Axhenda e muajit Mars 2019

01/03/2019 to 01/04/2019

KALIME TË RENDËSISHME – MARS 2019

 

Muaj të mbarë për të gjithë!

Marsi fillon me kalimin e Afërditës përmes shenjës së Ujorit, ku do të mbetet deri më 26 Mars kupastaj të filloj kalimin e tij përmes shenjës së Peshqëve.

Afërdita do të kalojë pjesën më të madhe të Marsit në ylli iUjorit ku do të jetë shumë mbështetëse për të na ndihmuar të ndërtojmë dhe të mbajmë miqësi të dashur.

Gjeni kohë të jeni së bashku me miqtë që ju lejojnë të lehtësoni atmosferën rreth jush nga çdo peshë ose detyrime të jetës suaj.

Marsi do të vazhdojë të udhëtojë gjatë gjithë muajit përmes shenjës së Demi, duke mbështetur ngadalë por të qëndrueshmeatë që ndërtojmë ndërkohë punojmë drejt dëshirave tona.

Merkuri do të fillojë retrospektivën e tij të parë të vitit 2019 më 5 Mars përmes shenjës së Peshqve dhe do të mbetet retrospektiv deri të Enjten 28 Mars. Rruga retrospektive i Merkurit në shenjat e ujit sjell njohuri dhe mesazhe të thella nga mbretëria e intuitës.

Marsi është koha e përkryer për të mbajtur shënime dhe vërejtje në kalendarin tuaj.

Bota e ëndrrave do t'ju sjellë shumë mesazhe!Kërkesë e rëndësishme, hëna e re në shenjën e Peshqve, më 6 Mars të njëjtën ditë kur Urani do të shkojë tek Demi.

Hëna e re tek Peshqit në lidhje me Neptunin dhe asteroidin Vesta mund të jetë shumë krijuese dhe dinamik për të gjithë ne.

Megjithatë, ekziston një impuls për të shpëtuar nga të këqijat që janë të dukshme në të gjithë botën, pasi do të ketë një thirrje për një dhembshuri dhe vetëdije më të thellë.

Një nga mënyrat më të mira është të filloni një projekt krijues. Me Uranin që hyn tek Demi në të njëjtën ditë, vepra arti më unike është më emocionuese dhe pse jo me ndikim global.

Mars tek Demi do ju ndihmojë të përdorni aftësitë tuaja artistike këtë herë dhe do mbështesni përpjekjet tuaja, çfarëdo qoftë ajo.

Saturni dhe Plutoni fillojnë një rreth të ri në elementin tokësor të Bricjapit.

Edhe një herë mesazhi është që të bëjmë më shumë me mjetet më pak të disponueshme dhe të jemi brutalisht të sinqertë me veten dhe që duhet të jetoni me dinjitet.Natyrisht, Hëna e re tek Peshqit shton elementin e vizionit, krijimtarisë, dhembshurisë (për veten dhe të tjerët) dhe intuitës që do t'ju udhëheqë në rrugën tuaj.

Dielli hyn tek Dashi më 20 Mars në të njëjtën ditë si Hëna e plotë tek Peshorja. Dielli tek Dashi shënon fillimin e Ekuinoksit të Pranverës në të gjithë botën.

Astrologët e lashtë si ne do të parashikonin udhëheqës shtetërorë për ekuinokset për zhgënjimin dhe paqëndrueshmërinë e jashtëzakonshme midis udhëheqësve që mendojnë se kanë bërë marrëveshje të këqija ose po trajtohen padrejtësisht.

Me Diellin tek Dashi, hakmarrja ndaj padrejtësisë së perceptuar është e fortë.

Në jetën tonë ndodh e njëjta gjë dhe ndërgjegjja e vetëdijshme që ne mbajmë do të na ndihmojë të lëvizim përtej zhgënjimit dhe urrejtjes ndaj premtimit të ofruar për të sjellë lehtësim në marrëdhëniet që janë zhgënjyer.

Pjesë e mesazhit është të gjejmë paqe nëpërmjet pranimit për të pasur një të ardhme pa dhimbje dhe hidhërim.

Hëna e plotë tek Peshorja është një kohë për të sjellë në jetën tonë drejtësi dhe ekuilibër në marrëdhenien tonë. Megjithatë, është mjaft sfiduese për arsye të ndryshme.

Së pari është duhet të pyesni veten nëse ka mirëkuptim dhe shërim ose lëndim në marrëdhëniet tuaja? Disa nga marrëdhëniet më të rëndësishme janë ato që hapin një lëndim dhe pastaj çojnë në udhëtimin e shpirtit drejt më shumë plotësisë dhe shërimit.

 Afërdita, planeti që sundon këtë Hënë të plotë është tek Ujori që kërkon lirinë dhe autonominë. Sidoqoftë katrori i Marsit tek Demi që dëshiron siguri mund të bëhet poseduese.

Katrori i konfliktit midis Afërditës- Marsit mund të shfaqet si grindje dhe mosmarrëveshje në marrëdhënie.

Brenda saj shprehet si një dualitet që rrjedh nga shpirti ynë ku disa prej nesh duan të kenë diçka dhe një pjesë tjetër nuk dëshiron të bëjë përpjekje për ta pasur atë.

Janë 5 të Shtunav këtë muaj, fundjavën e parë me Hënën dhe Afërditën tek Ujori që favorizon një numër shumë të madh takimesh miqësore.

Të Shtunën e dytë me Henën tek Dashi është e shkëlqyer për të bërë shumë gjëra të shpejta dhe të përshtatshme për stërvitje fizike dhe në lidhje me natyrën.

Të Shtunën e tretë, më 16 Mars, qielli i mjegullt është jashtëzakonisht i zënë në kuptimin astrologjik, me lëvizjen e Hënës nga Gaforrja tek Luani, duke treguar se punët e shtëpisë dhe detyrat e tjera kanë mbaruar dhe do të keni kohë për të krijuar, luajtur dhe argëtuar.

Fundjavë pas Hënës së plotë, me Hënën tek Akrepi, do të tregojë ndjenja të forta dhe të thella. Afërdita lëviz drejt yjeve të Peshqeve, ku është i kënaqur dhe nxjerr poetin nga brenda nesh dhe romantizmin. Nëse keni përjetuar një Hënë të plotë javën e kaluar, gjërat janë të qeta me Afërditën tek Peshqit. Kuptimi dhe pranimi hap derën për më shumë dashuri.

Merkuri do të kthehet në një rrugë të drejtë më 28 Mars, ku do të ketë një sesion saktësie me Neptunin. Ky është një kombinim tepër kreativ dhe intuitiv.

Ide dhe imazhe mund të përmbytin mendjen tuaj të vetëdijshme. Jepini vetes kohë për të ëndërruar në mënyrë që të mund të tregoheni i frytshëm.

Nga ana tjetër, Merkuri me Neptunin mund të jetë i paqartë ose t'ju bëjë të besoni diçka që është e rreme. Muaji përfundon me Marsin duke u zhvendosur tek ylli të Binjakëve, duke orientuar veprimin tonë në një mori veprimtarish.

Fillimi i Pranverës ju gjen me lirimin e rishikimit, shqyrtimit, por edhe konfuzionit, pasi Merkuri do të lëvizë në pjesën më të madhe retrospektive në shenjën Peshqit.

Por një fakt i rëndësishëm i Marsit është instalimi më i përhershëm i Uranit në shenjën e rënies së Demit!Në një kontekst më të përgjithshëm, muaji i parë i Pranverës është plot alternacion, ka kurthe, por do të ketë edhe mundësi për të stabilizuar dhe për të pushtuar disa përfaqësues të zodiakut!

Në këtë artikull do të shihni një udhëzues astrologjik dita ditës për tendencat e Marsit, përdoreni atë në mënyrë të përshtatshme dhe ... do të fitoni!

 

1 Mars 2019: Katror Afërdita – Urani  Mos merrni vendime, kufizoni nervat tuaja, kthimet e papritura në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet, dhe ndikon në të parat. Favorizohen Bricjapët dhe Dashët. Afërdita hyn në shenjën e Ujorit në 17:46. Një ditë tensionesh dhe kthimesh për marrëdhëniet dhe çështjet ekonomike. Afërdita nga Bricjapi formon një katror me Uranin nga (grada 29) duke sjellë rrokje dinamike, revolucionare. Kujdes nga menaxhimi financiar dhe emocional. Favorizohen Demat, Luanët, Akrepat, Ujorët e dhjetë ditëshit të tretë (sidomos ata që kanë lindur  2 ditët e fundit të shenjavë dhe Demat, Luanët, Akrepat, Ujorët të dhjetë ditëshit të parë (shumë më tepër ata që kanë lindur në 2 ditët e para të shenjës së zodiakut! Për më tepër, në këtë ditë kemi hyrjen e Afërditës në shenjën e Ujorit ku do të mbetet deri më 26 Mars. Hyjmë në një periudhë çlirimi dhe rinovimi shoqëror, romanet e reja erotike do të zhvillohen nëpërmjet qarqeve shoqërore sidomos për shenjat e Zjarrit (Dashët, Luanët, Shigjetarët) dhe shenjat e ajrit (Binjakët, Peshoret, Ujorët). Afërdita nga Ujori do të përfitojë nga financat e Gaforres dhe Bricjapit.

 

5 Mars 2019: Merkuri në një rrugë retropsektive në 19:17 në fati 29 të Peshqëve  Merkuri fillon rrugën e tij retrospektive nga shenja e Peshqve, duke shkaktuar vonesat e pritshme dhe konflaktimet deri më 28 Mars! Periudhën që hapeni para do duhet të jeni më të zellshëm në aktivitetet tuaja të komunikimit, të kujdesshëm (e jo të hutuar) për lëvizjet tuaja, ndërkohë është e rëndësishme të mos vendosni për angazhime / nënshkrime / marrëveshje të përhershme, sepse  do të jenë mashtruese dhe do të rishikohen më vonë. Të gjithë do ndiejmë paqëndrueshmërinë e komunikimit që do të mbizotërojë rreth nesh, por më shumë do të jetë nervozë këtë herë për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të dytë dhe të tretë. Riklarimet e ndjeshme do të jenë kryesisht Akrepat dhe Virgjëreshat dhe Peshqit në dhjetë ditëshin e dytë dhe të tretë, ndërkohë komunikoni me njerëzit e së kaluarës do të kenë Gaforret, Bricjapët, Demat.

 

6 Mars 2019: Hëna e re tek Peshqit - Urani hyn në shenjën e Demit për 7 vitet e ardhshme në 09:35  Urani kthehet përgjithmonë deri në vitin 2026 në shenjën e rënies së tij, Demi ku do të sjellë ndryshime të forta si në ekonomi dhe në një nivel personal. Demat, Luanët, Akrepat, Ujorët janë marrësit kryesorë të ndikimit të Uranit, por ne të gjithë do të përjetojmë në njëfarë mënyre valën e re të reformës. Në të njëjtën ditë ndodh dhe Hëna e Re Mars, këtë herë nga grada e 15-të i Peshqeve, pjesëmarrja e Neptunit në këtë hënë e bën klimën shumë të errët dhe mashtruese. Shenjat që do të kenë zhvillime të rëndësishme në këtë kohë janë Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të dytë.

 

7 Mars 2019: Bashkë Dielli-Neptuni - Gjendje e çuditshme dhe e errët që kërkon sqarime. Mos bëni fillime të reja, ka paqëndrueshmëri të përgjithshme. Peshqit janë të favorizuar. Këtë ditë arrihet Dielli-Neptuni (fati i 15-të), i cili intensifikon imagjinatën, kreativitetin, artin, por nuk ndalon të krijoj klimën e gabimeve, konfuzionit, paqëndrueshmërisë dhe dilemës, veçanërisht për shenjat (Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit) të dhjetë ditëshit të parë.

 

9 Mars 2019: Gjashtëkëndësh Dielli-Saturni - paraqiten perspektivat dhe është e lehtë të arrini qëllimet tuaja për aq kohë sa bëni përpjekjet e nevojshme. Favorizohen Peshqit dhe Bricjapët. Pas konfuzionit të ditëve të fundit, gjashtëkëndëshi Diell-Saturn (fati i 18-të) vjen për të na ndihmuar të organizojmë dhe të veprojmë më praktikisht në jetën tonë të përditshme. Maturohuni dhe stabilizoni qëllimet e Gaforres, Akrepave, Peshqve dhe Demat, Virgjëreshat, Bricjapët të Dhjetë ditëshit të dytë.

 

10 Mars 2019: gjashtëkëndësh Marsi-Neptuni- Imagjinata dhe intuita punojnë shumë mirë, qartësi dhe logjikë, rezultate pozitive, fitoni atë që dëshironi. Favorizohen Demat dhe Peshqit. Marsi nga shenjat e Demit formon një gjashtëkëndësh me Neptunin nga Peshqit (fati i 16-të) kështu që dita është e përshtatshme për veprim krijues, por edhe për të ndjekur ëndrrat tuaja pak më shumë. Të favorizuarit e ditës janë Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë.

 

13 Mars 2019: Gjashtëkëndësh Dielli-Plutoni- rritje dhe sukses, pasazh pozitiv për profesionistë. Peshqit dhe Bricjapët janë të favorizuar. Dielli nga Peshqit formon një gjashtëkëndësh me Plutonin nga Bricjapi (fati i 22-të) dhe dita na predispozon që të gjejmë një sukses pak më shumë. Është koha ideale për të përcaktuar qëllimet që mund të arrijmë me besim, këmbëngulje dhe përkushtim. Edhe të vështirat lehtë mund të shihen këtë ditë, kështu që mund të përqëndroheni në zgjidhjen e situatave të vështira. Favorizohen Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetë ditëshit të tretë.

 

14 Mars 2019: Katror Diell-Jupiteri-teprimet, tendencat e fluturimit, shmangien e socializmit. Favorizohen Peshqit dhe Shigjetarët. Trekendësh Marsi-Saturni– Pasim shumë pozitiv për durim profesional dhe pacient, këmbëngulje që fitoni sukses! Favorizohen Demat dhe Bricjapët. Katrori aktual midis Diellit dhe Jupiterit krijon një tendencë për optimizmin dhe mbi-vlerësimin e situatave rreth nesh, gjë që na udhëheq në teprime por edhe në gabime. E rëndësishme sot është që të ketë vetëpërmbajtje dhe vetëdisiplinë, të mos zhgenjeheni për guximin, rrezikun dhe superficialitetin që do të ketë pasojat e tij në këtë ditë. Favorizohen Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të tretë dhe ato me planetë personale pranë gradës së 23-të të shenjave të mësipërme. Në të njëjtën ditë, trekëndëshi "praktik" midis Marsit dhe Saturnit ofron fuqi, disiplinë, përkushtim dhe plan veprimi të organizuar për të mobilizuar në mënyrë efektive jetën tonë të përditshme. Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë, kanë sot mundësinë për të stabilizuar hapat e tyre dhe për të përfunduar me sukses planet që deri tani e kanë bërë të vështirë për ta.

 

15 Mars 2019: Bashkë Dielli-Merkuri- diskutimi dhe analiza e çështjeve personale favorizohen, kuptohen dhe ndihen. Favorizohen Peshqit. Dielli dhe Merkuri retrospektiv janë në seancë në shenjën e Peshqëve (fati i 24-të) dhe ndërkohë që disponimi i ditës është komunikimi dhe ndarja e mendimeve dhe ndjenjave, nuk do të ketë keqkuptime dhe konfuzione. Le të kujdesemi për mënyrën tonë të shprehjes. Favorizohen Binjaket, Virgjereshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të tretë dhe ato me planetë personale pranë fatit 24 të shenjave të mësipërme.

 

16 Mars 2019: Katrori Merkuri-Jupiteri- vlerësim i keq i një situate, dëshira dhe veprime të parealizuara, premtime të rrema. Favorizohen Peshqit dhe Shigjetarët. Gjashtëkëndësh Merkuri-Plutoni-diskutime dhe kuptim të thellë që na ndihmojnë psikologjinë. Favorizohen Peshqit dhe Bricjapët. Merkuri retrospektiv nga shenja e Peshqvëve këtë ditë me Jupiterin nga Shigjetari dhe gjashtëkëndësh me Plutonin nga Bricjapi. Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të tretë janë të rëndësishme për të mbajtur deri në këtë ditë ekzagjerimin   në mënyrën e shprehjes dhe të mendimit, duke frenuar entuziazmin e tyre të tepruar. Nga ana tjetër, Demat - Akrepat dhe Gaforret - Bricjapët e dhjetë ditëshit të tretë do të jenë në gjendje të jenë efektive në trajtimin e çështjeve të tyre të kaluara.

 

18 Mars 2019: Gjashtëkëndësh Merkuri-Marsi-inovacione krijuese, fillimet e reja janë të favorizuara, por me kujdes për shkak të Merkurit retrospektiv që nuk ja u rekomandoj, pohojeni më mirë se të tjerët. Demat dhe Peshqit janë të favorizuar. Merkuri retrospektiv tek Peshqit formon një trekëndësh me Marsin nga shenja e Demit (fati i 22-të) dhe dita është ideale për të marrë iniciativa që do ju shtyjnë në një mënyrë të veçantë veprimi. Kontaktet, komunikimet, debatet dhe vendimet e përditshme do të përqëndrohen në mbrojtjen me sukses, duke pretenduar, duke integruar punët e kaluara.Të favorizuarit e ditës, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetë ditëshit të tretë.

 

20 Mars 2019: Trekëndësh Marsi-Neptuni- mundësitë e reja për bashkëpunim, duke parë me kujdes të dhënat, por është një pasazh dinamik, megjithëse nuk dëmton nëse jemi disi të kujdesshëm. Favorizohen Demat dhe Bricjapët.

Gjashtëkëndësh Merkuri-Saturni-vendime të drejta dhe përgjegjësi, ndihmë e rëndësishme, stabilitet, përmbushje dhe sukses. Favorizohen Peshqit dhe Bricjapët. Dielli në Ekuinoksin e Dashit-Pranveror në 22:59 Dielli sot është duke bërë rrugën e tij në shenjën e Dashit dhe mirëpresim zyrtarisht pranverën! Fuqia e dëshirës kërkon të jeni ambicioz, me këmbëngulje, kokëfortësi dhe besim të fortë në aftësitë tuaja në mënyrë që të jetë në gjendje të arrijë qëllime të mëdha dhe të rëndësishme. Trekëndëshi i Marsit nga Demi me Plutonin nga Bricjapi jep një shtysë të konsiderueshme të planeve pushtues Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit të lindur në dhjetë ditëshin e tretë të shenjës tuaj. Ndikim pozitiv gjithashtu pranohet nga ata me planetë personalë afër fatit të 22-të të shenjave të mësipërme. Në të njëjtën ditë, gjashtëkëndëshi i Merkurit me Saturnin (grada e 19-të) na ndihmon të ndërtojmë mendimet tuaja dhe të mendojmë për çështjet e kaluara me qëllim që të marrim më vonë vendime më të qarta. Kjo tendencë është më dominante për Demat, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Gaforret, Akrepat, Peshqit e dhjetë ditëshit të parë, por edhe për ata që kanë planetë personalë pranë gradës së 19-të të shenjave të mësipërme.

 

21 Mars 2019: Hëna e plotë në gradën 0 tek Peshorja- Këtë ditë ndodh Hëna e plotë e Marsit nga 00 ° 09 'Peshorja, në këtë hënë vërejmë pjesëmarrjen (së bashku me Diellin dhe ndryshe nga Hëna), prandaj presim që kjo kohë është e vështirë, por edhe e dhimbshme për Dashët, Gaforret, Peshoret, Bricjapët të lindur në dhjetë ditëshin e parë të shenjën e tyre. Ngjarjet që tani po kulmojnë në jetën e shenjave të mësipërme, sjellin ndjenja negative të cilat tani thirren për të shëruar. Të njejtën ditë katrori i Afërditës - Mars (grada e 23) stimulon dashurinë dhe pasionet, por edhe sipërfaqen e ndjenjave, për Demat, Luanët, Akrepat, Ujorët e dhjetë ditëshit të tretë. Të njëjtën ditë Afërdita gjithashtu formon një gjashtëkëndësh me Jupiterin, kështu që do mungojnë mundësitë në dashuri (Binjakët, Luanët, Shigjetarët) dhe në ekonomi (Demat, Akrepat) !

 

24 Mars 2019: Takimi me Merkurin-Neptunin-intuitë intensive, por do të ishte mirë të largoheni nga detyrimet, një tendencë për të larguar. Favorizohen Peshqit.Kujdes nga mospërputhja, por edhe nga konfuzioni komunikues që do të shkaktojë konfuzion ose mohim. Takimi i Merkurit me Neptunin e bën klimën e jetës tuaj të përditshme të re dhe të hutuar. Disa fjalë aq të këndshme dhe të shëndosha sa nuk mund të jenë të vërteta! Me ndikim më të madh Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit e dhjetë ditëshit të dytë, si dhe ato me planetë personale afër gradës së 16-të të këtyre shenjave.

 

26 Mars 2019: Afërdita hyn në shenjën e Peshqëve në 20:44.Afërdita e bën hyrjen e saj në shenjën e Peshqve, duke inauguruar një periudhë të re romantike, të butë dhe shoqëruese për fushën e emocioneve. Është një mundësi e mirë për të shprehur ndjenjat tuaja vetëmohuese. Të favorizuarit në fushën marrëdhënieve do të jenë: Gaforret, Akrepat, Peshqit dhe Demat, Virgjëreshat, Bricjapët. Në financat favorizohen Luanët dhe Ujorët!

 

27 Mars 2019: Gjashtëkëndësh Afërdita-Urani- surpriza të këndshme, njohje të reja dhe propozime për bashkëpunim janë të favorizuar. Favorizohen Demat dhe Peshqit Gjashtëkëndëshi që formon Afërdita po ndërton në ditët e sotme nga Peshqit me Uranin nga Demi (fati i parë) ofron surpriza të bukura dhe daljet nga gëzimi, dashuria, kreativiteti dhe mundësitë për përfitime ekonomike. Favorizohen Gaforret, Akrepat, Peshqit dhe Demat, Virgjëreshat, Bricjapët e ditëve të para (dhe atyre që kanë planetë personalë në planin e parë të shenjave të mësipërme).

 

28 Mars 2019: Merkuri në rrugën e drejtë në fatin e 16-të të Peshqve në 14:54. Por Merkuri kthen vëmendjen tuaj të drejtë, ju lutem, ... komunikimet nuk ndalen akoma! Përkundrazi, deri tani, deri në 18/4, do të dalin në dritë gabimet e bëra në periudhën e fundit.

 

31 Mars 2019: Marsi hyn tek Binjakët në 07:13.Marsi bën udhëtimin e tij në shenjën e Binjakëve duke hapur një periudhë veprimi intensive komunikuese, ndërkohë lëvizjet dhe ekskursionet do të jenë më të shpeshta. Kujdes nga nervozizmi i shenjave (Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët, Peshqit) deri më 16 Maj.

Parashikimet me Marsin 2019 analitikisht të gjitha shenjat për çdo dhjetë ditësh

 

Dashi:

Marsi është një muaj pozitiv për Dashët ku mund t'i menaxhoni punët tuaja me sukses dhe dinamizëm. Zbulesa ka mundësi të ndodhin sidomos gjatë mesit të muajit dhe nga 24 e tutje. Ju gjithashtu mund të zbuloni disa të vërteta që mund të vijnë nga kërkimi shpirtëror.Rruga retrospektive tek Peshqit do ju ndihmojë në këtë pjesë. Nivelet tuaja të energjisë do të ngrihen më shumë se kurrë dhe do të ndiheni mirë për gjithë muajin.Shmangni vetëm rrugën retrospektive të Merkurit për të marrë vendime dhe ndryshime të rëndësishme. Megjithatë, do të jetë e vështirë të përqendroheni në punën tuaj, pasi do të tentoni të udhëtoni dhe të ëndërroni në botë të tjera ... Afërdita në shtëpinë tuaj të 11-të nëpërmjet Ujorit sugjeron se është një kohë kur vëmendja juaj do të kthehet në rrethin tuaj miqësor, ose një miqësi mund të rritet në diçka më shumë.Bashkëpunimet në grup, mediat sociale dhe pranimi në organizata të ndryshme janë të favorizuara, të tilla si komunikimi dhe aktivitetet intensive sociale. Më 26 të muajit, Afërdita tek Peshqit do t'ju ndihmojë të tërhiqni para dhe dashuri!

 

Ditët më të mira për dashurinë: 3, 4, 15, 16, 21, 22, 23, 24

Ditët më të mira për para: 3, 4, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës: 1, 2, 10, 11, 19, 20, 27 , 28, 29

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Është koha kur mund të përqendroheni më shumë te vetja, të ndërmerrni hapat që do "shërojnë" plagët e së kaluarës, të cilat gradualisht do t'ju ndihmojnë për të përmirësuar imazhin që keni për veten tuaj!Hëna e plotë që ndodh më 21 Mars në shenjën e Peshores shqetëson klimën në marrëdhëniet dhe bashkëpunimet tuaja, veçanërisht nëse keni lindur afër 21/3. Me këtë hënë do të ndjeni se sjellja e njerëzve që lidheni ngushtë ju lëndon.Këtë muaj është jeta juaj shoqërore, e cila është jashtëzakonisht e kënaqshme nga 1-10 / 3. Miqtë tuaj ju inkurajojnë që të argëtoheni, duke flirtuar përmes një mjedisi shoqëror janë të favorizuar, ndërkohë disa nga dëshirat tuaja janë plotësuar.Me Uranin që kalon tek Demi, po hyni në një periudhë të gjatë kohore në të cilën ju kërkohet të bëni reforma të rëndësishme në mënyrë që të rritni sektorin tuaj financiar.Megjithatë, kjo fushë e jetës suaj nuk pushon së paturi ulje dhe ngritje, gjë që ju shkakton pasiguri.

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Ju jeni ndier shumë më të ashpër këtë muaj që keni lindur më 7-10 Prill, ku Saturni nga Bricjapi kërkon nga ju rregull, organizim dhe punë të vështirë për të qenë në gjendje të stabilizojë qëllimet e jetës suaj, si dhe për të hyrë në karrierën tuaj.Në Mars - sidomos me Hënën e Re tek Peshqit më 6/3 -  do të mbyllni ciklet e kaluara për të filluar mocione të reja nga muaji i ardhshëm.Megjithatë, ky proces do ju ngatërrojë dhe shqetësoj psikologjikisht, dhe do të ketë gjithashtu disa dilema ose shqetësime në lidhje me profesionalizmin tuaj. Me Merkurin nga shenja e Peshqëve që të ndikojë tek ju midis 19 dhe 31 Mars, shpesh do ta gjeni veten jashtë ndërhyrjes.Shumë shpesh do të llogarisni për situata të së kaluarës, nostalgji për momente që kanë kaluar nga jeta juaj. Tregoni më shumë kujdes dhe organizim në biznesin tuaj dhe mbyllni zotimet tuaja të shquara në këtë fushë të jetës suaj.Financat tuaja do t'ju shtyjnë rreth 2-16 / 3 me Marsin duke lëvizur në dhjetë ditëshin e dytë tek Demi, por lëvizjet tuaja profesionale do t'ju ndihmojnë të mos qëndroni të ekspozuar. Jeta juaj emocionale dhe shoqërore është befasuese dhe argëtuese, sidomos në periudhën prej 10-18 / 3, kundikoheni pozitivisht nga Afërdita tek Ujori.

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Në Mars pranoni ndikimin e zellshëm të Jupiterit nga Shigjetari, ku pritet të japë një shtysë të rëndësishme për të bërë hapa të reja evolucionistë në jetën tuaj. Mjaft më optimistë, vendosni planet e reja, zgjeroni njohuritë tuaja, fitoni mundësi për njohje të rëndësishme, ndërkohë perspektivat janë pozitive për punët ligjore ose arsimore.Merkuri nga shenja e Peshqve - dhe retrospektive - shpesh do t'ju ndajë dhe do t'ju ngatërrojë duke shkaktuar vonesa të ngjashme në zhvillimin e punëve profesionale. Por e rëndësishme për këtë muaj është që të shikoni se kujt i besoni sekretet tuaja ....Intuita juaj do t'ju japë përgjigje për punët e kaluara që ju kanë shqetësuar.Mjaft aktiv dhe pushtues do të jenë në biznesin tuaj që do të përfitojnë edhe në sektorin financiar që është më i prekshëm këtë muaj për shkak të kushteve të kërkuar që Marsi sjell nga shenja e Demit nga 16-31 / 3.Jeta juaj shoqërore do të jetë aktive në periudhën 18-25 / 3 që do të lakmoheni dhe do të jeni të dashur për mjedisin tuaj dhe nuk do mungojnënjohjet e reja.Ju mund mos ta kaloni muajin e dashurisë absolute, por sigurisht keni mundësi të shoqërimit që do ju jap "frymë" për ndjenjat tuaja!

 

Demi:

Fakti më i rëndësishëm për ju është se Urani hyn në mënyrë të përhershme në shenjën tuaj për 7 vitet e ardhshme. Humbni veten dhe bëhuni gati për ndryshime të mëdha, dinamike dhe të papritura brenda 7 viteve të ardhshme, veçanërisht atyre që janë në moshë veprimi. Më shumë do ta ndiejnë këtë energji, në Mars, ata që kanë lindur në Prill.Urani mund të sjellë mundësi të mira biznesi, do të ndiheni më pak Dem se zakonisht, që është më pak konservatore, por më shumë shpirtra të lirë, dhe do të jetë një kohë kur doni ta ndryshoni imazhin tuaj.Problemi do të jetë jeta juaj personale, sepse gjërat këtu do të jenë disi të vështira në kuptimin që besimi juaj në të tjerët do të sfidohet dhe anasjelltas dhe do ju trondisë paqen e mendjes, ndërkohë që do të jetë e vështirë të ndiheni të sigurt brenda një marrëdhënie.Megjithatë, Urani tek Marsi, do të testojë fuqitë dhe kufizimet tuaja. Financat në përgjithësi do të jenë pozitive, por ka mundësi që të ketë disa vonesa për shkak të rrugës retrospektive të Merkurit.

 

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 2, 3, 4, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Ditët më të mira për para: 5, 6, 7, 8, 9, 13, 14 , 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës: 1, 3, 4, 10, 19, 27, 30, 31

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Mirëprisni Uranin në shenjën tuaj ku më 6 Mars vjen për t'u vendosur përgjithmonë në shenjën tuaj. Ju tashmë keni marrë një shije të parë të ndryshimeve që do të sillni në jetën tuaj, por me siguri do t'ju shtyjë të eksploroni përvoja të reja dhe të guxoni atë që keni frikë deri tani.Hapat e rëndësishëm do të merren këtë muaj në karrierën tuaj ku Afërdita nga Ujori do t'ju ndihmojë të zhvilloni dhe të promovoni më mirë talentet tuaja dhe të bëheni më të dashur në mjedisin tuaj të biznesit, sidomos në dhjetë ditëshin e parë të muajit.Me Hënëne Plotë të muajit më 21/3, menaxhoni me qetësi tensionet në jetën dhe punën e përditshme, duke i kushtuar vëmendje infeksioneve sezonale sepse do të jeni më të pambrojtur.Ditët e fundit të muajit, sidomos afër 26 Marsit, janë ideale për socializimin tuaj, por edhe për përmirësimin e jetës tuaj sentimentale. Njohjet e reja ju befasojnë në një mënyrë të këndshme.

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Marsi është një muaj me interes, me veprim dhe përparim për dhjetë ditëshin tuaj. Në këtë proces, pritjet e reja lindin brenda jush, element i rrjetëzimit është vënë në dukje, ndërkohë shumë prej jush do të vijnë në kontakt me njerëz miqësore të së kaluarës, ku kushtet mund t’ju kenë larguar nga e kaluara.Më 6/3, Hëna e Re tek Peshqit ngjall më tej aspiratat tuaja personale, por ju shtyn të bëni fillime të reja në vende kolektive ose të mirëprisni njerëz të rinj në jetën tuaj.Merkuri nga Peshqit - dhe retrospektiv - ndikon në dhjetë ditëshin tuaj nga 19-31 / 3 dhe komunikimet e muajit kanë një parfum nga e kaluara (sidomos në mjedisin miqësor), ndërkoh; është e rëndësishme të shikoni me durim në vonesën ose konfuzionin që do të ekzistojë për të përmbushur disa nga dëshirat tuaja.Marsi është ende duke lëvizur në shenjën tuaj duke ndikuar dhjetë ditëshin tuaj nga 2-16 / 3, gjë që ju bën mjaft aktivë dhe nervozë në jetën tuaj të përditshme.Është koha kur veproni, merrni iniciativa të rëndësishme, ndërkohë dallimet dhe pushtimet tuaja do të jenë të rëndësishme nëse mbeteni të organizuar dhe të përkushtuar ndaj asaj që dëshironi të përmbushni.

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Një muaj dinamik fillon për shenjën tuaj dhe dhjetë ditëshin tuaj përgjatë mënyrës që mund të gjeni veten të fituar në financat tuaja, të zgjidhni borxhet tuaja dhe të jeni të suksesshëm në marrjen me qira / blerjen e marrëveshjeve.Jupiteri nga Shigjetari ndikon pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj dhe, përveç sektorit financiar do të shihni përmirësimin e gjendjes suaj psikologjike dhe të jetës tuaj erotike. Miqtë e të kaluarës suaj godasin derën, me pak fjalë jeni në një marrëdhenienë 20 ditët e para të muajit, gjë që ju jep gëzim.Perspektivat dhe zhvillimi juaj profesional janë të mira këtë muaj sidomos nga 18-25 Mars, kur Afërdita nga Ujori do të japë një kontribut të rëndësishëm në rinovimin e profesionit tuaj.Marsi nga shenja juaj ndikon në dhjetë ditëshin tuaj në gjysmën e dytë të muajit, që ju jep dinamizëm, por ju bën më aktivë, luftëtar, i shtrënguar ndaj qëllimeve tuaja. Momentet e nervozizmit apo të egoizmit nuk do të mungojnë, por në fund të vitit 21/2 shumë prej jush mund të pretendojnë të fitojnë një plan të madh.

 

Binjakët:

Shtëpia e dhjetë e horoskopit tuaj diellor do të jetë plot energji planetare, të tjerët tashmë do të jenë atje, të tjerët do të kalojnë nëpër këtë shtëpi, të tjerët do të jenë jashtë, shkurtimisht do të ketë një zbulim të madh. Në vend të kësaj, shtëpia juaj e katërt e kundërta, do të jetë bosh përveç Hënës që do të kalojë atje më 21-22 Mars.Kjo do të thotë që do të përqëndroheni tërësisht në çështjet e një natyre profesionale, ku ajo jep shanse të mëdha për sukses dhe rritje dhe me Merkurin që po ndodh atje.Hëna e re do të jetë pozitive për ju, më 6/3, do të japë sqarime profesionale dhe ndoshta përparim, dhe disa informacione ka mundësi të jenë të dobishme për ju.Megjithëse natyrisht mund të themi se rruga retrospektive e Merkurit tregon pasiguri nga 5 deri në 28 të muajit, sepse gjërat nuk janë ashtu siç janë, por larg nga Neptuni, tregon se diçka e mirë po zhvillohet atje, nga 24 deri në 31 Mars .Ju gjithashtu duhet të shpërndani energjinë tuaj vetëm në ato që janë të rëndësishme për ju tani. Përqendrimi juaj në profesion lë jetën tuaj disi të ankuar, por tani nuk do të jeni në gjendje ta zgjidhni atë. Megjithatë, nëse punoni shumë, do të shpërbleheni për këtë ndërkohë financat duket të jenë pozitive.

 

Ditët më të mira për dashurinë: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira për para: 8, 9, 15, 16, 17, 18, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës: 5, 6, 7, 15, 16, 23, 24

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Marsi fillon me ju duke qenë mjaft optimist, krijues, i guximshëm në plane të reja, por gjithashtu mjaft shoqërore dhe ekspresive. Afërdita nga Ujori pozitiv ndikon në periudhën tuaj dhjetëditore prej 1-10 / 3, kështu që mund të presësh një ripërtëritje në jetën tuaj, e cila ka shumë mundësi të vijë nga jeta juaj emocionale.Njohjet e reja janë të favorizuar në fillim të muajit, ndërkohë interneti, teknologjia, udhëtimet dhe komunikimet do të bëhen burim gëzimi.Megjithatë, është e rëndësishme të shmangni ekzagjerimin dhe gabimet në jetën tuaj emocionale, sidomos afër 21/3. Në të njëjtën hapësirë kreativiteti dhe vepra arti si një mënyrë gëzimi dhe shijimi.

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Ky Mars është i rëndësishëm për të dalluar të vërtetën nga gënjeshtra, por gjithashtu për të mbetur e dyshimtë që disa gjëra nuk janë tamam si duken. Shumë herë do të jetë e vështirë për ju të mbani vetëbesimin dhe realizmin tuaj, i cili do t'ju çojë në mendjelehtësi.Hëna e re, e cila zhvillohet në 6/3, nis një cikël të ri në fushën tuaj profesionale, por nuk ndalen dilemat, konfuzionet, keqkuptimet dhe vonesat. Është e rëndësishme të jeni në gjendje të ndërtoni biznesin tuaj sa më shumë që të jetë e mundur, pa vepruar pa frikë, me paqëndrueshmëri ose mospërputhje.Sundimtari i shenjës suaj do të jetë në një rrugë në dukje retrospektive që preke dhjetë ditëshintuaj nga 19-28 / 3 duke e bërë jashtëzakonisht të vështirë zhvillimin e marrëdhënieve tuaja të komunikimit sidomos në aspektin e karrierës dhe qëllimeve të jetës.Nuk është koha e duhur për të marrë vendime për jetën, as për të gjykuar situatat, por duhet të arrini të menaxhonitë pakapshmet që do të krijohen për shkak të keqkuptimeve.Në periudhën 10-18 Mars konsiderohet pozitiv për jetën tuaj sentimentale, një përtëritje, sepse do të ketë mënyra për të argëtuar, për t'u shoqëruar, për të njohur njerëz të rinj.

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Faktori i fatit është në anën tuaj këtë muaj, pasi Jupiteri nga Shigjetari ndikon për herë të parë këtë vit për dhjetë ditëshin tuaj. Mundësitë e reja janë paraqitur për marrëdhëniet tuaja dhe partneritetet gjatë rivlerësimit të lidhjeve apo edhe bashkëpunimit profesional me njerëzit e tjerë!Disa momente të muajit mund të jenë mjaft të guximshme ose dëshira juaj për të rrezikuar dhe për të marrë hapa të reja për të bërë marrëdhënie të reja, kontakte të reja.Ndërkohë sundimtari juaj, Merkuri lëviz retrospektiv gjatë shumicës së muajit, duke prekur dhjetë ditëshin tuaj në mënyrë të ngushtë deri në 20 të muajit, është e rëndësishme që të qetësohet e tepërta dhe të mos merrni ndonjë vendim që do të rishikohet më vonë.Profesioni juaj mund të jetë i mundimshëm ose i ngutshëm për ju gjatë muajit Mars, por nuk pushon të marrë shpërblimin e duhur financiar. Ndjenjat tuaja janë më të fituara dhe rinovohen nga 18-26 Mars.

 

Gaforrja:

Marsi është shumë pozitiv dhe fitimprurës, sidomos në çështjet e biznesit, megjithatë, planetet në horoskopin tuaj diellor janë të favorshme për të arritur ndonjë nga qëllimet tuaja. Në përgjithësi, familja dhe jeta personale marrin një hap të dytë, pa thënë se nuk do t'ju mbështesin.Më 20 Mars, Dielli do të kalojë shtëpinë tuaj të 10-të dhe kjo do të thotë përparim në planet tuaja të biznesit. Ata favorizojnë financat sidomos pasi ato gjithashtu shënojnë mundësitë ekonomike, mbajnë imazhin tuaj të mirë dhe reputacionin tuaj.Ndoshta një organizatë e sponsorizuar nga qeveria është gjithashtu e lidhur me paratë nga qeveria. Marsi në shtëpinë tuaj të 11-të gjithashtu do të ndihmojë atë në të njëjtën mënyrë pozitive për të promovuar siç duhet qëllimet tuaja në një nivel profesional. Rrjetëzimi juaj do të luajë një rol të rëndësishëm, internet dhe shoqërim.Por, para se gjithçka të bëhet, deri në 20/3, do të keni mundësi të eksploroni të gjitha këto shanse. Çështjet ligjore janë të favorizuara.Ju do të ndiheni shumë më mirë në energji, ndërkohëMerkuri në rrugë retrospektive është e rëndësishme për gjendjen tuaj mendore dhe gjithashtu duhet t'i kushtoni vëmendje intuitës tuaj pasi do të jeni shumë afër Neptunit.

 

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 2, 3, 4, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 29

Ditët më të mira për para: 8, 9, 17, 18, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës: 1, 2, 8, 9, 10, 11, 19, 20, 28, 29

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Një ngjarje e rëndësishme astrologjike në Mars për ju është kalimi i Uranit në shenjën e Demit (6/3) ku fillimisht ju sjellni një ndryshim dhe ripërtëritje në rrjetin tuaj të takimit për ju që keni lindur në ditët e para të shenjës tuaj.Megjithatë, ka edhe kohë fitimprurëse që ju sjellin më afër njerëzve të rinj, aktiviteteve të reja, apo edhe pritjeve tuaja. Koha më pozitive për ju është periudha prej 26 Marsit, kur kalimi i Afërditës tek Peshqit dhe gjashtëkëndëshi i tij me Uranin do të sjellë surpriza, përtëritje dhe gëzim për të bërë gjëra të reja në jetën tuaj që do t'i shijoni ato.Një tjetër lajm pozitiv i muajit është se financat tuaja janë përmirësuar dhe detyrimet e palëve të treta janë zgjidhur. Sidomos në dhjetë ditëshin e parë të muajit ju mund të jeni i sigurt për zhvillimet që do të ndodhin në borxhet e kaluara.Pika e vështirë e muajit për ju është Hëna e Plotë që ndodh në 21/3 në shenjën e Peshores. Çështjet familjare do të shqetësojnë ju në këtë kohë, ndërkohë do të jeni emocionalisht më nervozë!

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Tipari kryesor i Marsit për 10 ditëshin tuaj është kontakti dhe komunikimi juaj me njerëzit që keni dëgjuar ose madje shikoni. Në fakt, ky muaj i kaluar mund të vijë në ballë të diskutimeve tuaja ose edhe ideve tuaja, planin tuaj të fundit.Është e rëndësishme të vlerësoni siç duhet informacionin që ju është dhënë këtë muaj, veçanërisht nga 19 Marsi e tutje. Lehtësimit i jepet financave tuaja, shumë më tepër se 10-18 të muajit.Ju do të keni fitimet tuaja me fat ose do të jeni në gjendje të gjeni veten duke fituar një aranzhim financiar ose edhe një mbështetje që do të merrni.Regjistroni këtë muaj idetë që do të keni, edhe nëse disa nga planet që mund të bëni janë të vështira për momentin të bëhet realitet. Jeta juaj shoqërore do të jetë aktive këtë muaj dhe do të jetë rruga e daljes nga problemet e që ju kufizojnë, ju lidhin apo edhe ju bëjnë të hidhur - mjaftueshëm prej jush!

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Klima e jetës suaj të përditshme përmirësohet, ritmet tuaja ndryshojnë në një mënyrë të bukur dhe ka shumë të ngjarë të jetë për shkak të mundësive të paraqitura në fushën e punës tuaj që janë në favor tuaj për momentin!Ju jepet mundësia për të përmirësuar cilësinë e jetës tuaj, por edhe për të bërë hapa kontrolli në punën tuaj, pasi pranoni ndikimin pozitiv të Jupiterit nga Shigjetari. Në financat tuaja mund të lëvizni më lehtë këtë muaj, do të jeni në gjendje të rregulloni më mirë detyrimet tuaja dhe do të jeni edhe më të hapur për të shpenzuar pak më shumë, qoftë për t'u argëtuar me miqtë apo edhe për planin tuaj të biznesit.Mos harroni, megjithatë, nuk është koha e duhur për nënshkrimin e dokumenteve, për marrëveshjet ose për zotimet që kanë një ndikim me kalimin e kohës.Merkuri retrospektiv nga Peshqit ndikon në dhjetë ditëshin tuaj veçanërisht në 20 ditët e para të muajit. Nga njëra anë, do të keni kontakte dhe komunikime me njerëz që keni dëgjuar dhe parë për një kohë të gjatë, por nga ana tjetër konfuzioni dhe informacioni konfuz që vjen në vesh janë arsyeja për të anulluar. Jeta juaj e dashurisë është intensive dhe aktive.

 

Luani:

Biznesi juaj dhe jeta juaj personale do të jenë po aq të rëndësishme këtë muaj. Afërdita do të kalojë shtëpinë tuaj të shtatë deri më 26 Mars, ndërkohë Urani do të kalojë shtëpinë tuaj të 10-të. Afërdita dhe Urani, pra, bashkëpunojnë dhe sjellin shenjë pozitive, por gjithashtu japin shumë mesazhe.Jeta shoqërore, profesioni dhe marrëdhëniet personale janë së bashku, dhe duket se të gjithë janë të lidhur drejtpërdrejt me njëri-tjetrin. Sidomos njerëzit beqarë mendojnë se do të kenë mundësinë për të ndjekur dhe arritur qëllimet e tyre, ndërkohë dikush do të jetë i interesuar t'ju ndihmojë, ndërkohë në të njëjtën kohë ka një qëllim serioz për të treguar ndjenjat e tij.Përveç kësaj, Marsi në shtëpinë tuaj të 10-të tregon aktivitet intensiv dhe konkurrencë brenda hapësirës profesionale, duke ju kthyer në një lloj "luftëtar profesionist".Veprimet e shumta që duket se do fitoni interesin e shumëve. Vonesat kanë mundësi të përjetojnë financat tuaja për shkak të rrugës retrospektive të Merkurit dhe duhet të jeni të kujdesshëm në transaksionet tuaja. Por mos merrni vendime shumë të rëndësishme me paratë.

 

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 3, 4, 10, 15, 16, 19, 27, 23, 24, 27, 30, 31

Ditët më të mira për para: 5, 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17 , 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës: 3, 4, 10, 11, 15, 16, 23, 24

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Urani e bën kalimin e tij në shenjën e Demi më 6/3, duke filluar një periudhë ndryshimesh strukturore në jetë. Tashmë shumë prej jush do të ndihen të gatshëm të largohen nga rrugët e zakonshme të qëndrueshme që keni ndjekur në karrierën tuaj ose gjatë jetës suaj dhe të bëni ndryshime rrënjësore.Megjithatë, shpesh mendoni se jeni befasuar papritur nga zhvillimet që ndodhin në jetën tuaj dhe jeni të detyruar të prisni për të ndërtuar diçka të re që nga fillimi!Këtë muaj, ndikimi i Uranit do t'ju shtyjë të përqendroheni në mënyra të reja që mund të përmirësojnë zhvillimin e karrierës tuaj dhe ngritjen e financave tuaja. Në fushën sentimentale, jeni të fituar dhe të kënaqur në dhjetë ditëshin e parë të marsit, ku Afërdita ndikon në çështjet pozitive të shoqërimit.Në të njëjtën kohë, megjithatë, partneritetet e reja mund të përfundojnë gjithashtu. Tregoni pak më shumë vëmendje në komunikimet tuaja dhe udhëtoni afër 21/3 me Hënën e re tek Peshorja dhe mos lejoni veten në valën e entusiazmit dhe ekzagjerimit që mund t'ju çojë në gabime. Në financat, ditët e fundit të muajit (26/3) janë më fitimprurëse.

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Tipari kryesor i muajit do të jetë likuiditeti financiar dhe paqëndrueshmëria që do të jenë të pranishme në pjesën më të madhe të Marsit, si dhe disa pasiguri emocionale që do të dalin në dritë për shkak të çështjeve të kaluara që vazhdojnë t'ju shqetësojnë.Shmangni mendimet jofunksionale sidomos gjatë 19-31 / 3 që Merkuri nga Peshqit ndikon në dhjetë ditëshin tuaj. Jepni vëmendje - dhe shmanguni sa më shumë që mundeni - nënshkrimet e dokumenteve financiare dhe vendimet / angazhimet e rëndësishme për të investuar ose financuar, sepse mund të jeni humbës!Puna juaj po ecën në mënyrë efikase, aktive dhe me ritëm të tensionuar, veçanërisht deri në 16 Mars. Shumë prej jush madje do të jenë në gjendje të zgjidhin planet tuaja të punës pavarësisht nga vështirësitë e muajit, por gjithashtu ju e gjeni veten fitimprurës nga përpjekjet e kaluara profesionale.Në dashuri jeni duke fituar nga 10-18 Mars, kur Afërdita nga Ujori ripërtërin jetën tuaj, por gjithashtu ju jep mundësinë për njohje të reja për beqarët!

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Një muaj i këndshme, krijuese, , zbavitëse dhe ... erotikju pret. Pritet që ju të jeni në gjendje të pranoni pranverën në jetën tuaj, edhe nëse nuk do mungojnë presionet dhe sfidat që do të lidhen kryesisht me financat tuaja.Duke filluar me pozitën, Jupiteri i Shigjetarit ndikon pozitivisht në dhjetë ditëshintuaj, duke sjellë mundësi të rëndësishme për të ripërtëritur jetën tuaj sentimentale, për të mirëpritur një pikëpamje të re në dashurinë tuaj dhe jo vetëm ... Aktivitetet e reja krijuese ose planet e biznesit ju kanë magjepsurkëtë kohë!Mundësitë për argëtim, kënaqësi, gëzim, ... janë shumë më bujarë gjë që ju kënaq. Për pjesën më të madhe të muajit, është e rëndësishme të kujdeseni në transaksionet tuaja financiare (sidomos me 20/3).Nuk është koha e mirë për të nënshkruar një kontratë ose për të bërë investime të rëndësishme. Përveç kësaj, përpiquni - aq sa mundeni dhe mund të bëni - të keni dominimin dhe menaxhimin e mendimeve tuaja dhe jo të shkundni plagët e së kaluarës, të cilat me të vërtetë mund të lënë pas ...Dashuria pasionet po lulëzojnë midis 18 dhe 26 Marsit dhe shpëtoni nga "duhet" dhe "jo"! Në profesion jeni aktiv gjatë gjithë muajit, por shumë më tepër nga 16-31 / 3. Megjithëse nervozizmi dhe tensioni nuk do mungojnë, do të keni gjithashtu arritje të rëndësishme në punën tuaj.

 

Virgjëresha:

Marsi është një muaj ku do të fokusoheni më shumë në atë që jeni të interesuar dhe do t'ju bëjë të ndiheni mirë derisa do të jeni veçanërisht të njohur me të tjerët. Kështu që mund të përfitoni nga e gjithë situata për të promovuar planet tuaja personale dhe profesionale.Dashuria do të ketë një ton më shpirtëror dhe do të ketë mundësi për njohje të reja me beqarët. Shëndeti juaj do të jetë disi e brishtë, prandaj është e rëndësishme të kujdeseni për veten, të ushqeheni mirë dhe të pushoni.Por Urani po tregon ndryshime në vendin e punës, ku për disa mund të ketë mundësi për të punuar me qytete të huaja, edhe pse kjo është diçka që mund të ndodhë në 7 vitet e ardhshme. Është e rëndësishme që Urani të provojë besimin tuaj dhe të ndryshojë disa ide që keni besuar për vite me rradhë.Shtëpia e parave është e zbrazët këtë muaj, ndërkohë që ndikimi i Afërditës nga shtëpia juaj e gjashtë duket të jetë pozitive pasi hyn tek Peshqit më 26 Mars, ku favorizon fitimin, partneritetet e reja dhe kontaktet sociale më shumë.

 

Ditët më të mira për dashurinë: 3, 4, 5, 6, 7, 15, 16, 23, 24

Ditët më të mira për para: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 21, 22, 23, 24 , 25, 26

Ditët më të mira të karrierës: 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16, 23, 24

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Tendencat e kohës për ju? Të largoheni nga njerëzit e thjeshtë, bënindryshime të mëdha në jetën tuaj,  udhëtoni, të fitoj njohuri të reja, të takoheni me njerëz të rinj dhe ndoshta të guxoni të gjeni atë që mendonit se ishte e pamundur. Urani shkon tek Dashi të dhjetë ditëshit të parë dhe nevoja për ndryshim duket të jetë e kënaqshme në një mënyrë pozitive.Në kujtimet e Marsit, prisni një goditje në financat tuaja me Hënën e re në 21/3 - është mirë të shmangni edhe blerjet impulsive!Puna juaj shkon pa probleme, gjen harmoni në rutinën tuaj të përditshme dhe tregon më shumë kujdes për çështjet që kanë të bëjnë me mirëqenien tuaj personale (dieta - ushtrimi) në dhjetë ditëshin e parë të muajit.Gëzimi në takimet sentimentale dhe të papritura nga ku nuk e prisni atë, vjen nga 26 e muajit në vazhdim. Të nngazhuar në të njëjtën periudhë afroheni më afër partnerit tuaj dhe largoheni nga rutina ...

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Gjatë muajit Mars, është e rëndësishme të njihni se kush me të vërtetë meriton të tregojë besimin tuaj dhe kush të qëndrojë më i dyshimtë.Zhvillimet e Marsit janë kryesisht për marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja, ku me Hënën e re në 6/3 nga Peshqit do të keni nisje të mëdha të reja në këto zona. Para se të nxitoni të gjykoni situatat, ose të leni veten në lojërat e gjalla të imagjinatës dhe idealizimit, mos harroni se shumë nga zhvillimet e muajit do të shqyrtohen pak më vonë.Sundimtari i shenjës suaj, Merkuri që në dukje është retrospektiv i Peshqeve, sjell një valë të pavetëdijshmes dhe keqkuptimit në fushën e marrëdhënieve.Po, shumë prej jush do të bini në krahët e një dashurie të kaluar, por problemi këtu është se përndryshe mund të prisni për ta dhe përfundimisht të vijnë tek ju. Qëndroni realisht në këtë kohë të vitit.Udhëtimet e shpeshta, planet e reja të biznesit dhe aktivitetet e reja ju bëjnë mjaft të shkathët, veçanërisht nga 2-16 / 3. Çështjet që lidhen me punën, të përditshme dhe rutinore, zhvillohen pa probleme, ndërkohë që përmirësoni programin tuaj sidomos nga data 10-18 / 3.

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Psikologjia juaj është në rritje, jeni duke u përmirësuar emocionalisht dhe ka mundësi për të përmirësuar jetën tuaj, për të bërë ndryshime në hapësirën tuaj (psh si të ndroni shtëpi), zbukuroni shtëpinë tuaj ose ka gëzime në shtëpi dhe në familje. Por tipari kryesor i Marsit do të jetë kontakti juaj me njerëzit e së kaluarës suaj, me njerëz që kanë një marrëdhënie të ngushtë (bashkëpunëtorë, ish-partnere).Shumë prej jush do pyesin nëse favorizon një rilidhje sensuale. Përgjigjja këtu është se "po" mund të jeni më të rehatshëm se shenjat e tjera, të keni një rilidhje, përderisa vendimi juaj është i ndërgjegjshëm.Çështjet që lidhen me punën tuaj po lëvizin me një ritëm më të qetë në periudhën

18-26 / 3 dhe krijueshmëria juaj do të jetë "çelësi" i mundësive të rëndësishme që do të merrni.Në gjysmën e dytë të muajit, jeni shumë më aktiv, duke bërë lëvizje, plane, komunikime dhe njohje me njohjet e reja.

 

Peshorja:

Është shumë e mundshme që në fillim të muajit do të theksoni veçanërisht kur planetet tuaja përqendrohen në çështjet e shëndetit dhe punës, çështjet e përgjithshme të jetesës së përditshme, madje edhe kafshët e vogla që mund të keni.Megjithëse mund të ketë konfuzion, do të ketë një pasqyrë më të qartë të gjërave që ju shqetësojnë me hënën e re që do të zhvillohet më 6 Mars. Sidoqoftë, gjithsesi, do të ketë përparim në këtë çështje deri në fund të muajit.Marsi në shtëpinë tuaj të 8-të do të mbetet në këtë shtëpi, nga 14/2, ndërkohë Urani do të shkojë në të njëjtën shtëpi më 7 Mars.Kjo do të thotë se do të lëshoni më shumë joshje dhe do të keni mundësi për të tërhequr të tjerët ose për të eksperimentuar më shumë me partnerin tuaj, në mënyrë që të stimuloni marrëdhëniet tuaja dhe të rinovoni kontaktin tuaj me partnerin tuaj.Në 20 të muajit, Dielli do të ndriçojë shtëpinë tuaj të shtatë dhe do të favorizojë të gjitha llojet e marrëdhënieve dhe partneriteteve. Megjithatë, hëna e re dhe hëna e plotë do të kenë rezultate të mira në fushën profesionale.

 

Ditët më të mira për dashurinë: 1, 2, 3, 4, 8, 9, 10, 11, 15, 16, 19, 20, 23, 24, 28, 29

Ditët më të mira për para: 1, 2, 8, 9, 10 , 11, 17, 18, 19, 20, 23, 24, 25, 26, 28, 29

Ditët më të mira të karrierës: 8, 9, 15, 16, 17, 18, 25, 26

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Marsi fillon me dashuri, krijues dhe i këndshëm për dhjetë ditëshin tuaj që kur hyrja e Afërditës në shenjën e Ujorit do të sjellë rinovim në çështjet erotike duke sjellë kreativitet të fortë, si dhe zhvillime pozitive në planet e biznesit ose në rastet që përfshijnë fëmijët.Në dhjetë ditëshin e parë të muajit gëzoni jetën dhe shijoni momentin. Çështjet që lidhen me financat tuaja po ju shkaktojnë tension, ndërkohë shumë nga ju janë të detyruar nga kushtet e papritura që janë formuar, duke menaxhuar një çështje financiare të së kaluarës.Hëna e plotë e muajit është më 21 Mars në shenjën tuaj duke shkaktuar tension, nervozizëm, por edhe ... zhgënjim për evolucionin që do të ndodhë në disa marrëdhënie dhe bashkëpunime. Kushtoni vëmendje në atë kohë për reagimet tuaja.

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Mjaft kaotike, e ngutshme dhe e kërkuar do të jetë Marsi për dhjetë ditëshin tuaj. Ndonjëherë do të jetë e vështirë për ju që të jeni në gjendje të organizoni detyrimet tuaja dhe programi juaj shpesh do të ketë paqëndrueshmëri, shtyrje, zhgënjime dhe mospërputhje ...Më të ngutur nga Saturni në këtë muaj të vitit janë Peshorja, e lindur më 10-12 Tetor, ku keni përgjegjësi të virtytshme në shpinë ose në familje, testime personale ose emocionale që ju zhgënjen.Në punën tuaj ka ndryshime dhe fillime të reja që ju bëjnë të vigjilentë, por ato ju shkaktojnë një shqetësim ose t'ju nxjerr nga ritmi juaj i zakonshëm. Meqenëse Merkuri nga Peshqit (deri në 28) do të ndikojë në dhjetë ditëshin tuaj nga 19-31 / 3, është e rëndësishme që të mbani një goditje të mirë në punën tuaj, por në përgjithësi shmangni gabime në jetën tuaj të përditshme.Për financat tuaja, Marsi është mjaft kërkues, veçanërisht në periudhën 2-16 / 3, pavarësisht nga presioni që nuk do të ekspozoheni. Momentet tuaja presin momente të forta dhe rinovim, sidomos gjatë periudhës 10-18 / 3. Flirtimi thirrje për argëtim, momentet erotike do jutë bëhen me të vërtetë.Dhjetë ditëshi i tretë:Klima rreth jush bëhet shumë më optimiste, ndërkohë këtë Mars të

 

Dhjetë ditëshit të tretë:

mirëpresin njerëz të rinj në jetën tuaj. Me Jupiterin nga Shigjetari duke ndikuar pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj, mundësitë e sezonit ju paraqiten nëpërmjet një sugjerimi, idejeje dhe njohjeje, ndërkohë shfrytëzimi i mjeteve tuaja ekspresive do t'ju ndihmojë të bëni hapa progresivë në jetën tuaj.Marsi, megjithatë, ka për të gjithë dhe kurthet e saj, e njëjta gjë për ju ...Ndërgjegjësimi, gabimet në programin dhe punën tuaj do të bëhen shkak i konfuzionit, sidomos nga fillimi i muajit deri në 19. Përveç kësaj, financat tuaja janë shpesh shkak i ankthit, shumë më tepër gjatë periudhës 16-31 / 3 faturat për t'ju bërë nervoze).Jeta juaj e dashurisë është intensive, aktive, e këndshme nga 18-26 / 3, ku gëzoni çdo moment dhe bëhuni pak më të guximshëm!

 

Akrepi:

Marsi dhe Urani do të bashkohen me shtëpinë e shtatë të horoskopit tuaj diellor pas 7 Marsit, ku i dyti do të mbetet për 7 vitet e ardhshme atje. Ka shumë mundësi për të ndryshuar marrëdhëniet me të tjerët, me siguri do të ketë paqëndrueshmëri, ose duhet t'i kushtoni vëmendje dhe të punoni më shumë me marrëdhënien tuaj.Pavarësisht nga sfidat sociale, duket se po e bëni atë dhe Marsi ju bën të lumtur. Dielli në shtëpinë tuaj të 5-të të horoskopit tuaj diellor do të thotë që hobi juaj është i lidhur me biznesin tuaj ose keni mundësi të keni më shumë kënaqësi dhe madje t'i bëni klientët tuaj për t'ju bërë të ndiheni më mirë.Por gjithçka sugjeron që Marsi do të japë perspektiva më të këndshme, ku ata do të japin përparim.Financat kërkojnë më shumë vëmendje dhe punë, dhe pas 20 Marsit, sesioni stresues i Marsit-Uranit do të arrijë deri në lehtësimin e gjërave. Më 26 të muajit dhe Afërditës do të shkojë në shtëpinë tuaj të 5-të ku do të keni fuqinë për të tërhequr më shumë profesiona dhe emocion.Dielli gjithashtu lëviz në shtëpinë tuaj të 6-të duke i dhënë më shumë mundësi atyre që kërkojnë punë.

 

Ditët më të mira për dashurinë: 3, 4, 10, 11, 15, 16, 23, 24

Ditët më të mira për para: 8, 9, 17, 18, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës: 8, 9, 17, 18, 25, 26

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Pranvera fillon me ju që hyni në një periudhë të re ndryshimesh dhe përmirësimesh të mëdha në marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja. Njerëzit me të cilët ju bashkëpunoni ngushtë, befasohen nga sjellja e tyre, ndërkohë njerëz të rinjë tani janë në ballë të jetës tuaj duke ju menaxhuar nga rutina juaj.Në fakt, afërsisht në 26/3, shumë nga ju, të lindur në dy ditët e para të lindjes, do të habiteni nga ardhja e një dashurie të re në jetën tuaj. Në të njëjtën kohë nuk do të humbisni surprizat që do t'ju japin më shumë gëzim në jetën tuaj.Por, çfarë bëhet për pjesën tjetër të muajit? Në dhjetë ditëshin e parë të Marsit, ju shijoni momente të bukura në shtëpi me familjen, por gjithashtu jeni emocionalisht më të qetë dhe më të kënaqur.Pranë 21/3, ju po përjetoni një periudhë intensive stresi dhe nervozie sidomos për çështjet e punës! Marsi përmbledh zhvillimet që përfundojnë me kapitujt e së kaluarës në mënyrë që të ndërmarrin hapa të rinj në rrugën tuaj.

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Jetoni momentet tuaja në ndjenjat tuaja këtë Mars! Ju romantikë, shprehni veten, por ju gjithashtu keni përgjigjen korresponduese për mjedisin e bukur që po krijoni rreth jush.Një fillim i bukur erotik është bërë për ju nga 6/3 me Hënën e Re tek Peshqit, por në të njëjtën kohë ju jeni veçanërisht të favorizuar me planet tuaja krijuese, apo edhe aktivitetet e biznesit në lidhje me bukurinë, argëtimin, artin, fëmijët!Marrëdhëniet dhe partneritetet tuaja shpesh mund të bëhen burim i tensionit dhe nervozitetit, por gjatë këtij muaji do t'ju ndihmojnë të krijoni struktura më të qëndrueshme për projektet tuaja. Përveç kësaj, nga 19-31 Mars, shumë prej jush janë në lidhje me një dashuri për të kaluarën! Në financat tuaja, jeni të lumtur.     

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Marsi ju jep një mundësi të rëndësishme për të zgjeruar burimet tuaja të të ardhurave dhe për të krijuar një kornizë më të qëndrueshme dhe më të sigurtë në jetën tuaj. Ju jeni shumë më të kënaqur me financat, por është e rëndësishme të shmangni tejkalimet dhe mbeturinat, veçanërisht për blerjet në shtëpi ose për investimet që lidhen drejtpërdrejt me një pronë.Çështjet familjare janë zbutur dhe ju afroheni më shumë njerëzve që doni dhe bashkëjetoni veçanërisht që nga 18-26 / 3 që do të shihni një shtytje të konsiderueshme në marrëdhënien tuaj me njerëzit tuaj të ngushta.Në fushën emocionale, muaji është aktiv, por gjithashtu ju sjell në lidhje me një person të së kaluarës erotike. Një ribashkim do të bëjë që shumë prej jush të mendojnë se keni arritur një qëllim të rëndësishëm që keni vendosur për një kohë të gjatë!Dëshirat e së kaluarës - në një kontekst më të përgjithshëm - padyshim janë përmbushur. Kujdesuni për qëndrimin tuaj të dobët që do të rezultojë nga sjellja provokative e njerëzve që jeni të lidhur ose që punoni me, nga 16-31 / 3.

 

Shigetari:

Shtëpia juaj e katërt do të jetë më e zënë këtë muaj, ndërkohë shtëpia juaj e 10 është krejtësisht bosh nga kalimet, pasi vetëm kalimi i hënës do të ndikojë në 19-20 Mars. Planeti i profesionit tuaj, Merkuri e gjeni veten në shtëpinë tuaj të katërt retrospektivë, kështu që do të ketë ndjeshmëri në familje dhe në shtëpi në përgjithësi.Me Merkurin tek Peshqit, do të jetë e vështirë të zgjidhet çështja e biznesit gjatë gjithë Marsit, kështu që do të ishte më mirë të mos shtypnim ndonjë situatë dhe të mbanim një qëndrim më neutral dhe pasiv.Çështjet e shëndetit janë më të rëndësishme këtë muaj, ku shqetësimi juaj kryesor do të jetë mbajtja e energjisë në nivelin e duhur, ushqimi i mirë, ushtrimi dhe mos u stresoni.Në 7 të muajit Urani do të shkojë në shtëpinë tuaj të 6-të, dhe ka mundësi të sjellë shumë ndryshime, çështje profesionale dhe të përditshme të jetesës. Më 26 të muajit Afërdita hyn tek Peshqit duke treguar shëndetin emocional të ekuilibruar.Shëndeti juaj do të përmirësohet pas 20 Marsit ndërkohë Merkuri i lidhur me emocionet tuaja në retrospektiv do të thotë që punët e dashurisë dhe marrëdhëniet do të vihen në vend.

 

Ditët më të mira për dashurinë: 3, 4, 5, 6, 7, 13, 14, 15, 16, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira për para: 1, 2, 8, 9, 10, 11, 17, 18 , 19, 20, 25, 26, 27, 28, 29

Ditët më të mira të karrierës: 5, 6, 7, 15, 16, 19, 20, 23, 24

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Shumë shoqërues mund të karakterizohet Marsi për shenjën tuaj, por është e rëndësishme të shuani entusiazmin tuaj të ekzagjeruar, por edhe të zvogëloni ekzagjerimin që mund t’ju shtyjë. Në dhjetë ditëshin e par; të muajit, nuk ka njohuri erotike, seanca dhe komunikime, ndërkohë beqarët do të kenë edhe flirtimin tuaj.Në të njëjtën kohë, jeni më ekspresiv, keni ide të bukura dhe gjithashtu mungon optimizmi i mendimeve tuaja. Çështjet që lidhen me punën dhe riorganizimin, ju shqetësojnë dhe ju nevrikosin gjatë gjithë muajit.Zgjidhja këtu është të ndiqni kohën aktuale të kohës duke bërë reformat e duhura. Me Hënën e Plotë në 21/3, jeni shoqërisht më aktiv, duke i kushtuar vëmendje keqkuptimeve që mund të krijohen në grupe, klube ose me njerëz miqësorë.Më shumë momente të ngrohta dhe familjare gëzohen pas 26 të muajit.

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Marsi është një muaj kur bilancet janë të ndjeshme dhe është e rëndësishme që të jeni në gjendje të organizoni mirë kohën dhe aktivitetet tuaja, duke shmangur rreziqe të guximshme apo edhe pak frikë në këtë kohë të vitit.Hëna e Re tek Peshqit po ndryshon për mirë në punë ose në shtëpi, gjë që ju shkakton acarim ose paqëndrueshmëri. Shmangni konfliktet dhe tensionet me njerëzit me të cilët jetoni, duke i kushtuar vëmendje pakujdesisë që mund të shkaktohet në hapësirën tuaj sidomos gjatë 19-31 / 3.Disa momente në këtë kohë do ta bëjnë të vështirë për ju për të bashkëvepruar në mënyrë efektive me mjedisin tuaj. Programi i punës është më intensiv deri më 16 të muajit, por ju menaxhoni dhe gjeni rrugëdalje dhe zgjidhje për të zgjidhur çështjet financiare në pritje.Ekonomia është ende një pjesë e rrezikuar e jetës suaj, por këtë muaj keni mundësinë për t'i menaxhuar ato në mënyrë më efikase.Nuk do mungojnë momente të lumtura, të këndshme, flirtimet dhe komunikimi erotik / njohje në periudhën 10-18 / 3, edhe pse për momentin një formë më frivol, mund të themi se do të argëtoheni në këtë periudhë kohore.

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Këtë muaj mirëprisni Jupiterin në dhjetë ditëshin tuaj dhe shihni faktorin e fatit duke qenë më bujar me ju. Përvojat e reja, njohjet e reja, mundësitë për propozime / marrëveshje, si dhe hapa të rinj të mëdhenj në lidhje me zhvillimin tuaj personal janë disa nga gjërat pozitive që do të provoni këtë muaj të këtij viti.Më optimist shihni të ardhmen me më shumë guxim ... Është e rëndësishme, natyrisht, këtë muaj që të mos bëni vendime të rëndësishme, ose mos jepni fjalën tuaj, kështu që nuk do të jeni të ekspozuar ndaj mjedisit tuaj."Kurthi" i muajit është superficialiteti dhe rreziku që duhet zvogëluar. Mos harroni se Merkuri do të lëvizë retrospektiv duke prekur pjesën më të madhe të muajit tuaj 10 ditë (deri në 19/3). Çështjet e karrierës, qëllimet dhe perspektivat janë në një fazë të rishikimit, por ato nuk ndalojnë ngatërresar, vonesat, dhe mospërputhjen.Në biznes do të jeni në gjendje t'i vendosni punët tuaja në një rregull në periudhën 16-31 / 3. Edhe nëse jeni të lodhur pak më shumë, do të jeni në gjendje të gjeni veten të kënaqur me financat tuaja në të njëjtën kohë.Erotikisht dhe shoqërisht nuk ka mungesë rinovimi, një lojë të këndshme komunikuese dhe rruga për të kaluar mirë, sidomos nga data 18-26 / 3.

 

Bricjapi:

Ndryshime shumë pozitive priten të ndodhin këtë muaj me Uranin që hyn tek Demi ndërkohë lëviz në shtëpinë tuaj të 5-të më 7 Mars, duke sjellë ndryshime pozitive dhe përparime në financa ndërkohë merrni shansin për të përmirësuar imazhin tuaj personal.Financat tuaja do të përmirësohen shumë, si dhe mënyrën se si i shihni paratë. Shtëpia e pestë do të sjellë më shumë mundësi për fitim shtesë, ndërkohë do t'ju japë momente të këndshme me partnerin tuaj dhe fëmijët tuaj.Do të ketë sukses në punën tuaj dhe kjo do të jetë më e realizueshme pas 20 Marsit. Afërdita gjithashtu do të kontribuojë pozitivisht ndërkohë tregon për të punuar me Urani.Nivelet e energjisë tuaj do të jenë veçanërisht të larta. Me Merkurin retrospektiv gjatë gjithë muajit, mos bëni ndryshime rrënjësore dhe mos merrni vendime serioze duke shmangur udhëtimet e gjata nëse është e mundur. Mundësitë romantike tregojnë se Hëna e re do të sillet tek Peshqit më 6 Mars dhe vetë Hënën e plotë.

 

Ditët më të mira për dashurinë: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira për para: 1, 3, 4, 8, 9, 10, 17, 18, 19 , 25, 26, 27, 30, 31

Ditët më të mira të karrierës: 3, 4, 15, 16, 21, 22, 23, 24

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Mari ka instinktet e tij, por nuk ndalet të jeni një nga muajt e këndshëm të vitit për ju në dhjetë ditëshin e parë. Ju do të merrni një frymë shumë të madhe në financat tuaja, pasi kalimi i Afërditës tek Ujori do të rritë të ardhurat tuaja, ose edhe t'ju ndihmojë disi të ndiheni të lehtësuar në këtë fushë, sidomos nga Marsi 1-10!Hëna e plotë, e cila mbahet më 21 Mars në shenjën e Peshores, shkakton pak trazim në profesion tuaj,  nuk do mungojnë disa vështirësi dhe frustrime, por duhet t'i menaxhoni ato me qetësi, duke mbyllur situatat e djeshme.Ndjenjat tuaja janë fituar dhe dashuria mund të hyjë papritur në jetën tuaj nga ku nuk e prisni atë, por ditët tuaja më të mira janë nga 26-31 / 3. Aktivitetet krijuese dhe artistike janë rruga dhe ndihmojnë të shpëtoheni nga bllokimet emocionale dhe presionet.

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Mjaft ekspresive, komunikues, me ide të reja imagjinative dhe plane të mëdha që keni në këtë muaj të vitit, të dhjetë ditëshit të parë! Në fakt, nga 6/3 e tutje, ka sugjerime, diskutime dhe ide që vijnë në ballë të zbatimit.Me lëvizjen e Merkurit retrospektiv dhe që ju ndikon nga 19 muaji më tutje, është e rëndësishme që të vlerësoni si duhet informacionin që merrni nga mjedisi juaj, prisni të jetoni kaos dhe konfuzion çdo ditë, por është e rëndësishme që të shmangni nënshkrimin e kontratave, por gjithashtu i kushtoni më shumë vëmendje lëvizjeve tuaja dhe mjeteve tuaja të transportit!Streset Kronike nuk mungojnë veçanërisht për ju që keni lindur 7-10 / 1. Zgjidhja këtu është krijimi dhe zgjedhja e aktiviteteve për t'ju ndihmuar të mbushni bateritë tuaja.

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Ju do të shihni një përmirësim domethënës këtë muaj në profesionin tuaj, dhe psikologjikisht do të jeni në gjendje të rifitoni pikat tuaja të forta dhe të kapërceni situata që kanë qenë keq për ju kohët e fundit. Rritja e financave tuaja do t'ju japë besim dhe siguri, veçanërisht në periudhën 18-26 të muajit, ku Afërdita nga Ujori do të ndikojë pozitivisht në ju.Inkurajimi do t'ju ndihmojë të rrisni të ardhurat tuaja. Në dashuri, muaji është aktiv, energjik, por edhe fitues, me ju shijoni momente në periudhën 16-31 / 3. Mbetjet e Merkurit retrospektiv nuk do t'ju lënë të paprekur, veçanërisht deri në 19 Mars.Ndërgjegjësimi, konfuzioni, keqkuptimet në komunikime dhe shpesh dilemat nuk do t'ju lejojnë të lëvizni lehtësisht në planet tuaja dhe shpesh programi juaj do të jetë i mërzitshëm!Shmangni nënshkrimin e marrëveshjeve, vendime të rëndësishme të jetës, por i kushtoni vëmendje udhëtimit dhe mjeteve të transportit, sepse drita do të ketë gjithashtu edhe koston e saj.

 

Ujori:

Shumë mund të ndodhin në këtë kohë në jetën tuaj personale, në shtëpinë tuaj dhe në familjen tuaj. Sidoqoftë, solstiku i Afërditit më 22 dhe 25 Mars tregon nevojën për pauzë dhe ndryshim të drejtimit. Të paktën kjo do të ndodhë në qielli i mjegullt dhe në këtë mënyrë do të thotë që çështjet profesionale nuk do të jenë çështja kryesore me të cilën do të shqetësoheni.Saturni dhe Plutoni përkundrazi tregojnë një pauzë dhe meditim, por po planifikojnë edhe çështje profesionale, si dhe faktin se do të keni kohë për t'u përgatitur për hapin e ardhshëm.Përveç kësaj, dhe Merkuri në një rrugë retrospektive gjatë muajit Mars, kjo tregon se do të ishte mirë të mos merrnim vendime serioze.Çështjet e mirëqenies mund të kenë nevojë pak më shumë vëmendje, asgjë serioze, tani do të jeni më të ndjeshëm. Kini kujdes dietën tuaj.Përkundrazi, Urani do të japë më shumë kënaqësi, surpriza të këndshme dhe takime romantike më shumë në fund të Marsit, veçanërisht në 21-23 të muajit. Pas 20 Marsit dhe Dielli në shtëpinë tuaj të katërt mund të sjellë njerëz nga e kaluara.

 

Ditët më të mira për dashurinë: 3, 4, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira për para: 5, 6, 7, 8, 9, 15, 16, 17, 18, 23, 24, 25, 26

Ditët më të mira të karrierës: 1, 2, 10, 11, 19, 20, 23, 24, 27, 28, 29

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Hyrja e Uranit në shenjën e Demit vjen për të shqetësuar strukturat tuaja të fiksuara dhe për t'ju udhëhequr ndryshime të paparashikuara por të rëndësishme të jetës. Tensionet që lidhen me shtëpinë, pronën dhe familjen janë disa nga ngjarjet e periudhës vijuese, por nervoziteti emocional dhe nervat gjithashtu do të jenë karakteristike.Megjithatë në Mars, Urani nuk do t'ju tregojë “dhëmbët” e tij që nga fillimi, por gjithashtu do të keni momente të bukura.Në dhjetë ditëshin e parë të muajit, Afërdita lëviz në shenjën tuaj, ju jeni mjaft simpatik, të dashuruar, keni pushtimet tuaja dhe gëzoni gëzimet e jetës ... Ndryshimet në pamjen tuaj do të rrisin vetëbesimin tuaj ...Financat tuaja do të jenë më të kënaqshme në fund të muajit, sidomos gjatë periudhës prej 26 deri në fund të Marsit. Kushtojini vëmendje irritimit dhe nxitoni nëkomunikimet tuaja 21/3. Një njohje e re në atë kohë do t'ju tërheqë!

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Marso lëviz me paqëndrueshmëri dhe pasiguri rreth sektorit tuaj financiar, gjë që do të shkaktonte pasiguri, veçanërisht në periudhën 19-31 / 3. Shmangni nënshkrimin e dokumenteve ose marrjen e përgjegjësive të reja financiare dhe qëndroni më "të dyshimta" dhe miratoni propozimet financiare që do të pranoni tani (pas Hënës së Re në 6/3).Entusiazmi dhe nervozizmi emocional nuk do të mungojnë në jetën tuaj të përditshme sidomos gjatë periudhës 2-16 / 3, duke shmangur grindjet me familjen.Në të njëjtën kohë, megjithatë, do të keni mundësi të gjeni zgjidhje praktike dhe profesionale për të mbuluar gjërat që janë shqetësuese për ju.Jeta juaj e dashurisë është interesante, ndërkohë ndriçoni nga hijeshia dhe jeni më popullor dhe i dashur për mjedisin tuaj nga 10-18 / 3.

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Një muaj shumë më pozitiv dhe social fillon për 10 ditëshin tuaj ku shansi juaj është: të bëni njohje të reja interesante, të zgjeroni rrethin tuaj shoqëror, të gjeni përkrahës në planet tuaja dhe të kërkoni pak më shumë pritjet tuaja që duket disi se tani mund të përmbushen.Me Afërditën që ndikojnë pozitivisht në dhjetë ditëshin tuaj nga 18-26 / 3 jeni simpatik, të dashururar dhe e tërhiqni si një magnet atë çfarë doni ...Jeta juaj e dashurisë është mjaft intensive, energjike dhe plot surpriza ... Familja dhe tensionet emocionale nuk mungojnë në periudhën 16-31 / 3 në të njëjtën kohë, por mund të punoni shumë efektivisht në karrierën tuaj.Financat tuaja kanë nevojë për vëmendje deri në 19/3 sepse me Merkurin retrospektiv do të keni prapambetje dhe vonesa, ndërkohë lehtë mund të bëni gabime...Mbani atë që ju takon dhe shmangni nënshkrimit, marrëveshjeve ose vendime të rëndësishme në lidhje me rrjedhën e financave tuaja.

 

Peshqit:

Një muaj shumë pozitiv për ju dhe Diellin që është në shenjën tuaj dhe kjo do të vazhdojë deri më 20 Mars, mjafton të mos humbeni në fantazi. Marsi prandaj do të përfitojë veçanërisht problemet tuaja të biznesit, kështu që mendoj se do të ketë mundësi shumë të mira, sidomos në mes të Marsit, rreth 15-16 të muajit.Kjo periudhë është e përkryer për punën shpirtërore dhe për proceset e brendshme. Dashuria dhe marrëdhëniet personale në përgjithësi ju bëjnë të lumtur, por keni nevojë për një drejtim më specifik, por natyrisht me Merkurin në shenjën tuaj, do të keni disa mundësi romantike, edhe pse do të jetë një rrugë retrospektive,  më shumë mundësi për këtë çështje mund të ndodhin më 24-312 Mars.Përveç kësaj, hëna e re në shenjën tuaj, më 6 të muajit, ka shumë për të ofruar. Por, mos harroni se për shkak të Merkurit retrospektiv, do të ishte mirë të prisni.Nga pikëpamja ekonomike, Urani do të largohet nga shtëpia juaj më 7 Mars, kur stabiliteti do të kthehet, ndërkohë Dielli do të hyjë në shtëpinë tuaj të dytë më 20 Mars, Afërdita nga fundi i muajit në shenjën tuaj nuk do ju braktis,  bashkë me Marsin tek Demi. Përfitoni nga kjo!

 

Ditët më të mira për dashurinë: 3, 4, 5, 6, 7, 15, 16, 19, 20, 23, 24

Ditët më të mira për para: 1, 2, 8, 9, 10, 11, 17, 18, 19, 20 , 25, 26, 28, 29

Ditët më të mira të karrierës: 8, 9, 17, 18, 25, 26

 

Dhjetë ditëshi i pare:

Me një gatishmëri për të ndryshuar, mirëprisni këtë pranverë, ku idetë e reja, sugjerimet e reja dhe njohjet e reja me të vërtetë mund t'ju ndihmojnë të largoheni nga stanjacioni ...Shpesh, megjithatë, do të merrni veten gati të jeni të lirë nga besimet jofunksionale dhe të guxoni atë që keni frikë deri më tani! Profesioni juaj mund të punojë me efikasitet dhe pa pengesa të rëndësishme gjatë këtij muaji të vitit.Në dashuri prisni momentet tuaja më të mira të vijnë nga data 26 Mars kur Afërdita do të kalojë në shenjën tuaj. Gjatë asaj kohe do të jeni më të dashur, simpatik, erotik ... ndërkohë që do të jetë e qartë se do të rinovoni pamjen tuaj.Mjetet tuaja janë shqetësuese këtë muaj, sidomos afër 21 Marsit me Hënën e re tek Peshorja! Menaxhoni pa neglizhencë detyrimet tuaja ndaj palëve të treta!

 

Dhjetë ditëshi i dytë:

Marsi është një muaj i rëndësishëm për shenjën tuaj, nga njëra anë po kalon ditëlindjen tuaj, me një Hënë të Re në 6/3 që ju shtyn të ndjekni ëndrrën, idenë, dëshirën ... Nga ana tjetër, Merkuri lëviz retrospektiv duke ndikuar në dhjetë ditëshin tuaj nga 19 e muajit e në vazhdim.Ju po kaloni një periudhë të rishikimeve të rëndësishme, shumë vini përball me të kaluarën tuaj, ose keni kontakte dhe komunikime me njerëz që keni kohë pa parë ose dëgjuar për një kohë të gjatë ...Por, ky muaj i rëndësishëm është të shmangni gjykimet e gabuara, idealizimet dhe entuziazmin e tepruar që mund t'ju përfshijë. Vonesat në zbatimin e planeve do të jenë tipike, por ato kërkojnë durim, por ekziston edhe alternativa kush nxiton bie.Është gjithashtu e rëndësishme të shmangni nxitimin në çdo formë të komunikimit, por edhe në udhëtimet tuaja, sidomos gjatë periudhës 2-16 / 3. Përqendrohuni në planet tuaja, stabilizoni miqësitë, tregoni qartë rrjedhën e emocioneve tuaja dhe ...muaj tuaj garanton që do të nisni për fillimet e reja që edhe pse mund të kenë një progres të ngadalshëm, ata do t'ju shpërblejnë gjatë rrugës.

 

Dhjetë ditëshi i tretë:

Hapa të rëndësishëm në karrierën tuaj po ndodhin këtë muaj, ndërkohë Jupiteri lëviz në dhjetë ditëshin e parë të Shigjetarit, duke dhënë shtysë përfitime profesionale dhe zgjeruar më tej njohuritë tuaja në fushën në të cilën jeni duke u specializuar.Pra, përfitoni nga ffati që do t'ju ndihmojë të arrini qëllimet. Merkuri fillon në 5 të muajit rrugën e tij retrospektive në shenjën tuaj dhe deri në 19 Mars do të ndikojë dhjetë ditëshin tuaj.Shmangni vendimet dhe marrëveshjet e rëndësishme, i kushtoni vëmendje lëvizjeve tuaja dhe përpiquni t'u jepni përparësi mendimeve tuaja në mënyrë që të mos ekspozoheni. Priten disa vonesa në planet tuaja, por përfundimisht do t'ju ndihmojnë që të filloni pak më vonë dhe më të organizuar.Mjaft udhëtime do të keni gjatë periudhës 16-31 / 3, por edhe kujdesi në të njëjtën kohë. Jeta sociale dhe emocionale është aktive në gjysmën e dytë të muajit, ndërkohë kontaktet dhe takimet me njerëzit e së kaluarës janë të favorizuar.

 

Shiko gjithashtu