Axhenda mujore

Ky muaj është muaji i ditëlindjes tuaj! Kështu që ditëlindjen e lumtur dhe ne ju dëshirojmë këtë cikël të ri që fillon që ju ta përdorni atë në mënyrën më të mirë të mundshme, duke përfituar nga mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet.

Axhenda mujore

Demi është ai që ka tmerrësisht shumë këmbëngulje në jetën e tij erotike, akoma dhe kur të tjerët janë dorëzuar, këmbëngul në objektin e pasionit të tij. Ka famën se është kokëfortë, gjë që nuk është detyrimisht dicka e keqe. Këmbëngulja e Demit ama, mund të shkaktojë përplasje me partnerin e tij. I pëlqen e njohura, familjarja dhe rehatia e zakonshme e jetës.

Axhenda mujore

Natyra: Emocionale dhe e qëndrueshme

Elementi: Toka

Aftësia: e qëndrueshme

Planeti: Afërdita, planeti i dashurisë, romancës, harmonisë dhe elegancës

Dita: E Premte

Ngjyrat: e verdha, kafe dhe jeshile.

Karakteristikat pozitive: praktike, të besueshme, të durueshme, këmbëngulëse, të qëndrueshme, me dashuri, dashamirëse, të besueshme, me vlera

Axhenda mujore

Ky muaj është muaji i ditëlindje tuaj! Gëzuar ditëlindjen atëher dhe ju urojmë këtë rreth të ri që fillon për ty ta përdorësh në mënyrën më të mirë të munshme, duke vlerësuar mundësitë që ju jep dhe duke shmangur kurthet.

Axhenda mujore

AXHENTA  MUJOR PRILL 2020

Kalimet Kryesore Prill 2020

3 Prill- Afërdita hyn tek Binjakët në 18:11