Axhenta e muajit Qershor 2019

01/06/2019 to 30/06/2019

Kalendari Qershor 2019

Ky Qershor është një muaj mjaft i çuditshëm dhe i ndryshëm me shumë pikëpamje të vështira, pasi Dielli do të udhëtojë në shenjën e Binjakëve drejtGaforres .Kjo është koha e duhur për të bërë ndryshimet që dëshironi dhe për të qenë fleksibël me programin tuaj të përditshëm, si dhe me gjërat më të rëndësishme të jetës.Muaji nga fillimi na fut në atmosferën e Hënës së re në 12 gradë të Binjakëve duke formuar një Dem-katror me Jupiterin dhe Neptunin, ku optimizmi dhe shpresa do ju humbin...E dyta nga tre katrorët e saktësisë do të zhvillohet mes dy planeve, ku ju ngutin për të zgjidhur disa polemika mes asaj që ne besojmë dhe asaj që ne zbulojmë se është e rëndësishme për ne. Megjithatë, të dy planetët kanë një kuptim shpirtëror.Megjithëse Jupiteri ka çështje serioze për të qeverisur, Neptuni mund t’ju lidhë drejtpërdrejt me hyjnor nëse mund t'i besoni intuitës tuaj, sepse kjo nuk do të jetë e lehtë.Jupiteri është një planet social që lidhet me ligjet dhe kulturën njerëzore, pasi Neptuni na mëson lidhjet e pashlyeshme që na lidhin së bashku.Shfaqjet kulturore të paraqitura nga Jupiteri në shenjën e Shigjetarit, në nivel global, ndeshen me dëshirën e Neptunit për qetësi dhe paqe.Pasi Neptuni përfaqëson gjithçka që është përtej kuptimit tuaj, ky aspekt gjithashtu nënkupton se po kërkojmë pyetje të mëdha, të cilat të dyja spastrojnë konfuzioni ose shprese.Por të dyja planetët përmes katrorit kanë aftësinë për t’ju hedhur drejt e në shkëmb, ku gjithçka shpërbëhet në një larmi të përshtypjeve.Ka një dëshirë të madhe dhe shumë pasiguri. Shpresa po rritet, por edhe trazira.Problemi është se gjithë idealizmi në botë nuk është i mjaftueshëm për ta bërë planetin tuaj një vend më të mirë, të paktën për momentin.Prandaj kemi nevojë për diçka më të prekshme. Kjo është arsyeja pse ne kemi nevojë për Saturnin.Dridhjet e fuqishme të Saturnit / Plutonit tek Bricjapi vazhdon të bëjë punën e tij duke shkatërruar të vjetrën duke hapur ngadalë rrugën për diçka më të mirë, por mesazhi është që duhet t'i kushtojmë vëmendje mendimeve tona, pasi ky aspekt është shenjë paralajmeruese se çfarë do të ndodhë por duhet të jemi të kujdesshëm me atë që ndërtojmë mbi këto themele të reja që po krijohen dhe si.Edhe Merkuri edhe Marsi do të jenë jashtë kufijve, duke sugjeruar se gjithçka është e mundur.Merkuri do të ketë për shembull, tendencën që të zgjoheni gjatë natës me një ide të shkëlqyer, të frymëzoni dhe të luftoni duke i rraskapitur të gjitha mundësitë që sjell me vete.Marsi, planeti i veprimit ose luftuesi, përtej kufijve edhe tek Gaforrja, është tepër i ndjeshëm ndaj fyerjeve dhe madje edhe ndaj kërcënimeve reale ose imagjinare ndaj tij. Çfarë do të thotë për ju?Të jeni të kujdesshëm me njerëzit rreth jush që mund të fyen duke pushtuar vendin e tyre, ose me komente të paqëllimshme që shihen si fyerje.Javët pas hënës së re do të luhaten midis entuziazmit dhe dëshpërimit të plotë. Është e nevojshme të mbani mend se duhet të çlodheni.Hëna e plotë Qershor do të zhvillohet tek Shigjetari në 25 gradë më 17 Qershor. Jupiteri sundon këtë Hënë të plotë në të njëjtën shenjë.Ndjenja e lirisë janë mjaft intensive, megjithatë, së bashku me Marsin dhe Merkurin tek Gaforrja përballë Saturnit dhe Plutonit tek Bricjapi, gjërat janë të vështira për të provuar bindjet dhe durimin tuaj.Çelësi është të njihni kufizimet e supozuara të shoqërisë suaj, të kaluarën tuaj dhe mendjen tuaj.Pastaj vëzhgoni zhgënjimin ose zemërimin që ngrihet rreth situatave që ju mbajnë prapa, ndihuni lirshëm emocionalisht që ekziston brenda jush në një mënyrë krijuese, dhe në vazhdim lejoni mesazhet dhe simbolet që shfaqen.Më 18 Qershor, Saturni tek Bricjapi do tëdrejtojNeptunin tek Peshqit për herë të dytë këtë vit.Kjo është një kohë kur përqendrimi dhe vendosmëria së bashku me vizionin dhe kreativitetin ju ndihmojnë t'i bëni realitetet ëndrrat tuaja.Për ata që kanë humbur rrugën e tyre,  gjashtëkëndëshi është një shofer, ku vë një shenjë që tregon se ku jemi, sikur ju thotë "Jeni këtu!".Nëse nuk krijojmë asgjë, atëherë duhet të gjeni një pikë fillimi për të bërë një planë të arsyeshëm.Saturni na kujton se jo të gjitha janë bërë me magji, vetëm duke valëzuar shkopin magjik, ose thjesht duke pritur për një shenjë fati dhe çdo gjë të vijë nga askundi.Suksesi dhe realizimi i ëndrrave vijnë përmes punës së vështirë, përkushtimit dhe vetëdisiplinës.Gjashtëkëndëshi i Saturnit / Neptunit, por nga ana tjetër është një dritare e mundësisë për ta krijuar këtë nga asgjë, në vend që të lem të ardhmen tonë në duart e perëndive!Sigurisht shumë më vonë, më 4 Korrik, do të zhvillohet takimi i dytë i tre takimeve të Saturnit / Jugut.Çlirojmë struktura të vjetra që kanë humbur dobinë e tyre. Çfarëdo qoftë ajo, qoftë kjo punë, marrëdhënie apo mentalitet, nuk mund të qëndrojmë më tej në rrugët e vjetra që kufizojnë rritjen tuaj.Ndërkohë Jugu tregon modelet e vjetra karmike, gjithashtu mund të përallojmë pasojat fatkeqe të ndonjë vendimi të mëparshëm.Megjithatë, mësimet që mësojmë nga gabimet tona mund të shërbejnë si bazë për zhvillimet e ardhshme. Arkitektura e jetës suaj ju teston.Sa e qëndrueshme është? Sa e mirë është? Suksesi botëror do të inkurajohet si tregues i maturitetit. Pasi Saturni dhe Lidhja e Jugut janë në kontrast, duhet të ripërcaktoni marrëdhëniet tuaja me familjen. Në një nivel personal, duhet të identifikoni nevojat tuaja.Më 21 Qershor, Neptuni do të fillojë e tij retrospektive, merruni me veten tuaja dhe mos prisni që të tjerët të bëjnë gjithçka, pasi rreziku i mashtrimit dhe premtimet do të jetë i madh.Ju do të dëgjoni fjalë të mëdha, është e mundur edhe nga politikanët! Mos merrni vendime serioze që do të gjykojnë të ardhmen tuaj.Neptuni është planeti i dhembshurisë, frymëzimit, artit dhe vizionit. Por gjithashtu simbolizon iluzione, tendenca për të shpëtuar dhe mashtrimin, kaos në jetën tuaj.Në kohë retrospektive, ëndrrat tuaja mund të jenë më të gjalla, gjendja jonë edhe më intensive dhe krijuese.Gjithashtu përfshihen dhe  kuptime negative si mashtrimi, gënjeshtra, abuzimi dhe shfrytëzimi nëse formon aspekte negative.Por gjatë kësaj kohe, marrëdhëniet njerëzore, dashuria, familja dhe miqtë e ngushtë janë të rëndësishëm. Afërdita tek Binjakët është i lidhur ngushtë me katrorin Jupiteri / Neptuni, duke shkaktuar bujari dhe dashuri për njerëzit për të cilët jeni të interesuar, por duhet të jemi dhe të kujdesshëm.Përveç kësaj, Dielli në 0 gradë tekGaforrja është përball me planetin Cupido që simbolizon familjet, dasmat, shokët dhe bashkëpunimet.Do të ketë një fokus të fortë në krijimin e marrëdhënieve të bukura që mbështesin njëra-tjetrën, sa të jetë e mundur, të përfitojnë nga marrëdhëniet miqësore.Sidoqoftërruga retrospektive e Neptunitka mundësi të na ngatërrojë, pa qenë i sigurt për atë që është e vërtetë apo e rreme, për tre muajt e ardhshëm. Pra, mos formalizoni asgjë.Merkuri hyn tek Luanët më 26 Qershor, ku do të fillojë të ngadalësojë përpara se të fillojë rrugën e tij retrospektive në fillim të Korrikut.Procesi intuitiv i të menduarit të brendshëm mundëson një nevojë më të fortë për frymëzim përmes simboleve dhe pikave vizuale.Siç thotë dhe thenia, një foto vlenë sanjë mijë fjalë, nëse dikush nuk e kupton atë që po përpiqeni të thoni, atëhere dërgojini një fotoKështu muaji i pare fillon plot mundësi dhe sfida. Në këtë proces, shohim dy aspekte të rëndësishme të planetit të ngadalshëm që kulmojnë për herë të dytë këtë vit, katrori i Jupiterit me Neptunin dhe gjashtëkëndëshi i Saturnit me Neptunin.Prandaj, në Qershor, ata që ndjekin vizionin e tyre do të mbeten, të suksesshëm dhe të kënaqur, por do të mbeten në realitet dhe do të ndjekin një plan veprimi të vendosur, të përkushtuar dhe   në planë realist.Nga ngjarjet e rëndësishme astrologjike të këtij muaji, ekzistojnë kontradiktat e formuara Marsi nga Gaforrja me Saturnin dhe Plutoni nga Bricjapi, pikëpamje që tërheqin vëmendjen ndaj hapësirës në gjysmën e dytë të muajit (nga 14-të e tutje)!Thashethemet, fjalë, veprimet dhe incidentet e dhunës dhe reagimi na bëjnë të vëmendshëm ndaj rrezikut që në këtë kohë është e rëndësishme të mbajmë qetësin dhe durimin tuaj.

 

Pikëpamje të rendësishme- Qershor 2019

3 Qershor/Hëna e re tek Binjakët -Honey Moon-Në Evropë, e vetmja Hënë e plotë e Qershorit njihej si Hëna e Mjaltit, një kohë kur mjalti merret nga kosheret.Hëna e plotë e Qershorit mbetet e ulët në qiell. Shpesh merr një ngjyrë të mjaltit nga pluhuri atmosferik që është i ulët në horizont.

4 Qershor/ Merkuri tek Gaforrja ora 21:05.

7 Qershor/gjashtëkëndësh Merkuri/Urani- mjaft ndihmëse pikëpamja që ndihmon bisedat, komunikimin, ndryshimet konstruktive, krijimin dhe idetë. Favorizohen veçanerishtDemat / Gaforret.

9 Qershor/ Afërdita tek Binjakët / 02:38.

Katror Dielli/Neptuni- Është e këshillueshme që të mos mbyllen bizneset serioze, marrëveshjet. Nxirrni një imazh negativ, ndjeshmëri të jashtme, të çrregullt, kaotike, të tepruar, mashtrime, dobësi, zhgënjim, ngatërrime. Favorizohen Binjakët dhe Peshqit.

10 Qershor/kundër Diellit/ Jupiterit-dëshira për kreativitet , por ka entuziazëm të tepruar, spontanitet dhe çrregullime. Arroganca, krenaria, aftësia, mbetjet materiale, konfliktet dhe problemet me Ligjin. Kujdes Shigjetarët dhe Binjaket.

14 Qershor/trekëndësh Marsi/ Neptuni- intuita dhe fleksibiliteti, punët artistike, kontrollimi dhe balancimi i emocioneve, frymëzim, shumë plane, ndihmë. Favorizohen Gaforret dhe Peshqit.

Kundër Marsi/Saturni-lodhje, sjellje e keqe, grindje, dhunë, sëmundje, probleme, bllokim të energjisë. KujdesGaforret dhe Bricjapët.

16 Qershor/ kundër Merkuri/Saturni - lodhje pa përfitim, humor të kujdesshëm, mosbesim, dyshim, probleme, papërsosmëri, ndërprerje, këputje. Favorizohen Gaforrja dhe Bricjapi.

Katror Jupiteri/Neptuni- gabimet, mungesa e realizmit, utopitë, rreziku i shfrytëzimit, realizueshmëria, konflikti, paqëndrueshmëria. Nuk favorizohen Shigjetarët dhe Peshqit.

17 Qershor Henë e Plotë tek Shigjetari- Honey Moon - Në Evropë, e vetmja Hënë e plotë të qershor njihej si Hëna e Mjaltit, një kohë kur mjalti është marrë nga kosheret. Hëna e plotë Qershorit mbetet e ulët tek qielli.Shpesh ajo merr një ngjyrë të mjaltit-qelibar nga pluhuri atmosferik që është i ulët në horizont.

18 Qershor/ gjashtëkëndësh Saturni- Neptuni- praktikisht dhe psikologjikisht ka kënaqësi, mundësi për të arritur qëllimet, logjikën dhe intuitën në ekuilibër. Favorizohen Bricjapët dhe Peshqit.

Bashkë Merkuri/Marsi-aksidente dhe shumë nerva, tension. Kujdes Gaforret

19 Qershor/ kundër Merkuri/Plutoni- egoizmi dhe fortësia  ndaj të tjerëve, mungesa e mirëkuptimit. Nuk janë favorizuar Gaforret dhe Bricjapët.

20 Qershor/ kundër Marsi/Plutoni- agresioni, armiqtë zbulohen, intriga, sjellje të shëmtuara, dhunë, fatkeqësi, sulme të dhunshme, çnjerëzore. Favorizohen Gaforrja dhe Bricjapët.

21 Qershor/ Neptuni  fillonrruga retrospektive në 10:43.

Dielli tek Gaforrja/solstiku i verës në16:55.

23 Qershor/ kundër Afërditës/Jupiterit- konsumimi dhe teprimet. Favorizohen Shigjetarët dhe Binjakët.

24 Qershor/ katror Afërdita/Neptuni- pasiguri, kërkesa joreale, ankesa, trishtim, pavendosmëri, pasiguri, mashtrim. Kujdes Binjakët dhe Peshqit.

27 Qershor/ Merkuri hyn tek Luani.

Gjashtëkëndësh Dielli/ Urani – mundësi dhe ndryshime të këndshme dhe komunikim. Favorizohen Demat dhe Gaforret.

Parashikime të Marsit 2019 analitikisht të gjitha shenjat për çdo dhjetë ditësh

Dashi

Merkuri do të jetë jashtë kufijve deri në 16 të muajit, kështu që mire do ishte një rishikim i asaj që keni bërë muajin e kaluar. Marsi do të jetë jashtë kufijve deri më 12 Qershor, që do të thotë se ditët e mira gradualisht po fillojnë të bien.Dy muajt e mëparshëm ishin pozitivë nga pikëpamja ekonomike, dhe kjo do të vazhdojë të jetë disi derisa të dorëzohet Afërdita nga shtëpia juaj e dytë në 9 Qershor.Interesi juaj do të përqëndrohet në çështjet e palës së tretë, ku komunikimi, mjedisi juaj i menjëhershëm, mësimi dhe udhëtimi do të jenë në qendër.Koha për të vënë më shumë dukje në aftësitë tuaja. Një periudhë intensive për ata që japin provimet.Pas 9 Qershorit, Afërdita mund t'ju sjellë komunikime dhe mediave sociale, dhe bota juaj e brendshme do të luajë një rol të rëndësishëm në marrëdhëniet.Shëndeti do të jetë i mirë, por pas 21 ju duhet të jeni më të kujdesshëm sepse do të ketë ankth dhe presion pasi energjia juaj do të reduktohet. Ndikimi i planeteve retrospektive do të jetë intensiv. Durim ... Durim .. Durim!

Ditët më të mira për dashuri:1, 11, 12, 20, 21

Ditët më të mira për para:1, 7, 8, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26, 27, 28, 29 

Ditët më të mira të karrierës:1, 9, 10, 18, 19, 27, 28, 29

Dhjetëditësh i pare :Një muaj më i qetë fillon për shenjën tuaj dhe për dhjetë ditëshin, gjatë rrugës mund të relaksoheni dhe kapërceni tensionet dhe shqetësimet e sezonit të fundit. Kërkesa juaj këtë muaj do të jetë harmonia juaj emocionale dhe kjo është diçka që do të arrini.Nga 4 deri më 11 Qershor me Merkurin nga shenja e Gaforres,  merrni vendime për çështjet që lidhen me shtëpinë, familjen, jetën personale.Rritni ndjeshmërinë tuaj në komunikimet tuaja, të cilat do t'ju ndihmojnë të afroheni me familjen tuaj.Ju nuk do të humbisni mundësitë e papritura që do t'ju ndihmojnë për të zgjeruar të ardhurat tuaja, ose për të gjetur zgjidhje për çështjet financiare. Në të vërtetë, mund muaji sjell shumë favore për rritjen e financave tuaja.Nga 9-18 të muajit, me Afërditën nga dhjetë ditëshin i parë të Binjakëve, ditët tuaja janë plot me komunikime të bukura, flirtim, shumë njerëz mund të udhëtojnë ose të kenë njohuri interesante.Do të jeni më i hapur dhe më shoqëror në mjedisin tuaj. Në fund të muajit, Merkuri nga shenja e Luanit rrit krijueshmërinë tuaj, ndërkohë sugjerimet erotike, diskutimet, takimet dhe flirtimi japin dhe marrin ...

Dhjetëditësh i dytë :Një muaj i ngutur pritet në Qershor për dhjetë ditëshin tuaj, përgjatë rrugës, do të merrni shumë përgjegjësi, do të jeni nën presion nga çështjet e punës dhe familjes dhe do t'ju duhet të jeni të qetë dhe realist për t'u përballur me disa vështirësi që ju kanë treguar tashmë nga fillimi i vitit.Nuk do mungojnë, marrëveshjet e reja dhe njohjet e rëndësishme, ndërkohëju do jeni të gëzuar dhe dhuntia juaj komunikuese sidomos nga 3/6 me Hënën e Re tek Binjakët.Merkuri nga 11 dhe Marsi nga 16 Qershor, do të lëvizin në 10 ditëshin e parë të Gaforres dhe do të jeni pak më të rrjedhshëm në mjedisin tuaj.Shmangni grindjet e familjes dhe mos shtoni vaj në zjarr, duke zhgënjyer njerëzit tuaj me një qëndrim dhe sjellje të keqe. Nuk do mungojnë këtë muaj dhe disa ulje, sidomos në gjysmën e dytë të muajit, të cilat megjithatë kanë mundësi të lidhen me sektorin tuaj profesional apo edhe me martesën tuaj.Gjatë muajit mendoni se po bëni një garë të madhe pengese për të arritur një qëllim të caktuar.Kjo luftë vazhdon dhe ju lodh, por sakrificat janë të nevojshme për ju që të jeni në gjendje të përballoni dhe të keni sukses në përpjekjet tuaja.Në 18-26 / 6 me Afërditën nga shenja e Binjaklve, ditët tuaja gradualisht përmirësohen, bëhen më shoqërore.Sugjerime me fat, njohje të papritura, marrëveshje të reja janë disa për këtë periudhë për ju.Thoni po për udhëtime, njohje të reja, përvoja që do të jenë rrugëtimi i vështirësive që po përjetoni.Qëndroni realisht në nënshkrimin e kontratave dhe merrni më shumë nga punët ligjore të pazgjidhura. Qershori është paksa më i ngutshme për ata që kanë lindur më 8-10 Prill!

Dhjetëditësh i tretë :Fillimi i Qershorit, me Afërditën ende duke lëvizur në shenjën e Demit, ju favorizon veçanërisht në financat tuaja, ku janë dhënë mundësi të rëndësishme për rritjen dhe përparimin.Deri në 9 Qershor do të keni një dallim, një pushtim dhe një rritje në fushat praktike të jetës suaj, që do t'ju ofrojnë kënaqësi.Që nga 16 Qershor e tutje, ditët tuaja janë mjaft të degraduara pasi merrni ndikimin e Marsit në dhjetë ditëshin e parëtë Gaforres.Çështjet familjare ju shkaktojnë tension, dhe vetë ju do të jeni në një periudhë të ngatërruar psikologjik, ku konfliktet me mjedisin tuaj nuk do të mungojnë, shumica e të cilave do të jenë shkaku i së kaluarës.Konkurrueshmëria dhe polemika e vështirë nuk do të mungojnë në profesionin tuaj afër 20/6 kur formohet kundër Marsit-Plutonit.Në këtë kohë, mund të ketë zbulesa që do t'ju nxisin, apo ngjarje të ashpra në mjedisin tuaj personal dhe profesional që do të shkaktojnë trazira të mëdha në jetën tuaj të përditshme.Shmangni sjelljen e keqe, impulsive apo madje edhe të dhunshme dhe mbrohuni nga veprimet në prapaskenë.Nga 26 e muajit klima relakson, dhe Afërdita nga dhjetë ditëshi i tretë tek Binjaket, ju jep dalje, kontakte të bukura dhe lëvizje që do të fillojnë t’ju bëjnë të ndjeni përsëri verë!

Demi

Shumica e planetit janë tashmë në të kundërt, kështu që shpejtësia e zhvillimeve në jetën tuaj do të ulet dhe gjithçka do të shkojë disi ngadalë.Por kjo ka për qëllim të vendosë gjithçka në një rregull dhe të bëhet koha e duhur. Nga një pikëpamje shëndetësore do të jeni mirë vetëm pas 27 të muajit, vetëm një vëmendje e vogël është e nevojshme me stresin dhe ankthin.Financat tuaja do të jenë në formë të mirë deri më 21 Qershor e shumta, pasi Merkuri dhe Marsi po lëvizin përmes shenjave që ju favorizojnë.Kjo lidhet me përparimin, fitimin dhe vetëbesimin e lartë. Ju gjithashtu mund të merrni vendime të mira për financat tuaja.Çështjet personale nuk do të jenë fokusi i këtij muaji, pasi shtëpia juaj e 7 është bosh, por Plutoni është në anën tjetër me aspekte negative.Pra, në çdo rast  duhet të punoni shumë në një marrëdhënie nëse ka ndonjë problem sidomos pas 21 Qershorit.

Ditët më të mira për dashuri:1, 9, 10, 11, 13, 14, 18, 19, 20, 21, 28, 29

Ditët më të mira për para:2, 3, 4, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 24, 25, 26, 30

Ditët më të mira të karrierës:1, 9, 17, 18, 20, 21, 27

Dhjetëditësh i pare :Një muaj më i qetë, më i këndshëm dhe social fillon për shenjën tuaj dhe për dhjetë ditëshin. Ndryshimet që po përjetoni mund të vazhdojnë, meqë Urani nga segmenti juaj zbaton nga muaji Mars dhe pastaj përshtateni në një rregull të ri të gjërave dhe guxoni të ndryshoni, por me siguri fillimi i verës ju gjen më të gatshëm të ndiqni horizontin e ri që hapet para jush.Surpriza, sugjerime, njohje, lajme dhe kontakte të këndshme do t'ju sjellin ju.Do të ndryshoni mënyrën tuaj të të menduarit, ditët tuaja do të mbushen me kontakte të bukura dhe shumë prej jush do bëjnë një udhëtim sidomos gjatë periudhës 4-11 / 6 ku Merkuri do të lëvizë në dhjetë ditëshin e pare të Gaforres!Thoni po për sugjerime të reja, marrëveshje, kontakte dhe nuk do të humbisni. Financat tuaja shkojnë në një fazë më të mirë nga 9-18 / 6 ku Afërdita do të lëvizë në dhjetë ditëshin e parë të Binjakëve.Portofoli mbushet, por gjithashtu ndiheni më të kënaqur, të sigurt, të bëni blerjet tuaja.

Dhjetëditësh i dytë :Një muaj i mirë fillon për shenjën dhe dhjetë ditësh, shumë do të jenë në gjendje të pushtojnë planet dhe dëshirat tuaja dhe do të jeni më të sigurt dhe të qëndrueshëm për hapat e ardhshëm. Më të fituarit këtë muaj do të jenë ata që kanë lindur rreth 8-10 / 5.Që nga fillimi i Qershorit që Hëna e Re (3/3) zhvillohet në shenjën e Binjakëve, ju jepet mundësia për të rritur të ardhurat tuaja, për të bërë një marrëveshje të re dhe për të marrë vendime financiare.Qershori megjithatë, është një muaj në lëvizje të vazhdueshme, me shumë komunikim, kontakte, udhëtime dhe tensione (sidomos në fillim të 16/6) nuk do të mungojnë tensionet dhe grindjet.Merkuri nga 11-17 / 6 dhe Marsi deri në 16/6 nga shenja e Gaforres, në njërën anë ju bën në vigjilencë shpirtërore, por nga ana tjetër nuk do mungojnë bezdisjt, ankesat, konfliktet me fqinjët apo vëllezërit e motrat. Është e këshillueshme që t'i kushtoni më shumë vëmendje udhëtimeve tuaja dhe mjeteve të transportit!Afër 14 të muajit shumë prej jush mund të bëhen përfitues të një lajmi të pakëndshëm, ose do ju duhet të shtrëngoni dhëmbët dhe të merrni një vendim serioz!Në fushën tuaj të ndjenjës, nuk do të mungojnë momente të këndshme, që do t'ju bëjnë të ndiheni të ngrohtë, të sigurt dhe të lumtur.

Dhjetëditësh i tretë :Qershori fillon me ju duke u freskuar mjaft, por gjithashtu me perspektiva të mëdha për t'ju ndihmuar të përmbushni planet dhe dëshirat. Afërdita nga shenja juaj deri në 9 të muajit ju fal dashuri, tërhiqet si magnet ajo që doni duke shijuar rinovimin në jetën tuaj.Trekëndëshi që formon me Plutonin më 3/6 do t'ju japë perspektivë edhe më të mirë për jetën tuaj sentimentale dhe për planet madhështore që bëni për udhëtimin tuaj. Gjysma e dytë e muajit konsiderohet më e degraduar për dhjetë ditëshin tuaja.Me Marsin nga shenja e Gaforres, ditët tuaja janë të mbushura me veprim, komunikim, lëvizje, por gjithashtu keni keqkuptime me mjedisin tuaj.Është e rëndësishme të kujdeseni për sigurinë e makinës suaj dhe lëvizjet tuaja, për të shmangur kundërshtitë verbale dhe ngatërrime që kanë për qëllim të vendosin mendime.Fjalët tuaja do të qëndrojnë mjaft vështirë dhe do të shkaktojnë zhgënjim sidomos afër 18-20 / 6. Kujdes me humbjen e tmerrshme financiare afër Henës së re 17/6 ndërkohë më shumë të kënaqur me financat tuaja do të qëndroni deri më 26 të muajit.

Binjakët

Një muaj tjetër i lumtur dhe pozitiv për ju, sigurisht, QershorI! Pra, gëzoni periudhën e ditëlindjes tuaj! Me Afërditën dhe Diellin në shenjën tuaj, marrëdhëniet do të jenë në kulmin e tyre, ku do të ketë një mundësi për përmirësimin, përtëritjen dhe përmirësimin e brendshëm në të gjitha nivelet.Megjithatë, marrëdhëniet kronike dhe të përhershme favorizohen disi, pasi do të jenë në kundërshtimi me Jupiterin tek Shigjetari dhe kjo mund të nënkuptojë që ju psh po shihni gjërat nga një perspektivë krejt tjetër nga partneri juaj.Megjithëse kjo është një sfidë, në anën tjetër, ajo mund të forcojë dhe rinovojë marrëdhënien tuaj. Mund t'ju sjellë një partner krejtësisht ndryshe nëse jeni beqar dhe edhe t’ju plotësoj në të njëjtën kohë.Edhe pse kjo mund të konsiderohet si një pikë e dobët, një nga dy thirrjet për të parë gjërat ndryshe dhe duhet ta bëjë atë në vend që të vendosë një lidhje.Në vend të kësaj, dallimet duhet të tejkalohen. Deri në 21 Qershor, ekziston ankthi dhe presioni në vendin e punës, por nuk mund të përqendroheni lehtë për shembull.Neptuni do të fillojë rrug;n e tij retrospektive në 21 të muajit dhe përparimi profesional do të reduktohet me shpejtësi.Shumë çështje të biznesitqë ju shqetësojnë do të zgjidhet me kalimin e kohës.Sidoqoftë, Marsi dhe Merkuri pritet të forcojnë financat e disa, veçanërisht atyre që janë beqar, dhe kjo është një arsye për të mos u dorëzuar përpjekjeve tuaja.

Ditët më të mira për dashuri:1, 7, 8, 11, 15, 16, 20, 21, 25, 26

Ditët më të mira për para:2, 3, 5, 6, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 22, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës:5, 6, 18, 19, 23, 24

Dhjetëditësh i pare :Qershori është një muaj që do t'ju ndihmojë të gjeni ekuilibrin tuaj, të përballoni dhe të zgjidhni çështjet që ju kanë shkaktuar nervozizëm në të kaluarën, ndërkohë që do të jetë e rëndësishme për të përmirësuar financat dhe psikologjinë tuaj.Ju rivlerësoni njerëzit dhe situatat, përballeni me ngjarjet rreth jush, por jeni edhe në diskutimet profesionale dhe financiare që do t'ju sjellin dobi.Prej dates 9 që do të kalojë Afërdita në shenjën tuaj, do të jeni në gjendje të kujdeseni për më shumë çështje në lidhje me pamjen tuaj, ngrohtësinë tuaj, ndërkohë dashuria nuk do të mungojë nga ditët e para të verës!Disa prej jush do të bëjnë një njohje të re, ndërkohëzgjuarsia juaj do t'ju ndihmojë të jeni më të dashur për mjedisin tuaj.Udhëtimet do ju japin një kontakt të këndshëm për jetën tuaj të përditshme nga 27 Qershor e tutje.

Dhjetëditësh i dytë :Qershori ka nevojë për menaxhim të kujdesshëm, edhe nëse zhvillimet rreth jush ju mbushin me entuziazëm dhe ju bëjnë të bëni hapje të mëdha në jetën tuaj duke ndjekur pamjen e madhe që keni për të ardhmen tuaj.Katrori i Jupiterit - Neptunit, i cili është hera e dytë e vitit të këtij Qershori, ndikon drejtpërdrejt tek ju, duke ju dhënë mesazhin se ju duhet të punoni më realisht në fushën e marrëdhënieve tuaja ndërpersonale (profesionale / emocionale) duke bërë zgjedhjet e duhura dhe duke kufizuar superficialiteti!Më 3 Qershor, Hëna e re zhvillohet nga shenja juaj dhe jeni gati për fillime të reja të mëdha, të cilat megjithatë fshehin disa kurthe që duhet të shmangni!Gjysma e parë e muajit ju gjen me shumë shpenzime dhe detyrime financiare që duhet të mbulohen, por kjo do të rrisë nervozizmin dhe intensitetin tuaj. Pak më shumë vëmendje dhe konsistencë tregoni në detyrimet tuaja ndaj palëve të treta, sepse kushtet do t'ju ngutin.Afërdita nga shenja juaj do ju ndikojë pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj nga 18-26 të muajit, ku në këtë moment mund të thoni se do të ndiheni të freskët, do të përmirësoni pamjen tuaj dhe do të kërkoni më shumë momente gëzimi.Sidoqoftë, është gjithashtu e rëndësishme këtu për të shmangur cektësinë ose situatat e "paqarta" të pasigurta që përfundimisht mund t'ju ngatërrojnë. Shmangni premtimet / angazhimet e mëdha që nuk mund të përmbushen në afat të gjatë.

Dhjetëditësh i tretë :Qershori fillon plot komunikime, kontakte, ide të jashtme dhe shumë ide nga ana juaj.Sundimtari i shenjës suaj, Merkuri, lëviz në shenjën tuaj për 4 të muajit, kështu që mund të përfitoni maksimumin nga talenti juaj i komunikimit për të përfituar sa më shumë nga kontaktet tuaja të përditshme.Gjysma e dytë e Qershorit pritet të jetë mjaft e ngutshme për financat tuaja, me shumë detyrime të cilat duhet të përmbushen.E rëndësishme është që të jeni më të kujdesshëm në lidhje me sigurinë e arritjeve tuaja (p.sh. në shtëpi, makinë) në mënyrë që të shmangni humbjet ose gabimet.Zona e marrëdhënieve dhe ndjenjave tuaja pritet të ketë zhvillime më të jashtëzakonshme në gjysmën e dytë të muajit, por më të kënaqur me komplotin e ndjenjave tuaja do të jetë nga 26 e muajit e në vazhdim.

Gaforrja

Qershori me siguri do të jetë një muaj mjaft pozitiv për ju, me Marsin duke qenë në shenjën tuaj gjatë gjithë muajit. Më 4 Qershor Merkuri do të hyjë në shenjën tuaj ashtu si Dielli!Në këtë mënyrë këtë muaj do të jetë një kohë kur do të jeni të lumtur dhe do të jeni në gjendje të gëzoni shumë gjëra.Sfidat që do të hasni në fushën e marrëdhënieve personale pasi ju ose partneri juaj mund të besoni gjëra të ndryshme për disa çështje në atë periudhë.Por kjo do të krijojë pak ngrindje ndërkohë që edhe beqarët nuk do të gjejnë saktësisht atë që ata dëshirojnë.Besoni se nuk do të jeni vetë në një gjendje krejtësisht erotike, por më shumë nevojë do të jetë për kontaktin, lëvizjen dhe komunikimin shpirtëror me të tjerët.Saturni megjithatë, do t'i ngadalësojë gjërat disi. Por kjo nuk do të thotë se ne nuk i ndiqni qëllimet tuaja, sepse ka edhe mjete pozitive në muajin që përmendëm në fillim.Do të keni mundësin të përmirësoni financat tuaja disi dhe komunikimin tuaj me të tjerët. Mendoj se do jetë një muaj krijues!

Ditët më të mira për dashuri:1, 9, 10, 11, 18, 19, 20, 21, 28, 29

Ditët më të mira për para:2, 3, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 22, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës:4, 5, 13, 14, 23, 24, 25, 26

 

Dhjetëditësh i pare :Pas një periudhe të tensionuar, hyni në muajin e parë të verës që fillon për ju dhe vitin tuaj të ri astrologjik që zyrtarisht fillon me 21 Qershor.Kushtet rreth jush janë më të favorshme, duke qetësuar nga tensionet që përjetuat në gjysmën e dytë të Majit, ndërkohë e theksuar do të jetë elementi i komunikimit dhe i njohjeve të reja që do t'ju magjepsin.Merkuri kalon në shenjën tuaj më 4 Qershor, mendja juaj pastrohet nga mendimet, bëhet më e e zgjuar, ndërkohë nuk mungojnë surpriza t këndshme e lëvizjeve, kontakteve, takimeve që do t'ju japin gëzim në 11 të muajit.Jeta juaj sentimentale, këtë muaj mund të ketë një karakter misterioz, por ka edhe hapje dhe mundësi në këtë fushë për të kaluar mirë!Shpresat tuaja mund të bëhen realitet gjatë këtij muaji!

Dhjetëditësh i dytë :Në këtë muaj të vitit nuk mungojnë presionet dhe shqetësimet për ju Gaforret e dhjetë ditëshit të dytë, ku do të përjetoni pushime të rëndësishme gjatë këtij muaji ose do të keni përmirësime të mëdha, por të ngutshme në fushën e marrëdhënieve dhe partneriteteve të qëndrueshme.Deri në 16 Qershor, Marsi kalon në shenjën tuaj, megjithëse jeni dinamik dhe i gatshëm të merrni iniciativa të rëndësishme për rrugën tuaj, por gjithashtu gjeni dhe rezistenca të konsiderueshme, veçanërisht nga njerëz që kanë një kontakt të fortë.Në të njëjtën kohë, Merkuri lëviz në shenjën tuaj dhe ditët tuaja mbushin komunikimet, mesazhet, kontaktet ....Megjithatë, impulsiviteti i fjalës shpesh do t'ju çojë në polemika, të cilat duhet t'i kushtoni vëmendje teksa shkojmë më 14 Qershor kur Merkuri dhe Marsi do të jenë në kundërshtim me Saturnin!Shumë prej jush do të marrin vendimin për të ndaluar një marrëdhënie ose bashkëpunim dhe tani është faza në të cilën do të ndiheni më të sigurt për zgjedhjen tuaj.Por ju ndjeni një hidhërimin dhe zhgënjimin e sjelljes së njerëzve që ju rrethojnë.Gjashtëkëndëshi që formon Saturni nga Bricjapi me Neptunin vjen për t'ju dhënë mesazhin se nuk duhet të ndiqni dhe të punoni vazhdimisht për vizionin tuaj.Gjatë muajit, edhe përmes presioneve që keni përjetuar, do të jeni në gjendje të gjeni veten të kënaqur, të sigurt dhe të qëndrueshëm me zhvillimin e disa marrëveshjeve ose disa planeve që bëni për rrugën dhe të ardhmen tuaj.Ka mundësi zhvillimi në punën tuaj, të cilën duhet të menaxhoni me plan.

Dhjetëditësh i tretë :Qershori fillon në disa kontakte sociale, por edhe me favorin tuaj në fushën e marrëdhënieve, sidomos deri në 9 të muajit në të cilin Afërdita do të shkojë në shenjën tuaj të Dashit!Trekndëshi që formon me Plutonin kontribuon në përmbushjen e pritjes tuaj të madhe dhe shumë nga ju do të afrohen me një pikëpamje të re që do të thotë shumë në rrugën tuaj.Nga 16 e muajit e në vazhdim, ditët tuaja janë më intensive...Marsi nga shenja juaj do ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj, duke intensifikuar nervozizmin, tensionin dhe konfrontimin në jetën tuaj të përditshme.Zbulesat në fushën e marrëdhënieve (ose bashkëpunimeve) nuk do mungojnë veçanërisht afër 20 Qershorit kur Marsi do të kundërshtojë Plutonin. Evolucioni i një marrëdhënieje do t'ju mbushë me hidhërim por edhe me ndjenja mjaft të pakëndshme.Forcimi i instinkteve hakmarrëse, për të shmangur ofendimet dhe konfrontimet e ashpra.Nuk do mungojnë shumë diskutime nga ana juaj, sidomos gjatë periudhës 18-26 / 6 ku Merkuri nga shenja juaj do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj.Kushtojini vëmendje kujt i besoni dhe mos harroni se jo të gjithë njerëzit kanë qëllime të mira.Disa përmirësime në punën tuaj do t'ju bëjnë që tensioni të jetë afër 17/6 kur Hëna e Re është tek Shigjetari!

Luani

Deri më 21 Qershor, shtëpia juaj e 11-të do të jetë mjaft e fortë, dhe kjo do të thotë se do të ketë një mundësi për një shoqëri të fortë dhe përkushtim për qëllimet tuaja të ardhshme.Miqësia, përdorimi i kompjuterave, puna në grup dhe zhvillimi i të gjitha gjërave që ekzistojnë në këtë shtëpi, siç është sektori i teknologjisë.Qershori do të jetë më shpirtëror, do të thoja, pasi do të favorizonte më shumë miqësinë dhe romancën.Merkuri, Marsi dhe Dielli në shenjën e Gaforresderi në 21 të muajit do të thotë se do të jenë të favorizuar ndjekjet shpirtërore, por ato gjithashtu mund të favorizojnë çështje familjare dhe tradita.Nga pikëpamja ekonomike, do të sjellë njëfarë përparimi dhe mundësie ekonomike, por vëmendje ndaj premtimeve dhe ekzagjerimeve të mëdha.Por mos nxitoni për të marrë vendime të rëndësishme. Njohje dhe miqësitë e reja, madje edhe mundësitë, mund të vijnë përmes internetit dhe mjedisit tuaj shoqëror që mund t'ju ndihmojnë të arrini disa nga qëllimet tuaja.Merkuri do të kalojë horoskopin tuaj në 27 të muajit dhe kjo është një tregues i lehtësisë financiare dhe kënaqësisë, pasi do të formojë një pikëpamje pozitive me Jupiterin, mund të jenë lajmetë mira që ju prisni.

Ditët më të mira për dashuri:1, 9, 11, 17, 18, 20, 21, 27

Ditët më të mira për para:3, 4, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 24, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës:1, 11, 20, 21, 27, 28, 29

 

Dhjetëditësh i pare :Qershori ju ndihmon të jeni në gjendje të ndiqni rrjedhën e ndryshimeve që kanë ndodhur në jetën tuaj, karrierën dhe qëllimet që keni vendosur për jetën tuaj dhe të ardhmen tuaj.Prej 9 të muajit, Afërdita nga shenja e Binjakeve ju bën më të "gjallë" në jetën tuaj shoqërore ... Miqësitë e reja, flirtime në rrethin social, sugjerimet për argëtim me miqtë nuk mungojnë deri në 18 të muajit.Do të pranoni dashurinë dhe vëmendjen nga mjedisi juaj dhe kjo është diçka që vërtet do ju pëlqej!Që nga 27 Qershori që kalon Merkuri në shenjën tuaj, jeni gati për ekskursionet e para të verës, ndërkohë keni mundësi për njohje të reja të rëndësishme, më shumë momente komunikimi dhe ide të reja për t'ju ndihmuar të shkoni një hap më tej!

Dhjetëditësh i dytë :Vera fillon dhe jeni në përgjithësi në humor të mirë dhe me perspektiva të këndshme për t'u hapur para jush, që ju ndihmojnë të ndjeni ngritje psikologjike dhe emocionale.Megjithatë, gjatë muajit Qershor duhet të punoni shumë, veçanërisht deri në 16 të muajit kur ditët tuaja do të jenë më të lodhshme, ndërkohë që kushtet e ngutshme nga ambienti juaj i punës nuk do mungojnë!Një vëmendje pak më e vogël ndaj aksidenteve të vogla dhe gjendje të keqe afër 14 të muajit.Megjithatë, në Qershor,  shihni jetën tuaj shoqërore të lulëzuar, miqësitë e reja që zhvilloni dhe ofroni një ritëm të ri në jetën tuaj dhe veprimi juaj kolektiv do të jetë veçanërisht i dukshëm që nga 3 Qershori, ku zhvillohet Hëna e Re tek Binjakët.Në ndjenjat tuaja, jeni duke lundruar për lumturi, duke u larguar nga bllokimet tuaja psikologjike, duke shijuar momente të bukura, por ndoshta duke ekzagjeruar edhe një herë ndjenjat tuaja.Në financat tuaja nuk do të mungojnë disa gabime për argëtim, mirësi apo edhe për bukurinë tuaj, pak vëmendje ndaj tendencës për shpenzime!

Dhjetëditësh i tretë :Qershori fillon me mundësi profesionale që do të forcojnë rrugën e karrierës dhe do t'ju japin një motivim të ri. Deri në 9 të muajit me Afërditën nga Demi, ju do të jeni në gjendje të mbeteni të kënaqur, krijues dhe të dashur për planet tuaja të biznesit.Deri më 4 Qershor me Merkurin nga Binjakët nuk do mungojnë takimet, sugjerimet dhe komunikimet me njerëzit në mjedisin tuaj miqësor, përfitoni nga mundësitë për shoqërim.Prej 16 muajsh, Marsi nga Shenja e Gaforres shton në mënyrë të konsiderueshme psikologjinë tuaj, sfondi nuk mungon në profesionistin tuaj dhe ndiheni të lodhur dhe të zhgënjyer nga jeta juaj e përditshme.Vëmendjen tuaj dëshirojmë të tregoni pranë 20 të muajit, ku do të jenë këto shkaqe të mërzitur. Jeta juaj sentimentale është më e zjarrtë pranë Hënës së Plotë që ndodh në shenjën e Shigjetarit më 17/5, e cila pritet të sjellë surpriza të bukura për ju.Prej 26 të muajit, një marrëdhënie miqësie ose një takim erotik në mjedisin shoqëror ju jep gëzim.

Virgjëresha

Qershori është një muaj i fortë dhe pozitiv nga pikëpamja profesionale, dhe Afërdita do të kontribuojë për këtë në një mënyrë më pozitive siç do të jetë në shtëpinë tuaj të 10-të që nga 9 Qershori.Është e qartë se ky është një tregues që do të thotë se do t'ju jepet mundësia për të arritur më shumë në fushën profesionale, ku gjithashtu do të ketë pasoja financiare pozitive në përgjithësi.Kujdesuni gjatë këtij muaji për të pushuar deri më 21 Qershor, dhe më pas do të ketë një përmirësim.Stresi dhe presioni do të jenë në program, por më pas Dielli më 21 me kalime të këndshme tregon më shumë harmoni dhe shoqëri, por edhe kënaqësi.Rreth 15-16 Qershor, mund të ketë një shans për një njohje të rëndësishme dhe takime të këndshme. Është një kohë kur do të keni përvoja të këndshme nëpërmjet marrëdhënieve tuaja me të tjerët.

Ditëtmë të mirapërdashuri:1, 5, 6, 11, 13, 14, 20, 21, 23, 24

Ditët më të mira për para:1, 7, 8, 11, 12, 15, 16, 20, 21, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 4, 13, 14, 24, 30

Dhjetëditësh i pare :Qershori ju vendos direkt në një klimë të verës, me humor tuaj të ngritur dhe me perspektivat e reja që hapen para jush duke qenë me të vërtetë pozitiv për rrugën tuaj.Gjatë këtij muaji, jeni të kënaqur që keni kontakte, marrëveshje, çështje edukimi, çështje ligjore dhe mbështetje që do të merrni nga mjedisi juaj social.Nuk do të mungojnë njohje përmes rrethit tuaj të njohjes, por edhe propozimet / mundësitë e papritura që do t'ju ndihmojnë t'i shpëtoni stanjacionit.Në karrierën tuaj profesionale, përparim i madh është duke u zhvilluar, veçanërisht nga 9-18 Qershor, kur Afërdita lëviz në shenjën e Binjakëve.Është koha kur vendosni objektiva të reja, përgjigjuni aktiviteteve tuaja profesionale dhe do të jeni më të kujdesshëm me imazhin tuaj shoqëror.

Dhjetëditësh i dytë :Çdo gjë është ideale dhe e bukur këtë muaj për dhjetë ditëshin tuaj, apo jo? Është e sigurt se muaji ka kurthe dhe idealet e saj, veçanërisht në fushën e marrëdhënieve dhe partneriteteve, dhe nëse është diçka që duhet të keni kujdes për angazhimet tuaja.Në këtë fazë, të mos shqetësoheni nga rrjedha e një marrëdhënieje, por në afat të gjatë mund të shihni se disa gjëra nuk ishin tamam siç duken.Prandaj kushtojini më shumë vëmendje zgjedhjeve të njerëzve, duke shmangur idealizimin dhe kënaqjen e situatave.Muaji në gjysmën e parë ka një veprim të fortë shoqëror, por do të zhgënjeheni ose madje do kontaktoni me njerëzit në mjedisin tuaj shoqëror.Në biznesin tuaj, fillimet dhe ndryshimet e reja po dalin që në fillim të muajit me Hënën e Re tek Binjakët!

Dhjetëditësh i tretë :Qershori fillon plot planetë reja, perspektiva të reja dhe shumë dashuri sidomos deri në 9 të muajit kur Afërdita do të shkojë në shenjën e Demit!Momente dhe kënaqësi pozitive vijnë për jetën tuaj emocionale, ndërkohë dëshira për një pasardhës ose gëzim për rrugën e fëmijës janë çështje që do të jenë të suksesshme!Në karrierën tuaj profesionale jeni duke lëvizur në mënyrë dinamike dhe me shumë ide, kontakte, diskutime dhe marrëveshje deri në 4 të muajit që Merkuri do të shkojë në shenjën e Binjakëve.Në gjysmën e dytë të muajit, ju jeni në kërkim të pritjeve tuaja, por në të njëjtën kohë ka konflikte, tensione dhe zbulesa në rrethin tuaj shoqëror!Vëmendje dëshirojmë të tregonidhjetë ditëshin e tretë dhe skandalet që mund të përfshijnë çështjet miqësore dhe seksuale.Disa tensione në shtëpi priten me Hënëne Plotë që do të jetë më 17 të muajit tek Shigjetari. Në karrierën tuaj profesionale po lëvizni me më shumë rehati dhe me mundësi për reformim që nga 26 e muajit.

Peshorja

Shtëpia juaj e 9-të është mjaft e fortë këtë muaj, lidhur me udhëtimin, dhe deri më 21 Qershor. Ka optimizëm, është e lidhur drejtpërdrejt me ata që japin provimin për arsimin e lartë. Do të ketë përparim më të përgjithshëm në planet tuaja.Pas 21 të muajit, shtëpia juaj e 10 është forcuar, ndërkohë familja juaj dhe jeta juaj personale janë në një gradë të dytë. Më shumë punë dhe më shumë sukses.Marsi gjithashtu lidhet me marrëdhëniet tuaja personale, por në shtëpinë e dhjetë gjithashtu do të thotë se më së shumti energji do të konsumohet pasi duhet të jetë më agresive, veçanërisht nëse ka konkurrencë dhe nuk mund të ketë veprime armiqësore kundër jush, porme diplomacinë që keni dini se si t’ja dilni.Dielli dhe ai lëviz në të njëjtën shtëpi më 21 Qershor, kështu që do të ketë mundësi, pasi i kushtoni shumë vëmendje rrethit tuaj shoqëror dhe miqësor dhe kontaktet që do të jenë të dobishme për ju.Prej 4 deri 27 të muajit, kalimi i Merkurit nga shtëpia juaj e dhjetë mund të jetë një shenjë jo vetëm e aktivitetit intensiv, kontakteve etj. Por gjithashtu mund të udhëtoni për arsye biznesi.Financat tuaja me Plutonin retrospektiv së bashku me disa pikëpamje negative do të ndeshen me vështirësi, por gjërat do të përmirësohen muajin e ardhshëm.Shmangni shpenzimet e panevojshme dhe blerjet e mëdha. Kujdes nga ankthi sidomos pas 21 Qershorit.

Ditët më të mira për dashuri:1, 4, 5, 11, 13, 14, 20, 21, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira për para:1, 7, 8, 9, 10, 13, 14, 15, 16, 18, 19, 25, 26, 28, 29

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 5, 6, 11, 12 , 22

 

Dhjetëditësh i pare :Në Qershor, tensionet që keni përjetuar në të kaluarën janë tejkaluar gradualisht dhe tani mund të vendosni në mënyrë fleksibile qëllimet dhe të bëni ato ndryshime që do t'ju ndihmojnë në rritjen tuaj profesionale dhe financiare!Gjatë muajit ju jepen mundësi në fushat praktike të jetës suaj, mundësi që janë një shtysë / surprizë e madhe për të qenë në gjendje të rritet! Thoni po në diskutimet e biznesit sidomos gjatë periudhës 4-11 / 6.Në ndjenjat tuaja jeni më të kënaqur dhe periudhë nga 9-18 Qershor, ku Afërdita nga dhjetë ditëshi i parë tek Demi ju favorizon.Një njohje e re mund të vijë me një person që ju ndan nga një moshë ose ndryshim kilometrazhi ose njohja juaj ka dalë në një mënyrë origjinale! Të angazhuarit, mund të bëni plane të reja me partnerin tuaj.

Dhjetëditësh i dytë :Qershori është një muaj plot kontradikta për dhjetë ditëshin tuaj. Nga njëra anë disponimi juaj është udhëtimi dhe doni të ktheni një faqe të re, të njihni njerëz të rinj, të udhëtoni, të argëtoheni ...Nga ana tjetër, megjithatë, kushtet në shtëpi dhe në punë janë kaq të ngutshme saqë klima rreth jush bëhet e mbytur.Më të vështira janë kushtet për ju deri më 16 të muajit kur Merkuri dhe Marsi nga Gaforrja përqendrojnë mendimin dhe veprimin tuaj mbi karrierën, të ardhmen, rastet sociale ose martesën.Afër 14 të muajit dhe të dy planetet do të kundërshtohen nga Saturni nga Bricjapi, kështu që nuk do të ketë presione, prishje dhe sqarime në këto zona ku do të shkaktojnë zhgënjime të forta.Gjysma e dytë e muajit ndryshon gradualisht nga 18 Qershori tek Afërdita nga shenja e Binjakëve duke sjellë më shumë përtëritje, gëzim dhe optimizëm në jetën tuaj të përditshme dhe në jetën tuaj emocionale.Gjatë këtij muaji mund të përfitoni nga kontaktet, njohjet, planet e reja, perspektiva të reja, një udhëtim, një propozim ....

Dhjetëditësh i tretë :Qershori fillon me Merkurin nga Binjakët dhe ndikon pozitivisht deri më 4 Qershor, gjë që do t'ju ndihmojë të bëni të suksesshme dhe të qartë në çështjet që kanë të bëjnë me arsimin, ligjin, marrëveshjet, kontaktet.Ju do të organizoni disa lëvizje ose do të bëni disa plane të reja që do t'ju japin optimizëm.Deri në 9 Qershor, jeni gjithashtu më fitimprurës në financat tuaja, ku me Afërditën nga shenja e Demit për të formuar një trekëndësh me Plutonin, mund të gjeni veten duke fituar një çështje financiare që përfshin dhënien / shitjen e një prone ose një çështje financiare të një familjeje.Nga 16 e muajit, presionet janë më intensive në jetën tuaj të përditshme dhe lidhen me karrierën, martesën, perspektivat dhe qëllimet që keni vendosur.Në këto zona, shpesh do të keni acarim dhe deri në 20 të muajit zhvillimet e tensionuara janë disi të larta dhe shumë prej jush do të përballeni me një problem familjar ose biznesi që ju duhet të menaxhoni me qetësi.Me Hënë të Plotë tek Shigjetari, jeni duke filozofoni situatat në një mënyrë të re, dhe duket se bëheni më të nxituar dhe të guximshëm në kontaktet, marrëveshjet dhe komunikimet.Ndjenjat tuaja të zhvillimeve më të lumtura janë nga 26 e muajit që keni ndikimin pozitiv të Afërditës nga Binjakët.Është e rëndësishme në këtë fushë të mos merrni vendime të guximshme, të mos tërhiqeni në fjalë të mëdha, por të komunikoni me kuptim dhe në mënyrë të qartë. Beqarët kanë mundësinë për njohje të reja.

Akrepi

Shtëpia juaj e 8 është ende e fortë nga ndikimet planetare të muajit të kaluar dhe kjo do të thotë se më shumë vëmendje do të vendoset në çështjet ekonomike dhe psikologjike. Ju do të jeni të interesuar për çështje metafizike dhe është e arsyeshme.Sidoqoftë, në dy muajt e ardhshëm, çështjet profesionale do të fillojnë të bëhen të rëndësishme, ku ka progres gradual të progresit dhe së pari duhet të identifikoni shumë dhe të ndiqni mundësitë.Financat tuaja do të vazhdojnë të jenë të vështira deri më 21 Qershor, por pastaj do të ketë edhe aty një përmirësim, sepse Jupiteri është në rrugë retrospektiv, sidomos kryesisht disa aspekte negative që ju bëjnë nervozë në lidhje me këtë pjesë të jetës suaj.Qershori është një muaj që duhet të identifikoni disa gjëra të rëndësishme për ju, por edhe të keni më shumë qartësi rreth organizimit të financave.Më 11 Gusht, Jupiteri do të jetë në rrugën e duhur, prandaj mendoni se Gushti do të jetë muaji ku do të organizoni dhe filloni të drejtoni planet tuaja.Energjia juaj do të jetë gjithashtu në nivele shumë të kënaqshme.

Ditët më të mira për dashuri:1, 11, 20, 21, 27, 28, 29

Ditët më të mira për para:7, 8, 15, 16, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës:2, 3, 7, 8, 11, 12, 22

Dhjetëditësh i pare :Një rinovim i rëndësishëm është fillimi i verës dhe pas surprizave intensive që keni përjetuar në fushën tuaj të marrëdhënieve tremujorin e fundit, në këtë kohë ju jeni më spontan dhe më i hapur ndaj çdo gjëje të re.Komunikimet e këndshme, njohjet e reja, ndryshimi i ajrit në një marrëdhënie pritet t’ju marrin nga 4 në 11/6 por edha nga 21 Qershor e tutje!Në financat tuaja do të jeni shumë më të lumtur nga data 9 deri më 18 qershor, kur do të jeni në gjendje të fitoni më shumë fitime, por gjithashtu të kryeni disa nga punët tuaja financiare.Profesioni juaj diskutohet për ndryshimet e ardhshme që prej 27 Qershorit, por ritmi i muajit ju çon që të jeni më të hapur për partneritete të reja dhe propozime të reja.

Dhjetëditësh i dytë :Qershori, në terma të thjeshtë, mund të përshkruhet si një muaj për arritjen dhe stabilizimin e planeve dhe dëshirave. Ju jeni një nga përfaqësuesit më të favorizuar t; shenjave, ku gjatë këtij muaji do të keni sukses në personalet tuaja "Dua" çfarëdo qofshin ato!Gjashtëkëndëshi i Saturnit me Neptunin do t'ju mbështesë në mënyrë që të mund të vendosni struktura të forta në dashuri, dëshirën tuaj për të pasur një pasardhës, për të realizuar një plan apo dëshirë krijuese.Sidoqoftë, në gjysmën e parë të Qershorit ka disa komunikime, disa plane, sugjerime, plane dhe marrëveshje, dhe favoret tuaja janë të dukshme në çështjet që kanë të bëjnë me studimet tuaja (ju q; jeni studentë).Në gjysmën e parë të muajit, shumë prej jush do të planifikojnë një udhëtim, ose do të vazhdoni me një projekt të rëndësishëm për ju.Deri në fund të muajit 14, do të jetë e nevojshme që ti të shtrëngoni dhëmbët dhe të merrni disa vendime serioze, ose disa lajme që do të merrni, do ju mërzitin.Financat tuaja mund të kenë një rrugë shumë të mirë rritjeje gjatë muajit Qershor, por nuk do të mungojnë shpenzimet e panevojshme nga ana juaj.Më të fituar në financat do të jetë në periudhën prej 18-28 / 6. Çështjet burokratike mund të zgjidhen për përfitimin tuaj.

Dhjetëditësh i tretë :Qershori fillon me ritme erotike për shenjën tuaj dhe për dhjetë ditëshin, meqenëse Afërdita nga shenja e Demit ju ndihmon deri më 9 Qershor, në mënyrë që të keni momente të bukura dhe bashkëkohore në jetën tuaj emocionale.Disa prej jush do të marrin gjithashtu një vendim të rëndësishëm ose një angazhim të rëndësishëm në rrjedhën e marrëdhënies tuaj. Në financat tuaja jeni në një proces vendbanimi / zgjidhje ose bëni disa marrëveshje deri në 4 të muajit.Kujdes ndaj shpenzimet financiare dhe ekzagjerimit afër 17/6 me Henën e re. Në gjysmën e dytë të muajit, ditët tuaja janë të mbushura me energji, dizajne të reja, angazhim në marrëveshje ose udhëtime.Kujdesse si i thoni fjalët dhe për thyerjen që mund të ndodhë në marrëveshjet tuaja afër 20/6. Gjatë kësaj kohe mund të ketë disa lajme / diskutime që do të shkaktojnë nerva.

Shigjetari

Dhe ndërkohë që shtëpia juaj e parë është mjaft e fortë, shtëpia juaj e 7-të është më e fortë. Këtë muaj, do të përqendroheni në marrëdhëniet tuaja me të tjerët dhe nevojat e tyre. Kjo nuk do të thotë që martesa juaj është marrëdhënie personale.Është koha, të përmirësoni shoqërinë dhe komunikimin me të tjerët. Por nuk është koha për të marrë iniciativa, por lejoni të tjerët të shprehin veten në një mënyrë apo tjetër.Është e mundur që mundësitë të vijnë përmes kontakteve tuaja shoqërore, qoftë profesionale apo miqësore, ose romantike. Të gjitha të dobishme janë.Çështja është se ka dallime me të tjerët, por do të ishte e mençur të mos digjniura komunikimi, por të pajtoheni me disa nga dallimet e tyre, sepse nuk janë të gjithë njësoj.Në këtë mënyrë, do të jeni të lumtur. Nëse jo, kjo do të thotë se disa marrëdhënie do jenë në konflikte, por kjo do të jetë zgjedhja juaj.Hëna e re më 3 Qershor në shtëpinë tuaj të 7-të do t'ju ndihmojë të sqaroni çështjet që lidhen me të gjitha llojet e marrëdhënieve ku do të ketë përparim, proporcional. Do ju jepen përgjigje.Përpiquni të mos keni ankth deri në 21 të muajit, dhe çlodhuni më gjatë. Ekonomia në Qershor do të jetë disi e vështirë pasi Saturnii është retrospektivdhe ka disa aspekte negative, kështu që do të ketë presion.Do të jetë e vështirë për të arritur qëllimet tuaja. Por edhe ju, duhet të jeni duke u përgatitur për hapin tjetër në jetën tuaj të jashtme, pasi potenciali planetar do të zhvendoset në krye të hartës.

Ditët më të mira për dashuri:1, 2, 3, 4, 11, 13, 14, 20, 21, 24, 30

Ditët më të mira për para:1, 7, 8, 9, 10, 15, 16, 18, 19, 25, 26, 28, 29

Ditët më të mira të karrierës:3, 4, 9, 10, 13, 14, 24

 

Dhjetëditësh i pare :Gjatë muajit Qershor përpiqeni të menaxhoni jetën tuaj në një rresht. Adresoni çështje që ndikojnë në punën tuaj, jetën e përditshme, gjendjen tuaj fizike, por edhe financat tuaja dhe ndiheni më të relaksuar sesa zhvillimet rreth jush.Megjithatë, është e rëndësishme që t'u jepet mundësia - në qoftë se veproni kështu - në mënyrë që të jeni në gjendje të përfitoni nga financat tuaja, duke mbuluar "trazirat" që u krijuan në gjysmën e dytë të majit.Jeta juaj emocionale fillon të ringjallet nga 9 e muajit që Afërdita kalon në shenjën e Binjakëve. Ju kaloni momente të bukura në marrëdhënien tuaj, ndërkohë beqarët kanë mundësinë për të krijuar një marrëdhënie.Udhëtime të këndshme, lajme të lumtura rreth trajnimit tuaj, dokumenteve ligjore, planeve tuaja, vijnë nga 27 Qershori. Gjatë kësaj kohe ju gjithashtu favorizoni një udhëtim apo edhe një njohje të re.

Dhjetëditësh i dytë :Qershori është një muaj që është thelbësore për ju që të bëni një menaxhim të mirë dhe të përpiqeni të mbani entuziazmin tuaj të ekzagjeruar, madje edhe pak frivolitetin tuaj në një moment.Që nga fillimi i muajit ju jepet mundësia për fillime të reja të rëndësishme në fushën e marrëdhënieve, por mund të lini më shumë guxim dhe rrezik në fillimet e reja që hapen para jush, të cilat janë në të vërtetë të paqarta.Prandaj, është e rëndësishme të shmangim angazhimet e rëndësishme ose vendimet serioze, ndikimi i të cilit do të dalë në dritë pas një kohe të gjatë!Qëndroni realistë, edhe kur mendoni se horizonte të reja të mëdha po hapen para jush.Ju do të keni nevojë për të menaxhuar financat tuaja më me kujdes, veçanërisht deri në 16 të muajit që Marsi do të shkojë në shenjën e Gaforres.Nuk do të ketë presione, kufizime, por edhe kosto shtesë që do të ndikojnë shumë tek ju. Zhvillime më të rëndësishme në jetën tuaj emocionale do të jenë në periudhën prej 18-28 Qershor, kur Afërdita do të lëvizë në dhjetë ditëshin e parë të Binjakëve.Por është e rëndësishme të njihni atë që është me të vërtetë ajo që dëshironi dhe nëse personi që keni përball, mund t'ja u ofrojë atë.Konfuzionet, dhe gabimet ndikojnë në këtë fushë të marrëdhënies tuaj këtë muaj, kështu që pak më shumë vëmendje për zgjedhjet tuaja.

Dhjetëditësh i tretë :Në fillim të muajit Qershor jeni të hapur dhe të jashtzakonshëm për mjedisin tuaj, ka komunikime interesante dhe takime me njerëzit me të cilët jeni vazhdimisht të lidhur dhe që jeni të kënaqur deri në 4 të muajit kur Merkuri do të kalojë përball shenjës nga e juaja.Përfitoni nga favori komunikues që po merrni më afër njerëzve me të cilët keni marrëdhënie të ngushta. Deri në 9 Qershor mund të keni zhvillime pozitive edhe në vendin tuaj të punës.Financat tuaja, megjithatë, janë një "gjemb" që ju lëndon veçanërisht nga 16-të muaji dhe pastaj ku Marsi nga Gaforrja ndikon dhjetë ditëshin tuaj.Menaxhoni detyrimet tuaja ndaj palëve të treta vazhdimisht, por më mirë ruajeni dhe mbrojeni atë që zotëroni.Gjysma e dytë e Qershorit pritet të jetë më intensive, ndërkohë xhelozia, tensioni, pasioni dhe tendencat qeverisëse do të shfaqen edhe në jetën tuaj erotike!Më 17 Qershor Hëna e re në shenjën tuaj, menaxhoni me freski dhe pjekuri ndjenjat intensive që do të përjetoni.Më të relaksuar dhe harmonike do të jenë momentet e jetës tuaj sentimentale që nga 26 e muajit që Afërdita e Binjakëve do të ndikojë pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj.

Bricjapi

Deri më 21 Qershor, shtëpia juaj e 6-të do të vazhdojë të rritet nga ndikimet planetare. Kjo do të thotë se do të fokusoheni në çështjet e shëndetit dhe mirëqenies në përgjithësi dhe në vendin tuaj të punës.Ata që kërkojnë mundësi profesionale dhe punë tani është mundësia megjithëse mendoni se keni filluar që nga Maji. Vëmendja, stresi dhe presioni ka mundësi të ndihen intensive deri më 21 Qershor.Megjithatë, disa prej jush duhet të ruajnë ekuilibrin dhe harmoninë në marrëdhëniet tuaja personale, por edhe të mbajnë mirëdashjen tuaj pozitive, në mënyrë që të keni të njëjtat rezultate.Kjo do të jetë një betejë që duhet për të fituar. Por duhet të jeni sa më të relaksuar sa mundeni. Siç kuptuat marrëdhëniet, do të jenë fokusi.Marsi do të jetë në shtëpinë tuaj të 7-të gjatë gjithë muajit, kështu që do të ketë aktivitet intensiv në këtë fushë në shumë aspekte por në të njëjtën kohë duhet të jeni disiTë kujdesshëm për mënyrën se si shprehni agresionin tuaj, veçanërisht për personin që dëshironi dhe është afër jush ose që dëshironi të jenë.Do të ketë shumë mundësi që mund të vijnë përmes miqve, njohjeve, shokëve, partnerëve, etj. Marrëdhëniet familjare do të jenë të rëndësishme.Me Diellin në të njëjtën kohë ka të njëjtën shtëpi që nuk e dini, por do të ndriçoni çështjet që kanë të bëjnë me ju dhe të tjerët. Financat do të shqetësohen pak më 27 të muajit, me Uranin që formon aspekte disi negative.

Ditët më të mira për dashuri:1, 2, 3, 5, 6, 11, 12, 20, 21, 22

Ditët më të mira për para:1, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 20, 21, 25, 26, 27

Ditët më të mira të karrierës:1, 11, 12, 20, 21

Dhjetëditësh i pare :Një Qershor i bukur, krijues dhe erotik fillon për shenjën tuaj dhe dhjetë ditësh. Përgjatë rrugës,lini kënaqësitë e jetës, bini në dashuri, filloni një marrëdhënie të re, merrni kënaqësi nga fëmijët tuaj, ose kaloni në planet e reja krijuese që hapen para jush.Marrëdhëniet tuaja vijnë në një mënyrë më të bukur dhe kjo ju ndihmon të relaksoheni nga tensioni që përjetuat në dy javët e fundit të Majit.Çështjet që lidhen me punën tuaj, rutinën tuaj të përditshme dhe gjendjen tuaj fizike do të lëvizin më ritme me harmonike në periudhën 9-18 / 6. Gjatë kësaj kohe, do të jeni në gjendje të kujdeseni më mirë për të ushqimin,  ushtrimet dhe mirëqenien personale.Ditët e fundit të muajit (nga 27/6) janë të mira për të bërë marrëveshje financiare, ose për të bërë kontakte, diskutime dhe për të marrë vendime për çështjet financiare.

Dhjetëditësh i dytë :Qershori është sfida e një muaji për shenjën tuaj dhe dhjetë ditësh. Kushtet nuk do të jenë gjithmonë të lehta, por nëse mendoni për ndonjë arritje të madhe, nuk është pa luftë, pa pengesa, pa presion ...Riklasifikimet dhe kushtet e reja të punës fillojnë të marrin formë që më 3 Qershor me Hënën e Re tek Binjakët dhe prej 18-26 / 6 do të jeni në gjendje të kujdeseni për harmoni në mirëqenien tuaj profesionale, ushqyese dhe personale , një program i jetës së përditshme.Në gjysmën e parë të muajit, Marsi nga shenja e Gaforres ndikon në dhjetë ditëshin tuaj dhe marrëdhëniet tuaja padyshim do krijohet tension, dhe nervozizëm.Grindjet, reagimet, fjalët e ashpra, por edhe sqarime të mëdha dhe të dhimbshme dhe prishje në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, priten rreth 14 të muajit.Gjatë këtij muaji do të vendosni disa kufij dhe do të ngurtësoheni, sepse nuk do të pëlqeni mënyrën e të menduarit, sjelljes dhe reagimit të njerëzve me të cilët jeni të lidhur."Këtë muaj për ju është që të keni rezerva të rëndësishme mendore, merrni përkrahje kur keni nevojë vërtetë, jeni të frymëzuar, krijues.Në biznesin tuaj, gradualisht do të jeni në gjendje të shihni përmirësim, për aq kohë sa mbani një organizim dhe plane të qëndrueshëm.

Dhjetëditësh i tretë :Fillimi i Qershorit është mjaft i favorshëm për shenjën tuaj dhe për dhjetë ditëshin, prandaj shfrytëzoni më shumë dhjetë ditëshin e parë të Qershorit që do t'ju japë forcë dhe qëndrueshmëri për vështirësitë që do të ndodhin muajin e ardhshëm.Deri më 9 Qershor, me Afërditën shenjën e Demit, ju shijoni momente të bukura dhe të forta në jetën tuaj erotike. Përveç çështjes së dashurisë, shumë prej jush mund të ndihen të plotë nëpërmjet një zhvillimi pozitiv që do të zhvillohet në një fëmijë ose në një plan krijues ose biznesi.Në vendin tuaj të punës, planifikoni më mirë deri më 4 Qershor, ndërkohë në të njëjtën kohë po zbatoni vendimet për gjendjen fizike, punën tuaj, zakonet.Më e vështirë për tu gjykuar për ju në pjesën e dytë të Qershorit ku Marsi do të kalojë në dhjetë ditëshin e pare tek Gaforrja. Tensionet, reagimet dhe shpërthimet e forta do të vijnë nga marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja, dhe shumë prej jush kanë më shumë mundësi të përjetojnë një zbulesë që do t'ju shqetësojë.Mundohuni të lehtësoni instinktet negative dhe të shmangni në afërsi të 20 të muajit, duke hedhur naftë në zjarrin e punëve që dini për t'ju nxjerrë jashtë kufijve. Gjatë kësaj kohe, ka shumë mundësi që një këputje definitive të ndodhë në një marrëdhënie të qëndrueshme ose bashkëpunim.

Ujori

Merkuri dhe Marsido të jenë jashtë kufijve ndërkohë të dy do të kthehen në rrugën e tyre të rregullt në 12 dhe 16. Mos harroni dhe lexoni çfarë keni shkruar muajin e kaluar. Shëndeti juaj do të përmirësohet mjaft ndërkohë Afërdita më 9 të muajit do të largohet nga pikëpamja negative që formon, por e njëjta gjë do të ndodhë me Merkurin më vonë. Do të ketë përmirësim gradual dhe do të fokusoheni më shumë në ndryshimet që doni të bëni. Qershori, është një muaj pozitiv për ju, i qetë, ku prisni që të jeni në gjendje të zgjidhni ndonjë problem. Mundohuni të kaloni bukur me aktivitetet që ju relaksojnë. Të ndiheni mirë, por shpesh është çështje e zgjedhjes. Do të ketë shoqëri të fortë, do të argëtoheni me miqtë tuaj dhe marrëdhënien tuaj. Merkuri do të zhvendoset në shtëpinë tuaj të shtatë më 27 Qershor dhe do ta forcojë këtë pikë edhe më tej. Do të tërhiqni të tjerët pa kërkuar domosdoshmërisht lidhjen. Merkuri rregullon shtëpinë tuaj të 5-të, kështu që ajo lidhet me krijimin, argëtimin, miqtë, marrëdhëniet romantike. Në 21 të muajit, do të zhvendoseni në shtëpinë tuaj të 6-të dhe aty do të merreni më shumë me çështjet e biznesit. Të dini se marrëdhëniet tuaja me të tjerët kanë vlerë të madhe në jetë, si një mik i mirë, familje, si dhe ndjenjat

.

Ditët më të mira për dashuri:1, 2, 3, 7, 8, 11, 12, 20, 21, 22

Ditët më të mira për para: 5,6, 7, 8, 13,14,15,16,23,24, 25, 26,

Ditët më të mira të karrierës:1, 9,10,13,13,18,19,27,28,29

Dhjetëditësh i pare :Qershori është parashikuar për ju të dhjetë ditëshit të parë, një muaj çlirues, freskues, erotik dhe krijues. Pas tensioneve dhe trazirave të mëdha personale që keni përjetuar, tani mund të vendosni në një rrugë të re jetën tuaj dhe të shpenzoni mirë.Gjatë muajit ju jeni të favorizuar përmes marrëveshjeve, kontakteve, njohjeve që do të ndihmojnë në përmirësimin e punës suaj.Çështjet personale dhe familjare vijnë në një rrugë më të butë, ndërkohë që shumë prej jush gjatë muajit Qershor do të lehtësohen .Ju keni mundësinë për të reformuar punën tuaj, për rutinën tuaj të përditshme, për të ndaluar zakone të këqija, për të gjetur zgjidhje për çështjet që kanë të bëjnë me shtëpinë tuaj.Dashuria nga ana tjetër do të luajë një rol të rëndësishëm sidomos gjatë periudhës nga 9-18 Qershor, që është për ju koha më pozitive.

Dhjetëditësh i dytë :Në Qershor filloni fillimet e reja krijuese, bini në dashuri, kaloni momente të bukura, njihni një person të ri që do të zgjojë ndjenjat e bukura brenda jush, por presionet e muajit janë kryesisht për biznesin tuaj dhe financat tuaja.Hëna e re, e cila zhvillohet në muajin e tretë të muajit në shenjën e Binjakëve, fillon një rreth të ri, një fillim të ri në fushën e dashurisë, fëmijës dhe planeve tuaja të reja.Lidhjet pozitive në këto zona arrijnë kulmin në periudhën prej 18-28 Qershor ku Afërdita do të shkojë në shenjën e Binjakëve. Kontaktet e reja, rrjetëzimi, shumë njohje dhe gjendja sociale janë disa nga karakteristikat e këtij muaji.Financat tuaja nuk do të mungojnë nga paqëndrueshmëria, vonesat, ndërkohë është e rëndësishme që të mos bëni hapje të mëdha, të mos huazoni, dhe të shmangen kooperativat financiare. Në fushën e punës tuaj do të jeni në një vazhdimësi të vazhdueshme në 16 ditët e para të muajit.Programi juaj do të jetë i ngarkuar dhe në një afat të vazhdueshëm për të parandaluar të gjithë ata, të cilët shpesh ju kanë lodhur.Një pak vëmendje afër 14 të muajit, në presion mbi profesionistin tuaj, ndërkohë është e rëndësishme që të jeni më të kujdesshëm në lëvizjet tuaja dhe të siguroheni që aksidentet e vogla të shmangen.

Dhjetëditësh i tretë :Qershori fillon me krijimtarinë, idetë e reja, frymëzimin dhe disa komunikime erotike, veçanërisht deri në 4 të muajit që Merkuri do të shkojë në shenjën e Binjakëve.Deri në 9 të muajit, Afërdita nga Demi do të përmirësojë kushtet në shtëpi dhe në familje dhe shumë nga ju do të jenë në gjendje të zgjidhin një çështje personale që ju shqetëson në këtë fushë të jetës tuaj.Hëna e Plotë që zhvillohet më 17 të muajit tek Shigjetari, sjell zhvillime të rëndësishme në hapësira miqësore dhe kolektive.Gjysma e dytë e muajit pritet të jetë shumë më e lodhur për çështjet që kanë të bëjnë me punën dhe jetën tuaj të përditshme, programi juaj do të jetë shumë më i ashpër, ndërkohë sfondi dhe intensiteti i vendit të punës do të jetë afër 20 të muajit.Është e rëndësishme për të çlodhur tonet dhe të shmangni reagimet spazmike që janë si rezultat i frikës dhe tensionit që po përjetoni. Nga 26 e muajit, ditët tuaja do të jenë shumë më të këndshme, pasi Afërdita nga Binjakët do të fillojë t'ju bëjë të ndiheni të ngrohtë në jetën tuaj emocionale!

Peshqit

Këtë muaj, ju do t'i kushtoni më shumë vëmendje marrëdhënieve tuaja me të tjerët dhe marrëdhëniet tuaja personale, siç është familja juaj, për shembull, përndryshe planeti i lidhur me biznesin tuaj është në rrugë retrospektive.Pra, kjo do të ofrojë mundësi për më shumë kohë për të zgjidhur vështirësitë dhe problemet. Disi në një mënyrë fitoni kohë për të organizuar dhe për të menduar mirë për atë që ju intereson.Më 21 Qershor, Dielli do të hyjë në shtëpinë tuaj të 5-të dhe kjo do të thotë më shumë krijim ose që do të gjeni mundësinë për t'u çlodhur në mënyra të ndryshme të këndshme.Kjo do të thotë se do të përqendroheni më shumë tek fëmijët tuaj, do të keni më shumë nevojë të kontaktoni me miqtë dhe të argëtoheni.Marsi, i cili rregullon financat tuaja, në shtëpinë tuaj të 5-të është një shenjë pozitive, gjatë gjithë muajit, që do të jetë pozitiv.Fitimi ose do të jetë nga profesionet tuaja, hobi juaj, ose përmes artit, por edhe nga ajo që bëni.Por ju do të shpenzoni para, por do të fitoni! Shmangni të parin, por do të ishte mirë të mos udhëtoni në vende të largëta nga 18-20 Qershor.Marrëdhëniet tuaja personale do t'ju mbajnë të lumtur.Merkuri është shenjë që do keni mundësi për të bërë njohje të reja dhe të kaloni mirë siç do të jetë në shtëpinë tuaj të 5-të.

Ditët më të mira për dashuri:1, 3, 4, 9, 10, 11, 13, 14, 20, 21, 24

Ditët më të mira për para:4, 5, 7, 8, 13, 14, 15, 16, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës:7, 8, 15, 16, 25, 26

 

Dhjetëditësh i pare :Një muaj i këndshëm i ndryshimit dhe i freskisë hapet para jush, dhe që nga fillimi ju filloni të ndiheni mirë për veten tuaj.Merkuri bën udhëtimin e tij në shenjën e Gaforres më 4 Qershor dhe deri në 11 të muajit, jeni mjaft krijues, me mesazhe të këndshme, kontakte, lajme të lumtura nga fëmijët tuaj, dhe do të ketë gjithashtu lajme / sugjerime që do të jenë për ju surprizë ose ndryshe mundësi dhe nxitje për ndryshime të bukura.Nga 9-18 Qershor me Afërditën nga Binjakët, kushtet në shtëpi, në familje janë përmirësuar, ju afroheni me afër me njerëzit tuaj dhe shumë nga ju do të freskojnë hapësirën tuaj!Pra përfitoni nga fillimi i verës për të bërë plane të reja për jetën tuaj, për të planifikuar udhëtimin, për të marrë vendime ndryshimi, për t'u argëtuar dhe për të ndjekur rrugën e "dëshirave"!

Dhjetëditësh i dytë :Qershori për ju është një muaj me plane të mëdha të jetës, ndiqni ëndrrën tuaj, ndërkohë shumë prej jush mendojnë se ka ardhur koha për të pushtuar pritjet e mëdha që keni pasur për jetën tuaj.Megjithatë, është e rëndësishme të mbani realizmin tuaj në çdo evolucion që është tani në jetën tuaj, sepse ka shumë mundësi që edhe ju të mbivlerësoni situata ose njerëz, të cilët do ta kuptoni që po ndodh pas një kohe!Katrori i Jupiterit nga Shigjetari me Neptunin nga Peshqit ndikon direkt në dhjetë ditëshintuaj gjatë muajit, shumë më tepër nga 18 Qershor, ku do të jetë gjithashtu Afërdita tek Binjakët.Shmangni tendencën për të ikur nga realiteti në çdo fushë të jetës tuaj dhe të ndjekni ëndrrat tuaja më shumë me besim, vizion, plan dhe organizim!Me Hënën e Re që po ndodh më 3 të muajit, disa prej jush po bëjnë disa ndryshime të tokës ose duke bërë një fillim të ri për shtëpinë dhe familjen.Në gjysmën e parë të muajit me Marsin nga shenja e Gaforres jeni të vëmendshëm ndaj hartimeve tuaja krijuese, por ka edhe zhvillime erotike që ju ofrojnë kënaqësi.

Dhjetëditësh i tretë :Qershori fillon me sukses, dallim dhe kënaqësi të madhe, qoftë nëpërmjet aktivizmit tuaj social ose duke përmbushur një dëshirë më të thellë. Deri në 9 të muajit që Afërdita do të shkojë në shenjën e Demit mund të dilni fitues.Megjithatë, jeta juaj e dashurisë do të ketë vrullin dhe pasionin gjatë gjithë muajit, por shumë më tepër pas 16 Qershorit.Megjithatë, në gjysmën e dytë të muajit, është e mirë të kufizoni pasionet, nxitimin, xhelozinë dhe tensionin në jetën tuaj erotike.Hëna e Plotë, e cila zhvillohet më 17 të muajit në shenjën e Shigjetarit, arrin kulmin me disa zhvillime në lidhje me profesionin tuaj.Nuk është koha e duhur për rreziqe të guximshme, por edhe për ndryshime të mëdha. Prej 26 muajsh, kur Afërditalëviz në shenjën e Binjakëve, jeni emocionalisht qetësues, duke forcuar marrëdhëniet me familjen tuaj dhe duke reformuar klimën në shtëpinë tuaj.

 

 

Shiko gjithashtu