Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot
14/05/2018

Si adoleshent në krye

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot
13/05/2018

Vlerësoni veten, besoni në vlerën tuaj!

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot
13/05/2018

Momenti i shkëputjes nga shtangimi

Pak gjëra rreth Uranit në përgjithësi:

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot
12/05/2018

Kuptohen mirë

Planetet dhe shtëpitë zodiakale sot
29/04/2018

Më 30 prill 2018 në orën 02:58, Hëna e Plotë formohet në shenjën e Akrepit.