksuale rritet gjithnjë e më shumë.Dhe sigurisht, nuk ka nevojë për ndonjë analizë tjetër për të kuptuar se në fund të fundit, gruaja që ai dëshiron është e nënshtruar.

Sjellja seksuale e Akrepit

Sidoqoftë, dihet që Akrepi simbolizohet nga shqiponja dhe akrepi, duke zbuluar natyrën e dyfishtë të shenjës, duke treguar njeriun superior dhe inferior. Kështu, është e vetëkuptueshme që jo të gjithë njerëzit në këtë shenjë sillen në të njëjtën mënyrë. Dhe problemi i madh qëndron në tipin e poshtëm, në të cilin mbizotërojnë tendencat perverse (përdhunuesit, shkelësit e seksit, sadomatokistët, etj.).Sipas IBB (Instituti për Ndihmë Psikologjike), sjellja e Akrepave të Poshtëm ka forma të ndryshme të sëmundjes mendore dhe neurozave.Një numër i madh i tyre vuajnë nga mania e persekutimit, psikopatisë, mitomanisë, etj. Dhe natyrisht, ky lloj tipi ekstrem i Akrepit është i vështirë të parashikohet kur dhe si do të shprehë pasionet e tij seksuale.

Por Akrepi i vërtetë, ai që i përgjigjet elementeve pozitive të shenjës së tij, nuk i cliron instinktet e tij shtazore përmes seksit, por e shijon dhe e gëzon, kur si praktikë i kënaq të dy. Drejtohet nga një imagjinatë e pasur në eksperimente, në të cilat kurrë nuk përdor dhunë dhe çoroditje, të cilat mund të dëmtojnë mendërisht ose fizikisht partneren e tij. Ai është njeriu që ka të gjitha potencialet për tu bërë partner i shkëlqyeshëm dhe përgjithësisht një burrë i mirë i familjes.

Sidoqoftë, Akrepët e të dy kategorive nuk hezitojnë të nxjerrin në pah pikat e dobëta të partneres së tyre, por nuk ka shans të ndodhë diçka e ngjashme me ta. Në thelb, kjo mund të ndodhë sepse grindjet janë një pjesë thelbësore e ngjalljes së tyre.

Akrepi në moshën e tretë

Akrepat në pleqëri duken mjaft të lodhur, por edhe atëherë, gjithmonë do të kenë flakën e dashurisë, edhe nëse disa mjete ndihmëse duhen përdorur, siç janë pornografia, pilula stimuluese, etj.

Sa i mirë është në dashuri një mashkull Shigjetar

Në çdo mashkull i Shigjetarit, ka një tendencë të fortë erotike për të gjetur dhe kapur vazhdimisht "pre" të re, pasi është një gjahtar.Kjo është arsyeja pse, pasi të arrijë qëllimin e tij, asgjë nuk e ndalon të synojë për një të dytë, gjithmonë në të njëjtin humor të mirë.

I Dashuruari  Shigjetar

Burri i Shigjetarit nuk ka kufij në dashuri.Ai harxhon pjesën më të madhe të energjisë për të flirtuar.Ai është i palodhshëm, i këndshëm për prekjen. Ai di të bëjë dashuri në stenda, në makinë, në stol, në bar, në vaskë, në det, kudo tjetër. Ai nuk është aq shumë i shtyrë nga dashuria që të bëhet në shtrat me çarçafë mëndafshi sa nga qëndrimet.

Sjellja seksuale e Shigjetarit

Dhe sigurisht, marrëdhënia seksuale është më pak e rëndësishme për të sesa flirtimi.Shumë herë, atij i pëlqen të kërcejë nga një përqafim në tjetrin, pa e vendosur vërtet se cilin dëshiron më shumë.

Sidoqoftë, shumë dashuri të njëkohshme mund të jenë një "kamuflazh" i mirë, në mënyrë që të mos tregojë papërshtatshmërinë e tij seksuale. Kjo nuk do të thotë se devijojnë nga instinkti seksual, në fund të fundit, Shigjetarët regjistrojnë një përqindje shumë të vogël të homoseksualizmit, por nëse disa, për shkak të momentit të përgjithshëm të horoskopit të tyre, përfundojnë të jenë biseksualë, shkaktojnë situata të stuhishme. Sidoqoftë, në çdo test erotik, kryejnë rezultate të shkëlqyera.

Shigjetari dhe martesa

Nëse vitet kalojnë dhe nuk është martuar i re nga dashuria, do e bëjë më vonë, por kësaj radhe zgjedh atë që e konsideron të rëndësishme për sipërfaqen e saj sociale dhe ekonomike. Sidoqoftë, gruaja e Shigjetarit nuk është kurrë e lumtur. Por ai është gjithmonë i gatshëm ta mbajë atë në krah, edhe kur midis tyre ekziston dikush tjetër, për sa kohë që nuk guxon dhe nuk kërkon të privojë nga liria e tij.

Mund të harrojë lehtë dashuritë e tij të vjetra, por nuk mendon se mund të harrohet po aq lehtë ai vetë.Kështu, bëhet gjithnjë e më kërkues derisa dhe “i çmendur” me marrëdhëniet e tij, edhe pse ai vetë ka një tendencë për të fituar peshë ndërsa rritet dhe të humbasë elasticitetin e tij.

Shigjetari në moshën e tretë

Shpesh, ky njeri aventuresk, zyrtarisht ose në thelb, përfundon të jetojë vetëm. Por gjëja e çuditshme është se edhe atëherë, dhe i moshuar në spitale, ai do të praktikojë në mënyrën më të mirë artin e tij të vjetër, duke flirtuar me infermierë, që do të thotë se edhe në moshën e tij të vjetër, do të jetë akoma një simpatik dhe, pse jo, njeri aventuresk.

Sa i mirë është në dashuri një mashkull Bricjapi

Gruaja e cila po kërkon të gjejë burrin e pjekur, të përgjegjshëm, për tu mbështetur tek ai për pjesën tjetër të jetës së saj, duhet ta kërkojë atë vetëm në shenjën e Bricjapit.

Ky njeri ambicioz, punëtor, negociator i ashpër, nuk i jepet askujt, sepse shumicën e kohës pjekuria e tij fillon që në fëmijëri. Kur vendos të martohet, zgjedhja e tij do të bëhet me kritere të përpikta. Dhe sigurisht që kjo do të bëhet, për aq kohë sa të ndjehet profesionalisht i sigurt për të mbështetur edhe një familje të madhe. Kjo është arsyeja pse nuk është aspak e çuditshme ta shohësh të shkojë në një festë, duke mbajtur çantën e tij.Sepse mbi të gjitha, puna dhe diskutimet për ekonominë, tregun e aksioneve, situatën politike janë parësore.

Ai është njeriu që, nëse përshëndetet me zë të lartë ose puthet nga një zonjë shumë ekscentrike në një vend publik, është i sigurt që do të ndryshojë shumë ngjyra në fytyrën e tij. Seriozitetin e tij e tregon edhe stili i veshjes së tij. Edhe nëse është një playboy, rrobat e tij do të jenë moderne dhe asnjëherë të sofistikuara.

I Dashuruari  Bricjap

Ky njeri i ftohtë, i cili mund të duket se është i tillë, megjithatë, si i dashur, tregon një zemër shumë të ngrohtë dhe romantike. Dhe diçka që e bën atë edhe më të dëshirueshëm, është mënyra se si i trajton gratë që i joshin vëmendjen, të cilat, në çdo rast, ndjehen të dëshiruara prej tij. Sepse di të emocionojë, pasi sigurisht ka përvoja nga cikli mjaft i gjatë i situatave të tij.

Por shpesh duket snob dhe kjo është ajo që ndodh, sepse që në moshë të re, e ka dizajnuar shumë mirë modelin e tij të shokut në mendje. Eshtë duke kërkuar për atë të dashur, e cila do të jetë në krah të tij për pjesën tjetër të jetës së tij dhe, natyrisht, në nivelin e "zonjës", pasi ai e përcepton. Dmth, modeste, fjalëpak, shtëpiake, zonjë mikpritëse, grua besnike dhe nënë e përkushtuar.Dhe më e rëndësishmja, për të treguar se preferon shoqërinë e tij më shumë se gjithçka tjetër.

Sjellja seksuale e Bricjapit

Në dashuri ama, e gjithë kjo linet mënjanë. Dëshiron që partnerja e tij të jetë një zejtare, një planetare dhe pothuajse e "motorizuar", pasi ai nuk ka ndonjë imagjinatë të veçantë dhe me të do të dëshirojë të përdorë të gjitha teknikat e dashurisë.

Gruaja që duket se e refuzon, e irriton në atë masë,sa të mund ta ndjekë hap pas hapi, ndonjëherë si qen i plagosur dhe ndonjëherë si qen i egër. Në këtë rast, ky zotëri i përmbajtur dhe dinjitoz mund të reagojë në një mënyrë krejtësisht masokiste.

Por demoni i tij i dashurisë, i cili ndikon në trupin e tij dhe impulset, nëse nuk mund të gjejë përmbushjen e tij seksuale me partneren e tij ligjore, e shtyn ta kërkojë atë në lidhjet jashtëmartesore.

Pra, dashuria e mirë, kujdes i mirë, respekt i mirë nga partnerja e tij seksuale, por seksi për të është padyshim një nevojë biologjike.E cila, nëse nuk zbukurohet me fjalë të buta nuk ka gjë, por ka rëndësi, kur "preja" nuk krijon pasion për të.Në Bricjap duket se dhia, kafsha me të cilën simbolizohet, ekziston.Brenda tij, satiristi flirtues i mitologjisë Greke, shfaqet më shumë në formën e një dhie dhe më pak të një qenie njerëzore.

Përfaqësuesi i "së keqes" përshkruhet shumë shpesh me një dhi.C’doBricjap friksohet nga djalli, sepse sipas tij, e ka përbrënda dhe lufton për t'i rezistuar.Por gjatë seksit, duket se ai dorëzohet dhe drejtohet prej tij në një veprim seksual të shpejtë dhe mbase të çoroditur.

Shkurt, partneri i Bricjapit do të ketë kalojë shumë mirë me të, nëse praktikon durimin, ekonominë, duke mbajtur paraqitje dhe, mbi të gjitha, duke treguar respekt për interesat e tij shoqërore dhe profesionale. Sa i përket temperamentit të tij erotik, janë veprat që i paraprijnë, e jo fjalët.

Sa i mirë është në dashuri një mashkull Ujori

Gruaja që po kërkon të gjejë në shenjën e Ujorit, nënshkruan burrin e ëndrrave të saj, kalorësin që do ta marrë për të ikur në një qytezëtë bukur, të qetë dhe erotike, duket se po jeton me iluzione. Në fillim, kur dashuria e tij vjen si rrufe, e gjithë kjo mund të realizohet.Por sapo kalon enthusiazmi dhe zakonisht kalon shpejt, do të duket i zënë, indifferent dhe i ftohtë.

I Dashuruari  Ujor

Ky mashkull mund të krijojë një përvojë unike të papritur në jetën e një gruaje, pasi në një moment mund të bëhet një rreze dielli dhe në një tjetër stuhi. Ai është njeriu që me arsyetimin dhe veprat e tij mund t'ju zemërojë "njëqind herë në ditë".

Ai është njeriu që ka diçka që të tërheq vëmëndjen. Eshtë ai që ju bën të besoni atë që dëshiron, pasi ka aftësinë, pas një “tronditjeje” të fortë që do t’ju ​​krijojë, t’ju bëjëqë t’i dorëzoheni pa kushte. Eshtë njeriu që premton shumë më tepër me sytë e tij sesa do t'ju tregojë me fjalë.

Dhe sigurisht, është ai që nuk është i vetëdijshëm për dëshirat e trupit të tij, nëse nuk kalojnë më parë në mendjen e tij.Dhe kur kjo dëshirë vjen në jetë, atëherë pa hezitim dhe paragjykim, mund të marrë pjesë në lojërat më të çuditshme të dashurisë, duke kërkuar kënaqësi në mënyrën më të ngadaltë dhe më të pazakontë.

Sjellja seksuale e Ujorit

Për shkak të paralizës së tij cerebrale dhe interesave të shumëanshme sociale, mund të mos tregohet veçanërisht i interesuar për marrëdhëniet seksuale.Por me siguri ndjen një tërheqje të madhe ndaj mënyrave të çoroditura të të vepruarit ose rrit dëshirën e tij për seks pas një zënke të vështirë me partnerin.Kjo është arsyeja pse shumica e grindjeve të Ujorit përfundojnë në shtrat.Madje, thuhet se nëse një grua dëshiron ta bëjë një Ujor thjesht si një vullkan, ajo nuk ka asgjë tjetër për të bërë, përveç se të fshehë ndjenjat e saj të vërteta. Ti sillet me ftohtë, ta zhgënjejë dhe për ta mbajtur në pritje!

Ujori i martuar nuk zë vënd në lidhje me martesën e tij.Nëse ai joshet nga një grua tjetër dhe beson se mund të ketë një jetë më të mirë me të sesa me gruan e tij, nuk ka asgjë për ta ndaluar që të fillojë nga atje dhe…kudo të shkojë.

Seksi në vetvete nuk i shkakton shumë emocione, dëshiron që të shërbehet me shumë "shoqërues" të tjerë dhe sa më të cuditshëm që të jenë, aq më mirë. Një fakt nga i cili theksohet kënaqësia e tij me shumëllojshmërinë.Kjo është arsyeja pse shumica e homoseksualëve dhe dashamirësve të takimeve në grupe të dashurisë janë regjistruar në shenjën e Ujorit.

Sidoqoftë, përparësia kryesore e njeriut të Ujorit është mënyra e gjerë dhe e hapur që ai i sheh gjërat.Pa asnjë hezitim, ai shpreh të vërtetën.Tregon ndjenjat e tij të vërteta, beson në miqësi, i urren truket dhe përkushtimin dinak.Më shumë se kushdo tjetër, beson në lirinë individuale. Gjithashtu beson se dashuria duhet të jetë pjesë e jetës dhe jo jeta.

Sa i mirë është në dashuri një mashkull Peshk

C’do grua ëndërron për një burrë që është romantik, i ndjeshëm, idealist, një dashnor i bukurisë, një artist dhe natyrisht bujar.Por kur njeriu i mbledh të gjitha këto, tërheqja që ai ka ndaj gjinisë së kundërt është e vetëkuptueshme, pasi duket se ka, siç quhet në mënyrë popullore, "qimen e derrit".Nëse e pyetni këtë njeri se cila është shenja e tij zodiakut, nëntë nga dhjetë here, ai do të jetë Peshqit.

I Dashuruari Peshk 

Eshtë një njeri, zhgënjimet dhe kufizimet e të cilit e lënë indiferent, pasi vetvetja e tij e brendshëm mbetet gjithmonë e lirë, në mënyrë që të mund të ndjejë, ëndërrojë dhe krijojë gjëra, sipas natyrës së tij artistike.

Ky njeri, përballë konkurrencës, preferon tërheqjen, ndërsa përkundrazi tërhiqet nga deti, muzika, shkrimi, domethënë nga gjithçka që i lejon të jetojë pa presion.

Problemi më i madh për të është pavendosmëria e tij, nga frika e dështimit. Kështu, në suksesin e tij e gjejmë modest dhe në fatkeqësi,fatal dhe jo vetëm. Mund të mbyllet në botën e fshehtë të heshtjes së tij dhe të bëjë asgjë për të dalë nga ajo.

Në dashuri nuk ka ndonjë tendencë specifike që nga fillimi, gjithçka që vijon, do të varet nga atmosfera që do të krijohet mes tij dhe partnerit të tij. Dhe për shkak se ai është një marrës i pangopshëm i afeksionit, mbase ajo që ai dëshiron në bashkëjetesë erotike nuk është aq shumë një person specifik, por dashuria dhe siguria që mund të ketë prej saj.

Kur më në fund e gjen atë që do ta dashurojë, automatikisht rrit kërkesat e tij ... dhe pastaj ajo ose e lë atë ose qëndron me të dhe në mënyrën e saj rrah atë, diçka që nëse është e bindur se e do atë nuk e shqetëson. Dhe nëse, natyrisht, ajo është gruaja që e merr iniciativën në dashuri, sepse ai mund të ketë imagjinatë, por ai është më pak praktik, atëherë ai bëhet mjeshtri i marrëdhënies.

Sjellja seksuale e Peshqëve

Mashkulli në shenjën e Peshqëve, mund të shkojë paralelisht me romancën, poezinë dhe butësinë. Por kur partnerja e tij seksuale arrin të prekë aspektet e tij më të fshehta, një seksualitet i pastër dhe primitiv buron nga brenda tij, gjë që bën që zemra, mendja dhe ndërgjegjja të qëndrojnë të heshtura. Eshtë atëherë që shndërrohet, madje mund të bëhet shtypës dhe tiran.

 

Irritohet nga gjithçka e çuditshme, e panatyrshme dhe e çoroditur, por që rrallë e dëmton partneren e tij.Mashkulli i Peshqve është në thelb sensual.Ai është më shumë një artist sesa një atlet seksi.Shijon nuancat delikate, ngjyrat ekzotike, tingujt e qetë nga fjalët dhe frymën e të dashurit.

Sidoqoftë, shumë meshkuj të Peshqëve (për shkak të horoskopit të tyre personal) kanë prirje të ndryshme perverse, siç janë homoseksualiteti, masokizmi, vetëkënaqësia dhe shumë raste të hermafroditizmit.Por ka edhe nga ata që mashtrohen lehtë, si rezultat, për shkak të idealizimeve që bëjnë, atëherë përfundojnë në alkool, drogë ose braktisje të ëndërrimeve të tyre dhe që jetojnë në përrallë për tu tallur.

Peshqit dhe tradhëtia

Në thelb, sidoqoftë, pabesia martesore konsiderohet rregull, dhe jo përjashtim. Si dhe fakti që ky njeri është unik, në momente vetmie ose mërzitje, për të mbajtur shoqëri shumë të mirë me veten me fantazitë e tij komplekse erotike. Dhe ndërsa beson në fat, i çon zhvillimet në nivelin më të kënaqshëm për të. Pritja e tij më e rëndësishme është të gjesh portin e tij që do t'i japë besim, edhe kur fryn akoma erë.

Dhe ai?C’farë duhet të ofrojë ai?Por sigurisht zemrën, shpirtin, mendjen, gjithçka. Sepse është ai që, edhe nëse financat e tij ende nuk e lejojnë t'i ofrojë të dashurve të tij një copë bizhuteri diamanti, do të sigurohet që t'i dërgojë asaj tri përqafime me trëndafila!

 

 

Shiko gjithashtu