Beni plane me ndihmesen e planeteve dhe kendet qe bejne kete Nentor planetet.....

Beni plane me  ndihmesen e planeteve  dhe kendet qe bejne kete muaj planetet, ju ndihmojn ne cdo nism apo ne zgjidhje e ceshtjeve te rendesishm qe ju keni per te realizuar apo te kini kujdes ne ceshtje te rendesishme per juve  qe te dilni te fituar.

4 Nentor : ne Peshore  ku ben nje katerkendesh me Plutonin nga Bricjapi  :Lodhje e madhe por kemi  durim.

08 Nentor: dielli ne Akrep formon nje gjashtkendesh  me Plutonin  ne Bricjap , Ndikim shume pozitiv,  nje kend I fuqishem ne lidhje me parane dhe udhetimet , mund te perfitoni shume ne kete drejtim .

08 Nentor :Saturni ne Bricjap nje gjashtkendesh  me Nneptunin  ne Peshk , pak kujdes sepse mund te keni ngatarresa me ceshtjet shtetrore, dhe shume kujdes juve qe jeni ne vende kyce.

09 Nentor : Merkuri ne Akrep formon nje gjashtkendesh  me Plutonin ne Bricjap, planet qe keni mund te ju realizohen  dhe mund te merni vendime te rendesishme.

11 Nentor:  Dielli ne Akrep ne krah te Merkurit , do te thot veshtire te lexojm mendimet e tjetrit.

12 Nentor:  Marsi ne Peshore  formon nje gjashtkendesh  me Jupiterin  ne Shigjetar , shanse te medhaja ne fillime te reja dhe jo vetem eshte mire qe te bisedoni me person te ligjit se keni nje shans me teper ne dokumenta te cfardo lloj qofshin ato.

12 Nentor : Hena e plot ne Dem,  eshte mire per te mbyllur ceshtjet qe mund te keni  nga e kaluara .

13 Nentor: Dielli ne Akrep ne nje gjashtkendesh  me Plutonin ne Bricjap , force,  realizim, mundesi ne pune dhe ekonomi .

13 Nentore: Merkuri ne Akrep formon nje trekendesh me Neptunin nga Peshqit,  ndikime positive ne sferen sentimentale marrje vendimesh me i/e dashuren tuaj .

14 Aferdita: Ne Shigjetar  formon nje katerkendesh  me Neptunin nga Peshqit , qe do te thot mendimet planet I hedhim ne leter  vetem pak kujdes  ne planet qe kemi nuk I shfaqim akoma.

24 Nentor: Marsi ne Akrep  ne krahun e kundert me Uranin nga Demi  ,lajme  gjera te papritura duhet pak kujdes ne pune dhe ne cshtjet qe kemi dhe I mbajm secret  mos I shfaqni.

25 Nentor: Aferdita ne Bricjap ,ceshtje te rendesishme ne punen  tuaj  shanse te medhaja, shfrytezojeni ne maksimum kete dit.

26 Nentor:  Hena e re ne Shigjetar  fillime te reja blerje Makine lidhje te reja blerje pasurie tok, object.

27 Nentor : Kthimi I Neptunit ne rrugtimin e drejt  ne shenjen e Peshqeve,  do te thot se enderrat  fillojne te behen realitet tani e tutje .

28 Nentor:  Aferdita  ne Bricjap  ne trekendesh  me  Uranin ne Dem  ndryshime ne cdo aspect.

30 Nentor : Merkuri ne Akrep  ne gjashtkendesh  me Saturnin  ne Bricjap,  eshte mire qe te merreni me ceshtje dokumentash qe te jeni gati per ditet ne vazhdim .

Shiko gjithashtu