Astrologjia sot

Nga data 7 deri në 13 Maj, Dielli në shenjën e qëndrueshme dhe joshëse të Demit, krijon gjashtkëndësh me Neptunin nga Peshqit, një kënd favorizues me Demin, Gaforret, Akrepat, Bricjapet dhe Peshqit që kanë lindur dhjetditëshin e dytë dhe ata që kanë horoskop dhe planete personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga grada e 17 deri në të 22

Astrologjia sot

Nga data 6 deri në 8 Maj, Merkuri në shenjën e qëndrueshme dhe joshëse të demit, formon gjashtkëndësh me Neptunin nga Peshqit, një kënd favorizues për demat, Gaforret, Akrepat, Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në dhjetditëshin e dytë dhe/ose ata që kanë horoskop dhe planete personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dhe Marsi) nga këndi i 17 deri n

Astrologjia sot

Nga data 2 deri në 8 Maj, Merkuri dhe Dielli takohen dhe shkojnë së bashku ne shenjën tokësore dhe kokëfortë të demit, një kënd të vështirë për demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët që kanë lindur dhjetditëshin e dytë dhe pë rata që kanë horoskop ose/dhe planete personal (Hënën, Merkurin, Afërditën dhe Marsin) nga grada e 19 deri në të 29-të të sh

Astrologjia sot

Nga fundi i Prillit deri në 2 Maj, Merkuri do të ndodhet në takim me Uranin në Demin e qëndrueshëm dhe të përmbajtur, një kënd i vështirë për Demat, Luanët, Akrepat dhe Ujorët, por kënd pozitiv për Gaforret, Virgjëreshat, Bricjapët dhe Peshqit që kanë lindur në fillim të dhjetditëshit të parë dhe sa kanë si horoskopose/dhe planete personal (Hë

Astrologjia sot

Nga fundi i Prillit deri në 12 Maj, Afërdita nga shenja eajrore dhe komunikuese e Binjakëve derisa të bëhet e kundërt, formon katror me Neptunin nga Peshqit, një kënd të vështirë për Binjakët, Virgjëreshat, Shigjetarët dhe Peshqit që kanë lindur dhjetditëshin e dytë dhe/ose ata që kanë horoskop ose planetet personal (Hëna, Merkuri, Afërdita dh