Axhenda mujore
06/12/2018 to 31/12/2018

Axhenta astrologjike per  muajin  Dhjetore 2018

1 Dhjetor- Kundërshtimi Afërditës-Uranit . Kujdes nga marrëdhëniet tona, nervat, incidentet e papritura në marrëdhëniet, mos merrni vendime që mund të pendoheni. Dëshira për më shumë pavarësi, vështirësi. Preken Peshoret dhe Dashët. Merkuri tek Akrepi në 13:13

Axhenda mujore
01/11/2018 to 30/11/2018

Kalendari Astrologjik i muajit Nentor 2018

Mirëpresim më në fund Nëntorin optimist, i cili do ofrojë freski dhe rinovim për disa përfaqësues të shenjave!

Axhenda mujore
18/10/2018

Ditëlindja me kthime?

Axhenda mujore
07/10/2018

Të gjitha ditët dhe kohët kur Hëna është në lëvizje të lire