Parashikimi për dashurinë sot
06/04/2018

Afërdita tek Demi formon trekëndësh me Saturnin tek Bricjapi.

Parashikimi për dashurinë sot
31/03/2018

Prill 2018,

Pashkët, Dashuri, Periudhë e keqe… Pfff …

Çfarë do bëhet këtë muaj …

Parashikimi për dashurinë sot
31/03/2018

Shihni  cilat do të jenë ditët e fatit por edhe të vështira të Prillit dhe cilat shenja preken.

Parashikimi për dashurinë sot
29/03/2018

Shenjat e mija te dashura, muaj të mbarë dhe fundjavë të mirë për të gjithë ju! Jemi te gjithë së bashku për të parë se si do të zhvillohet kjo fundjavë, se si do të mbyllet marsi dhe se si do të fillojë prill.