Axhenta mujore Gusht 2019

01/08/2019 to 31/08/2019

Kalendari Astrologjik i muajit Gusht 2019

Muaji Gusht ,muaji  i dashurisë, i kënaqësisë, i argëtimit dhe i pakujdesisë... Gushti është muaji në të cilin të gjithë ne ilëmë më shumë kohë të lirë vetes tonë, në momente që me të vërtetë mund të na stimulojnë që të jemi në gjendje të marrim forcat tona.Muaji Gusht është një muaj intensiv, erotik, por edhe argëtues, kështu që ngjarjet planetare do tëna  shpërblejnë për momentet e vështira që përjetuam në dy muajt e parë të verës!Le të shohim momentet e rëndësishme të muajit për çdo ditë . Ajo qe ndryshon ne kete muaj Gusht eshte se kemi dy planet te rendesishem (Jupiterin dhe Uranin)  ku do te ndryshojne me date (11Gusht )ndikimet e ketyre paneteve do ti ndjejme 365 dite te vitit,Aferdita harxhon energji keto 3 jave te Gushtit ne Luan  ku ju jep shume dashuri dhe shume supriza ne ekonomi.Nese jeni pregatitur per udhetim do te jeni te vemendeshem se mund te ndryshoni disa gjera ne momentin e fundit,me 15Gusht do te realizohet Hena e plote ne shenjen e Ujorit.Aferdita do te jet bashke me Diellin ne kete Hen te plot . Duke ju mbajtur  zemren te hapur per njerzit qe ju duan dhe I dashuroni,shume mesazhe do te merni ne kete hen te plote shume mundesira do te keni ne kete drejtim.Aferdita sapo te realizohet nje kend me diellin njje dite para Henes  se plote, do te jet e dukshme disa jave me vone diku ne fillim te muajit Shtatore me yllni e mengjesit heret.Ne mitlogji Aferdita eshte pika references ne e botes se (nendheshme) ,per te cliruar   njerzit dhe te rilindin perseri.Cdo vit kur Hena e plote realizohet ne Ujor eshte koha per te gjetur ,kuptuar njerzit qe na rrethojne dhe jo vetem,me Saturnin ne Bricjap eshte planeti kryesor udheheqes te kesaj Hene te plote Marsi do te shjkoj ne Virgjereshe me date 18 Gusht  dhe Aferdita  vazhdon te njejten udhetim  deri me date 20 ku Dielli vjen ne Virgjereshe me date 23 te muajit Gusht ylli stabilizues ku ka te bej me fatin shanse te reja  ku do te jet ne grades 0 ne virgjereshe do te jet nje jave me shume aktivitete dhe shanse te papritura ne suprizat qe do te keni.Nese jeni ne kerkim per dick ate re hapni syt dhe veshet eshte nje perjudhe ideale ne kete kohe ,me dfate 24 Gusht  Aferdita do te jete ne krah te Marsit  ne luan  do te jet nje cikel I ri  me shume dashuri dhe romance. 

Kendet planetare te rendesishme per kete muajGusht 2019

1Gusht Merkuri ne rrugtimin e tij te drejt  ne 23grade ne Gaforre ne 03:52  Hena e re ne grade ne Luan      

 2 Gusht:nje katerkendesh qe ben Aferdita -Urani / eshte mre qe most e marim vendime te nxituara. Ky katerkendesh nuk favorizon Demat dhe Luane. 7 Gusht: Dielli ne krah te Jupiterit shume shanse dhe fat mund te beni te mundur mbyllje llogarish problematike apo ceshtjet qe kan te bejne me ligji,me shume fat ky kend  ndihmon shume juve te shenjes se Luanit dhe te Shigjetareve .

8 Gusht:trekëndësh Afërdita/Jupiteri – dashuri intensive dhe joshje, kënaqësia e dëshirave. Favorizohen Luanet  dhe Shigjetaret.

11 Gusht:Jupiteri ne rrugtim te drejt  ne 14 grade ne Shigjetare ne oren 13:27. 13 Gusht:Marsi tek Bricjapi në 03:32 të mëngjesit.

14Gusht Dielli ne krah te Aferdites-Dashuri,lidhje te reja dhe te qendrueshme .shanse me teper kan Luanet ne kete kend

15 Gusht Hena e plote  ne 22grade ne Ujor ndikime pozitive ne shenjat e zjarrit Dash,Luan,dhe Shigjetar.

16Gusht –nje katerkendesh qe ben Merkuri me Uranin Ndryshime te papritura  ne pune dhe ne komonikim kujde juve te shenjes se Demit dhe te shenjes se Luanit .

18 Gusht:Marsi kalon ne Virgjereshe.Mesazhe të këndshme, komunikime erotike nga e kaluara, dhe takime me njerëz që do të përcjellingëzim. Me te favorizuarit ,Dashët,  Luanët, Shigjetarët  Binjakët, Peshoret, Ujorët e dhjetëditëshit të dytë si dhe ata që kanë planete personale të afërt në graden  e 11-të të shenjave të mësipërme.

19 Gusht:Merkuri në një rrugë të drejtë në 6:18 tek Luani. – trekëndëshJupiteri / Neptuni - ëndrra, realizim, lumturi, romanca, qetësi, dashuri dhe butësi, pastron shpirtin, bëhemi si fëmijë. Favorizon Peshqit dhe Akrepat.Merkuri kthehet në rrugë të drejtë. Në të njëjtën ditë, Jupiteri dhe Neptuni formojnë trekëndësh për herë të tretë dhe të fundit duke forcuar besimin, shpresën, solidaritetin dhe duke dhënë mundësi për përmbushjen e shenjave të Tokës (Demat, Virgjëreshat, Bricjapët) dhe shenjat e ujit (Gaforrja, Akrepat, Peshqit) e dhjetëditëshit të dytë.

21 Gusht:nje trekedesh qe formon Merkuri me Jupiterin  merni persiper gjerat qe nuk presin dite ideale ne biseda kontrata tye rendesishme ekonomike me shume te favorizuar duket se jeni juve te shenjes se Luanit dhe Shigjetaret.

22 Gusht: Dielli ka kaluar ne Virgjereshe ne oren 05:03

24 Gusht:Aferdita ne krah te Marsit  perfitoj te dashuruarit  sidomos juve te shenjes se Virgjereshes .

26 Gusht:Formohet nje trekendesh qe ben  Aferdita me Jupiterin .shume fat juve qre keni te beni me ekonomine apo burime te reja qe jeni ne pritje per ti realizuar ,me teper te favorizuar duket se jeni juve te shenjes se Demit dhe  Virgjereshes.

28 Gusht:Nje trekendesh qe formon Marsi me Uranin shanse ter mira ku mund te ti shfrytezoni  me shume fat duket se jeni juve te shenjes se Virgjereshes dhe  te shenjes se Demit

 Dashi:Muaji Gusht me Merkurin ne rrugtim te drejte ju ndikon pozitivisht me teper sesa muaj kurrik qe lam pas , por është një lloj pune për të pastruar gjërat për të mirën tonë.Dhe në përgjithësi, gjithmonë e kryejnë mirë punën e tyre, të paktën në jetën tonë personale. Sigurisht që çdo aventurë do të vazhdojë edhe me Jupiterin me date 11 kalon ne rrugtimin e tij te drejt . Kurse Urani vazhdon rrugtimin e tij ne krakun e kundert , eshte ne te miren tuaj të merreni me miqtë tuaj, fëmijët tuaj, talentet tuaja, të gjeni mënyra të vetë-krijimit dhe zhvillimit personal.Deri me 23 Gusht eshte nje perjudhe e arte per gjithcka doni dhe deshironi.Aferdita deri me date 21 Gusht sjell fat dhe kenaqesi ne ekonomi dhe ne familje,me idealja eshte diku aty ne datat 8dhe 9 Gusht

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 4, 5, 9, 10, 20, 21, 30, 31

 

Ditët më të mira në financat: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 2, 3, 11, 12, 21, 22, 30, 31

Demi:Eshte nje perjudhe e mire ne vendime qe doni te merni  Do të bëhet një lloj "përsëritje" duke u rikthyer në shtëpinë tuaj të 4-të lidhur me jetën tuaj të brendshme, shtëpinë tuaj dhe familjen.Çfarëdo aktiviteti që do të pesoj nje rritje te vogel  deri në 23 të muajit, është muaji më i mirë për t’u marrë me çështjet e punes dhe te ekonomise . Shqetësimet janë në çështje të natyrës profesionale, madje edhe kur jeni duke udhetuar  dhe nëse jeni për pushime në një vend që zgjodhët.Por lodhja e se shkuares  dhe ankthi do te ju largohen nga tani e tutje sidomos pas dates 22. Gjëja më e mirë është që Afërdita do të balancojë gjërat ku do të zgjidhet menjëherë,deri në 19 Gusht,ku duhet të bisedoni me persona te rendesishem per tu fokusuar ne  investimet e rëndësishme, udhëtimet e gjata ose rinovimi i shtëpisë tuaj edhe për të zgjidhur problemet brenda familjes do të jenë të suksesshme. Rregullime ndaj çështjeve financiare.

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 20, 21, 22, 30, 31

 

Ditët më të mira në financat: 1, 8, 9, 10, 19, 20, 23, 24, 25, 28, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës: 2, 11, 14, 15, 21, 30

 

 

Binjakët:Ceshtja me kryesore per kete muaj eshte ajo e komonikimit , është shtëpia e komunikimit, duke ndikuar kështu në sundimtarin e planetit tuaj.Nuk është e nevojshme tëveproni nëse nuk është e rëndësishme, për shembull:nuk është nevoja të bëni lëvizje ose të merrni vendime, por duhet të jeni të kujdesshëm. Marrëdhëniet tuaja me vëllezërit e motrat, të afërmit në përgjithësi, komunikimet do të kontrollohen, si dhe kompjuteri ose celularin juaj.Nëse planifikoni për ndryshime, ndoshta më mirë të ti bëni tani deri me date 22 Gusht .Duhet të jeni të kujdesshëm me mardhenjen e personave qe lidheni direct me punen tuaj. Do të ishte më mirë të rishikoni çdo plan dhe marrëdhënie qe keni me te trete qe  të jeni te pregatitur  për më vonë.Hëna e plotë tek Ujori me date  15 Gusht është e fortë për financat tuaja, dhe në profesion deri atëherë dhe Merkuri do të jet në krahun tuaj ne ndihmesaq qe juve  do te ju ofrohet. Pak me teper durim nuk do te ishte keq.

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira në financat: 1, 9, 10, 19, 20, 26, 27, 28, 29, 301

Ditët më të mira të karrierës: 7, 8, 16, 17, 26, 27

 

Gaforrja:Forca e planeteve ne krahun e kundert ul ne 40% vendimet ndryshimet ne ceshtjet e rendesishme keshtu qe ka gjasa te keni disa vonesa ne keto aspekte me shume ndikohet ne anen ekonomike te tyre do te keni rregullime deri nga data 23  aty do te jet pika me e fort e nxehte ne ekonomi pasta cdo gje normalizohet nga kjo date e tutje me mire gjerat.Planeti Mars i karrierës suaj është në favorin tuaj jo dicka shqetesuese  deri me date 18, dhe kjo tregon se noton në ujërat te qeta , duket si mundesi  vetëbesimi dhe drejtimi, kjo është mjaft e kuptueshme pasi  patjetër ndiheni mire aja. Çështjet profesionale duhet të zgjidhen.Ndërkohë, për shkak të ndikimeve planetare te muajit Gusht  me henen e plote ne Ujor, do të ishte më mirë të përqendroheshit më shumë në familjen dhe shtëpinë tuaj, po ashtu edhe në mirëqenien tuaj personale. Planeti juaj i fuqishëm lëviz dhe prek sferën familjare me teper .Aferdita gjithashtu ju  rekomandon një rishikim të gjërave dhe nuk propozon marrjen e vendimeve të rëndësishme për çështjet financiare dhe të profesionit deri me date 18.Merkur do te japi ndihmen e vet per juve qe jeni ne kerkim te nje ndryshimi personal te perhershem .Kërkoni për informacionin që ju nevojitet nëse është i lidhur me marketingun, reklamimin, promovimin, shitjen dhe blerjen. Kendi qe ben Dielli me Uranin  ndihmon shume deri ne fund te muajit Gusht,  Saturni duket se formon nje kend ideal per juve qe keni nevoj ne nje ceshtje ekonomike ju ndihmon shume nga data 18 e tutje .Në rrugë të drejtë  edhe Merkuri  qe ju jep shpres shume ne komonikim atëherë do të jeni gati për hapin tjetër. Aferdita me Diellin  tregon se duhet të bëhen korrigjime në lidhje me ekonominë dhe planet që mendonit se kanë ndryshuar.E mira është që ju do të jeni në gjendje të bëni këto ndryshime. Pak vemendje rreth dates 15-17 ku ndikoheni drejt per drejt nga Hena e plote ne Ujor, do të sjellë stres në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja. Tani për tani pushoni!

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 2, 3, 9, 10, 11, 12, 20, 21, 22, 30, 31

Ditët më të mira në financat: 1, 9, 10, 19, 20, 28, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 30, 31

 

Luani:Shun planete do te jeni ne krahun e kundert kete perjudhe  gjithsesi do të ndikojë drejtpërsëdrejti, por kjo duket të jetë më normale. Edhe një herë, do te kerkoni  për të riprovuar  veten, për të rivlerësuar situatat dhe personat në jetën tuaj.Ndryshoni imazhin dhe mënyrën e të menduarit. Por duhet të bashkëpunoni me persona te tret  sepse ajo do të sqarojë shumë gjëra në jetën tuaj dhe do të pastrojë edhe mendimet  tuaj. Aferdita ne shenjen tuaj deri me date  21 Gusht nje ndikim perfekt ne shenjen tuaj ku mund te ju sjelli para dhe qetesi ne punen tuaj ,sido qe te jet gjithmone Aferdita dick ate mire sjell asnjehere nuk sjell pengesa , po ashtu rregullon dhe krizat në marrëdhëniet familjare dhe ne mes cifteve te reja ne mardhenje te tyre e tyre, si dhe më lartë ndaj jush në punën tuaj.Do të qetësoheni nëse  bashkëpunoni në çështjet shëndetësore.Edhe pse Korriku ishte mjaft I veshtire per juve te kesaj shenje për ju, kjo do të ndryshojë tani. Ndikime positive në financa ka mundësi të ndodhë me nje ndihmese te madhe  qe ben Marsi me date 18Gusht.Cilado qoftë shenja juaj, muaji do të jetë pozitiv në këtë pjesë vetëm nëse nuk keni besimine duhur.Ndryshimet ndodhin si në jetën tuaj profesionale ashtu edhe në jetën personale. E rëndësishme është në 23 ku Dielli hyn në Virgjereshe ju ndihmon shume ne ceshtjet.

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 2, 9, 10, 11, 14, 15, 20, 21, 30, 31

Ditët më të mira në financat: 1, 2, 3, 9, 10, 19, 20, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 1, 9, 10, 20, 21, 22, 30, 31

 

Virgjëresha:Gushti I ketij viti eshte shume here me me I mbare ne ceshtjet e rendesishme tuajat,nje perjudhe ideale nga data 15-21 te ketij muaji ndryshimet do te duken nga data 12 e tutje, zhvendosja e Afërditës në shenjën tuaj,do të sjellë efekte pozitive në financat dhe mundësitë e tjera që do t'ju ndihmojnë në shtëpinë tuaj financiare dhe për çështje të tjera.Dielli më 23 Gusht gjithashtu lëviz në shenjën tuaj, kështu që në këtë mënyrë po specifikoni një kohë shumë të bukur për ju.Por dhe planeti juaj udheheqes Merkuri me date 29 kalon ne shenjen tuaj  Pra, do të ndodhë një lloj zgjimi ku mund të ndodhë në botën tuaj shpirtërore, ku ata do të përcaktojnë veprimet dhe vendimet tuaja të mëvonshme. Puna dhe ekonomija  juaj përmirësohet dhe do të shqyrtojë shumë nga cdo paqartesi qe mund te keni pasur me pare . Aferdita me date 21 ju ndihmon jasht mase ne ceshtjet ekonomike dhe jo vetem, ku do keni mundësinë të qetësoheni, të mendoni per nje te ardhme me te mire per juve te kesaj shenje ,dhe  të shikoni veten për t'u përgatitur për Vjeshtën.

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 20, 21, 26, 27, 30, 31

Ditët më të mira në financat: 1, 4, 5, 9, 10, 19, 20, 21, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 8, 19, 20, 23, 24, 25, 30

Peshorja:Meqense eshte perjudhe pushimesh  mund te themi se puna mund te paksohet kete muaj, Hena e plot e keti muaji ne Ujor mund te ju japi nje rritje dhe nje gezim ne familjen tuaj . Merkuri deri ne date 11 te ketij muaj ndihmon shume ne mardhenje me punen tuaj . Marrëdhëniet e mira natyrisht do të mbijetojnë. Ndryshimet në muajin e mëparshëm mund të mos jenë përfunduar, por do të vazhdojnë dhe këtë Gusht.Me date 23 ndikimet planetare ju ndihmojne dyfish ne pune dhe ne ekonomi kjo eshte nje perjudhe e mire per juve te kesaj shenje , po ashtu do të fokusoheni në miqësinë tuaj, në qëllimet tuaja për të ardhmen, në jetën tuaj shoqërore dhe në zhvillimin tuaj. Ju do të hasni shumë sfida dhe ndoshta do t'ju duhet të shqyrtoni disa prej këtyre planeve dhe qëllimeve, si dhe miqësitë tuaja.Mundohuni qe cdo gje ta beni me kujdes dhe te mendoni mire ne ndryshimet qe doni ne pune dhe ne ceshtje te tjera familjare sepse nuk keni kohe per te humbur.Plutoni ende në një rrugë retrospektive këtë muaj, por formon nje kend pozitiv ne nje ceshtje ekonomike tuajen, në financat jane në rrugë të drejtë ndoshta sjellin rezultate të mira.Më 23 të muajit, pasi Dielli do të kalojë shenjën e Virgjereshes , do të formojë disa pikëpamje mjaft të mira, kështu që financat do të jenë mjaft të mira.Çështjet e dashurisë dhe marrëdhëniet do të jenë disi më të ndërlikuara tani e tutje do te jeni ne gjendje te stabilizoni nje here e mire ekonomine tuaj. Madje edhe për beqarët, gjërat do të jenë ndryshe, do bëjnë njohje të reja, pjesa tjetër do të ndihet e sigurtë në një marrëdhënie dhe kjo mund të arije deri ne martes. Eshtë periudhë e mirë për të marrë vendime për një marrëdhënie.Mund të takoni disa njerëz nga e kaluara pasi Marsi ju ndihmon shume ne kete aspect .

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 30, 31

Ditët më të mira në financat: 1, 2, 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 1, 9, 10, 20, 26, 27, 30

Akrepi:Ky maj sjell shume fat per juve te kesaj shenje dhe jo vetem . Kërkohen ndryshime dhe korrigjime ne pune dhe ne ekonomi ku do te keni mundesi te rrisni fitimet tuaja . Megjithatë, ndryshimet që do bëni janë pozitive dhe të kënaqshme. Ju do të shihni rezultatet muajt e ardhshëm.Nga ana tjetër duhet të merreni me punen aktuale qe te stabilizoni dh eta ngrini ne nivelet e duhura, Jupiteri qe lidhet me ekonomin dhe  zgjerimin do te shkoj ne rrugtimin e tij te drejt me date 11te ketij muaji . juve keni shume plane dhe keto plane jan mese te realizueshme ne kete muaj , sepse do të vazhdoni të punoni shumë dhe kjo do të krijojë më shumë ekonomi me shume mirqenie per juve Akrep te dashur . Sigurohuni të jeni mjaft të relaksuar dhe të fuqizoni veten në mënyra të ndryshme.Përveç kësaj dhe Marsi ju ndricon rrugen drejt suksesit ne pune dhe ne shoqeri te zgjedhur.Aferdita ne Luan do te jeni shume te lumtur ne shume aspekte .Marrëdhëniet tuaja personale marrin frymësi dhe Afërdita ju ndihmon shume ne ekonomi dhe ne dashuri.Financat do të përmirësohen.Jupiteri në ndikim shume pozitiv per juve te dhjediteshit te pare dhe te dyte, do japë shumë më tepër në ekonomi dhe ne dashuri  gjithçka duket sikur po shkon mirë.

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 9, 10, 20, 21, 22, 30, 31

Ditët më të mira në financat: 1, 9, 10, 19, 20, 28, 29

Ditët më të mira të karrierës: 1, 9, 10, 20, 28, 29, 30

Shigjetari:Një muaj me shume perspective ne lidhje me punen dhe ne lidhje me anen ekonomike tuajen , deri me date 23 te ketij muaji per juve Shigjetare te dashurdo te keni ndihmesen e duhur ne lidhje me ekonomine dhe ne cdo aspect tjeter tuajin.Kjo është një perjudhe perfekte per te bere ndyshime ne pune apo vendbanimnga data 18 e tutje do te shikoni shume ndryshime  ne punen tuaj dhe jo vetem, idetë dhe besimet tuaja, udhëheqësit shpirtërorë, ata që udhëtojnë larg dhe ataqë merren me çështje ligjore,çështjet politike dhe profesionale.Tregon se ka ende shanse te medhaja ne keto aspekte.Nga ky  muaj do të shihni edhe rezultatet e ndikimeve ne pune dhe ne ekonomi ku do te stabilizohen nje here e mire per juve  dhe ndryshimet që do të ndodhin ne punen tuaj personale dhe ne grup. Shmangni ndonje debat te panevojshem ne pune kete perjudhe se eshte nje perjudhe shume e mire dhe mjaft positive per juve .Nuk perjashtohet mundesia  të keni ndonje takim me njerëzit tuaj nga mjedisi juaj i afërt me marrëdhëniet ose martesën e tyre.Sidoqoftë është një muaj mjaft pozitiv. Merkuri, i cili është planeti i karrierës suaj, do të jetë në anen tuaj  dhe më pas me date 29 Gusht Merkuri ne rrug te drejt  do te ju japi dicka  tjetër në lidhje me punën dhe profesionin tuaj.Ju mund të merrenime çdo gjë që lidhet me kompanitë e huaja, jashtë shtetit në përgjithësi dhe investimet.Ndoshta gjërat ngadalësohen, por financiarisht, gjërat do të jenë të mira.Të jeni më të kujdesshëm në lidhje me çështjet personale, për shembull, nëse bie në dashuri me dikë.Deri në datën 15 të muajit, kujdes.Kujdes mos e nenvlefsoni veten apo personion qe ju ka ndihmuar dikur.

Ditët më të mira për dashurinë: , 8, 9, 10, 19, 20, 21, 23, 24, 25, 30, 31

Ditët më të mira në financat: 1, 2, 3, 9, 10, 11, 12, 19, 20, 21, 22, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 2, 3, 8, 19, 20, 30, 31

 

Bricjapi:Bricjapet jan ted hen shume pas familjes , Gushti ka një tjetër suprize per juve te kesaj shenje . Karrjera dhe ekonomia do te pesojne ndryshime ne favorin tuaj, por eshte mire qe dhe te qetesoheni pak qe te keni mundesi te rifilloni aty ku e kishit lene me par, duket se nga data 21 e tutje shume here me mire gjerat per juve , nga data 18 formohet nje trekendesh ideal  ne shenjat e tokes  ku juve do te ndiheni me te qet dhe me te lumtur sidomos ne ate ekonomike.Sidoqoftë, jeni ne rruge tem bare ne shume drejtime . ky muaj do te kete ndryshimet dramatike do të ndodhin me financat ku do te shikoni ngritje dhe kenaqesi. Merkuri qysh ne fillim te muajit ju jep energji positive ne cdo drejtim qe deshironi.Mund të ju vijne disa para te papritura , por kjo do të jetë një kohë e mirë për të parë gjërat dhe për të përmirësuar strategjinë tuaj dhe mënyrën se si i menaxhoni ato, megjithëse besoj se jeni të detyruar ta bëni këtë.Por kjo nuk do të thotë se do të ndaloni të merreni me atë që po bëni thjesht duhet të jeni më të kujdesshëm sa i përket parave dhe menaxhimit.

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 9, 10, 20, 21, 26, 27, 30, 31

Ditët më të mira në financat:1, 2, 9, 10, 11, 14, 15, 19, 20, 21, 28, 29, 30

Ditët më të mira të karrierës: 1, 4, 5, 9, 10, 20, 21, 30, 31

 

Ujori:Një tjetër mundesi do te ju jepet kete muaj ne dashuri me teer do te fokusoheni ne  lidhjen tuaj ose martesën tuaj dhe ju jep shanse ne te ardhmen dhe nje familje te persosur sidomos nga data 15 -8 e tutje me Henen e plote ne shenjen tuaj. Duket se në njëfarë mënyre, marrëdhënia juaj po kalon një hap me tutje dhe duhet të jeni më të duruar sepse ka te bej me te ardhmen dhe jot e tashmen apo te nesermen .Sidoqoftë një gjë është e sigurt,se vetëm marrëdhëniet e mira dhe të forta mbijetojnë.Karriera dhe profesioni juaj do të jenë më të rëndësishme për ju, ku tani duhet të jeni gati për hapin e ardhshëm.Megjithatë, Urani tregon se interesi juaj është ende i fokusuar në familje te  lidhur me jetën tuaj personale, familjen dhe shtëpinë tuaj. Sfida do të jetë që të ketë sukses në të dyja fushat. Puna juaj dhe takimet qe do te keni kane  nevojë për vëmendje deri më 23 Gusht, me Plutonin ku formon nje kend ideal per juve  në shenjën tuaj për t'ju dhen nje hov te madh ne ekonomi dhe ne pune si dhe ne disa vonesa ekonomike qe mund te keni pasur me pare me financat tuaja, megjithëse e gjeni veten në një rreth të begatë, duhet të punoni më shumë.. Hëna e plotë në shenjen tuaj  më 15 të muajit do të sjellë mundësi romantike për beqarët por gjithashtu një mundësi për pajtim për të angazhuarit.

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 9, 10, 20, 21, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira në financat: 1, 7, 8, 9, 10, 16, 17, 19, 20, 26, 27, 28, 29

Ditët më të mira të karrierës: 2, 3, 7, 8, 11, 12, 21, 22, 30, 31

 

Peshqit:Më shumë ndryshime në vendin tuaj të punës dhe shëndetit tuaj do të ndodhin këtë muaj. Kerkohet pak relaks kete perjudhe sepse shume pune ju presin pas dates 15 Gusht e tutje.Gjithashtu ndikoheni pozitivisht ne lidhje me punen tuaj.Ky muaj ka mundësi të ketë ndryshime në vendin e punës eshte ne favorin tuaj mos u shqetesoni fare.Megjithatë, nga ana tjetër, Jupiteri do t'ju japë mundësi për të bërë ndryshime pozitive në punën tuaj, sidomos për beqarët mund te ken ndonje njohje te re dhe jo vetem apo dhe juve qe jeni  profesionist, do t'ju jap mundësinë të zgjeroheni, do bëheni edhe më produktiv, por gjithashtu do jeni me fat ata që kërkojnë për punë këtë kohë.Ky favor do ta mbajë gjithë muajin, dhe Hëna e plotë në shenjën e Ujorit me date 15 do japë shumë, si ekonomike dhe emocionale.Marsi, do te ju ndihoj shume ne lidhje financat, do të sjellë ndryshime  ekonomike, por gjithashtu mund të ndiheni të sigurt rreth tyre.

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 2, 3, 8, 9, 10, 19, 20, 21, 30, 31

Ditët më të mira në financat: 1, 9, 10, 19, 20, 21, 28, 29, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 1, 9, 10, 19, 20, 28, 29

Nje muaj te mbare dhe te begate ne cdo aspect  ju urojme.

Shiko gjithashtu